אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=533611476&Count2=450751900&CategoryID=9&Target=products.asp אני חיפשתי אותו המון המון זמן ורק לפני איזה חודש וקצת הם הועילו בטובם לשים את המטען הנ"ל למכירה... הכעייה- הם לא עושים משלוחים לארץ אז צריך : א-לראות אם היבואנים מייבאים את כבר (ארקדיה ) ב. לשלוח מישהו לארה"ב ושייקנה את זה שם... aaaaaa32
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאני יודע, למספר מצומצם של חברים בפורום יש את ה C100, אליהם אני מפנה את הטיפים הללו. 1) שימוש בכרטיס הרחבה (SD/MMC), בעיות זיהוי : א. אם הכרטיס שלכם לא מזוהה בעת הפעלת המכשיר, נסו להכניס אותו בזמן שבמכשיר דלוק. ב. אם ה windows מראה לכם את כרטיס ההרחבה (דרך הנגן) אך טוען שהוא לא מפורמט -> כמו בסעיף א' לחבר את המכשיר למחשב ורק אחר כך להכניס את כרטיס ההרחבה. * חשוב, הכנסה והוצאה של כרטיס זיכרון בזמן שהמכשיר עלולה לדפוק את כרטיס הזיכרון! (אבל זו ההמלצה מהפורום באתר של creative, ורבים משתמשים בשיטה הזו....) 2) ה C100 לא מזהה לכם חלק מהספריות א. ה C100 תומך רק עד 50 ספריות. 3) תליה על הצוואר - א. משתמשים רבים לא מבינים איך תולים את הנגן על הצוואר משום שאין…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקטע הזה של סאונד אבל אני מעוניין לקנות מערכת לטלויזיה שתכלול רסיבר די וי די ומערכת 5.1 אני צריך שתתנו לי אליהם קישורים (אם המ סט קומפלט אז יופי) ואם לא אז לא נורא אבל שיהיו מאותו חנות והתקציב עוד לא ממש ברור אבל הוא יעמוד בסביבה של 3000 (זה מספיק? המערכת תצא איכותית או שכדאי לחסוך עוד?)
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי מגבר HARMAN KARDON שמחובר למחשב בעזרת כבל אופטי ואני רוצה בבקשה שתעזרו לי לקנפג את התוכנה AC3 FILTER בגלל שאני מוריד את כל הסרטים ב-AC3. והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי בקינפוג נכון של התוכנה. אני משתמש בנגן MV2PLAYER ורציתי לשאול גם איך הנגן הזה, האם יש משהו יותר טוב ממנו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אתמול חיברתי למחשב שלי רמקולים של קריאטיב Inspire 4400 שהם 4.1 רועד מהתרגשות הפעלתי את Half Life 2 אבל לא שמעתי דברים מאחורי - כלומר, הרמקולים האחוריים לא פעלו. ויתרתי, ועברתי לסרטים - אני שומע ברמקולים האחוריים את אותו הדבר שאני שומע בקידמיים (רק קצת יותר חלש) ישלי כרטיס קול מובנה בלוח האם (ג'יגה-בייט K8NF-9), וכשאני פותח את הדרייברים שלו הוא מאפשר להפעיל כל אחד מהרמקולים בנפרד - וזה דווקא עובד בסדר, אז הבעיה היא לא ברמקולים / בחיבורים. אם למישהו יש עוד רעיונות - אני אשמח לשמוע ! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כמה הם עולות בערך בארץ??? ושאלה נוספת, הייתםפ ממליצים להסתובב איתם בחוץ עם נגן?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש Smiley סליחה שהקפצתי קודם פשוט לא עונים בפורום הזה...
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בבקשה המליצו התקציב גמיש ל + ול -
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני באתי הביתה וחיברתי אותו ישר לחשמל איך אני יודע שהוא מטעין אותו אין הרי נורית חיווי מה עושים בבקשה תעזרו לי??!?!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
דבר ראשון, חג שמח לכולם ! דבר שני : אני מעוניין להביא סאב אקטיבי (מוגבר) לחדר שלי. דרישות: 10 אינץ' מינימום- עד 18אינץ' , אם אפשרי, אז יותר, 100 rms מינימום, תיבת/בוקסה מעץ/ פלסטיק, כמובן חיבור RCA (שייהיה אפשר לחבר מ: הטלוויזיה, המחשב, ו "הפלטה- של המסיבות שאני עושה") , שיתאים לכל סוגי המוזיקה בלי יוצא מהכלל, שיוכל לרדת ל HZ נמוך, שלא יחרחר אחרי כמה חודשים\ שנים\ ימים\ שניות , משהו שממש ייהיה חזק ואפקטיבי, בעלל צליל רך ונעים לאוזן, שייהיה חזק ומן הסתם ירעיד את החדר וישבור חלונות (ככה אני אוהב ) , גם בווליום גבוהה שישמע איכותי ורך ללא עיוותים, וכמובן שחזק למשך שעות רבות של עבודה, התקציב הוא 1000 שקל+- חשבתי על הסאבים הבאים: http://www.zap.co.il/mode…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות בזמן הקרוב ארבעה רמקולים וסאב יד שניה אם אפשר או חדש אבל מעדיף יד שניה ורסיבר בתקציב של 1000 (יד שניה) וברמקולים אני יכול להשקיע עד 3200 שקל אני לא כל כך מבין בחברות אבל מה שחשוב לי זה צליל איכותי כרגע יש לי atp3 ואני מעוניין להשתדרג בצורה רצינית יותר חשוב לי מאוד שהשילוב בין הסאב לרמקולים יהיה נקי מרעשים אם המחיר נראה לדעתכם נמוך מדי אני חושב ש2.1 גם יספיקו לי . אז ככה אני מבקש ממכם את המלצותיכם וכל עזרה שתוכלו לתרום לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אתה מוזמנים להכנס ולקרוא את הביקורת על הנגן המופלא והקטן הזה בלינק הבא: http://www.tgp-il.net/Reviews/iriverh10.php האתר מומלץ מאוד גם כן. אם יש לכם: הערות, הארות וכל שאר השאלות על הביקורת והמכשיר אתם מוזמנים לשאול אותי פה או בפרטי.
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוזניות גדולות לנגן MP3....? האוזניות שקיבלתי עם הH320 שלי ממש לא נוחות ואני רוצה לקנות אוזניות קשת..., חשבתי על השנייזר 457 hd אבל אמרו לי שזה לא הגיוני להסתובב עם נגן קטן ואוזניות גדולות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לרסיבר מהיציאת spdif לכניסה דיגיטלית קואקס הבעיה היא שלא שומעים סראונד5.1 כשאני מפעיל סרטים של ac3, הרסיבר רושם linear pcm ולא רושם dolby digital או dts שומעים רק בימין שמאל ובסאב, אני מניח שצריך להגדיר משהו במחשב אבל אני לא מצליח למצוא מה אז אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה (זה רסיבר חדש וברסיבר הישן חיברתי דרך היציאות של הכרטיס קול וה5.1 עבד, הבעיה שבחדש אין לי כניסות כאלה אבל אין סיבה שזה לא יעבוד דרך החיבור הדיגיטלי) אני לא יודע אם זה חשוב או לא אבל הלוח אם שלי זה asus p4s800 והרסיבר זה jvc rx-5042
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש ל-HOT כמה סוגים של ממירים שהם מחזיקים אצלם, יש למישהו מושג מה הממיר הכי טוב שקיים אצלהם?? מחר צריכים לבוא להתקין לי 3 ממירים בבית אז אני רוצה להגיד להם איזה ממיר להביא. תודה, דור לוי
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אני יודע שהפסיקו לייצר ת 320 ונכנס הדגם החדש ה H10 ואני מתלבט עם לקנות ת H10 בחו"ל או לקנות ת 320 ב 1800 שקל בארץ?!? מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן איפוד מיני ואני לא בטוח איזה דור הוא. על האריזה שלו רשום 18 שעות סוללה וזה אומר שזה דור שני אבל אין לי באמת זמן סוללה גדול וגם התאורה של המסך בצבע יותר לבן מאשר כחול כמו שרואים בתמונות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש לי תקציב לא גבוה כל כך ... 100-150$ ... אז ... תמליצו וגם לפרט קצת על תכונות המכשיר אם אפשר ... תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-