עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by theking7,

הייתי היום אצל חבר וראיתי אצלו את אחד מנגני הוידיאו של ARCHOS ונפתח לי התיאבון... אמנם המחיר בשמיים, אבל עדיין. אין לי מושג איזה דגם, אבל זה היה פשוט יפיפיה. אז קראתי והבנתי פחות או יותר את התכונות של המכשירים - נשמע בן זונה. אבל למה רק בדגם אחד יש WIFI? הדגם הוא PMA 400. או שבעצם יש בעוד דגמים? אני לא מבין למה הם לא שמים את זה בכל הדגמים, כי לפי מה שראיתי זה נמצא רק בדגם אחד, והוא לא ממש 'דגם הדגל' של נגני הוידיאו של ARCHOS. מישהו יודע? תודה מראש! (:

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by (iriver H10),

איזה אוזניות סנהייזר נחשבות הכי טובות? אני רוצה לקנות של סנהייזר אבל שיהיו עם חוט רגיל לא אחד קצר אחד ארוך והשטויות האלה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by bzemer,

אני כבר אובד עצות! קניתי בתחילת השנה מחשב חדש ורסיבר חדש. יש לי פטנטיום 4 3ג' עם לוח אם asus p5p800. הלוח מגיע עם כרטיס קול מובנה שבתוספת של תשלום שידרגתי דרך אתר creative למודל שנקרא live! advnaced audio mb. הרסיבר שלי הוא denon avr-1404. מחוברים אליו שני רמקולים ראשיים של sonab ועוד סנטר ושני אחוריים של denon. בעזרת כבל coaxial חיברתי את המחשב לרסיבר (יש יציאה מתאימה על גבי הלוח אם). אני מקבל שמע מן הרמקולים הקדמיים בלבד. המחשב מתעלם מהאחרים. למרות שסימנתי לו שקיים SPD/IF. הרמקולים עובדים, זה בדוק. אני שומע מוזיקה עם אפשרות "סטריאו 5 ערוצים". אני לא מבין למה אני לא מצליח לנגן סראונד. עזרתכם בבקשה! :s05:

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by 00000,

היי, האם משתמשים ב192 KHZ למוזיקה? אם כן אז למה? יש הבדל בין 48-44.1 KHZ (הכוונה להבדל איכות הנשמע לאוזן)? במה משתמשים למה ולמה? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  5. אשמח לקבל המלצות על אוזניות אלחוטיות (ללא חוט בכלל, גם לא בינהן. נדמה לי שזה נקרא truely wireless). הדבר העיקרי שחשוב לי זה איכות הסאונד. באוזניות in ear לפעמים חסר באס, אני משער שזה בגלל הגודל שלהן. אז רצוי שלא יהיה חסר. כל השאר פחות חשוב (זמן סוללה, עיצוב, יצרן מוכר..). תקציב נגיד עד 100 דולר / 350 ש"ח כולל משלוח והכל אם זה מחו"ל. כמובן שרצוי לחסוך. אשמח לקבל גם אופציות זולות יותר. תודה רבה מראש לעוזרים!

6. B&W DM601 S3 זה הרמקולים שקיבלתי. B&W LCR 60 S3 זה הסנטר שהגיע איתם. זה הרסיבר - xv-dv161 pioneer. החיבורים מאחורה מתאימים לרמקולים שהגיעו איתו. האם אני יכול לחבר את הרמקולים של B&W לרסיבר הזה? אם לא - איזה רסיבר אני צריך לקנות כדי להשתמש בהם? תודה רבה.

7. Started by xlSnaK,

אני מחפש טלויזיית LCD טובה עד 6000 ש"ח בחדרה. צבע כסוף... 37 Inch תודה D:

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by DJ_Ladi,

ההורים חזרו אתמול מחול ואיתם האודיופיל 2496 מהר חיברתי למערכת... התקנתי הכל.. והכרטיס הדהים אותי... פשוט כרטיס מדהים בלי להגזים פי עשר יותר טוב ממה שיש לקריאייטיב להציע (ובקשר לEMU צריך לבדוק את זה) הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ערב טוב נתקלתי בחנות הבאה באיביי המוכרת את ה-PX-100-ii של סנהייסר ב-37 פאונד כולל משלוח (יוצא כ-$60) http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-BLACK-PX-100-II-FOLDABLE-HEADPHONES-iPOD-MP3-/130492981443?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item1e61fce0c3 בסה"כ יש לחנות רקורד גבוה של 99.4% מ-37 אלף פידבקים, אבל מה שחשוד לי זה שהאוזניות האלה עולות 70$ בחנויות בארה"ב בלי משלוח (B&H או אמזון למשל) מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by RadeonXt,

בוקר טוב, הבעיה היא כזאת: לפעמים שומעים נקי וחזק מהרמקול השמאלי ולפעמים מהימני. התופעה הזאתי הייתה קיימת גם ברמקולים הקודמים (Inspire 2.1), האם זה מבשר על גסיסת הכרטיס קול (OB)?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

שלום שלום, אני מחפש אוזניות לריצה, ואני שובר ת'ראש כבר הרבה זמן בין כמה דגמים המועמדים לפרס אוזניית הריצה של השנה הם: 1.koss porta pro - אני מאוד אוהב את הסאונד שלהם(גם הארנק שלי), אבל אני לא בטוח עד כמה יהיה נוח לרוץ איתם. ז"א הם נוחות באופן כללי, אבל בין הקילומטר ה-11 ל-12 הם יכולות לעצבן מאוד פתאום 2. koss sporta pro - לא התנסיתי איתם, אבל אני יודע שיש להם את אותן ממברנות ופחות התנגדות(האמנם?), כמו כן הם עורפיות ואמורות תיאורתית להיות נוחות יותר 3. koss ksc75 - שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל 60ohm על נגן כמו שלי...(e280 כרגע) לא יודע.. חוץ מזה, אני חושב שהמחיר בארץ קצת מוגזם! 4.koss ana-aref-pro - יש עוד כל מיני KSCים למיניהם.. 5.sennhieser px100 - אומרים שיש ל…

• 16 תגובות
    • 12.2k צפיות
  12. שלום, יש לי במחשב את החיבור מאחורה של האודיו, ויש לי במארז גם מקדימה, ליד הUSB, חיבור ירוק וורוד. אני מנסה לחבר את הרמקולים לחיבור הירוק הקדמי(בגלל שהכרטיס קול האחורי עושה לי בעיות) וזה פשוט לא עובד, זה לא משמיע סאונד. איך אני מפעיל את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by KroydKrenson,

שלום, אני מחפש אוזניית IN EAR או ON EAR בתקציב נמוך יחסית, עד 200 שקל בערך. נתקלתי ב CM Storm Pitch, שהיא עומדת בתקציב אבל אני לא רואה הרבה ביקורות עליה ברשת. בגדול אני מנסה להמנע מאוזניות של חברות גיימינג, אבל יש לי ניסיון מוצלח עם CM, ומהקצת שכן ראיתי באינטרנט הביקורות לא רעות. מישהו מכיר\שמע משהו עליהן? http://www.cmstorm.com/en/products/audio/Pitch/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tall-Guy,

שלום, לפני כמה ימים קניתי Ipod יש שניה. חוץ מאיכות השמע הבינונית (שאני מאשים את האוזניות בהם, אבל זה.. בהמשך) אני מרוצה. התחלתי אתמול להעביר שירים עם ה Itunes למכשיר עצמו. אני לא רוצה להתחיל לספר לכם על זה שבגלל ש Fileysystem שלו של מקינטוש הוא מגביל את השם הקבצים, אני לא רוצה לספר לכם ששום נגן נורמאלי (כולל Winamp) לא מוכן לנגן את ה m4a שלו, אני לא יתחיל לספר לכם כמה ההמשק לו נוח (למשל אם שינית מיקום של קובץ) וכמה בעיות הקידוד עושה. האם יש אלטרנטיבה ל Itunes? אני יודע שאנשים לפעמיים מעדיפים לקודד עם Lame, אבל אני מדבר על יותר מרק קידוד. ממשק לניהול קבצי Ipod מול ההארדיסק בצורה נוחה, ואם אפשר גם מקודד איכותי מבפנים. בכלל, אשמח לשמוע מיהי האיכות שמע המועדפת עליכם (אני…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  15. שלום יש לי לוח EPOX 8KDA3+ אשר מכיל יציאה אופטית וגם קוקסייל, ניסיתי לחבר את שתיהן (לא בו זמנית כמובן) ולא הצלחתי לשמוע ב-5.1, הוא תמיד מאפשר לי לשמוע ררק בשני רמקולים הקידמיים. מה עושים? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  16. זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הכותרת אומרת את הכל

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by rofben,

היי היום ראיתי את המבצע של קיי אס פי ונזכרתי שאני וחבר שלי רצינו לקנות אוזניות. די ננעלתי (בעקבות מאמר פה באתר) על שני דגמים. 1) SHURE SRH440 2)SHURE SRH240 כבר נסגרתי על ה440 אבל גיליתי שיש לו כבל מסולסל אז מה עדיף? 440+כבל נוסף או 240? עוד שאלה, אולי יש עוד דגמים בתקציב הזה? (אוזניות בסגנון הזה)

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  19. מאז כבר הספקתי לפרמט את המחשב... אבל לעניין : זה היה האשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221312.0;topicseen קניתי מפצל חיברתי את הסאב ואת המערכת דרך המפצל וזה לא עבד.. מה אני יכול לעשות עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by cohenkobi1,

אם אני קונה DVD שתומך בDivx, ואני מוריד סרט מהאימיול לדוגמא, אני אשמע בסראונד (5.1)? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. נגיד עד 200 שקל,אבל רק כאלה שיש ברשותות גדולות (כמו אופיס דיפו,טאוור רקודס וכו..) אני גר בנהריה . נ'ב בלי קשר iPod החדש שלי מעצבן אותי,4 ימים וכבר הלכו האוזניות :'(

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. שישמעו טוב ושלא יהיו גדולים מדי.. עד 200 שקל.. ושיהיו אמינים כמובן.. דניאל.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by SensatioN,

לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% . עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by nadav2605,

שלום לכולם, עוד שבועיים בערך בא קרוב משפחה מארה"ב והוא יכול להביא לי MP3. אני רוצה שתייעצו לי מה לבחור.. אני לא יודע.. ראיתי את הh320 והתלהבתי מאוד ממנו למרות הגודל הפיזי שלו אבל אז אמרו לי שהגרסא האמריקאית לא טובה ולא בדיוק הבנתי למה, בנוסף לזה גם לא מוכרים אותו יותר בשום מקום בארה"ב וזה מעצבן אותי! ראיתי גם את הiaudio x5 20GB אבל הבעיה איתו היא שאין עברית (בכלל) וגם הוא לא בא מאובזר בכלל (מה שפחות מפריע לי..) מה אתם אומרים יותר כדאי? אני לא יודע מה להגיד.. אני צריך להחליט עד עוד שבוע +- אבל זה כבר מתחיל להיות לחוץ.. מה אתם מציעים לי ומה יש לכם להגיד על החסרונות שאמרתי בקשר למכשירים הנ"ל בתודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. שלום חבר'ה, אז לאחר שהכלבה שלי אכלה לי את האוזניות של הגלקסי עוד לפני שיצא לי לבדוק אותם בכלל אני מחפש אוזניות אחרות, איכותיות אשר ניתן גם לשלוט בשירים ובשיחות דרכן. תודה ד"א כל האוזניות שתומכת באייפון יעבדו גם על מערכת אנדרואיד בצורה מלאה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.