עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dmanbuhnik,

http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=57&st=0& לכול בעלי הIRIVERים - תהנו

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by SpLAsH,

שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by sergey_k,

לפי מה שהבנתי יש אפשרות אחת של קריאיטיב 40 JUKE BOX יש עוד אפשרויות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e-d-a,

כמו שראיתם בכותרת היה לי Ipod mini שנגנב לא חשוב איך ולמה אבל עכשיו אני רוצה לקנות נגן באותו עלות פחות או יותר ובאותו גודל, אז ישר חשבתי על iriver h10 אבל בגלל שאני בצבא וממש לא מעודכן רוצה לדעת מה כדי ואם יש דברים חדשים (חוץ מה ipod nano). וגם רציתי לדעת אם יש עברית לiriver שזה ממש שניות לסדר את כל העברית על המכשיר כמו בi pod?

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by mr.Man,

שלום לכולם... אני מחפש אוזניות עורף נוחות לספורט (ריצה), אני מתכוון לקנות בארה"ב והתקציב שלי עומד על סביבות ה 25$... יש המלצות? תודה מראש... (עשיתי חיפוש, אבל הנושא האחרון שמצאתי היה ב 4/2005... )

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  6. Started by Ic3 CuB3,

טוב.....נתחיל בזה שיש לי היום יומולדת..... נמשיך בזה שקניתי את ה X5L בבאג בקניון איילון ברמת גן.... המוכרים היו מאד אדיבים ונתנו שירות מעולה ואפילו הנחה....קיבלתי את הנרתיק בחינם. ביינתיים אני מטעין את המכשיר הטענה ראשונית בערך 10-12 שעות ואח"כ תבוא ביקורת !!!!!! ביינתיים אני רואה שהוא מה זה קטן ומדליק הרבה יותר משחשבתי.....המסך מעולה !!!!!!!!!! ולא קטן בכלל יחסית. תודה לכל מי שעזר לי בחודשיים האחרונים להגיע למסקנה שזה המכשיר המושלם עבורי...!!!! :yelclap: :yelclap: יאללה תגובות אנשים !!!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by MoFo,

כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  8. שלום כולם! החלטתי שהגיע הזמן להצטייד בנגן MP3 שיעביר לי את הזמן בבסיס... הנתונים הם לא בשמיים כי אין לי כ'כ הרבה זמן למוזיקה (קרבי), שיהיה מ512 מגה ומעלה, רדיו ואממ פלוס גדול זה סלולה נטעננת... התקציב לא בשמיים כי אני לא רוצה להשקיע במשהו הרבה כסף ולקחת אותו לצבא... חשבתי עלהנגן הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5890 דעות? משהו אחר בתקציב דומה?(עד 700 ש'ח יתקבל בברכה) בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by lharpaz,

אני מעוניין לקנות נגן mp3 (בעל נפח גבוה, לפחות 512M) שיש לו יכולת הקלטה טובה. המכשיר מיועד להקלטות באולם הרצאות. רצוי מכשיר זול... המלצות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. אנשים הורדתי למשל לוגו לפתיחה של הנגן (מאתר היצרן) הבעיה שלא הצלחתי להבין איך אני מעדכן אותו למכשיר... ניכנסתי גם לביקורת שנתנו פה באתר ויש שם הסבר אבל גם ככה לא הצלחתי משהו ניתקע לי שם.... משהו יכול להסביר לי בבצורה מפורטת יותר? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  11. תמורת 3500 ... יקר , זול .. שווה ?!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. טוב יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 רציתי לדעת אם הם יהיו טובים לכרטיס תודה לעוזרים. :

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  13. כיצד ניתן להגביר את הקול (VOICE) בסרטים? משום מה הוא מאוד חלש אצלי. אני יודע שבפילטר AC3 יש אפשרות להגביר את הVOICE וזה באמת עוזר...אבל מה עושים כשמדובר בסרטים עם סאונד בפורמט MP3?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by homart,

אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  15. שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by R9800P2,

יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by sergey_k,

העם הוא יכול לעבור בארץ ותיהיה בו אנגלית ותגידו עוד משו כמה עולה איריבר H340 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  18. שלום , יש לי המון דיסקים ישנים עם סרטים ב DIVX וקובץ נפרד של כתוביות בעברית , ולא תמיד באותו שם של הקובץ וידאו, יש לי בערך 200 דיסקים ,ואין לי כוח להמיר אותם או להפוך כתוביות . .. . יש כיום נגן שאם אני יכניס לו את הדיסק הוא ייקרא את הסרט והכתובית בצורה תקינה ? בלי להפוך את האותיות בעברית ... תודה ..

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Chymes,

אני מחפש מערכת סטריאו איכותית עם 4 - 5 רמקולים, שאוכל לחבר ל-DVD לקבלת סאונד היקפי. מצאתי את המערכת הזאת: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129686 הבנתי שניתן לחבר את המערכת ל-DVD ולמחשב, אבל לא הבנתי אם ניתן לחבר כל רמקול לערוץ נפרד כדי לקבל סאונד היקפי. נ.ב קראתי באתר של LG שיש רק 3 יציאות RCA מאחורי המערכת . (שתיים לרמקולים ואחת לסאב) מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by rafi-s-,

אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by ic10,

שלום האם במערכות של 5.1 כששומעים מוסיקה שומעים את כל הרמקולים? (למרות שבעיקרון זה 2.1)? הבנתי שחלק מצליחים וחלק לא ויש בכרטיסי הקול של קרייאטיב CMSS שמדמה את זה לשמיעה בכל הרמקולים, יש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב או גם בשאר?או שזה עובד רק ב winamp3?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by Dunul,

אתמול באתי להטעין את הH10 שלי, השארתי אותו ללילה. קמתי בבוקר אני קולט שהתבלבלתי בין המטענים של הH10 לשל אחד הפלאפונים בבית!!! המכשיר היה חם מאוד אני מפחד שיכול לקרות לו משהו כבאתי להפעיל אותו הוא לא נדלק, חיכתי קצת ואז הו נדלק ורשםם שאין בטריה. ואז כשחיברתי אותו למטען הנורמלי הוא נדלק. יכול להגרם לו נזק?

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by R9800P2,

http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16987 משהו מכיר טלויזיה יותר טובה מי זות ב2000 שקל אפשר לחרוג עד 3000 אלף שקל אבל! לא פחות מי 29 אנז'

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by avielshe,

שלום יש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA) *הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD

• 5 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים