אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תגידו אני אוכל להציג על מסך הטלוויזיה שלי (samsung 37 inch HD) את מה שמוצג על הלפטופ שלי (לפטופ די ישן) באמצעות המתאם הזה??: http://www.amperel.co.il/products/177776 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הממ שלום לכל העוזרים בהמוניכם, רציתי לדעת אם יש מתאם\חיבור שאליו אני מחבר את האוזניות ולאחר מכן ליציאת על הכרטיס קול לשיפור איכות השמיעה באוזניות, קיים דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברה .... יש לי אוזניות Motorola HT820 אני מעוניין לקנות מתאם בלוטות' שאני אוכל לשמוע ולדבר בסקייפ ואולי אפילו לשלוט דרך האוזניות על ה WINAMP (אני יודע שהוא עובד עם MEDIA PLAYER אבל אני לא סובל את התוכנה הזאת). ובנוסף יש לי גם פלאפון סמסונג R500 שאני מעוניין לדבר דרכו ולשמוע מוזיקה (כן ,יש לו A2DP) ולכן,אני רוצה גם להעביר קבצים בין המחשב לסלולרי ולהיפך, באמצעות אותו מתאם. אגב יש לכם מושג אם בלוטות' 2.0 הכרחי? תודה רבה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים אוזניות, בדיעבד מתברר שרכשתי בטעות את הדגם שמתאים למכשירי אפל ולכן מקשי הווליום לא עובדים לי. האוזניות: Sennheiser Momentum in-ear המכשיר: LG G2 האם קיים מתאם שיחליף את המיקום של החיבור ויתן לי תאימות לאנדרואיד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בכרטיס קול החדש או יציאת סטריאו או יציאה דיגיטלית מהכרטיס המובנה 6 ערוצים על הלוח. עכשיו יש לי מלא רמקולים שמתחברים בבננות RCA. האם יש איזשהי שיטה, מתאם או משהו שבעזרתו אני יוכל לחבר את היציאה הדיגיטלי לרמקולים עם הבננות? :-\
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לאחרונה מעוניין ברכישה של מחשב נייד דל ווסטרו 3300. המחשב ממש תפור עלי מבחינת הנתונים, הבעיה שהוא ללא HDMI. האם ישנו תוסף ב USB או איזשהי דרך לאפשר למחשב להוציא למסך חיצוני תמונה באיכות יותר גבוהה מ VGA..? אשמח לשמוע. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון מערכת סראונד ו-HTPC שהרכבתי מחלקים ישנים יחסית (2004), הלוח אם שיש לו בו הוא Epox 8RDA+ socket 462 nforce2 ultra 400agp חבר שלי הביא לי מתאם SPDIF של GIGABYTE בשביל שאני אוכל לשמוע ב6 ערוצים אבל הוא לא מתאים, הפינים לא תואמים. מה שאני רוצה לשאול זה האם עדיין ניתן להשיג מתאם SPDIF שיתאים ללוח שלי או שהחיבור ישן מדי?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, יש לי geforce 8800 gts 640MB של חברת Inno 3d ולפי הבדיקות שעשיתי באינטרנט יש לו חיבור S-video 7 pin לא סטנדרטי. http://en.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN_connector#7-pin_2 הכל טוב ויפה, רק שהבנתי שיש חיבורים כאלה עם הגבלות שחייבים מתאמים מיוחדים כדי לצפות בוידאו. השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה (בסביבות 40-50 ש"ח) אם זה בכלל יעביר וידאו?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת רמקולים logitech x530 וחיברתי אותה לכרטיס קול די ישן שיש לי, hercules gtxp 7.1 הבעיה היא שהכרטיס מאפשר לחבר את הסאב/סנטר רק כ RCA ואילו הרמקולים מספקים חיבור 1/8 בלבד באתר של הכ.קול אומרים שצריך לקנות כבל שמפצל מ 1/8 ל RCA: http://ts.hercules.com/faqs/eng/her_eng_00085.pdf הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג דבר כזה. עברתי כבר בכ 10 חנויות שונות ואף אחד לא מחזיק דבר כזה. ניסיתי גם למצוא מתאם מ 1/8 זכר לנקבה, איתו חשבתי שאפשר יהיה לשרשר כבל מ 1/8 זכר ל RCA (כזה אין בעיה למצוא), וגם כזה לא הצלחתי להשיג. אני מניח שיש כאן אנשים שהחזיקו את הכ.קול הזה בעבר.. איך חיברתם את הרמקולים? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מתאם מתאים, או אולי לאלתר משהו? שגיא
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המוצר הבא: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Qhtyp1SrL._SS400_.jpg (כמו שניתן לראות יש בחיבור שלו שלושה פסים) כמו כן, שמתי לב שבמחשב שלי המקרופון הוא בעל 2 פסים. מה השם של כל אחד מהחיבורים הללו? האם זה 2.5ממ או 3.5 ממ האם זה זכר או נקבה? איזה מתאם עלי לרכוש כדי שאוכל להמיר את החיבור בעל השלושה פסים(שכאמור, אשמח לדעת את שמו) לחיבור בעל השני פסים(שגם לו, אשמח להדביק שם)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אורגנית שיש לי למחשב דרך חיבור midi אבל יש לה רק יציאה של lineout ואמרו לי שיש איזה מכשיר שהופך lineout ל- midi מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על זה? כמה זה עולה? איפה משיגים?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מאיפה משיגים? מוריד מהאיכות? לא אוהב את האוזניות של הSONY ERICSSON K800i שלי, מעדיף לחבר אליו CX300 IN EAR
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מנסה כבר יותר משבוע למצוא בארץ מקום שמוכר מתאם מתח מיני למיני(זכר לנקבה). אני צריך שזה יוסיף משהו בין 50 אוהם ל75 אוהם להתנגדות. מישהו יודע איפה לקנות, או איך להכין? בתודה מראש, נדב.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, הביעו לי מערכת ישנה שלא עובדת אני רוצה לבדוק אם הרמקולים עובדים (הם אמורים לעבוד) הבעיה היא שלרמקולים אין חיבור יש פשוט שני כבלים שמתחברים למערכת אני לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שמבין בתחום כנראה מבין אותי הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מתאם שאפשר איתו להפוך את זה לחיבור של אוזניות אני יודע שאפשר פשוט לקנות את החיבור עצמו ולהלחים אבל אני צריך משהו בלי הלחמות אני מניח שפאשר פשוט לקנות את החיבור וללפף את הכבל אבל אני מעדיף משהו יותר נוח אולי משהו עם תנינים או משהו כזה יש משהו כזה בארץ? אם כן כמה דבר כזה יעלה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן שוב חזר לי הצורך במתאם שהופך יציאת אודיו ושמע ליציאת 3.5 בודדה כך שאני יכול לחבר אוזניות לדוגמא כמו של האייפון למחשב . הזמנתי כמה כאלו מאייבי והאיכות השמע באוזניות ירדה בצורה דרסטית. לכן, אני מבקש כאן המלצה לאחד איכותי. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות לחברי הפורום היקרים ביום זה בשעה 17:08 שעון ישראל הוריי חזרו ארצה מהונג קונג בשעה 17:10 התכנסנו לארוחה משפחתית חגיגית בשעה 18:02 התחיל סבב המתנות... השלל שלי: ROME : TOTAL WAR ו CREATIVE NOMAD MuVo2 4GB *עליו אפרסם סיקור באתר Pc Tip בקרוב מאוד* אך אבוי! בעיה - שוד ושבר! המטען - מתאים לחיבור הונג קונגי... 3 אמפרים וחיבור מוזר המחשבה הראשונה אשר עלתה במוחי החריף היא מתאם אך איזה? כמה עולה? איפה? הייתה השאלה המכרעת. הנה שתי תמונות של התקע:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר לפטופ לטלויזייה אצלנו בבית שתומכת רק בחיבור S-VIDEO ואני חושב שגם SCART. עכשיו, המחשב המיועד לחיבור הוא: HP PAVILION DV6 1230EJ. במחשב הזה יש לי רק חיבור HDMI-בהחלט לא עוזר,VGA,ועוד כל מיני חיבורים שלא קשורים כמו ESATA וכאלה... עכשיו, משום מה היה זכור לי שיש לי יציאת S-VIDEO במחשב וכשהייתי אתמול אצל בן דוד הוא נתן לי כבל SVIDEO-SVIDEO שהוא פעם השתמש בו וכבר לא צריך. עכשיו, משום מה היום כשבדקתי גיליתי שאין במחשב S-VIDEO (גם היה זכור לי חיבור לעכבר רגיל שמשום מה אני לא מוצא) (אני ממש זוכר שראיתי בעיניים את החיבורים...) :silly: בקיצור, עכשיו אני צריך מתאם/כבל בין שני החיבורים-יציאת ה-S-VIDEO של הטלויזייה שתתחבר ליציאת VGA של המחשב וככה אני יוכל לראות מה ש…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מארגן קבוצת רכישה לקניה של אחת הטלויזיות הבאות: LG 55LW651Y Philips 55PFL7606 כרגע המחיר עומד על כ 11K לפיליפס וכ 13K ל LG. כרגע יש 5 קונים פוטנציאליים שהביעו נכונות להשתתף. מספר זה צפוי לעלות. מי שבעניין, אנא שיירשם כאן (נראה ש HT לא בעניין של התאגדות קבוצות רכישה בפורום שלהם..)
-
- 39 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט ברכישת רמקולים לאחי שיעבדו ב2 ערוצים 2.1+סאב מיועד רק לשמיעת מוזיקה לא סרטים משחקים וכו'. אני מתלבט בין http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121blk ל http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/208&cl=us,en שניהם בערך עולים בין 340-370 לי אישית יש את ה X530 ואני אוהב את איכות הסאונד מה שכן הבאס קצת "צעקני" ולא מפיק צליל נקי. תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות טלויזיה חדשה לחדר. היא תהיה תלויה על הקיר מול המיטה, במרחק 2.40 מטר ממני. המטרה העיקרית שלה תהיה לצפות בסרטים ותכניות מהמחשב בחיבור HDMI, בעיקר תכני 720p. ואולי גם משחקי מחשב. מצד אחד אני חושב ש 32" תרגיש קצת קטנה מדי, מצד שני 37" עלולה להיות גדולה מדי... אני חושב שהיא תהיה תלויה ככה שאסתכל עליה בזווית מלמטה, זה פוגע באיכות צפיה בצורה משמעותית? (אני לא חד עין במיוחד). ושאלה נוספת, האם כבל HDMI באורך 7-10 מטר יפגע באיכות התמונה משמעותית? על איזה נתונים של הכבל צריך להסתכל בשביל להחליט מה הכי טוב? ראיתי הבדלי מחירים גדולים בין כבלים באותם אורכים.. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לברר על רמקולים 2.1 תקציב בכללי עד 1000 בלי לעבור אני מחפש משהו 2.1 באמת איכותי ועם עוצמה (לא צריך שיעיף תבית אבל שירגישו אותו אם אני רוצה חזק) דרך אגב יש לי XTREME MUSIC אז אני לא רוצה שיהיה לרמקולים בעיות חיבור איתו הבאתי אחד מכל חברה גדולה Z-4 - חמוד אבל נראה לי לא משהו איכותי SOUNDSTICKSII - נראים יותר מידי מצועצעים למרות שאני יודע שהם טובים ITRIGUE L3800 - העדיפות השניה שלי נראים לי אחלה רמקולים FX4021 - נראים לי הכי טובים הכי איכותיים למרות שמראה שלהם נראה ממש ענתיק והמחיר שלהם גם טוב מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט בין שני סנטרים יד 2. למה ההתלבטות. הסנטר הראשון הוא מחברה טוב - DENON לא זוכר את הדגם, המחיר המבוקש 130 ש''ח (רסיבר חדש שנקנה עם זוג סראונד ו''לא היה בשימוש כלל''. הספק 100W הסנטר השני מדובר חברת Peerless כנראה מקורי מנדמק, נקנה לפני כמה שנים ו''לא היה כמעט בשימוש'', הספק 150W, דגם אינו ידוע כרגע, בערב אני אדע-מחיר מבוקש 150 ש''ח. אשמח לתגובות, תודה!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-