אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. חבר שלי מצא במחסן מגבר ישן מסוג Sanyo JA288 והביא לי אותו, של איזה מערכת קולנוע אני חושב. הוא מתחבר למחשב עם קבל, המחובר למחשב דרך קבל הרגיל (תקוע בירוק), ומתחבר למגבר בקבל AV דרך VIDEO INPUT. עכשיו הייתי שומע בו מוסיקה והוא עבד ממש יפה, עד שנשרף לו הפיוז בפעם הראשונה, נראה ככה : http://www.trdpartsonline.com/images/IEC%20FUSE%20193,195%20SERIES.jpg החלפתי את שתיהם (הם צמודים אחד לשני), בהתחלה חשבתי שזה נגרם כי הפיוז ישן. עבד עבד פתאום עוד פעם נשרף. פעם שנייה הלכתי לקנות את הפיוזים שיש שם. T2A 250Vאו משהו. כשנשרף בפעם השלישית וניגשתי לחנות, פשוט המליצו לי להעטוף את הפיוז השרוף עם נייר כסף ))) לאחר שעשיתי את זה הכל עבד יפה, ואז התחילו לאט לאט להופיע בהדר…
-
- 20 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית עד 1500 ש"ח לחיבור למחשב\טלוויזיה משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים כרגע זאתי על הכוונת שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744480 אחד הדברים הכי חשובים לי זה באסס חזק וטוב, ושמיעת סראונד טובה וכמובן איכות צליל וכו'... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש TV חדשה, כל הדרישות שלי מסתכמות ב: צג טוב אפשרות לניגון MKV עם כתוביות בעברית דרך WIFI שתהיה דקה ותראה טוב בסלון יש חיה כזו במסגרת התקציב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי לכולם האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Microlab Solo6C? אני לפני קנייה וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. כמו כן אם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם פתוחים שאפשר לשמוע אותם, זה יהיה מעולה, כך הקנייה לא תהיה עיוורת... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם גרסת תוכנה 2.05E היא הכי עדכנית לדגם האירופאי? איך אפשר לעשות רשימת שירים quick list דרך הנגן עצמו?... תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דיוידי קורא divx + צרובין וכו' + כתוביות בעברית (srt) טוב ואמין, ניתן לעדכון, ושאיננו יקר. אשמח להמלצות.... תודה.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתי די פשוטה של AKAI 5.1 המפרט שלי מופיע בצד ויש לי כ.קול OB שתומך 5.1 אבל קראתי בתרד אחד שבחורצ'יק אמר שלא שומעים טוב ברמקולים האחרויים שלו כי יש לו כ.קול חרא OB... רציתי לדעת אם יש מצב שזה ישפר לי בקצת את האיכות או את העוצמה או משהו אם אני אקנה כ.קול רגיל למשל זה : או אם יש לכם המלצה אחרת... הינה המערכת שיש לי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN הינה הכ.קול שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=206
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי עשר שנים ה Altec Lansing ATP3 שלי מתו. ניסיתי לתקן אותן בחנות רמקולים, אבל כנראה שמשהו מקצר את המגבר (הרמקולים לפעמים עובדים ולפעמים לא) ועלות התיקון לדברי הטכנאי לא שווה את זה. אני מחפש מערכת 2.1 כתחליף. מצד אחד - הם פינקו אותי יחסית ועד היום נחשבים ל Golden Crown של רמקולים זולים וטובים. עד היום שאני מגיע לחברים עם רמקולים זולים, אי אפשר שלא לשים לב להבדלי האיכות. אפילו אנשים עם אוזן פחות רגישה תמיד היו זורקים אצלי בבית שה "הרמקולים האלה נשמעים מצוין!". מצד שני, אני לא יכול להוציא עכשיו סכום רציני על רמקולים חדשים. אני אשמח להמלצה על תחליף ראוי ל ATP3. משהו שנותן לפחות את אותה איכות הצליל. בדקתי קצת, ונראה שיש המלצה על MicroLab FC330 (והמחיר - כ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת 5.1 בתקציב של 1000 שקל גג 1200 שקל מעדיף שלא לעבור את הרף הזה אבל אם יש משהו ממש טוב אפשר להגיע ל1300. השימושים שלי הם לסרטים כי המערכת הולכת להתחבר למחשב HTPC שמחובר לטלויזיה. חשבתי ע להMICROLAB X15 אבל אחרי שלא מצאתי עליהם ביקורות אנ יקצת חושש לקנות אותם השמח לשמוע ביקרות עליהם או על רמקולים אחרים. תודה רבה ושבוע טוב שקד
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני בעליו המאושרים של Z-640 מערכת מצוינת ומאוד כדאית,אני מודה ש ATP3 יותר חזק ויותר איכותי אבל הוא רק 2.1 אכזרי כמה שיהיה רציתי לבקש שמות של שירים שיעזרו לי ליראות את ביצועי המערכת המלאים:באס רציני,TRABL גבוה.בקיצור שירים איכותים מבחינת המוזיקה והצלילים בינתים שמעתי להקות כמו:LINKUN PARK MANOWAR OFFSPRINGואני ממש מרוצה הבס ממש איכותי והם די חזקים לפחות יותר מימה שציפיתי תודה
-
- 12 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול שיתאים לרמקולים 2.1 משהו שם ALTEC למשל... אני לא קולט בזה כלום.... אז תנו כמה המלצות
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה לי בעיה שאני מפעיל קבצי מדיה למיניהם , הם נשמעים אך לפעמים יש כאלה קפיצות, וקטיעות. אחרי כמה זמן או כמה פעמים שאני מריץ את הקטע, המחשב 'חוזר' לרגיל, ואפשר לשמוע את הקטע בלי כל הקפיצות האלה. הבעיה הזאת במיוחד מפריעה לי כשאני משתמש במחשב בתוך מכשיר הקלטה, וכשאני רוצה להקליט שני ערוצים, מקליט את הראשון ואח"כ מקליט את השני כשברקע מתנגן הראשון, זה קשה להתאים , בגלל שזה כל הזמן קופץ. יש למישהו רעיון לפיתרון? בעיקרון יש לי Realtek AC97 הכי פשוט. אולי אני אתקין מחדש את הדרייברים? תודה מראש! [אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה]
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול להקלטה באולפן ביתי חובבני. הכרטיס צריך להקליט גיטרה, מקלדת שליטה, ומיקרופון. ובנוסף להיות איכותי בהשמעה. עלות עד 1500 שח א. למישהו יש המלצות? ב. איזה פיצ'רים קיימים ומה כדאי שיהיה בכרטיס כזה? ג. האם קנייה באינטרנט כדאית או שהתמיכה מחנויות קיימות בישראל מצדיקה את המחירים?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לטלוויזית LCD 26" לחדר שלי. הנתונים לא צריכים להיות מדהימים אבל שתיהיה מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של 3K עדיף פחות כמובן אם אפשר. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בפירמוור http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= מיועד למכשירי MTP, מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשנו מערכת קולנוע ביתית חדשה ( של LG, לא יודע את הדגם ) ואני רוצה לחבר את הממיר שלנו ( YES MAX ) למערכת. החיבור היחיד שזהה הוא חיבור כמו שמצורף בתמונה ( החיבור הימני ). מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה? ( איזור ראשון-בת ים-חולון ). לידע כללי, מדובר במערכת קולנוע ביתית עם רסיבר מובנה ב DVD. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, אני מחפש אזניות למשחקים (אם מגיעות יחד עם מיקרופון אז יתרון). רצוי שייתנו virtual surround אם בכלל יש בתקציב שלי (ניתן לחרוג מעט). אם אין אז כמה אני צריך להוסיף (ולאילו דגמים) בשביל אזניות כאלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה של רישרושים כאלה סטטיים בזמן שאני מגביר או מנמיך את עוצמת השמע בניגון סרטים ו/או שירים... האם למישהו זה קרה? ואיך אפשר להיפטר מזה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ה-Chromecast של חברת גוגל, שהוכרז בשבוע שעבר, נחת הבוקר של שולחני. אמנם לא היה לי הרבה זמן לשחק ולהתרשם ממנו אבל ממבט ראשון נראה שמדובר במוצר מצויין. סקירה ראשונית שלו, כולל מהלך ההתקנה ותמונות אוטנטיות של המוצר ותהליך ההתקנה ב-LINK המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3918
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם יציאה אופטית השאלה שלי היא האם אני מחבר את הרסיבר ליציאה הזאת אני אקבל 5.1 או שאני צריך כרטיס קול עם יציאה קואוקס דיגיטלית? ואם כן רו שאפילו רצוי אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס נחמד עם יציאה של קואוקס לא משהו יקר ולא משהו זול ודפוק תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-