עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tavor21,

יש לי מחשב נייד עם יציאה אופטית (SPDIF) ואני מחבר אותה לכניסה אופטית ברסיבר שיש לי ואז אני לא יודע איך לעשות כך שהרסיבר יקלוט את האודיו מהמחשב ????? יעני לראות סרטים דרך הDVD במחשב

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

אין לי מושג איך לחבר את הרמקולים למחשב... יש מאחורה 5 כניסות (ואחת שדולקת באור אדום כזה..) 2 רמקולים מחוברים לסאב(?) והוא מחובר למחשב... הכרטיס שלי הוא און-בורד של 965 של אינטל יש לי תוכנה כזאת שנקראת סיגמה טל..או משהו כזה... עכשיו שומעים רק בסאב וברמקול אחד ומאחורה זה מחובר לציאה ורודה/כתומה כזאת... לאן לחבר את הרמקולים ואיך להגדיר בתוכנה אני ממש בור בזה אני מצטער...

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  3. מכיוון שהטלוויזיה שלי עומדת לשבוק אני נאלץ לקנות מסך חדש ,יש המלצות בתקציב הנ"ל ? (לא רואה סרטים כמעט)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by assaf772,

אני עובד מקנות מחשב חדש. עכשיו IVORY נתנו לי לבחור איזה אוזניות שאני רוצה. יש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימר? חשוב שיהיה מאייבורי תודה רבה לעוזרים

5. Started by rotem_o,

שלום לכולם, ברגע חיבור טועה של האוזניות לטלוויזיה נשמע קול צרצור זועם עמוק מין האוזניות ומאז הסאונד שנשמע בהם חלש ו'טרנזיסטורי' האם המצב אבוד והאוזניות נשרפו???

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Narzul,

אוקי אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35? והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nasok,

טוב בשעה טובה קניתי את Z5500 וסידרתי אותו על העצות שלכם. הכול נשמע ממש טוב רק מדבר אחד אני לא מרוצה! מהבאס!! הדבר המפלצתי הזה בכלל לא מרגישים אותו הצלחתי להוציא הרבה יותר עם הATP 3 שלי. יש למישהו עצות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kdani,

ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה

9. אהלן חברים! עייפתי מלרכוש אוזניות שמתיימרות להיות איכותיות במחירים של 200-300 ש"ח, ואני מכוון עכשיו קצת יותר גבוה לליגה אחרת של אוזניות. אני מעוניין בסט אוזניות ומיקרופון איכותי, שישמש אותי בעיקר לגיימינג ומוזיקה - בתקציב של כ700 ש"ח. יש לי כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם הלוח-אם מדגם GA-H77-D3H. תודה מראש לכל מי שעוזר! [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by osyav,

שלום לחברי הפורום. ראשית אני לא מבין גדול באוזניות. ברשותי אוזניות פשוטות של סוני MDR-CD180 (צירפתי צילום). לקחתי מאבא שלי, שהוא מוזיקאי, זמנית אוזניות מסוג " SONY MDR-V6" (צירפתי תמונות) והופתעתי מאוד מההפרש באיכות אפילו מהכרטיס קול הפשוט שלי ABIT AUDIOMAX בכל מקרה, אני רוצה לקנות אוזניות בערך באיכות של הסוני. אם מישהו יכול להמליץ על דגמים, וכן עלויות, שכן אין לי מושג כמה עלו הסוני וכמובן כמה עולות אוזניות דומות באיכותן. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לחבר 8 רמקולים למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי אם כן, אשמח לדעת איך. תודה רבה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי, אני אלעד! קיבלתי בשבוע שעבר אוזניות ממש מגניבות, עשיתי להם ביקורת ביוטיוב ורציתי לשתף אותם כדי שתגידו לי מה אתם חושבים: רושם ראשוני: http://www.youtube.com/watch?v=YC-ZDD1taxo&list=UU7R9F38B-7JYAAdfT3m2J_g ביקורת מלאה: http://www.youtube.com/watch?v=vQ8iBubANIA&feature=c4-overview&list=UU7R9F38B-7JYAAdfT3m2J_g

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by chnon,

אז בשעה טובה נהרסו לי הרמקולים הישנים למחשב. מדובר ברמקולים של חברת aiwa המיתולוגית שעשו אצלי עבודה נהדרת במשך... 20 שנה! אני לא שומע בוויליום מטורף, אבל כן חשוב שיהיה שמע טוב ובאס איכותי בווליום סביר פלוס. חשבתי על אלה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798937 יש למישהו ניסיון איתם? התגובות בזאפ הן או סקנדל או פסטיבל. חלק חושבים שהם מדהימים והחלק השני חושב שהם זוועה. אם יש משהו טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה.

14. Started by yossia23,

שלום חברה יש לי מכשיר DVD APEX 811 מעודכן עם הFIRMWARE האחרון הורדתי מהאינטרנט סרטים (חוקיים) בפורמט WMV ועשיתי להם המרה ל AVI DIVX עם תוכנת Total Video Converter וצרבתי על DVD-R כשאני מכניס את הדיסק לDVD -אני שומע רק קול בלי תמונה בסרטים אחרים אין בעיות למה זה? מה לעשות כדי שזה יפעל? זה הנתונים של המכשיר DVD שלי: MPEG-4/DivX: DivX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 later DivX Pro/Xvid/BivX/3ivX בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני צריך לקנות נגן DVD חדש לסלון. לצערי הרב אני צריך גם וידאו.. ולכן מכשיר משולב הוא הפיתרון. כרגע יש לי דגם של LG שהגיע מהדיוטי פרי (לפני שנתיים +) ואני מאוד מאוכזב מהאיכות שלו. הוידאו מקליט באיכות גרועה והDVD כמעט ולא קורא דיסקים כמו שצריך. (היום כבר בכלל לא) הנה שתי דוגמאות של נגנים שמצאתי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1718360 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1692631 האם יש הבדלים בינהם? (אני רק שמתי לב שלLG אין מסך ואני דווקא אוהב שיש שעון במכשיר אבל זה לא כזה נורא) כעיקרון, אני מחפש DVD שקורא DIVX ואם אפשר (אבל לא חשוב) כתוביות בעברית על כל מקרה שלא יבוא. (כולל VCR כמובן) המלצות?…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. המחיר (5000) דיי מחשיד , האם הטלוויזיה הנל מומלצת? היא נמכרת ב5000 באחת הרשתות הגדולות וגם במספר אתרי אינטרנט האם יש טלויזיה יותר מומלצת בעלות 5000 לכל היותר ו46 אינצ לכל הפחות? לפי בדיקה שלי בעיין לא מזויינת ההבדל בין LCD לLED מבחינת איכות תמונה הוא משמעותי, אני עוד לא ראיתי LCD שאיכות הצפיה בה לא מרוחה לכן כנראה שאתעקש על LED גם מהסיבה שצריכת החשמל נמוכה משמעותית מLCD וגם בגלל שאיכות הצפיה טובה יותר באופן משמעותי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TopNotch,

שלום חברים, אני מחפש לקנות כבלים למערכת שלי, ורוצה חנות שאוכל לנסוע לשם ולהתייעץ איתם. אזור רחבות, נס ציונה, ראשון לציון

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zerocool15,

Yamaha HTR-5730 Pioneer VSX 515 onkyo TX-LR552 הימאהה עולה בסביבות ה 130$ הפיוניר והאונקיו 150$ ברצוני לרכוש אותם מחו"ל, ואני מתלבט איזה מהם עדיף, ONKYO http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX-LR552&class=Receiver&p=i yamaha http://www.yamaha.ca/av/Receivers/HTR_5730S.jsp Pioneer http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=223&catid=5&subcatid=7 עוד לא שמעתי אף אחד מהם, אם יש אנשים שרכשו אותם אני אשמח לקבל תגובות והמלצות. בדקתי תגובות של אנשים ברשת, על האונקיו אמרו, שהוא קטן, קומפקטי, צליל טוב, וסהכ הוא סבבה, רק שהשלט קצת מגעיל, והמסך תצוגה קטן והוא לא osd מאחורי הרסיבר לא רשום איפה הוא מיוצר בכלל, רשום רק onkyo japan אפשר לראות גם…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by ש נ י צ ק י,

התחדשתי באוזניות סנהייזר HD515, האון בורד לא נותן את הביצועים להם ציפיתי (באס די רפוי ולא ניתן להגיע לווליום גבוה) למעשה כאשר חיברתי אותן לשני רסיברים מרנץ 5300 וטיאק קיבלתי ביצועים די דומים האם כרטיס דיסקרטי ינפק תוצאות טובות יותר? אין חובה לנצל את כל התקציב, ניתן גם לעלות טיפה מעל במידה ומדובר בשיפור משמעותי.

20. Started by DyNast,

טוב יש לי בערך 2000~ שקל לקנות רמקולים שיתאימו גם לסרטים (סראונד) וגם למוזיקה (סטריאו) יש לי דיוידי ואני צריך רמקולים שאני יוכל לחבר למחשב בשביל לשמוע דרכו את המוזיקה אבל גם לדיוידי בשביל הסרטים וששתיהם יהיו באיכות לא רעה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  21. שלום כולם, יש בידי אוזניות Numark HF125, שכבר די ישנות ומרופטות. אוזניות אלו שירתו אותי נאמנה תקופה די ארוכה, ועברו מספר תיקונים עד כה, ובזמן האחרון ניתן לישמוע כי הן גוססות לאיטן. מלבד העובדה שאוזניות אלו כבר ישנות, הם כבר לא מספקות את הצרכים שלי, שכמובן השתנו מאז גיל 13 (משחקי מחשב, מוזיקה וכו'). אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג, ואמרתי לעצמי "בוא בינתיים נלך על הציוד ההקפי". כבר קניתי מסך (את מי שמעניין אותו גם לדעת איזה, אז LG L1970HR), והגעתי לאוזניות. עכשיו, הצרכים העיקריים שלי כמו שכבר אמרתי הם מוזיקה (Rock - Heavy Metal ומה שביניהם) ומשחקים (הרי מהו משחק בלי כל הסאונד שמסביבו? סתם הרבה תמונות שמשתנות בקצב מהיר לפי בחירתך P= ). אז כמו שציינתי בכותרת, גג התקציב שלי הוא …

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. היי, אני זקוק לאוזניות חדשות. השימוש העיקרי שיהיה לי באוזניות זה משחקים. אז אני זקוק למיקרופון מובנה ושיהיו נוחות ככל הניתן, בעיקר בישיבות ממושכות מול המחשב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה-400 עד ה-500 שקלים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, יש לי שאלה. יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1. 5 רמקולים שכל אחד מהם מתחבר לרמקול הגדול. ומהרמקול הגדול יוצאים שלושה חיבור R L ו - CENTER שמתחברים אצלי למחשב נייח(!). אני רוצה לחבר את המערכת הזאת למחשב הנייד שלי שיש לי סה"כ חיבור אחד של אוזניות (ירוק) וחיבור אדום (מיקרופון). רציתי לשאול אם יש איזה דרך לעשות את זה. איזה רכיב שלוקח שלושה חיבורים ומאחד אותם לאחד בלי לפגוע בחווית הקול (שכל רמקול שמייצד צד ינגן מתי שהוא צריך וכו'). תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by naba,

ראיתי בזאפ את הרמקולים הנ"ל ב547 ש"ח. ואני זוכר שלפני חצי שנה הם עלו פי 4 יותר, יש איזושהי סיבה לירידת מחירים כזאת? ואיך הרמקולים בכללי? המטרה היא מוזיקה ביום וסרטים בלילה, וככל הנראה יחוברו לרסיבר ימאהה. נכנסתי לאתר של היבואון (ניופאן) וראיתי באתר רק את הדגם הזה למרות שיש לWESTRA עוד כמה דגמים (כמו ALLEGRO, SIMPHONY, CANTO,MATRIX ועוד), הם ירדו מפס הייצור או מה? במידה ותגידו שהם טובים אז אני אלך לשמוע אותם..... אשמח לקבל מענה לשאלותי.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. היי, קניתי אותם היום ואני לא בטוח איך אני אמור לחבר אותם אחד לשני. מצורפת תמונה של הכבל. האם אני אמור לחתוך את החלק העליון? להפריד את קצוות הכבל לשני כבלים ע"י חיתוך באמצע? תודה. עריכה: ניתן למחוק. הסתדרתי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.