אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול און בורד לוח ם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי זוג רמקולים שקיבלתי עם המחשב שקניתי אותו לפני 3 וחצי שנים בערך... אחרי משו כמו חצי שנה הפסיק לעבוד הרמקול הימני ורק השמאלי שמחובר למחשב לחשמל עובד... הרמקולים עלו בזמנו משו כמו 500 שקל וקיבלתי אותם במתנה לכן גם לא היה לי ביטוח או משו שאני אבדוק וינסה לתקן... אני לא יודע כמה וואט הם ומה שם הדגם שלהם או מאיזה חברה הם כי זה לא רשום בשום מקום על הרמקול גם לא בפנים. בכל אופן חשבתי שהוא התפוצץ ולכן הוא לא עובד, אך היום במקרה הייתי צריך מעגל חשמלי שכולל נגד ורמקול, אמרתי לעצמי, טוב נו בוא נפתח את הרמקול ונקח ממנו, גם ככה הוא לא עובד... פתחתי וראיתי שהוא לא מפוצץ... בדקתי את הרמקולים עם הדיסקמן- והופ! פתאום יש חיים בפנים- הוא עובד!!! בדקתי אותם עם כמה מכשירים אח…
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
במהלך הגלישה באינטרנט נתקלתי במערכת הבאה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 אם תוכלו להגיד לי עם היא באמת שווה קניה בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים! קודם כל אני יודע שה נושא שלא קשור למחשבין וכל זה ,אבל אני מעדיף להיתיעץ עם אנשים מפה,אז ניגש לעיניינו! קניתי ליפני חודשיים בערך מגבר של fender dsp 65 ויש לו יציאה של footswitch ואף פעם לא הבנתי מה זה באמת. אז אם מישהו יודע מזה אני אשמח לדעת איתו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת... הרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5636
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טיול שנתי עוד מעט, ואני מחפש נגן חדש (עד מקס' 500 שקל). CD רגיל יכול להכיל דיי הרבה מוזיקה, אבל דיסק של DVD עוד הרבה יותר, וביחס איכות\כמות גבוה בהרבה. מישהו יודע כמה הם אמורים לעלות ואיפה אפשר למצוא אותם ? למען הסר הספק, אני מתכוון לנגן (דיסקמן) רגיל, שיכול לקרוא מדיסקים של DVD. יש לי צורב DVD אז זאת לא בעיה. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר ENGADGET מפרסם פרטים חדשים על מה שאולי יהיה הדגם הבא של RIO שיחליף את ה RIO KARMA הישן. ה RIO CHROMA שמזכיר מאוד בעיצוב שלו את ה RIO CARBON אבל כמובן מכיל דיסק של 20GB, מסך צבעוני, חיבור COMPACTFLASH להעתקה (וגם לחיבור WIFI, כן, אלחוטי להעברת שירים!), תמיכה בכל הפורמטים MP3, WMA, FLAC, AUDIBLE, OGG, WAV וגם ניגון GAPLESS אמיתי (שאפילו ל IRIVER אין את זה). בינתיים זה לא דברים רשמים, אבל כבר מדברים על הנגן הזה כמה חודשים... אני אישית מאוד מקווה שהדברים האלו נכונים, הוא יהיה אחד מהנגנים המובילים בשוק. בשביל תמונות של המכשיר (אולי): http://www.engadget.com/entry/1234000327021475/ http://www.engadget.com/entry/1234000840021409/
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקמן איכותי, אבל לא יותר מידי יקר. תקציב: 400 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
ההודעה הראשונה שלי, הייתי רוצה לדעת בבקשה מהיכן אני משיג את הדגם הנ"ל בארץ במחיר הוגן.. המחיר היחיד שמצאתי זה 1850 ש"ח וזה המון לעומת 170$
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
נגיד אני מפעיל את המשחק WOLFENSTEIN הישן הזה שבטח רובכם מכיר, אז אין מוזיקה במשחק כמו שהיה ב 486 והמחשבים הישנים ועוד משחקים זה מעצבן כי אחים שלי אוהבים לשחק במשחקים כאלה ואין מוזיקה, בהגדרות במשחק רשום או אדליב או סאונד בלסטר (זה בטח סוג הכרטיס) ואין מוזיקה, יש סאונד שיורים וזה אבל מוזיקה אין, ויש עוד אחד שזה DISNEY SOUND SOURCE זה גם סוג של כרטיס קול ישן? בקיצור מה עושים כדי שיהיה סאונד? קונים כרטיס מלפני 10 שנים? חח הכרטיסים הנוכחים לא תומכים? זה אחד על הלוח אונבורד וגם יש לי אחד של קריאייטיב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה משמעותית תכונת progressive scan? האם שווה לא לוותר עליה? אם נכנסת בתקציב או קרוב לו אנא המליצו. תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
חבר הביא לי נגן MP3 מי יפן הנגן תוצרת KDL שזה חברה קוראינית. הוWINXP מצא לי התקן לא ידוע שנקרא SKYLARK מישהו מכיר את זה או יודע איפה אני יכול לימצוא דרייברים? ובאתר החברה בדקתי ואין שם דרייברים. מישהו יודע אולי מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
בו נניח שאני לוקח מגבר שיש בו 4 ערוצי הגברה סטריופונים 4x100watt RMS ולוקח 2 רמקולים שיכולים לעמוד בהספק אמיתי של 250RMS ומחבר מערוץ A+B 1 לרמקול ימין אחד ומA+B 2 מחבר שוב לרמקול ימין עוד אחד וככה גם לרמקול השמאלי, השאלה שלי האם זה יעבוד והאם זה יתן את ההגברה של 4 הערוצים ביחד על 2 הרמקולים ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הנושא דיי מדבר בעד עצמו. אבל הנה קצת פירוט, השגתי קובצי מוזיקה בפורמט ogg vorbis בשישה ערוצים ורציתי לצרוב אותם לדיסק אשר ניתן לקרוא (בתקווה) בדיוידי, הבנתי שיש פורמט שנקרא dvd-a או digital audio disc שמאפשר זאת, אך לצערי התוכנה שלי (נרו) לא תומכת בקובצי ogg, מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את העבודה מבלי להמיר את קובצי ה-ogg ל-mp3 ?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 כשאני מחבר את המחשב לרייסבר בעזרת 3 כבלים RCA הסראונד עובד לי טוב, אני בודק אותו בעמצאות התוכנה שבאה עם הכרטיס קול - AC97 Audio Configurtion יש שם Speaker Test וכל פעם אני לוחץ על רמקול אחר ואני יכול לשמוע קול מכל אחד מ5 הרמקולים הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחב עם סיב אופטי לרייסבר אני שומע רק בסטריאו למישהו יש מושג למה???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הכרטיס מחבר ביד שניה,וכשהבאתי אותו לבית שלי התקנתי אותו והכל עבד כמו שצריך אבל הווליום של השמיעה היה נמוך מאוד מאוד כימעט ולא שומעים. אז אם למישהו יש מושג מהי הבעיה אז עזרה תתקבל בברכה! נ.ב: הגברתי עד הסוף גם במגבר שלי וגם בבקרת שמיעה ,אז אני מבקש היתיחסויות רלוונטיות בלבד!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי לאחר שכבר נמאס לי לגמרי מכרטיסי הקול של קריאטיב (בעקבות בעיות חוזרות שהופיעו לי גם ב Live! Value וגם ב Audigy 2 הנוכחי) החלטתי לנסות כרטיס קול מחברה אחרת. בעבר הכרתי את המתחרים הראויים, השאלה היא אילו כרטיסים הם הרלוונטים כיום. מה שאני מחפש זה כרטיס זול (באיזור ה-500 ש"ח, אני מניח) שכולל תמיכה בסאונד הקיפי במשחקים (ע"י חיבור אנלוגי נפרד עבור כל ערוץ - קריאטיב משתמשים באיחוד טיפשי של הסנטר עם הסנטר האחורי והסאב-וופר בחיבור mini-plug "משולש"), יציאה דגיטלית (קואקסלית או אופטית) בתקן S/PDIF, וזהו בערך. אני לא צריך פאנל פנימי\חיצוני, אני לא צריך אין-סוף כניסות\יציאות (למרות שאני כמובן לא אתנגד אם זה יהיה כלול בכל מקרה במחיר זול יחסית). כמו שוודאי הבנתם, הכרטיס מתחבר לרסיב…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
זהו החלטתי לבקש מדודיי להביא לי את הנגן הזה: http://www.buy.com/retail/accessories/product.asp?sku=90141236&loc=111&PageFormat=2 בעיקר בגלל שהוא מגיע עם רצועת יד ונראה קומפקטי לריצה. עולה 245 $. שווה לא?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רסיבר שלקחתי בחינאם מחברים של המשפוחה כי הם שידרגו .. חיברתי אותו לרמקולי ה AR 310 HO שלי , אני אביא עוד שלושה רמקולים קטנים ונחמדים בשביל איזה סראונד כמו שצריך .. אני מעונייו בקצת מידע עליו אם למישהוא יש או איזה קישור .. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אפילו דף אחד עליו.. בטח איזה משהוא שהם הביאו מסינגפור החברה: RCEDA דגם: LG -6000A אני יכול גם להביא מספר סידורי אם יעזור... אם אתם צריכים עוד מידע אז מהר כי אני חוזר לבסיס ביום ראשון תודה מראש , נדב ..
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בשעה טובה הצטרפתי גם אני למועדון הויניל! מצאתי לי Thorens TD-318 יד שניה במצב לא רע, ניקיתי-הברקתי-שייפתי-וליטשתי, ויצא כמו חדש. הבחור הזה בנוי מעץ מלא בגימור שחור, כאשר חצי גוף "צף" בעזרת מנגנון שמפריד את הפלטה והזרוע מהגוף והמנוע (הנעת רצועה) כדי למנוע ויברציות. הזרוע היא זרוע מקורית של Thorens מדגם TP-21 עם מנגנון הידראולי להורדה/העלאה והראש שמורכב עליה הוא Stanton 881S. והסאונד? אחחח..... הסאונד. פשוט תענוג. אמנם מלווה בקצת "פיצפוצים" (תקליטים ישנים ומלוכלכים...) אבל איזה סאונד.... הכל כל-כך חי ואמיתי.. קשה להאמין שכזה סאונד יוצא מתקליטים שהודפסו לפני כמה עשורים. עכשיו נשאר רק להגדיל את אוסף התקליטים, ולהשקיע כמה ימים בלנקות אותם כדי למנוע את הפיצפוצי-רקע האלה, וזהו. …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מסובב ברסיבר שמחובר למחשב את הכפתור עד הסוף ימינה, שומעים את המוזיקה רק ברמקול שמאל. כשאני מסובב את אותו כפתור עד הסוף שמאלה שומעים את המוזיקה רק ברמקול שמאל. אבל בווינאמפ כשאני עושה Balance לצד ימין, הוא משמיע לי ברמקול שמאל, ואותו דבר, Balance לצד שמאל משמיע לי את המוזיקה בצד ימין מישהו יודע ממה זה נובע?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-