אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המלצה לאוזניות --- 300 שח ככה ל נגן MP3 לא גדולות כאלה שאפשר ללכת איתם ברחוב !!!!!!!!! בתווך של 200-300 שקל ועדיף שלא יהיו כאלה שנכנסות לאוזן זה תמיד נופל לי
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חבר שרוצה לרכוש מערכת דנדשה פנה אלי כדי לקבל ייעוץ ומכיוון שגם אני מחפש לי מערכת בתקציב דומה, החלטתי להצטרף אליו "על הדרך"... קומפקט דיסק: Cambridge Audio 540C - 2,500NIS מגבר משולב: Audio Analogue Primo Settanta - 3,200NIS חומר האזנה: Dire Straits - Brothers In Arms Pink Floyd - DSOTM הנבחנים: System Audio SA505 - 2,700NIS התחלנו עם ה-System Audio SA505, מחליפו של ה-SA205 שהרבתי בשבחו. כבר כשהפעמונים בשיר Time מילאו את החדר בצילצולים, הרגשתי שמשהו כאן לא בסדר. הרמקול השמיע מוסיקה באופן "מאולץ" משהו - כאילו מנסה להרשים את הקונה בכל כוחו עם מיד שמנמן וגבוהים בשפע. הבמה הייתה גדולה אך שטוחה למדי, עם הפרדה סבירה בלבד בין הכלים. התעייפתי ממנו די מהר... Ca…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1123566682,70808, כיוון שיש לי הרגשה שהכרטיסים הנ"ל יגררו דיון אחד לפחות החלטתי לפתוח דיון שבו ייתרכז כל השיח על כל הקשור לנושא. כמו כן, יש לי כמה דברים לציין שלא ראיתי לנכון לציין בחדשה שהינה פורמאלית. 1 - סוף סוף נראה ש-Creative מוציאה כרטיס שמיועד למוזיקה לפני הכל תחת המותג קריאטיב. יהיה מעניין לראות האם הכרטיס מעבר לגימיק של הקריסטלייזר יוכל גם לעמוד בדרישות שיש מכרטיסי קול שמיועדים לנושא ועולים בערך כמו הכרטיס הנ"ל. 2- בעת ההכרזה טענה החברה כי בכדי לקבל את האישור שהכרטיס תומך בתקן ה-Xtreme Fidelity עליו לכלול תחוך דינאמי של לכל הפחות 120db (תאורטית כמובן, מעשית זה כמעט ולא אפשרי בעת שימוש בממירים של 24ביט). עם זאת, גם הכ…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוזניות לCSS במיוחד PC 130 PC 150 PC 155 האם לכולם יש מיקרופון? מה המחירים שלהם בארץ ואיפה ניתן להשיגם תודה נ.ב. אם יש לכם מה להציע משהו אחר בסביבות המחיר הזה תציעו... שוב תודה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפס נגן ב 1100 שקל איכותי עים הקלתה רדיו 5 גיגה לפחות לין אין אוות 2 או 1 הכל שיהיה אני עכשיו עים 512 גנרי ולאח שלי יש romba 512 creative משהו בן זונה
-
שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר) בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול? תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו מבין שתי האוזניות טובה יותר ונוחה יותר למישחקים? האם יש למישהו פה בפורום את ה- IROCK 1501?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי אפשרות כרגע להביא אוזניות מחו"ל (ארה"ב) אני לא מבין באוזניות כ"כ אז אשמח אם תכוונו אותי קצת מעוניין באוזניות סגורות (על כל האוזן) טווח מחירים (30$-35$) ישמשו לשמיעת מוסיקה (בעיקר אלקטרונית) יש אוזניות מומלצות בטווח המחירים הזה? אם אפשר גם לקבל המלצה איפוא לקנות (אינטרנט) :
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היום האזנתי להנאתי ל Dark side of the moon ובסוף ה Track הראשון הייתה מעין "נפילה בווליום" בחצי שנייה האחרונה. בעיה דומה חזרה גם כשהאזנתי לאלבום בתוכנת ה iriver plus. אבל כשניגנתי אותו במדיה פלייר זה לא קרה והאלבום התנגן חלק... האם זו בעיה בהגדרות? מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מיני דיסק של סוני , ואני רוצה להעביר שירים מהמחשב לקלטת המיני דיסק. איך ניתן לבצע זאת? אם איזה כבלים? אם אפשר מדריך של כל השלבים אני ממש ישמח! תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אם אני צורב משו בפורמט ATRAC הזה של סוני, אז אני לא יכול להשמיע את זה אחרי זה בדיסקמנים/מערכות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי בתור התחלה אני רוצה לציין שדיפדפתי קצת בפורום ובסטיקי לעזרה אבל לא מצאתי את מבוקשי במיוחד בגלל שהאזניות שאנשים מדברים עליהם כאן מתחילות ב200$ ולא ב200 ש"ח כמו שאני מעוניין. אז ככה: אני מעוניין לרכוש אזניות לצורך האזנה לסרטים בטלוויזיה/DVD (דרך מגבר), למחשב - משחקים וסתם שירים, ואולי גם לMP3 שלי. התקציב שלי הוא לא גבוה והוא בין 150 ל200 ש"ח, ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע ). הלכתי לחנות שמוכרים ציוד כזה (CD1 מי שמכיר), אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה אלא רק בכאלה שניתן לסגור שוב את האריזה ואלו עלו הרבה יותר מהתקציב שלי. מה שכן המוכר המליץ לי על שני דגמים: אחד של Sony - אזניו…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כל פיתרון יתקבל בברכה. יש לי DVD XORO415 והחיבור האופתי לא עובד מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותו???????????????
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
I am using the ATP3, and the bass is not so muddy ... i dont really like it. Anyway i connected the inspire's sub... to the rear channel in the audigy... right now i am on 4.1 mode on the audigy, its ok or there is some double streo option in the sound card and if it does where specifically can i find it ? Sorry for the bad language.. i am trying to practice as much as possible and i am pretty hurry right now! Have a GREAT day !
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי DVD XORO 415 והחיבור האופטי שלו לא פועל (אין אור אדום בחור של החיבור האופטי ) ואני לא יודע מה לעשות האם אני יכול איך שהו להפעיל את החיבור או שזה משהו לא תקין במכשיר??????? אני מאוד מקווה שתעזרו לי כי זה מאוד חשוב.........
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לכל מי שעוד איכפת קצת , אפילו אם אתם חושבים שזה לא יכול לעזור בשום דבר ( אבל בטח שזה לא יכול להזיק) אנא חיתמו על העצומה הזאת בשביל שיזכרו שאנחנו עוד כאן!!!! ויואילו בטובם לשים עברית בנגנים שלהם!!
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל כך חיכיתי לנגן הזה ושסוף סוף הוא עומד לצאת בארה"ב ואירופה מה מקבלים? בארה"ב בצבעים שונו לשני צבעים ממש לא יפים והכי מוזר שבמקום 53 שעות ניגון מקבלים רק 45... ומה הגאונים עשו באירופה? משווקים את הנגן בלי רדיו!!! מה הם חושבים לעצמם? אפילו הדגמים הישנים שלהם הם בעלי רדיו... ממש אכזבה, במיוחד שעכשיו נכנס כזה מתחרה חזק לשוק - IAUDIO.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האוזניות האלה ויכול לתת עליהם ביקורת (או קישור לאתר עם ביקורת..) http://www.ultimateears.com/custom/item__view_item__prod-950.html והאם הם שוות כ"כ הרבה כסף?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-