אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי שהגיע הזמן להצטייד בנגן MP3 שיעביר לי את הזמן בבסיס... הנתונים הם לא בשמיים כי אין לי כ'כ הרבה זמן למוזיקה (קרבי), שיהיה מ512 מגה ומעלה, רדיו ואממ פלוס גדול זה סלולה נטעננת... התקציב לא בשמיים כי אני לא רוצה להשקיע במשהו הרבה כסף ולקחת אותו לצבא... חשבתי עלהנגן הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5890 דעות? משהו אחר בתקציב דומה?(עד 700 ש'ח יתקבל בברכה) בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש אפשרות אחת של קריאיטיב 40 JUKE BOX יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
העם הוא יכול לעבור בארץ ותיהיה בו אנגלית ותגידו עוד משו כמה עולה איריבר H340 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו איכותית עם 4 - 5 רמקולים, שאוכל לחבר ל-DVD לקבלת סאונד היקפי. מצאתי את המערכת הזאת: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129686 הבנתי שניתן לחבר את המערכת ל-DVD ולמחשב, אבל לא הבנתי אם ניתן לחבר כל רמקול לערוץ נפרד כדי לקבל סאונד היקפי. נ.ב קראתי באתר של LG שיש רק 3 יציאות RCA מאחורי המערכת . (שתיים לרמקולים ואחת לסאב) מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי שכשקרוב משפחה יגיע לארץ מארה"ב, אני אבקש ממנו להביא לי גם נגן אמפי3. נכנסתי לאתר של רשת חנויות גדולה בארה"ב, Comp-U-Plus, כי יש להם סניף קרוב לבית שלו, ומשם התחלתי להתבלבל יש את 2 הנגנים האלה, בהפרש של דולר: 5 ג'יגה וזה: 6 ג'יגה ודווקא ה5 ג'יגה עולה דולר יותר. השאלה היא מה לעזאזל ההבדל ביניהם? הLounge אומר שהוא בא בלי תושבת\מטען? (אם לקשר לפירוש האמיתי של המילה) ואחרי הסוגייה הזאת.. האוזניות. איך הבדלי המחירים בין הארץ לארה"ב? המבחר שונה? וכמובן, מה מומלץ: אני לא אודיופיל. ממש לא. אני מסתדר יופי במחשב עם איזה Creative 128 ואוזניות צוואר של סוני. אף פעם לא ממש אהבתי אוזניות בתוך-האוזן, זה פשוט נראה לי ממש מגעיל אם מישהו מבקש את האוזניות שלך, ושמעת…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים? איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II (מיועדים לשמיעת מוזיקה) ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם במערכות של 5.1 כששומעים מוסיקה שומעים את כל הרמקולים? (למרות שבעיקרון זה 2.1)? הבנתי שחלק מצליחים וחלק לא ויש בכרטיסי הקול של קרייאטיב CMSS שמדמה את זה לשמיעה בכל הרמקולים, יש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב או גם בשאר?או שזה עובד רק ב winamp3?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כיצד ניתן להגביר את הקול (VOICE) בסרטים? משום מה הוא מאוד חלש אצלי. אני יודע שבפילטר AC3 יש אפשרות להגביר את הVOICE וזה באמת עוזר...אבל מה עושים כשמדובר בסרטים עם סאונד בפורמט MP3?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16987 משהו מכיר טלויזיה יותר טובה מי זות ב2000 שקל אפשר לחרוג עד 3000 אלף שקל אבל! לא פחות מי 29 אנז'
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחלה אוזניות שבעולם! עלו לי 370 ש"ח ב"אדר" המוכר אמר לי שאני לא צריך לעשות להם BURN IN ןגם לא BREAK IN אז אני יכול ישר להתחיל להינות! אחלה אוזניות שבעולם, מומלץ!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב.....נתחיל בזה שיש לי היום יומולדת..... נמשיך בזה שקניתי את ה X5L בבאג בקניון איילון ברמת גן.... המוכרים היו מאד אדיבים ונתנו שירות מעולה ואפילו הנחה....קיבלתי את הנרתיק בחינם. ביינתיים אני מטעין את המכשיר הטענה ראשונית בערך 10-12 שעות ואח"כ תבוא ביקורת !!!!!! ביינתיים אני רואה שהוא מה זה קטן ומדליק הרבה יותר משחשבתי.....המסך מעולה !!!!!!!!!! ולא קטן בכלל יחסית. תודה לכל מי שעזר לי בחודשיים האחרונים להגיע למסקנה שזה המכשיר המושלם עבורי...!!!! :yelclap: :yelclap: יאללה תגובות אנשים !!!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA) *הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אנשים, אני צריך תשובה ממש מהירה על ההתלבטות הזו, אוזניות בשביל הIRIVER 320 שלי, מחר אני הולך לקנות !! מישו אולי יודע גם איפה אנייכול להשיג פרטים טכני םשל הגראד? כמו התנגדות וכולי...
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כמו שראיתם בכותרת היה לי Ipod mini שנגנב לא חשוב איך ולמה אבל עכשיו אני רוצה לקנות נגן באותו עלות פחות או יותר ובאותו גודל, אז ישר חשבתי על iriver h10 אבל בגלל שאני בצבא וממש לא מעודכן רוצה לדעת מה כדי ואם יש דברים חדשים (חוץ מה ipod nano). וגם רציתי לדעת אם יש עברית לiriver שזה ממש שניות לסדר את כל העברית על המכשיר כמו בi pod?
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה קצת מפגרת..... אבל, מאיפה מגיע מקור החשמל שלהם? סוללות??
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בדקתי על אותו שיר - DARUDE SANDSTORM מאותו דיסק איכות קובץ ושמיעה בשתי דרכים שונות: ראשית הקלטתי דרך LINE IN מהרדיו טייפ לנגן באיכות מקסימלית: 128 KBIT STEREO (לא JOINT) אח"כ ניסיתי דרך המחשב בתוכנה המצורפת JETSHELL באיכות הבאה: STEREO 192KBIT על איכות קידוד גבוהה (הכי איטי) - לקח דקה וחצי ובסוף זה נשמע יותר טוב בהקלטה - בקטעים של המעברים עם האפקטים במיוחד
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על כל לוח אם היום יש כרטיס קול מובנה, שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AUDIGY למשל ? ההבדל בסאונד יורגש מפי הATP3 ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש לי sb live 5.1 והוא עושה הרבה בעיות.. גם הוא די ישן בטכנולוגיה, אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש וגם רמקולים. אני חשבתי בכיוון של AUDIGY 2 או AUDIGY 2 ZS, יש הרבה הבדל ביניהם באיכות? אני חושב לקנות גם רמקולים 5.1 טובים יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש בידי את האפשרות לבחור בין נגנים יקרים(זה מתנה לי אין כרגע כסף) רציתי מאוד את האיפוד מיני 4 גיגה שנראה פשוט מהמם אך התייעצות עם כמה אנשים נאמר לי ללכת רק על ה I-RIVER שהוא הרבה יותראיכותי מבחינת שמע יש לו הקלטה רדיו וכולי מה שחשוב לי באמת זה האיכות שמע אבל בואו נודה שגם איך שהוא נראה מה אתם ממליצים?
-
- 71 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
קניתי נגן DVD DIVX/MPEG4 שתומך בכל הפורמטים כולל כתוביות עברית. כשהכנסתי סרט מקורי הכל היה בסדר אבל כשהכנסתי סרט בפורמט XVID התצוגה הפכה לשחור/לבן (כולל תפריט ה SETUP של המכשיר). לאחר מספר נסיונות הסרט נטען טוב וראיתי צבעים כרגיל. איפה טעיתי? איכות הקובץ? איכות הדיסק? אולי צרבתי לא נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-