אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב למשחקים בכללי? Sennheiser HD201 http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500155 או Philips SHP1900 http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_SHP1900_00_GB_CONSUMER/Stereo-Headphones+SHP1900-00 מה יותר טוב למשחקים כמו cs לדוגמא? ואיזה אוזניות ישמעו איכותי יותר? והאם שומעים בHD201 חזק?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אני חדש פה...נראה לי פורום מאוד מעניין ומקצוני, ואני צריך עזרה קצת.. ההורים שלי מעוניינים מערכת קולנוע (רק רמקולים ורסיבר) עד 2000 שקל, גג 2500 , המוכר בחנות נתן לי תהצעה הזאת ב2400 yamaha htr 5730 רמקולים הדגם שהיה רשום זה : yamaha 240 זה חמישה רמקולים קטנים כולל סאב... מה אתם אומרים?? אם יש לך הצעות נוספות בתחום המחירים, תבורכו... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
לא יודע אם אני בפורום הנכון, יש בידי קלטת של החתונה של הוריי, הקלטת כבר נקרעה קצת והדבקתי את הסרט, אבל היא לא תחזיק עוד הרבה זמן וזה העותק היחידי של החתונה. אני רוצה לחבר את הוידיאו שלי לכניסת וידיאו בכרטיס טלויזיה, ומשם בעצם להקליט למחשב את כל הסרט - כשעתיים, ואז לצרוב בדיסק די וי די של 4.5 ג'יגה, שיימלא את כל הדיסק באיכות המקסימלית שאפשר להכניס בדיסק די וי די. הבעיה היא הקידוד, עם איזה תוכנות אפשר להקליט ולקודד את הסרט, כי הריי אם אני סתם יקליט עם תוכנה גודל הקובץ יהיה מעל 10 גי'גה, ויש לי בעיה של מקום פנוי, אז איך אפשר לעשות זאת בהתחשב בשטח פנוי מצומצם, ואיך בכללי אפשר בכלל לקודד ? הייתי רוצה הוראות מפורטת, זה ממש חשוב לי.
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מנסה לעשות clone לקודי לסטרימר שיאומי חדש שבא עם אנדרואיד 11. משתמש באפליקציה Send Files to Tv לא מצליח להיכנס לספרייה הנכונה בסטרימר שיאומי. שנמצאת בData הבנתי שאנדרואיד 11 לא מאפשר גישה לספריית Data. ולכל תת הספריות שם. יש דרך לעקוף את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ביצעתי פורמט למחשב ודיסק התקנת הדריבר של כרטיס הקול לא טוב כרטיס הקול שזוהה אצלי הוא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller אשמח ואם תמציאו לי דריבר או מאידך איזה שהוא לינק בברכה הודה לכם מאוד
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
קניתי אותם אטמול ושומעים חלש ואני לא יודה איך להגדיר אותם למישקים ובאתקני שמה צריך שה ה Realtek Digital Output וה USBpnp יעבדו ביחד והם לא עודים ואני לא שומה כזה טוב מה לעסות ועים אני צריך 2 דריברים לאזניות אצמם וגם לכרטי עזרה בבקשה הסקיפ שלי מי שיכול זה TOMERDX222
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 - Creative SBS 580 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14095&nav=2&listby=usage הבעיה שלי היא שהרמקולים באים עם כבלים מובנים בתוכם האחוריים 4 מ' והקדמיים 1.7 מ' המבנה הפיסי של החדר שלי דורש כבלים יותר ארוכים בשביל לסדר את המערכת כך שאני יוכל לנצל את מלוא האיכות שלה ואת הסראונד השאלה שלי איך אני יכול להאריך את הכבלים ? בעזרת "ניתוח" לחתוך באמצע ולהאריך בחוטי חשמל ? או אולי יש איזה מחבר נקבה לזכר - כי הכבלים זה פינים של זכר המתחברים לסאב.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי שאלה למומחים לפני כ-9 שנים קנית את הציוד הבא: 2 רמקולים DM602S3 B&W 1 סנטר LCR 60 S3 B&W 1 Bass -PSW-10 Polkaudio מגבר DENNON AVR1907 ועוד 2 רמקולים קטנים שלא שווים הרחבה נדמה לי warfdale פשוט עברתי דירה וצבעי הרמקולים לא מתאימים לסלון שלי ולכן אחרי כעשור אני עושה הערכת מצב מחודשת מה שאני שואל זה מספר שאלות: 1.כשקניתי לא ידעתי מה אני קונה,אך הציוד שמור ביותר. כמה לדעתכם שווים שלושת הרמקולים של B&W וכמה הBASS? כמה המגבר? 2.האם הציוד נחשב איכותי היום ? האם נחשב בעבר איכותי? 3.אני בעקרון מחפש רמקולים לבנים, מה המלצתכם? האם רק לשים עליהם טפט? האם לקנות חדשים ? 4.בקיצור מה להשאיר מה להעיף תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לידע אישי מה עוזר לי ההתנגדות והנצילות כשאני מסתכל בספספיקציות של אוזניות למשל?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לא מזמן ( ראו מפרט) והתקנתי עליו WINDOWS 7 אני משתמש בכרטיס קול שבא עם לוח האם GIGABYTES P55M-UD2 התקנתי את ה DRIVERS של כרטיס הקול ( נדמה לי REALTEK ) אבל לא רואה אופציה להגדיר מערכת 2.1 אלא רק 2 או 4 או 5.1 יש טיפים , איך להגדיר את זה נכון ? כרגע נשמע לי קצת SOUND עמום לפני כן היה ל CREATE INSPIRE 2400 שנשמעו לי יותר טוב , וזה לא נראה או יותר נכון נשמע לי הגיוני !!! שהם איכותיים יותר מ ALTEC 4121 אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של Realtek ורמקולים Logitech Z5500 מאז שהתקנתי את K-Lite Codec Pack 5.0.0 Full היו לי בעיות בסאונד של סרטים היה סרט ששמעו בו מוזר וסרט ששמעו רק את המנגינה והאפקטים אבל לא את הדיבור שיחקתי קצת עם ההגדרות של ה-ffdshow audio decoder ושני העניינים האלה הסתדרו (ראו תמונה) אבל עדיין יש בעיה שמאד מציקה לי: נניח אני שומע מוזיקה באייטיונז ורוצה לראות סרט במקביל מבלי לשמוע את הסרט - אני לא יכול. ברגע שיש סרט שמתנגן (גם ברקע), זה מבטל את הסאונד מהאייטיונז. למעשה, אין לי כל שליטה על הווליום באמצועת ה-Windows Media Player או ה-Media Player Classic. אלא רק באמצעות השלט של הרמקולים. את הווליום של האייטיונז למשל אין לי בעיה לשנות באייטיונז עצמו. אודה לכם …
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפני הכול תודה מראש לכל מי שעונה לי ומנסה לעזור לי רכשתי אוזנייות steelseries siberia v2 והם הגיעו עם כרטיס 5hv2 חיבור usb כאשר חיברתי את האוזניות עם הכרטיס קול הזה הווינדוס הוריד והתקין אוטומתית את הדריבר (יש לי ווינדוס 7) והכול עובד יפה כמה שניות ואז מצד ימין איפה שהתמונה הקטנה של הרמקול זה התחיל להשתגע זה עושה mute ואז unmute בלי הפסקה חשבתי שזה אולי איזה בעיה בדריבר ואז הורדתי את ה דריבר מהאתר של steelseries אבל לא עזר זה כול הזמן Mute ואז unmute ושוב mute ושוב Unmute בלי הפסקה.. אם מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה לדבר הזה או איך אפשר לסדר את זה בבקשה שיגיב פה . יש לציין שללא הכרטיס קול החיצוני הזה האוזניות עובדות מעולה דרך החיבורים הרגילים במחשב. ושוב תודה לכול העו…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את הכרטיס קול שלי שהרמקולים מחוברים אליו ביציאה דיגיטלית (SPDIF). הרמקולים שלי הם ALTEC LANSING ADA890 והכרטיס קול הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO . 1. נתחיל במסך פה : http://ccc.domaindlx.com/Buzhish/creative/48-96.JPG יש אפשרות לשנות מ 48khz ל 96khz הבעיה היא שאני שם על 96khz אני לא מצליח לשמוע בדיגיטלי רק באנלוגי אני יכול לשמוע 96khz ,רציתי לדעת מה ההבדל בין שתיהם ולמה אני לא יכול להשים על 96khz בדיגיטלי? 2. במסך פה : http://ccc.domaindlx.com/Buzhish/creative/DECODER.JPG סימנתי את האפשרות השנייה ואני אכן שומע בדולבי דיגיטל ברמקולים ואני מרגיש הבדל ניכר ושאני בוחר באפשרות הראשונה אני לא שומע כול כך טוב בדולבי דיג…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן חברה לא מצאתי תת פורום יותר מתאים לשאלה שלי מזה אז ככה קניתי חיברתי את המחשב שלי דרך הכרטיס מסך למסך המחשב וגם לטלוויזיה שניהם דרך DVI בכרטיס אך בטלוויזיה תיאמתי את זה לVGA אני רוצה לראות את אותה תצוגה בשניהם ומשום מה המסך של המחשב עובד פיקס ובטלוויזיה אני רואה רק את טפט שולחן העבודה בלי סמלים (המחשב שלי וכו....) ושום דבר לא זז שאני עושה פעולות במחשב יש לי geforce 450gts windows 7 טלווזייה :LCD TOSHIBA מסך מחשב :LCD LED LG ניסיתי לשחק בהגדרות של nivdia ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי את עזרתכם בהגדרה של כרטיס קול זה: http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0017QQQAE.htm המחשב מזהה לי את הכרטיס נראה לי בצורה חלקית הוא כן מוציא לי קול במצב של חיבור ליציאת האוזניות אך כאשר אני מחבר אותו ליציאה האופטית לא יוצא סאונד האם יש הגדרה שאני מפספס או משהו נוסף שיש עלי לעשות ? בתודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לדעתי אפשר לדלג ולקרוא ישר את תגובות 2 והלאה שלום רב, יש ברשותי רסיבר JVC RX-6012V דיי ישן ואיתו מערכת 5.1 רמקולים של חברת Eltax.. כרגע הם מחוברים למחשב אך הבעיה היא שהמחשב לא מצליח להשתמש בהם כמו שצריך. סימנתי בתוכנה של הדרייבר 5.1 אך כשאני מפעיל את הבדיקה (לוחץ על הPlay שמשמיע רעש דרך כל רמקול בנפרד), יש רעש רק מהרמקול השמאלי ומהרמקול הימני.. מה שמוזר הוא שלדוגמה בiTunes המוזיקה נשמעת מכל חמשת הרמקולים אבל לא מהסאב! לוח האם: Intel DH55PJ לפי מה שרשום באתר אינטל: "8-channel (5.1+ 2 independent multi-streaming) audio subsystem with three analog audio outputs using the Realtek* ALC888S audio codec"הרסיבר על מצב Pro Logic (מצב Surround), ומחובר בעזרת כבל RCA (למ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק x530 לאחרונה כאשר ניסיתי להרכיב אוזניות עם רמקול מובנה לא עבדו לי אז ניסיתי לשנות את סידור הפינים ועכשיו שכחתי את הסידור הדרוש ולא כל הרמקולים עובדים אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד (לוח אם DQ6 של גיגהבייט)
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 עכשיו בXP הייתי שומע מטורף עוצמה מעולה והייתי שומע בכל הרמקולים גם במוזיקה גם בסרטים עכשיו פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה הגדרתי בכרטיס קול 5.1 (מובנה על לוח אם Asus P5K SE) וגם בAC3FILTER הגדרתי על 5.1 אבל משום מה אני לא שומע בכל הערוצים חשבתי אולי החיבורים לא בסדר אז נכסנתי לתוכנה של הכרטיס קול (רילטק) ועשיתי בדיקת שמע ושומעים צליל מכל רמקולי בנפרד מכל הרמקולים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי... אני עושה הופעות רחוב ואני רוצה להתחיל לשלב בהן הופעה של מוסיקה חיה עם שימוש בלופים. אני מופיע עם חבר ונשתמש בכמה כלי נגינה ונעשה עם זה מוסיקה להופעות שלנו. אני צריך קצת עזרה בלמצוא ציוד מתאים לזה... הציוד שצריך לפטופ (יש, ואחד דיי טוב) תוכנה (המליצו לי על אבלטון לייב) כרטיס קול מיקרופון בעצם אני צריך לדעת איזה כרטיס קול יתאים לזה?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה פורום של מחשבים אבל אני אשאל בכל זאת אני קונה מערכת סראונד - קולנוע ביתית לסלון -הכל חוץ מטלויזיה ואני רוצה להוציא בסה"כ 4500 בסביבות אני רוצה לקנות מערכת שלמה - ז"א- דיוידי,רסיבר,רמקולים ואני מחפש מישהו שמבין בזה שיכול לתת לי המצלות על מפרט מדוייק שיסתכם בסכום הנ"ל (ז"א- אני רוצה להוציא את מלוא היכולת מהכסף שאני מוציא) תודה מראש רועי
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-