אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
הינה הם http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה למכור אותם ב200 לחבר?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים אני מוריד סרט ויש את הפסים המעצבנים מלמעלה. איזו רזולוציה אני צריך על מנת שלא היה אותם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בתור התחלה אני רוצה לציין שדיפדפתי קצת בפורום ובסטיקי לעזרה אבל לא מצאתי את מבוקשי במיוחד בגלל שהאזניות שאנשים מדברים עליהם כאן מתחילות ב200$ ולא ב200 ש"ח כמו שאני מעוניין. אז ככה: אני מעוניין לרכוש אזניות לצורך האזנה לסרטים בטלוויזיה/DVD (דרך מגבר), למחשב - משחקים וסתם שירים, ואולי גם לMP3 שלי. התקציב שלי הוא לא גבוה והוא בין 150 ל200 ש"ח, ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע ). הלכתי לחנות שמוכרים ציוד כזה (CD1 מי שמכיר), אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה אלא רק בכאלה שניתן לסגור שוב את האריזה ואלו עלו הרבה יותר מהתקציב שלי. מה שכן המוכר המליץ לי על שני דגמים: אחד של Sony - אזניו…
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מתישהוא סט של שני רמקולים ומגבר סטארו טוב (1500 שקל יושקעו להערכתי) ברשותי לו גיגהבייט GA-880GM-UD2H עם כרטיס קול מובנה - Realtek ALC892 codec - High Definition Audio האם הכרטיס מוציא סאונד נקי וטוב? אין לי שום צרכים אחרים מהכרטיס חוץ מזה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך שהבנתי ה MP3 הולך להעלם מהעולם. השאלה היא עם רוב או כל המערכות אודיו שיש באוטו או במערכות סאונד ביתיות מהשנים האחרונות תומכות גם ב AAC? http://www.tgspot.co.il/mp3-creators-abandon-file-format/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אלה ב230 ש"ח Luxeon EM4.1 1000W SUB + 4 Speakers קישור למוצר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 שווה לקנות אותם?? החלטה מהירה...
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה בדיוק עושה ה Microsoft Universal Audio Architecture Driver ??
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי אני צריך רמקולים למחשב חדש תקציב 400 שקל, אם זה שווה את זה אז אולי 500 השימושים הם שמיעת מוזיקה ומשחקים אין לי מקום לשים 5.1, למרות שאני גם לא חושב שיש 5.1 במחיר כזה וחשוב שהרמקולים יהיו מRSM איך Altec Lansing VS4121 2.1? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מניח שזה הפורום לשאול בו אז שלום יש לי צורב דיוידי nec5140 בכל מקרה, אני מעוניין לצרוב קבצי avi בצורת data על דיסקי דיוידי ולהריץ אותם דרך הדיוידי. האם דיוידי שקורא divx יכול לעשות את זה? כמו הדיוידי הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=224&CategoryID=182
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש אזניות טובות למוסיקה בלבד שיהיו מנימליסטיות אבל לא IN EAR מכור לK240 AKG אבל אני רוצה משהו אוורירי יותר ושכרטיס הקול יוכל לדחוף ללא מגבר אם מישהו נתקל בדגם ששוה בדיקה סביב התקציב הנ"ל אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולי סטריאו מדפיים בתקציב של כ4,000 ש"ח. אני מעדיף לקנות יד שניה לכן אני אשמח לקבל המלצות לרמקולים שנסחרים בדר"כ פחות או יותר במחיר הזה. אם לא יד שניה - אפשר גם מתצוגה וכולי, פשוט לדעתי לקנות חדש בתחום הזה זה מעט ביזבוז ולא נותן ערך מקסימלי לכסף. אם יש צורך בהבהרות נוספות אני אשמח לספקן תודה
-
- 48 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
למומחים או מי שניסה:כדי להוציא קבצי flac שיהיו גם באיכות טובה וגם בkbps הטוב ביותר מה צריך לבחור:sample rate 96000 או פחות ואיזה level מ0 עד 8 שמתי לב שב96000 דווקא בlevel 8 הkbps נמוך משמעותית מlevel 0 .הקבצים נשמרים במחשב.מה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי היום "Media Hub" מהסוג בתמונה המצורפת. בפועל אני לא משתמש בכל הפיצ'רים שלו אלא רק מעביר דרכו רק את האוזניות, וצריך אותו בעצם רק בשביל הכפתור שעושה Mute לאוזניות. הבעיה היא שהאיכות שלו לא משהו. ניסיתי למצוא חלופה איכותית שתיתן לי גם כן לעשות Mute, אבל לא הצלחתי.. הדברים היחידים שמצאתי שהם בכיוון זה Koss VC20 אבל אין לא כפתור Mute אלא רק אפשר ע"י סיבוב הגלגלת שזה די מעיק. ויש את Sennheiser hzr-62 שהוא יותר נוח לשימוש בשביל Mute (לא גלגלת) אבל הוא ארוך באופן לא סביר (5.2 מ') שאני לא צריך וכנראה בגלל זה גם יקר מידי (מתחיל ב~100 ש"ח מחו"ל, לפני משלוח). יש למישהו הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך המלצה על סט של רמקולים (4 רמקולים + סנטר + סאב) + רסיבר. תקציב 6000-7000 ש"ח. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=57&st=0& לכול בעלי הIRIVERים - תהנו
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי VAIO עם 8400GT שמחובר עם HDMI ל LCD כשאני מריץ סרטים לא רק באיכות HD אז יש לי פיצולים זעירים במרכז התמונה זה נראה כמו סטייה קטנה מאוזנת בין חלקי התמונה. זה מתייצב מאוד מהר אך ממש מפריע. הבעיה היא לאורך כל הסרט. יש לי מעבד חזק 7250. ניסיתי לעדכן דריברים קודאקים הורדתי BSPLAYER אחרון וכלום לא עוזר אם מישהוא מכיר את הבעיה והפתרון אני אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקמן שמנגן MP3, ובלא מעט חנויות אלקטרוניקה אני מוצא את הדיסקמן הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20363 המחיר שלו סביר יחסית לפיצ'רים שיש לו להציע, והביקורות שיש עליו באתר zap מצוינות... מה אתם אומרים עליו? יש למישהו נסיון איתו? מישהו יודע להגיד מה אורך חיי הבטריות שלו (הוא מגיע עם בטריות דקות מיוחדות)? כל תגובה תתקבל בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת של 2.1. שמעתי שה-ATP3 של Altec lansing טוב. יש אולי עוד מערכות 2.1 טובות בתקציב של 500-600 שקל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה ב4000 ש"ח למטרת סרטים בHD ושידורים רגילים. אני צריך רמקולים יחסית חזקים ואיכות צפיה טובה גם ב4:3(שלא יהיה מריחות) קראתי הרבה מתוך המאמרים שלכם והבנתי שקודם כל אני צריך LED\LCD מכיוון שהסלון שלי מואר יחסית. דבר שני שזה יהיה 42\40 אינצ'. דבר שלישי חיפשתי באינטרנט וראיתי המלצות לטלוויזיות הבאות: LG 42LF20FR LCD 42 אינטש טלויזיה LG 42LH35FR LCD 42 אינטש טלויזיה Samsung LA40B530 LCD 40 אינטש מה דעתכם? בנוסך יש לי כמה שאלות להבנת בסיסית.... מי החברה כרגע המובילה בשוק בLCD.? LED או LCD?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים שאפשר לחבר אותם גם למחשב וגם לps3 ושיש להם בסאב חיבור לרמקולים ובנוסף חיבור אדום לבן שאליו אני יחבר את הכבל av של הps3 שיהיה לי סאונד בps3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני חדש כאן וזו ההודעה הראשונה שלי. מותקנת אצלי תוכנת orb אשר בעזרתה אני יכול להכנס ממחשב מרוחק, דרך האינטרנט, לקבצי המוזיקה, התמונות והסרטים שלי בבית. יש לתוכנה אפשרות גם לשדר טלויזיה בשידור חי. ברור לי שאני צריך כרטיס טלויזיה ולחבר את המחשב לממיר של יס שברשותי אבל אני לא יודע אם ניתן יהיה לשנות ערוצים מרחוק ובכלל איך זה פועל. מישהוא מכיר? למישהוא יש נסיון?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני משתמש בלפטופ ROG G750JS של אסוס, ווינדווס 8.1, הורדתי מהאתר הרשמי של אסוס דרייבר קול של realtek ספציפית לדגם שלי, הבנתי שלדרייבר מצורפת תוכנה שנקראת audio wizard שמשפרת את הסאונד.. כשאני פותח את הגדרות של הדרייבר ואני מגלה שכתוב launch כדי להיכנס להגדרות של אודיוויזארד פשוט לא קורה כלום..אני לוחץ ואין תגובה..אני אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון..ועוד משהו, אני לא מצליח להשתמש במיקרופון..משום מה שאני מנסה להקליט המיקרופון לא שומע אותי וכבר ניסיתי להעלות עוצמת סאונד ודציבלים, זה לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז שלום לכולם אוטוטו מגיעה קניה של המחשב החדש =] כדי לא לבזבז זמן אני כבר רוצה לדעת איזה אוזניות +מיקרופון (לא הדסט.. שיהיה בנפרד כי אני רוצה להאזין גם למוזיקה איתן) הכי טוב עד 400 ש"ח (אם יש טוב יותר ולא בהרבה יותר יקר שמשתלם יותר תודיעו בבקשה ) אהבתי את הזלמן,http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 קראתי ביקורות ונראה שהן די טובות, יש עוד במחירים האלה? משהו טוב? ד"א רצוי מאוד אוזניות שיהיה ניתן איתן גם לשמוע מוזיקה כמו שצריך תודה רבה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-