אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי זוג רמקוליים מצויינים שהם 50 וואט, וההתנגדות שלהם היא 8 אוהם. המגבר שלהם לא כל כך טוב, והייתי רוצה לקנות מגבר דיגיטלי (סטריאו, אני לא זקוק לסראונד). הייתי רוצה לדעת מספר דברים - 1. אני יודע שאם התנגדות הרמקולים היא 8 אוהם, עלי למצוא מגבר שעונה על נתון זה גם כן. אך מה בנושא ההספק? 2. האם ישנם מגברי סטריאו דיגיטליים שאתם ממליצים עליהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה בחדר, חיברתי את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI כדי לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך Gainward GeForce GT240 1024MB GDDR5 יש לי Windows 7 הגדרתי במחשב רזולוציה הכי גבוה ( 1680X1050) והגדרתי לטלוויזיה רזולוציה הכי גבוה שלו (1980X1080) הבעיה היא שבטלוויזיה הרבה דברים נחתכים וזה לא מתאים, הכל נחתך מכל הצדדים, סימלי שולחן העבודה, שורת המשימות וכו'.. ניסיתי גם אפשרות של "הרחבת מסכים" וגם אפשרות של "שכפול מסכים" ועדיין זה לא מתאים. חשוב לציין שהכל הגדרתי דרך הווינדוס עצמו ולא דרך הכרטיס מסך. (למרות שבהגדרות של הכרטיס מסך זה משתנה בהתאם למה שאני משנה בווינדוס) מה הבעיה? איך אני מתאים את זה כמו שצריך? תודה!
-
- 11 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
יש ברשותי זוג רמקולים רצפתיים של cerwin vega cls-10 בהספק של 200 וואט. השאלה שלי היא, איזה מגבר\רסיבר מומלץ לקנות לרמקולים כדי לקבל מהם את מלוא ההספק והאיכות, וגם להתחשב בכך שבעתיד ארצה להוסיף עוד רמקולים להרכבת מערכת קולנוע. מה אתם חושבים על pioneer vsx-32?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אוקיי יש לי Audigy 2 של creative , והיום באתי להתקין את הדריוורים החדשים של creative שנתן sector (אם אני לא טועה) לפני כמה זמן. אוקיי, אני מתחיל את ההתקנה והוא רושם לי: למי שתוהה: הדריוורים שמותקנים אצלי הם אלו שקיבלתי עם הכ.קול, ושומעים (הוא מחובר טוב מאוד) מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הiriver h340 החדש שלי. הורדתי את העדכון לגבי עברית של אוהד מותאם ל-v1.28 ואכן, כאשר השיר מתנגן רואים עברית (הפוכה אבל ניחא, אני אפתור את זה אח"כ..) אבל השמות של התיקיות וכו' עדיין כאלו:___ הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה-db (?)- אבל מה? אני לא ממש מבין במחשבים וכל מיני ביטויים כאלו לא אומרים לי כלום... מישהו בבקשה יכול להסביר לי בשפה פשוטה מה לעשות (וסליחה מראש על הבורות) אני מבין שהנושא טחון מכל הכיוונים אבל אני כבר שעות מחפש ולא מוצא כלום
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אתמול רמקולים משומשים (מוניטור אולפני) של חברת Tannoy. http://www.tannoy.com/StudioSummary.aspx?q=33.14 אני מבין שהם יותר למטרות סטודיו וכו' אבל מכיוון שהם אצלי חשבתי אולי לנסות להשמיש אותם, לצרכי או קולנוע ביתי/מוזיקה או כרמקולים למחשב.. אני מבין שהחיבור הוא חיבור balanced, אך מעבר לכך אין לי שום ידע כיצד לאפשר למקור השמע הרצוי לעבוד עם הרמקולים הללו. אשמח לסיוע והבנה האם זה בכלל אפשרי ואם כן אז באיזה עלות (חובת רכישת כרטיס קול/מגבר/וכו' וכו').. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחר"צ טובים מצאתי בסלוני 2 רמקולים מדפיים ורסיבר(הכל די ישן..) גיגלתי את שמם ולא מצאתי כלום. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. על הרמקולים: Peerless Model: RX-1000 120 watts R.S.M Sensitivity 92 db 8 ohm speakers made in Denemark. אגב, חיפשתי גם ביוטיוב ומצאתי את אחיהם הגדול ככל הנראה, הRX-1000PRO, אך הם רצפתיים.. הרסיבר: Pioneer SX-255R אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי עד כמה טוב הציוד שברשותי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מערכת ממש ממש ישנה(שעובדת מצוין כשהיא עובדת) שמחוברת למחשב והכבל, זה שמצורף בתמונה, התחיל לעשות בעיות לאחרונה בחיבור למחשב. ברגע שמנתקים אותו מהלוח, צריך לשחק איתו המון זמן עד שהוא מתחבר כמו שצריך ואז המערכת אודיו עובדת במחשב. איך הכבל הזה נקרא והיכן רוכשים אותו?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 4 followers
-
-
אני רוצה לקנות כבל HDMI של מונסטר מדגם M1000HD (אני יודע שאין הבדל מתחת ל- 2וחצי-3מטר) אני קונה מ-EBAY ועל מנת להיזהר מזיופים,שככול הנראה ישנם בשטח, אני מחפש מדריך (עדיף עם תמונות) עם סימני זיהוי לכבלים מזוייפים-מקוריים. יש לציין שאני מבקש מהמוכר לפני הקנייה תמונה עם סימן זיהוי שזה אכן שלו (כמו למשל הנייק שלו לצד המוצר) וכך אני בטוח שמה שמופיע בתמונות זה אכן מה שאני מקבל. תודה, yosside
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי זה הכרטיס שיש לי Creative AudioPCI [ES1371,ES1373] זה מה שרשום עכשיו אני לא מוצא לו דריבר ככה גם הxp עכשיו למה אני רוצה דרייבר לכרטיס כי xp לא נותן לי ליבחור אפשרות של תפיקוד ב2.1 ועכשיו שיש לי את הרמקולים המדהים האלו [ATP3] אני לא יכול להנאות בשיא
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מצאתי פטיפון מסוג Nikko מישהו מכיר את החברה? עכשיו נראה לי שהמחט הלכה לעולמה כי היא שחוקה לגמרי איפה אפשר למצוא חדשה? תודה
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של PEERLESS שמצאתי כשעשיתי קצת סדר ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי באיזה דגם מדובר כדי שאני אדע מה לעשות איתם הלאה... מתחת לכיסוי רשת השחור מקדימה כתוב: PEERLESS MODEL: ROYAL-1 MARK II 300 WATTS R.M.S SENSITIVITY 92db PROFESSIONAL SOUND LOUDSPEAKER BOX SPEAKERS MADE IN DENMARK תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השיר הזה נמצא בפרסומת בערוץ 2 של פלאפון.. מראים שם הופעה של להקה עם שיר יפה... משהו יודע מה שם השיר?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
השבוע יצא לי לשמוע באיזה סופר/מכולת רמקולים של מגנט, מעין רמקולים קטנים כאלה (לא קיובס), מזכירים קצת מוניטורים. התרשמתי בעיקר מהבאס הנחמד שהצליחו להוציא הרמקולחים הקטנים האלו (או שהיה חבוי שם גם סאב, למרות שלא נראה לי.) בכל אופן אם זה עוזר שמעתי אותי בסופר בת"א AM PM, אם מישהו במקרה מכיר...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי פה כבר לפני כמה ימים אבל לא קיבלתי תשובה סופית אני מחפש רמקולים בתקציב 300-500 שקל השימוש העיקרי: מוזיקה הרבה המליצו לי על הX540 של לוג'יטק (כולל פה בפורום) הם נראים ממש טובים וגם על הX530 עוד רמקולים שציינו פה הם הקרייצ'יר ואני אשמח לעוד פרטים לגביהם.. בכלל אם יהיו עוד המלצות זה יהיה מצוין אני פתוח גם ל2.1 וגם ל5.1 לא לשכוח שהרמקולים חייבים לתת איכות מוזיקה טובה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום היום קניתי LCD 32 אינץ של חברת סמסונג זה הוא הגדם: http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&p=samsung_le_32s81_b עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את המסך למחשב ?איזה כבל אני צריך לקנות ובבקשה קישורים תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ברשותי מערכת סטריאו עם רמקולים נהדרים שאני מעוניין לחבר למחשב מאחר והרסיבר תקול. מהרמקולים יוצא כבל שבסופו נחושת (6 OHMS), מה אני צריך לעשות בשביל להתאים אותו לחיבור מחשב רגיל (אוזניות)? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הATP3 שזה שני רמקולים וסאב. החיבור מתבצע דרך הסאב למערכת. אם אני מנסה לחבר את הסאב מבלי שהרמקולים מחוברים אליו (באחד מהם יש את השליטה והבקרה) אז הוא לא עובד, האם יש דרך להפוך אותו לפאסיבי שכזה ושכן יוכל לעבוד? וככה אוכל לחבר כל אחד בנפרד...? תודה, איתן.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר DVD טלויזיה ישנה עם חיבור RF בלבד?? אגב יש וידאו שכבר מחובר ל TV.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איך לחבר את הdvd לטלוויזיה ככה החיבורים הולכים אצלי ואלה הכניסות של הdvd אני צריך שמישהו שמבין יגיד לי איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הdvd ואיך לחבר אותו בבקשה (הממיר שיש לי זה הממיר הישן עם זה עוזר במשהו)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רכשתי לי iriver H10 6GB מכשיר נחמד, עפ"י הביקורות וההמלצות. משום מה המחשב לא מזהה אותו!! יש לי את Wmp10 ו-sp2 של xp ועדיין, כשאני מחבר אותו ל-USB אני שומע צליל אך המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לבדוק ב-device manager - כלום. ניסיתי גם לבדוק ב-computer managment - גם כלום! אין בעיה ב-USB שלי וכמו כן, אין בעיה ב-iriver שכן הוא זוהה בהצלחה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים , אני מניח שמה שאני הולך לשאול כבר נשאל בעבר אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעייה אצלי ולכן אני פונה לעזרתכם יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 5500FX והמסך שלי הוא SAMSUNG 26A450 מסך חדש עם 3 חיבורי HDMI קניתי כבל שמצידו האחד חיבור DVI ומצידו האחר HDMI , חיברתי אותו למחשב ולמסך מצידו האחר , לא מצליח לראות תמונה , יש רק מסך שחור . ניסיתי בעזרת תוכנה הנקראת POWERSTRIP להעביר לרזולוציה של 1360X768 , גם אחרי שהעברתי לרזולוציה הזו עדיין אני לא מצליח לראות משהו . אני אשמח לעזרה !! ??? ???
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בחיבור מערכת קולנוע לטלויזיה שלי אני משתמש בחיבור SCRAT מכיוון שאין לי ממיר דיגיטלי...למערכת יש דיוידי HD מובנה אוכל לחבר גם את חיבור הSCART וכבל HDMI ביחד ..? לא הצלחתי להפעיל את המערכת שתעבוד יחד עם הטלויזיה ולא מוצא מדריך בעברית שמסביר כמו שצריך איך להתחבר ולהגדיר כמו שצריך.. אודה על עזרתכם ..
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי (vga) לטלוויזיה (rca) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הדברים האלה ? ומה אני צריך מהם בכדי לעשות את זה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-