אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שבאוזנייה הימנית בHD280PRO הציפוי ניקע לגמרי, ובאוזנייה השנייה הוא מתחיל להיקרע.. יש דרך להחליף את הציפוי לאחד אחר? אם כן, אז איזה? איפה קונים? ואיך מחליפים? תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממש לא אוהב את הצליל שלו... הוא לא משמיע תדרים נמוכים יותר מ 60HZ, מה שהורס את כל חווית השמיעה... וגם הוא לא משמיע תדרים גבוהים יותר מ 14KHZ שגם הורס את החוויה... אני לא מאמין שסתם זרקתי 1000 שקל בשביל החרא הזה...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ועוד כרטיס קול נפרד המורכב על הלוח אם. אני רוצה לשמוע רדיו של האינטרנט דרך הסטריאו, ורציתי לדעת האם יש דרך לנתב רק את הרדיו דרך הכרטיס קול הנפרד, כדי שהסאונד של שאר המחשב לא יהיה תלוי בו, זאת אומרת שאני יוכל לעבוד עם אפליקציות אחרות במחשב בלי קשר לחיבור של הסטריאו. האם יש תוכנה מיוחדת שעושה את הניתוב הזה??? או דרך אחרת כלשהי??? ניסיתי דרך תוכנת הרדיו לשנות אבל זה משנה את הסאונד של כל המחשב, כלומר של כל התוכנות ולא רק של הרדיו!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני עובד דירה בקרוב לדירה לבד, ואני מעביר איתי את כל המערכת שלי שהיא טובה לדירה החדשה ואני קונה מחשב נייד שישתמש באינטרנט אלחוטי. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול כביכול לחבר את המחשב למערכת בצורה אלחוטית כלומר, שאם אני מתחיל לשמוע שיר במחשב הנייד אז יהיה אפשר לשמוע אותו גם במערכת בלי חיבור של חוטים, ואם כן במה זה כרוך (רסיבר, נתבים, כרטיס קול מיוחד וכדומה). תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בזמן שהותי בחו"ל לפני כחודש יצא לי להקשיב לרמקולים בעלי איכות צליל נקייה ומדהימה ביותר... הבעיה שלא יצא לי לקנות אותם שם... אני ממש מעוניין לקנות אותם... הבעיה שעד עכשיו לא מצאתי מאיפה לקנות אותם פה בארץ... מישהו יודע אם הם נמכרים גם בארץ? הרמקולים
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני קצת בור בתחום הזה, אשמח לשמוע בקצרה קודם כל מה זה Raspberry pi בכלל ? הבנתי שזה קופסא חכמה וזולה, אבל אשמח לשמוע עוד הסבר. לשאלה האמיתית, ניתן להפוך את הקופסא הזאת למקליט תכנים מהממיר של HOT (לדוגמא ממיר HD) ו"לחסוך" את ה- MAGIC מקליט שלהם ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הכרטיס קול Asus Essence STX 2 (שיצא בתחילת מרץ) ניתן לקנות בארץ.ואם כן איפה. http://www.techpowerup.com/198852/asus-announces-the-essence-stx-ii-and-essence-stx-ii-7-1-sound-cards.html בברכה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רסיבר של Kenwood משנת 1996, סאב אקטיבי ו 4 רמקולים. 2 הקדמיים מחוברים לסאב והסאב מחובר לרסיבר כ Front. ו2 האחוריים Rear (שומעים בהם סראונד). יש לי במחשב כרטיס קול Creative Audigy. קודם כל לפי מה שהבנתי הרסיבר שלי תומך רק אנלוגי? יש לו רק יציאות אדום לבן. בכל אופן המחשב מחובר לרסיבר ביציאה הירוקה דרך פין אוזניות שמתפצל ל RCA אדום ולבן כזה: אז כרגע שומעים כמו 2.1. ניסיתי לחבר RCA בודד (לא זוג) ומתאם כזה למחשב ליציאה השחורה: ועכשיו שומעים כמו 4.1. איך לחבר? כאילו לקחת 2 כבלים בודדים של RCA ולכל אחד מתאם ואז ל 2 היציאות של הרסיבר? אדום ולבן? או שאני צריך משהו כזה: ואז אני מחבר מהיציאות הירוק והשחור מהמחשב ל OUTPUT ברסיבר? איפה אני קונה מתאם כזה? מה ה…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD אם רסיבר ביחד כאילו מחובר ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כבל מהמחשב לDVD לכניסה AUX האם זה ניתן ויעבוד? צד אחד מתחבר כאילו במקום הרמקולים של המחשב ואז הכבל מתפצל לשניים ל אדום ולבן לAUX! תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בעיקרון לא חדש, אני אודיופיל כבר שנים אבל אני בא מעולם האוזניות עם כמעט אפס הבנה בכל הקשור בעולם הרמקולים... בעיקרון אני בדרך כלל מגגל ויוצא למסע של חקירות, וזה מה שעשיתי, אבל יש כל כך הרבה מושגים, כל כך הרבה הסברים שונים ובלבוליאדה אחת גדולה - אני בטוח שאנשים עם נסיון של שנים יכולים לסכם לי הכל במשפט אחד או שניים ולחסוך לי שעות של חיפוש והפנמה. אז ככה. נניח והייתי רוצה להעמיד מערכת רמקולים איכותית שמורכבת מזוג רצפתיים, זוג מדפיים, סנטר וסאב וופר, והם הולכים להתחבר לטלוויזיה, שהשימוש בה הוא קודם כל בממיר כמובן, במחשב כ-HTPC וגיימינג (ובעיקר גם כנגן מוסיקה, דרך יציאה דיגיטלית להגברה בכרטיס קול איכותי) ובקונסולת משחק. הבלבול מגיע בין מה שמקשר בין הרמקולים לכל אלו …
-
- 62 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
נמאס לי ! ! ! אחת ולתמיד למה אתם מתכווניום כשאתם אומרים שהמוצר ג'נרי ? אל תגידו לי שהמשמעות היא כללי שזה שווה חרא. תגידו באמת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים את זה ???? כי זה מתחיל להיות מעצבן שרק iAUDIO וiRIVER וחברות כאלה שאהודות בפורום לא נחשבות ג'נריות וחברה שאולי אוזנייכם לא שמעו עליה יישר נקראת ג'נרית .
-
- 10 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
פינקתי את עצמי בפלזמה 32 Haier P32R1 - יש לי כרטיס מסך 6600 עכשיו אני עובד עם מסך 17 אינץ crt של סמסונג (כמובן לא רחב) והפלזמה שהיא רחבה. לכן אני עובד על דיואל ויו כל מסך על רזולוציה שונה הראשי הוא הcrt. אני רוצה לנעול את הסמן רק למסך הראשי כי השני ישמש רק לוידאו ולא לשום דבר אחר. אני רוצה שיהיה אפשר לעבוד על הראשי בזמן שהפלזמה עובדת אבל שהסמן בורח לטלוויזיה זה מרגיז גם למי שרואה סרט וגם למי שעובד על המחשב ( הסמן נוטה להעלם לטלוויזיה). בNview אין אופציה כזאת (או שאני לא מצאתי האם קיימת שיטה אחרת או תוכנה בשביל העניין הזה או שיש מצב תצוגה יותר מתאים. clone לא טוב לי כי המסכים הם ביחס רוחב גובה שונה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים, היום פתאום נעלם לי הסאונד מהמחשב!! יש לי לוח אם Epox 8RDA+ וכרטיס קול Soundstorm מובנה עליו, והכל היה בסדר גמור עד שפתאום היום אני לא שומע שום צליל! המיקרופון עובד בסדר גמור ושומעים אותו דרך הרמקולים כך שזו לא בעיה ברמקולים, אבל לא שומעים אף צליל ממה שמחובר ל-Line out בכרטיס קול, לא ברמקולים ולא באוזניות!! אני ממש מבוהל כי אין לי מושג למה זה קרה ואיך פותרים זאת ואתם התקווה היחידה שלי כרגע. מקווה שתעזרו ותתייחסו ברצינות, בתודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב סוף סוף עם הכבל הזה: http://ultrapro.co.il/products/107312 ומתאם HDMI TO DVI פשוט שרכשתי עכשיו כאשר אני מריץ HD, גם 1080 וגם 720, ה- CUDA אכן פועל, אבל יש לי "נפילות" של הסיגנל מידי פעם (ולא מעט) התמונה נעלמת לכמה שניות והוא מחפש סיגנל ואז חוזר מה יכולה להיות הבעיה? הגדרות? כבל? מתאם? מאיפה להתחיל
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אולי לא שמתם לב אבל זה כשבועיים אני מתלבט אילו רמקולים לצוות ל HERCULES XP שלי. אחרי התלבטות ארועה, מצאתי את אלו. א. מה דעתכם על המחיר? ב. נכון שאלו יותר טובים מכל סט רמקולים למחשב (כדוגמת ה hercules 3500 או ה ATP5 ודומיהם? קחו בחשבון שאני לא מעוניין להוציא מעל 1000 ש"ח + על רמקולים... ולפני שמישהו קופץ, כן, אני יודע שאין בהם SUB ואני אצטרך רסיבר מה שמוביל אותי ל: ג. איזה רסיבר במחיר הכי נמוך יתמוך בכל הפונקציות שמספק הכרטיס קול שלי (AC3, דולבי, 6.1 וכל השאר)? תודה מראש... עריכה: סליחה על הבורות אבל אחי טוען שאם אקנה רסיבר הוא לא יתחבר ליציאות שיש בפנאל של ה GAME THEATER XP. הוא טוען שאני אאבד את כל התמיכה בסראונד במער מהפאנל לרסיבר?!?! איך הרסיבר יתחבר לפאנל כך …
-
- 23 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, תהיתי היכן ניתן לרכוש בארץ אוזניות מדגם HD 201 של Sennheiser, כל ביקורת שקראתי עליהן פשוט מהללת אותן ורציתי לקנות אותן בתור מתנה לחבר, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נקנו סט של מיקרולאב X15, רציתי לברר איך אני מחבר אותו למחשב שיתן לי 5.1? וגם איך מחבר אותו לממיר של יס?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נחתך לי הכבל של הAKG 412 בדיוק באמצע ניסיתי פשוט לחבר חזרה את המתכת החשופה ללא הצלחה.. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן אותן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אירגנתי למישהי מסיבה ובחד הרמקולים קרעו לי את רשת-גריל של הרמקול מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת (אני אמת מחדש לבד אבל אין לי רשת) תודה איגור
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי אוזניות Koss Porta pro, חוט שמחובר לאחת האוזניות נקרע. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה לא במסגרת האחריות.. יש דרך לתקן את זה? ואם כן - איך? אם אי אפשר אני קונה אוזניות חדשות זהות, הן מעולות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את האוזניות GRADO SR-60 כבר כמה שנים, והפאדים שלהם הגיעו למצב על הפנים בזמן האחרון, כל הזמן נופלים לי מהאוזנייה כי הם קרועים לגמרי. יש אפשרות לקנות פאדים ספציפית לאוזניות האלה?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-