עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by orlupo,

טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gal1,

מה הכוונה שכתוב על רמקולים 4 אום 6 אום 8 אום וכו'

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. מה אתם אומרים על מערכת ה-5.1 של לוג'יטק Logitech X-530 איך האיכות שלה ? ראיתי ביקורות טובות עליהם (למרות שבחול הם עולים בהרבה יותר זול מהארץ, 80$)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לאחר שהזמנתי את הרמקולים של קריאטיב 5.1 T5900 בעזרתכם. רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לבחירת כרטיס קול (כי אני לא ממש מבין בזה, אפילו אחרי שקראתי כאן הרבה שירשורים בנושא וכן את ההמלצות). נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול 5.1 OB על הלוח של EPOX 8RDA3 וחשבתי שאחרי שקניתי רמקולים כאלה חבל שאני לא ממש אוכל להנות מהאיכות שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה עפ"י מה שהבנתי עם הכרטיס קול שיש לי אני לא אוכל לפצל את אות הסטראו לכל הרמקולים (כמו שניתן לעשות בכרטיסים של קריאטיב). הסיבה העיקרית שבשבילה אני צריך את הכרטיס קול זה לסרטים ולמוזיקה (לשמיעה בלבד, לא להקלטה ולא למשחקים) ואני לא אודיופיל כך שאני לא צריך איזה כרטיס מפוצץ (כי במילא אני לא ממש אשים לב) ונוסף לכל התקציב שלי מאוד מאוד לוחץ (…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by yoel14,

שלום לכולם, אגש ישר ולעניין כי כבר היתה לי שגיאה("an error occured on explorer...") ככה שטקסט ארוך ומפורט נמחק בשניה לפני 2 דק' F U C K I N G S H I T ! ! ! ! ! :s05: בכל אופן, (מקווה שלא עצבנתי אף 1 עם ההקדמה הארוכה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת איכשהוא [זה היה או לכתוב על זה בעצבים ולהרוס תמקלדת או לבעוט במחשב, מאחר ואין לי יותר מידי כסף לביזבוזים החלטתי להרוס רק ת'מקלדת] ) לעניינינו, חיברתי ת'מחשב לטלביזיה- רואים סבבה! מה שלא הצלחתי זה להקליט מהטלביזיה- את אות המחשב. מה שעשיתי זה לחבר את המחשב לTV ע"י 3 כניסות RCA VIDEO/AUDIO IN כמו כן חברתי את יציאות RCA VIDEO/AUDIO LINE-OUT לוידאו ע"י חיבור SCART 21 פינים (…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט) מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike (רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..) בינתיים חשבתי על: 1. Sony MDR-V6 2. Audio Technica - ATH-A500 3. Grado SR80 4. Sennheiser HD280Pro תודה מראש

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by mmm,

קראתי את מה שכתוב בפורום אבל אני אשמח לעצה נוספת. אני רוצה לקנות נגן MP3 צבעוני עם זיכרון של 40GB . מצד אחד הבנתי שהIRIVER יותר טובים מצד שני IPOD PHOTO פשוט יפה לעומת ה:IRIVER המסורבל!!! יש עוד סוגים של נגנים עם מסך צבעוני???יותר חשובים לי הביצועים ופחות המחיר-זה די מתסכל לקנות משהו ואח"כ לגלות שקניתי משהו פחות טוב.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. שלום. רציתי לברר האם אוכל לחבר לכרטיס הנ"ל את חמשת הרמקולים האנלוגיים שלי. ברשותי שתי מערכות STEREO שכל אחת מהן אחראית על שני ערוצים, אחת FRONT ואחת REAR וכמו כן מחובר SW. כרגע הם מחוברים באופן מוצלח יחסית לכ. קול OB של REALTEK. התיאשתי מהתמיכה החלקית של REALTEK ועל כן אני פונה לפתרונות טובים יותר... האם מישהו יכול לעזור לי מנסיונו? בדקתי במספר אתרים ונראה כי קיימת תמיכה אם האם מישהו בדק משהו כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by Mishmish,

שבת שלום...! מציעים לי את מגבר לרכב Platinum Audio V-12 800W... במחיר של 450 ש"ח... משתלם או לא ? (פשוט אין לי מושג)...

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני רוצה לקנות טלויזיה 21"\19" אם יש.. ודיוידי (קורא DIVX אם אפשר..) כמה שיותר זול משהו הכי פשוט שיש..לא איכותי מדיי אני ממש לא מבין בטלויזיות וכל זה... וחשוב שיתפוס כמה שפחות נפח לא יודע אם הפורום המתאים אבל זה היחידי שיכולתי לחשוב עליו תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by orlupo,

הנה החלק השני של המדריך שכולנו התלהבנו ממנו: http://www.tomshardware.com/howto/20041201/index.html

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by tamir20,

שלום אנשים...יש לי בעיה ואין לי את מי לשאול אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי... יש לי מיני דיסק MZ-N505 ועד עכשיו הקלטתי שירים עם הOPEN MG והכל היה טוב ויפה, אבל לפני שבוע בערך התחילו לי בעיות. כשאני מקליט שירים עם התוכנה, היא כותבת שהיא מעבירה את השירים למיני דיסק, והיא באמת מעבירה, אבל כשאני מנסה לשמוע עם המיני דיסק לא שומעים כלום. יש את השירים על הדיסק אבל הוא פשוט לא מנגן אותם. ז"א שהוא כן הקליט אבל פשוט לא מנגן. ולפעמים הוא כן מנגן את ה5-6 שירים הראשונים ואת השאר לא. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  14. החלטתי לקנות מערכת 5.1 למחשב בעיקר לצפייה בסרטים. לאחר שקראתי את כל הדיונים כאן אני עדיין לא יודע במה לבחור: Creative inspire 5.1 T5900 או Yamaha TSS1W שניהם באותו מחיר (בסביבות 700 ומשהו). על מה אתם ממליצים לי ולמה? נ.ב: יש לי כרטיס קול על הלוח שתומך ב-5.1 אבל אין לו יציאה דיגיטלית או אופטית!!!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. שלום!! היום קניתי המערכת T5900 ויש לי בעיה!! אני לא שומע בסנטר וברמקולים האחוריים באסה!!! יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 24BIT חדש.. שתומך עד 7.1 נכנסתי ל SPEAKERS SETTINGS ובחרתי ב 5.1 לחצתי על NOISE והכל תקין אני שומע בכולן... כלומר כל החיבורים תקינים 1000% ולפי הצבעים רק בבדיקה יש קול בכל רמקולים.. בוינדוז וכששומע שירים למשל אין קול חוץ מהסאב והקדמיים.... מה הבעיה?! מה אעשה?! HELP!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=LTSCAK520 תראו אותה נראת מעולה ונראה שהיא חזרה מאוד לפי הנתונים שלה עכשיו זה שווה לי או לא היא מהתצוגה ואני לא ממש אוהב לקנות מתצוגה אחרי שנוגעים בדברים מלא פעמיים... קחצר מה דעתכם? אני גם קונה טלויזיה חדשה איזה לקנות? משהו עד 1000 ש"ח :-\

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  17. ואם אפשר בבקשה לינק לאתר שמוכרים בו תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ברק,

שלום רציתי רק להצהיר בזאת שלדעתי אין מודעות מספיקה לסאונדסטורם בקרב חובבי המחשבים בארץ. לכן הכנתי מעין ביקורת קטנה משלי על הכרטיס. היכולת המיוחדת של הסאונדסטורם היא לקחת כל שדר דיגיטלי ולהפוך אותו לשדר לא מפוענח של דולבי דיגיטל משמע שאם יש לכם ריסיבר/מפענח הוא מקודד את השדר וכל סאונד היוצא מהמחשב הוא בדולבי דיגיטל. האמת היו לי הרבה ספקות לגבי כמה טוב הוא יכול להיות בהיותי חובב סאונד מושבע בעל כל הדיוידי אשר מתיימר לנגן סאונד מעולה. אני הראשון שקנה את הלייב 5.1 ברגע שהוא יצא ורק בשביל לשמוע משחקים בסראונד נורמלי. מה שעושה הסאונדסטורם הוא בעצם מוריד את כל הסאונד שאוזן האדם איננה יכולה לשמוע ומחלק באופן מדהים את הסאונד לרמקולים ואת הבאס לסאב. יש במאפיינים שלו אופציה ל…

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום, ישנו פלאג-אין לווינאמפ שנקרא DFX ואני לא מצליח למצוא סריאל שלו והקראקים שאני מוצא אני לא יודע איך הם עובדים ואים README או משהו.... יש תוכנה שנותנת סאונד יותר טוב מווינאמפ?? תודה רבה מראש,ניר.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. Started by mch,

יש לי מיני דיסק nfh800 בטכנולוגית hi-md ואני רצה להעביר דברים שהקלטתי במיקרופון והעברתי למחשב לפורמט mp3 רגיל. אשמח אם תעזרו לי!!!!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by evman007,

הבנתי שיש כמה דגמים אני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש לי תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  22. אני רוצה לקנות ת IRIVER ויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזה ורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישן הקנייה מתוכננת להיות בארצות הברית

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by Chymes,

היום ראיתי את הנגן בארקדיה וחשבתי לקנות אותו ממספר סיבות: http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=imp1000&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0 א. אני צריך נגן MP3 איכותי לשמירות ב. אני צריך נגן Xvid לחדר בצבא השאלה הנשאלת - האם זה שווה את המחיר? מה אתם חושבים? (1400 ש"ח כולל משלוח)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. ok חבר שלי רוצה לקנות איזה נגן mp3 כדי להעביר את השמירות הבעיה היא שהתקציב לא גבוה במיוחד (חייל) האם יש לכם המלצה טובה לנגן בתקציב הזה ? ועוד שאלה ראיתי פעם כל מיני תוכנות שאומורות לנקות כל מיני רעשים בקבצי מוזיקה ולעשות אותם יותר "נקיים" , האם התוכנות האלה באמת עוזרות ? יש לכם המלצה לתוכנה מסויימת ?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים