עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש נגן MP3 עם מקום של 512 מגה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. http://officedepot.co.il/(1nlzdc3bzhzernirk1i1pu3b)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=534479 שווה לקנות את האוזניות האלה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by ben007,

שלום לכולם, בקרוב אבא שלי טס לארה"ב ואני זקוק לעצתכם בקנית אוזניות. התקציב - עד 400 שקל, גג. הנוחות חשובה, ובקשר לפתוחות/סגורות אני לא סגור. ( אם זה עוזר, אני שומע רוק, מטאל וקצת קלאסי ) האוזניות יתחברו למגבר מרנץ ישן שמחובר למחשב. חשבתי על ה-HD497 וקראתי עליהן ביקורות טובות לרב, אך הן נראות לי לא מספקות ביחס לתקציב ( מחיפוש פה בפורום ) ( אודיופיל אני כן, אבל עדיין מוגבל תקציבית ) מה אתם אומרים על ה-HD280, והאם הן נכנסות לתקציב? כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by idan1836,

שלום, הפעם אחת ולתמיד אני צריך להחליט על קנייה של נגן מארה"ב. יש את שני הנגנים האלו שאני מתלבט בינם (בכותרת), ואני לא יודע על מה ללכת ואולי תוכלו לעזור לי. הדברים שחשובים לי הם: 1) איכות הסאונד של המכשיר ! 2) שלא יהיה delay בין ההעברה משיר לשיר. 3) זמן סוללה. 4) ניגון סרטים (לא חובה בכלל) 5) תמיכה בעברית (גם עתידית זה טוב) ושיהיה אפשר לעדכן גרסה כל פעם. 6) הדבר הכי חשוב זה מידות ואני יודע אותם אבל בכל זאת זה נראה לי גדול. אז אם יש למישהו את המכשירים הנ"ל זיוכל לעזור לי, תודה רבה! על האייריבר אני יודע כמעט את רוב הפרטים, אז בעיקר חשוב לי על האייפוד כי לא ראיתי מישהו בפורום שיש לו אותו. נ.ב. רציתי להזכיר שפיצ'רים כמו USB OTG ודברים שלא חשובים ממש (שמעמיסים על ה…

• 45 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. אני מחפש כרטיס למשחקים אבל טכנית נראה לי ששניהם אותו הדבר אז מה ההבדל? ואם מישהו יודע איפה ניתן לקנות ויש במלאי מייידית מחר יעזור לי מאוד תודה.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  6. יש לי נגן mp3 creative zen touch כאשר אני מעביר שירים לנגן השירים עוברים אך השירים נראים על המסך שהאותיות הפוכות גם באנגלית זה קורה פשוט רואים את השם של שיר אב מימין לשמאל מה עושים?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. אני מתכנן רכישה של נגן נייד, שעוד לא החלטתי עליו סופית, זה כנראה יהיה או ה Iaudio M3L או ה Creative Zen Touch. ואני רוצה לשדך לו זוג אוזניות קטנות וטובות. מהמחקר שלי ברשת ועם הקרות התקציב נשארתי עם 3-4 אוזניות בערך, 2 של Eytomotic ו Shure. Eytomotic עם ה E4 וה Er6 ו Er6i שעוד לא הבנתי כל כך מה ההבדל ביניהם. Shure עם E4c ו E3c. עכשיו בתאכלס תווחי המחירים גבוהים, ה E4 עולה הרבה יותר מה Er6 וכנ"ל גם לגבי ה SHURE ה E4c עולה כ 80-60 דולר יותר מה E3c. עכשיו השאלה שלי אם התוספת באמת שווה את זה כי זה בסה"כ נגן נייד. כמו כן מי יותר טובות לדעתכם ה SHure או ה Eytomoric ? כמו כן אם יש לכם המלצות על חברות ודגמים אחרים אני אשמח. כנ"ל לגבי הנגנים הניידים

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי כרטיס כרגע על הלוח משהו 850 והיה לי קודם לכן את ה creative 5.1 הרגיל אני רוצה כרטיס קול שיוציא לי צליל יותר טוב מהם האם ה 24 ביט יתן לי שיפור בסאונד? אגב יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב אנלוגית (לא משהו מיוחד מערכת קולנוע ביתית של גרטס עם 5 רמקולים וסאב של פיוניר 300rms ) רציתי ללכת על ה creative 7.1 24bit שעולה כ 199 שח אצל הדובים השאלה אם ה24 ביט יתן לי שיפור בסאונד

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ProSoldier,

אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני צריך אותם רק למשחקים אם אפשר כמה שיותר זול אבל אם כמו שאומרים עם האיכות בא המחיר. משו בסביבות 50 עד 70 דולר. חשבתי עליהם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159412 איך הם? הם צריכים מגבר או משו? או על אלה: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836401016

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. אהלן ;D אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם, עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק, הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני, בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות. מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה? בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה כדאי למוזיקה ה i-trigue l-3500 או ה altec ATP3 ?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום השאלה בכותרת אני מחפש נגן DVD לטלויזיה בסלון (29" אם זה משנה) שיקרא קבצי DIVX וכו' וכתוביות! מה המחירים של הנגן הזה היום ויש דגמים מומלצים? לפני כמה חודשים ראיתי פרסומות בעיתון של כלמני בסביבות ה500 שקל אבל לא ידוע חברה ומחיר... אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. תקשיבו אתם חייבים לעזור לי יש לי נגן DVD שיכול לקרוא קבצי DIVX הבעיה היא כאשר אני מכניס גם תרגום הוא פשוט מציג לי גיבריש ואני לא יודע איך לתקן את זה :\\ הוא לא יודע לקרוא את התרגום בעברית ... אולי יש לכם איזה רעיון !הדגם של הDVD הוא DV8721PM

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לא שאמורה להיות סיבה אבל עם כן אז תציינו אותה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by י.לוי,

שלום חברים. האם קיימת תמיכה בעברית עבור הנגן של IRIVER דגם H10? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  16. http://www.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080497 זה Sennheiser HD 497 או ה Grado SR60 http://www.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020090060 בשביל IRIVER H320 תודה ועם יש הצעות אחרות במחיר דומה אז הן יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by Chymes,

אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל... מה דעתכם?...

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  19. יש לי מכשיר creative zen touch mp3 יום אחד אני פותח את המכשיר ..ואני רואה את כל השירים באנגלית כתובים הפוך! ניסיתי לעדכן אותו וכלום לא עוזר! דיברתי עם התמיכה של החברה והם לא יודעים! מה עושים?!

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  20. איך עושים את זה (מבחינת החיבורים) ???

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by DannyBoy1904,

יש לי מחשב חדש עם לוח K8NF-9 של ג'יגה בייט עם כרטיס קול און בורד.. עכשיו כל פעם כשאני נכנס למשחקים כבדים יחסית יש רעשים כאלו ברמקולים כאילו מנסים לחבר איזה מיקרופון עם מגעים רופפים או משו.... זה קורה לי ב SWAT 4 ACT OF WAR POSTAL2 ועוד כמה משחקים... זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות... :s05: יש לכם אוליי רעיונות?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  22. אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by shaharo,

שלום לכולם עוד כשלושה חודשים אני צריך לקבל את ה Z-5500 של Logitech בנוסף לכך אני רוצה לקנות כרטיס קול כדי לשפר את איכות הסאונד ללוגיטק יש יציאה אופטית ,קוקסיאלית, וסראונד אנלוגי איך לחבר? לאיזה כרטיס קול? ראיתי בKSP את Audigy 2 NX חיצוני שיש לו את כל היציאות ב590 '> http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103&nav=0

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  24. http://www.dapreview.net/content.php?review.201 שוב, מדובר בביקורת מקדימה ולא סופית, אך היא הראשונה באנגלית, אז לפחות אפשר לקרוא את מה שכתוב יש גם תמונות. הביקורת היא של אתר DAPREVIEW והנה התמצית: כזכור, הנגן אמור להתחיל להיות משווק בימים אלו בארץ במחיר של ה 2300 ש"ח לדגם ה 20GB, ולהגיע לארה"ב החודש גם כן, מעניין באיזה מחיר...

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים