עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shibie,

היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E ‏Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by HeadPhone,

שלום! אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR למוזיקה בתקציב של 120 שקל. חשבתי על ה-CX500 מה אתם אומרים? מצאתי אותן באתר הזה:http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1914 בזאפ כתוב שהחנות הזאת מאושרת מהיבואן =) יש למשיהו כאן המלצה אולי יותר טובה? תודה!

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by X-nOize,

שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש ובנוסף כרטיס קול חדש מדגם Asus Xonar Phoebus ROG יש ברשותי מערכת קולנוע מדגם logitech z5500 הכבל שמגיע עם כרטיס הקול הוא חיבור לאוזניות שבהם אני גם משתמש לינק לתמונות שתבינו פחות או יותר על מה אני מדבר http://uk.hardware.info/productinfo/153759/asus-xonar-phoebus# האזניות עובדות מעולה אבל אני רוצה לחבר את המערכת לכרטיס קול גם כן. באיזה כבל אני אמור להשתמש כדי לחבר אותה לכרטיס קול ולאן אני אמור לחבר את הכבל? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כשאני מפעיל שיר בווינאמפ הוא מראה לי את השגיאה הבאה: Bad directsound driver . please install proper drivers or select another device in configuration. error code: 88780078 וגם איך שהווינדוס עולה יש לי עוד שגיאה, שאולי היא קשורה גם לשגיאה של הסאונד .. An exception occurred while trying to run "cmicnfg.cpl,CMICtrlwnd" ד"א כשאני מפעיל סרט במדיה פלייר אז רק רואים בלי לשמוע. התקנתי ת'דרייברים מחדש וזה לא עוזר, יש לכם אולי הצעות לפתירת השגיאה של הסאונד? (לידע כללי יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של Epox ) והאם השגיאה בעליית הווינדוס קשורה לזה שאין סאונד ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by nitsanroz,

dvd pioneer dv-310s 89$ בדיוטי פרי, כדאי?? מי שרוצה לדעת יש גם את DV410S שעולה 149$

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by shayshay,

שלום רב, קניתי מחשב חדש, עם כרטיס קול ONBORD הלוח של ASUS P5Q PRO והוא מחובר למגבר על ידי יציאת S/PDIF המגבר מזהה את החיבור אבל יש לי בעיה לשמוע במדיה סנטר קידוד של DTS וגם לא מצליח להריץ דרכו קבצי VIDEO_TS בצורה חלקה המחשב חדש עם כרטיס מסך ATI HD4870 סרטים בפורמט של MPEG הוא מזהה ומריץ אבל לא את הריפים של ( DVD ( VIDEO_TS הבנתי שאולי הבעיה היא עם הקודקים השאלה מה להתקין על VISTA ??? או לחליפין נגן אחר גם - VLC לא מזהה לי DTS מערכת הפעלה VISTA X64

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  8. Started by nizansm,

חג שמח ושנה טובה קודם כל! לבעיה עצמה: יש לי מערכת סטריאו של LG שהיא סהכ מצוינת בשבילי.. הבעיה היא שיש לי אחים קטנים. איכשהו המגש של הדיסקים נהרס (זה לא הפריע לי כל כך) אבל אח"כ פתאום הרדיו הפסיק לעבוד.. פשוט אין שום קליטה של רדיו כשאני מעביר למצב רדיו עם אנטנה בלי אנטנה פשוט לא שומעים כלום.. אפילו לא נסיון להשמיע.. אפילו לא רעש לבן. אני חושב שהדגם הוא FFH-565 מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? חוץ מלקחת לתיקון זאת אומרת.. האם יש אפשרות לעשות ריסט למכשיר?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. למישהו יש מידע על הכרטיס הזה? AVerTV CaptureHD Aver Media לפי מה שראיתי הוא עולה 550 ש"ח ובעל תמיכה בHD

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חבר'ה, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא באמת מצאתי משהו שעוזר לי. אז התקלקלו לי האוזניות ואני מחפש חדשות. דגשם עיקריים- סאונד, נוחות באוזן, סוללה וכמובן שעמיד בזיעה וכיוצ"ב. תקציב- עד 300 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nesber,

מהו בדרך כלל המתח של רמקולים של מערכת סטיראו רגילה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. למי שלא שם לב, חברת nVidia שחררה גרסה החדשה של דריברים ללוחות בעלי צ'יפסטי nForce, nForce 2 ו- nForce3. הגרסה היא 5.10 ל Windows 2000/XP בין השאר עודכנו ושופרו לטענת חברת nVidia הדרייברים של האודיו. הגירסה כוללת גם NVMixer חדש התקנתי (התקנה מלאה) ולפחות בעייה אחת נפתרה. קבלת שליטה על הערוץ הדיגיטלי מווסת העוצמה במקלדת או מהמגש. מקודם אפשר היה לשלוט על ה SPDIF רק מהישום עצמו שזה היה ניג'ס ענק כאשר רצית לשנות עוצמה בנוחות ומהירות. באשר לשיפור באיכות האודיו, טוב אז האוזניים שלי לא יעילות עד כדי כך, אז אשמח לשמוע תגובות למי שכן השווה ובדק. אני עובד עם לוח ג'גהבייט GA-7N400 PRO2 FH וXP עם SP2 ואם כבר, למי ששם לב עדכנתי לאחרונה גם את הביוס לגירסה FH.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by Gimel,

ראיתי שקיימים כרטיסים תומכי 5.1 או אפילו 7.1 במחירים של מתחת ל150 ש"ח. אבל לכרטיסים האלו אין יציאה דיגיטלית, אלה רק יציאות אנלוגיות... מישהו מכיר כרטיס קול בעל יציאה דיגיטלית בטווח המחיר הזה? משהו בסגנון הכרטיסים המובנים שיש בלוחות אם מסויימים. ( עם יציאה דיגיטלית וללא יכולת קידוד).

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by vib,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור רמקולים למוזיקה ומשחקים מNewegg. הרמקולים שאני רוצה צריכים להיות בסט של 2.1 והתקציב שלי עבורם הוא עד 200$ (כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף ושעבור שיפור מינורי וכמעט לא מורגש בין רמקולים של 150$ לכאלה של 200$ אני לא מוכן להוסיף עוד 50$). http://www.newegg.com/ProductSort/Subcategory.asp?Subcategory=60 (לינק לעמוד הרמקולים ב newegg). אם יש בארץ רמקולים שווים ועדיפים במחיר של עד 900 ש"ח ובתנאים הללו אז עדיף. תודה לעוזרים, עמית

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אוקיי החלטתי להתחדש לאור כל החיבורים לאינטרנט וה3D והשטויות (חובב גאדג'טים),אז רגע לפני שעובדים עליי בכל החנויות רציתי לדעת מה מומלץ ומה לא? פלזמה או LCD? איזו חברה מומלצת? רצוי שלטלוויזיה יהיו רמקולים עם באס,מיד והייהנד נורמליים ולא כמו כל הזבל שאני שומע היום. אם אפשר טלוויזיה שקוראת קבצי MKV. מה לגביי ה-HD...זה משנה FULL או READY? אשמח להחכים קצת ותודה על כל העצות שתתנו פה.

• 40 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by CraZy,

אני רוצה לקנות לאחותי מתנה !!! ומכל מה שראיתי בארץ הוא נראה הכי שווה עולה 125$ אולי קצת יקר אבל לדעתי עדיף על חברות יותר זולות ולא ממש ידועות אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון איתו אתר המוצר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by smit,

שלום ברשותי לוח של Gigabyte 7N400-L עם כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת עם איזה דריברים כדאי להישתמש, האלה של nForce שבאים עם ההתקנה של הצ'פיסט או בדריברים של realtek ? שזה A'97 או משהו כזה. יש הבדל משמעותי בין השתיים ? ומה מהם טוב יותר, ואם אפשר גם תסיבות : תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by mor873,

הווליום במחשב יורד לבד, אני מעלה ויורד לבד , כרטיס קול של כראטיב התקנתי WIN7 לא מזמן, עדכנתי דרייברים . ולא עוזר . הקול כל הזמן יורד ל 0 למשיהו יש מושג ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by tm1988,

אני רואה באינטרנט כל מיני חנויות שמוכורות את האייריבר E10 במחירים ממש זולים יחסית לנגן מחברה מוכרת שמנגן וידאו ועם סוללה כל כך טובה (30 שעות). כל המכשיר הזה ועוד בגרסא אירופאית (iriver+) במחיר של 860 שקל מה אתם אומרים כל המכשיר? איזה אוזניות מגיעות איתו?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Scorpion17,

איך אני יודע איזה כרטיס קול יש לי דרך המחשב? אפשר לבדוק אם everest

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by GZA3,

שלום לכם, קניתי את הכרטיס הנ"ל לא מזמן. המחשב מיועד להמון דברים ולכן אני מנסה כל מה חודשים לקנות לו רכיב אחר שמוגדר כהטוב ביותר ברמת המחשב הבייתי כדי לשמור על איזון של מחשב חזק לכל השימושים שלי. השימושים שלי בהקשר הם כמובן הרבה סרטים ומוזיקה (המחשב משתמש גם למדיה סנטר), משחקים אבל הכי חשוב זה תוכנות ליצירת מוזיקה כמו קיובייס המוכרת ועוד תוכנות פחות נפוצות, למרות שעיקר השימוש הרגיל הוא במדיה סנטר כשאני שומע מוזיקה ורואה סרטים. השאלה אם עשיתי את הבחירה הנכונה או שהייתי צריך ללכת על כרטיס מקצועי לגמרי כמו M-AUDIO לדוגמה..? למאן האמת מה שמאוד משך אותי זה הבאנדל המרשים מאוד והחשש שכרטיס מקצועי לגמרי לא יתאים בהכרך למשחקים לדוגמה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by yair_gobani,

שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום שאלה ששאלתי לפני כמה חודשים ולא קיבלתי עליה תשובה אז ככה אני מנגן באורגן ורוצה לצלם את עצמי מנגן במצלמת אינטרנט. כשאני מצלם את עצמי מנגן אין סינכרון בין המצלמה לכרטיס הקול כך שיש דיליי גדול בסאונד והכל נראה לא אמיתי [ הקול מפגר אחרי התמונה ] . מה שאני רוצה זה לצלם את עצמי מנגן באורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by sharpkid,

קניתי מקנדה ממישהו שאמר שקיבל את האוזניות האלו מתנה ומכר לי ב150 דולר אותם. לפני שיגיעו אני רוצה לדעת איך לדעת אם הם לא מזויפות. תודה.

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.