עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני צריך המלצה לאוזניות קשת למחשב בעיקרון השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים סרטים ומוסיקה עד עכשיו השתמשתי באוזניות של אלטק לנסינג אבל הם נהרסו בכל מקרה אני צריך אוזניות נוחות ואיכותיות בדגש על באסים וסאונד נקי

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות קשת אלחוטיות לחדר כושר. טווח מחירים עד 400 (אפשרות לחריגה מהתקציב אך ורק אם זה ממש שווה את זה). חשוב לי שיהיו נוחות, שלא יחממו את האוזניים יותר מידי, ושלא יכיאיבו באוזניים יותר מידי, הנוחות מאוד חשובה לי. הייתי רוצה שתיהיה להן את האפשרות לחבר כבל 3.5 בנוסף לבלוטות'. שהרמת שמע תיהיה טובה. אם אפשר להשתמש בהן גם בשביל שיחות זה יהיה נחמד. נראה לי שזה כל מה שאני צריך מהן, אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל להוסיף איזשהו קריטריון חשוב אז זה יהיה נחמד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אז כמו שאמרתי אני צריך אוזניות בכ 100 ש"ח שיהיו כמה שיותר איכותיות ... היעוד שלהם הוא לאחי הקטן למשחקי רשת כמו CS עדיף מותג מוכר אם אפשרי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום . אז שוב פעם אני פונה אליכם לקבלת עזרה והמלצות עבור האוזניות שאני רוצה לקנות , אחרי שקניתי את האוזניות עבור המחשב . אני אנסה לפרט כמה שיותר טוב את השימושים של האוזניות שאני רוצה לקנות בכדי שתוכלו לעזור לי . אני כל יום נוסע לעבודה בהסעת אוטובוס הלוך וחזור , בערך כחצי שעה נסיעה בכל כיוון , וכבר התרגלתי בנסיעות האלו כל פעם לשמוע מוזיקה , ואני לא יכול בלי זה . עד היום אני שומע את המוזיקה שלי (גלאקסי S2) דרך אוזניות סטנדרטיות In Ear של המכשיר שבאו איתו , הצליל בסדר אבל בא לי להשתדרג למשהו יותר איכותי עבור השימוש הזה וכמו שהבנתי שדווקא עבור השימוש הזה יש הרבה אוזניות מומלצות . עכשיו , אני לא יודע על איזה סוג ללכת ומה יותר מומלץ , In Ear או אוזניות קשת , ח…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. עדיף כמה שיותר זול. היו לי עד לפני לא מעט זמן MX350 ודיי התאכזבתי. לא מאיכות הסאונד, אלא מאיכות הבנייה הנמוכה (החוט ממש דק ורגיש) וגם מהסיבה שהאוזניות התקלקלו ונדפקו דיי מהר. גם הן דיי מציקות לי באוזן אני מעדיף קשת, שתהייה אוזנייה כמה שיותר נוחה. איזה אוזניות קשת טובות יש במחיר הזה? איך ה- PX100 אוזנייה טובה? כמה בערך היא תעלה לי אם אני אקנה אותה בארץ? http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  6. אני צריך אוזניות רגילות שאפשר להסתובב איתן בחוץ לא משהו גדול שיראה מגוחך ולא כאלה שנדחפות לתוך האוזן (עשו לי דלקת) רצוי משהו שאין לו קשת שלא ישבר לי בתיק משהו בסיגנון הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21788 תקציב של עד 250-300 שקל

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. שלום, אני מחפש אוזניות חיצוניות שמכסות את כל האוזן, בעיקר למשחקי מחשב אבל גם למוזיקה וסרטים, עדיפות לסראונד. תקציב הוא עד 200 שקל אבל אם זה ממש שווה את זה אפשר להוציא יותר. http://hwzone.co.il/reviews/medusa/2/ קראתי ביקורת על אוזניות מדוזה כאן באתר ונורא התלהבתי, מישהו יודע כמה הן עולות ואיפה אפשר למצוא אותן? (אני לא צריך מיקרופון באוזניות אבל זה גם לא מפריע) תודה,

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. צריך שהאוזניות גם לא ייפלו מהאוזניים כשהולכים איתם. ורק אוזניות פתוחות בבקשה... תודה לכולם!

9. אהלן. אני בודק אפשרות לקנות אוזניות חדשות דנדשות, עם אופצייה לכאלה שהפסיקו לייצר לפני 20 שנה. הדרישות: - לא אין עיר - כאלה שיתנו מקסימום ביצועים עם כרטיס קול פשוט וקבצי MP3 (מי שמתכוון להמליץ לי על אוזניות במחיר מופלץ שדורשות מגבר במחיר עוד יותר מופלץ וכאלה שבולעות DVD בלי מלח- שפשוט לא יגיב) - מחיר יקבע בהתאם למצאי... אם אפשר, אני רוצה לפחות 3~4 דגמים וקישורים למקומות שאפשר לקנות בהם את האוזניות. תודה

• 117 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי בבית אוזניות AT-AC7 (אם אני לא טועה בשם), שמבחינת איכות הקול הן מצויינות ואין לי צורך ביותר. הבעיה איתן, שאני משחק במשחק WOW המון שעות ברציפות והאוזניים מתחילים לכאוב בטירוף (הן נורא לוחצות, ומכאיבות אחרי זמן שימוש ממושך). זאת הסיבה שאני מחפש אוזניות חדשות, שמיועדות רק לזמן שבו אני אשחק ב-WOW. לא צריך אותן למוסיקה או כל דבר אחר... חשבתי על ה-Hd202 sennheiser, שעולים קרוב ל-230 שקלים. יש משהו טוב יותר בתקציב?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה להחליף אוזניות.......אני מוכן להשקיע בסביבות 150 -200 גג (ניראה לי שהקצבתי יותר מידי אבל בגלל שהשקעתי כבר על ה GTXP אז יאללה על הדרך..) אני לא מבין בזה , אבל אני מקווה שבמחיר שהקצבתי אני יכול לקחת משהו ממש איכותי! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by CrackPot,

הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by itaysp,

שלללום השנה החדשה מגיעה ואיתה הצורך לאוזניות. היו לי בשנה האחרונה כמה אוזניות וכולם נ-ה-ר-ס-ו. אני הורס אוזניות סדרתי 1 אוזניות כפתור של סוני - נקרעה 1 אוזניות כפתור של חברה לא מוכרת - נקרעה במהלך נסיעה על האופניים שהאוזנייה נפלה לגלגל ו.... 1 אוזניות כאלה ששמים מאחורי העורף, של סנהייזר, עלו לי 200 שקלים בערם אם אני זוכר נכון.. אולי זה היה יותר. כלב קפץ עלי, משך את החוט והם נשברו קניתי עוד זוג כזה אבל אני לא מרבה להשתמש בו כי.. לא יודע למה.. זה גדול ואי אפשר להסובב על זה כל היום ואם מכינסים אותך לתיק בבית הספר יש סיכוי שהם ישברו... 1 אוזניות כאלה שנכנסות לתוך האוזן של סוני.. MDR-EX71 קנו לי אותם לפני כמה זמן, הם עדיין חיות אבל עומודות למות.. הפלסטיק התקלף לא…

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  15. אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות שישמשו בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת (ממש קצת) למשחקים. משהו בין 250 - 350 ש"ח. אני חשבתי על ה Zalman ZM-RS6F, מישהו פה מכיר אותה, יש לו אותה וכו'? אם כן, איך היא? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864) ובכלל, יש אוזניות יותר טובות במחיר הזה לצרכים שלי? .תודה

16. שלום יש לי נגן iRiver שאיתו הגיעו אוזניות של סנהייזר מסדרת MX, קשה לי להמר על הדגם המדוייק. האוזניות שירתו אותי בצורה נהדרת עד עכשיו ולאחרונה יש בעיות עם החוט שהתחיל להיקרע (כרגע המצב כבר יותר גרוע) באיזור של החיבור לנגן. זה משפיע לאחרונה יותר מידי על הסאונד והחלטתי לקנות אוזניות חדשות. הייתה לי התנסות עם ה- CX300 שאחי הקטן קנה שממה שאני זוכר היו נהדרות, אבל משהו בבאס קצת הפריע לי, אולי זה בגלל שהן עברו כביסה ואולי הסאונד הפחות טוב הוא זה שאני זוכר אחרי הטיול במכונת הכביסה. התנסות עם אוזניות גדולות ואטומות לא הייתה לי למרות שיש כמה דגמים של סנהייזר שגורמים לי להזיל ריר, אבל אני לא חושב שזה בא בחשבון כי הנגן נמצא עליי רוב היום ואני צריך אוזניות קטנות שיכנסו לכיס בלי ב…

17. Started by Odedb52,

אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by MacGyver,

שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן

19. Started by waizman,

נמאס לי מהאוזניות המעפנות שלי... אני שומע בעיקר מוזיקה בלילה, לפעמים גם סרטים ומשחקים, אני צריך משו איכותי, עדיף גדול אטום ומרופד... חשבתי על זה: הדגם הוא MDR-P180 של סוני כמו שרואים... זה עולה 100 שקל ככה... יש עוד דגם:MDR-P280 גם של סוני... זה עולה באיזור ה 200... איך הם? אני צריך המלצות, לא משו יקר, גג 200. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן! אח שלי גילה את נפלאות הקאונטר סטרייק. והחליט שבא לו אוזניות עם מיקרופון, על מנת שיוכל לשוחח תוך כדי המשחק ובכלל.. אילו אוזניות למשחקים מומלצות, שכוללות גם מיקרופון? תקציב בעיקרון עד 200-300 ש"ח אבל גמיש (לשני הכיוונים). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות (עם מקרופון מובנה עליהם) בשביל משחקים (CS) עכשיו יש לי אוזניות עם מקרופן כאלה מהמעאפנות שקניתי ב20 שקל האם בתקציב של 100 ש"ח אפשר למצוא אוזניות טובות? ואם כן אז איפה? תודה לעונים. ואני מקווה שזה המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לפתוח

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by JohnClark,

היי אני משתגע כבר הרבה זמן עם האוזניות של המינידיסק שלי (Sony) - האיכות בהן פשוט גרועה ביחס לאוזניות שמקבלים עם נגני Creative למשל. קיוויתי שתוכלו לייעץ לי. ההורים שלי טסים לספרד בסוכות וחשבתי לקנות אוזניות בדיוטי פרי. אילו אוזניות כדאי לקנות? אני צריך אוזניות קטנות (In-Ear) שיהיה להן סאונד חזק (יש לי אוזניות איכותיות של סוני שפשוט שומעים בהן ממש חלש במינידיסק) אין תקציב מוגדר, אבל אני משער שיותר מ200 שקלים אני לא אשים, אלא אם כן זה ממש משתלם. תודה!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  23. שלום!!!!! ברצוני לרכוש אזניות למטרת משחקים כמו cs ולמטרת מוסיקה גם כן.....(פחות למוסיקה ויותר למשחקים....) תקציבי הינו בערך 300 שקלים.... ראיתי את האזניות של זלמן שנראו לי בסדר אבל רציתי בכל זאת להתייעץ איתכם לפני שאני סתם קונה.... חוות דעת על הזלמן והמלצות לאזניות אחרות באותו גבול התקציב, יתקבלו בברכה..... תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!!!! :-*

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by nimi7,

שלום אני ביום שישי הקרוב נוסע לאמריקה לכמה זמן וברצוני לירכוש שם את המכשיר IRIVER H340 ואני צריך אתר הזמנה שאני יכול להזמין ממנו את המכשיר! ואני צריך המלצות של אתרים לפי הקריטריונים הבאים: 1.יודעים שאתר אמין 2.זול {דבר המאוד הכרחי} כאילו שהמכשיר עולה אצלו בין הזולים! 3. {לא חייב אבל רצויי} שנקנה ממנו מכשיר אחר מאותו אתר והוא רוצה להמליץ לי על האתר!!! בתודה נמרוד

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  25. אשמח לדעת איזה מהם יותר כדאי לקנות, עדיף גם עם נימוקים http://www.iriveramerica.com/prod/multi/pmc_120.aspx http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=9882&nav=2 תודה מראש לכל עוזר, ואני מאוד מקוה שלא ינעלו לי את זה :-\

• 5 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.