אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב שלום אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 עד עכשיו הייתי עם קריאיטב T5900 והייתי דיי מרוצה אבל היא שוב התקלקלה ונימאס לי כבר מהרמקולים המעפנים האלה שכל הזמן מתקלקלים (אני מציע לכם להתרחק מהם) אני צריך את המערכת בעיקר למשחקי מחשב סרטים וגם מוזיקה (כן אני יודע ש-5.1 לא הכי מומלץ למוזיקה אבל עדיין) בקיצור אתם יכולים להמליץ לי על משהו שאני יוכל לחבר למחשב במחיר של בוא נגיד 1000-1500 שקל בערך?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן לשדרג לאוזניים מערכת סאונד חדשה. בתור התחלה אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בתחום הזה. אז מה טוב ? מה רע ? מה משתלם ? האם כדאי ללכת על סט למחשב או אולי כבר להוסיף ולקנות מערכת יותר רצינית עם רמקולים שווים ? מטרות : משחקים, טלוויזיה, סרטים, ומוזיקה. חדר: קטן אבל יכול להשתנות בשנה הקרובה לבינוני פלוס. רעיונות :, המלצות , נימוקים , וחילוקי דעות יתקבלו בברכה ;D תודה מראש לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. :-) יש לי כרטיס קול line 6 ux1 ואני מעוניין לרשת 4 רמקולים בחדר דרכו. כניסת אודיו מחשב רגילה, pl קטן. האמת שאין לי ממש מושג בזה. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת כזאת בערך ב800 שקל. אני רק רוצה לשמוע מוזיקה עם באס טוב ואיכות טובה בלי קרטועים בחדר, מכל כיוון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בקרוב ישנו תיכנון ל"שדרג" את הסלון התיכנון על הLCD כבר נסגר עכשיו עיניין המערכת נשאר פתוח עכשיו אני מחפש רסיבר + רמקולים בתקציב מקסימלי של 6.5K אשמח לקבל מערכות מומלצות ומקומות בהם אוכל לשמוע את המערכות בתודה,
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שנרשם בכותרת, אני מחפש מערכת סראונד לסלון בשביל סרטים, אני לא מבין כלום בסאונד ותהיתי אם זה אפשרי לקנות ציוד נורמאלי במחיר הזה? הסלון שלי הוא 5.5 על 6 (בערך), אבל צד אחד פתוח לגמרי לפינת אוכל ולמטבח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 לסלון שהגודל שלו הוא 5X6 יש כבלים מוכנים שהועברו דרך הקירות ככה שאני צריך שהמערכת תתחבר על ידי כבל דו גידי. איכות הסאונד לא ממש עקרונית לכן אני מסתפק בתקציב כזה. שיהיה מיועד למערכת סטייליסטים. במקור חשבתי על הX23 של microlab , אשמח לביסוס הבחירה שלי, או הצעות נוספות. בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחבר מערכת סראונד עד 4000 ש"ח + כרטיס קול בתקציב. הוא רוצה לקנות Z5500 ב2700 ש"ח. מערכת שלפי דעתי לא מצדיקה את המחיר שלה ואם יש לו תקציב גבוהה כל כך... חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ על משהו טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מערכת סראונד לסלון בתקציב של 5K~ מתוכנן גם HTPC. אז אין צורך בDVD וכאלו... לא חשבתי על משהו כי אין לי הרבה ידע בעניין, אז אשמח לקבל הצעה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני חדש באתר ואני ראיתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים ברמקולים ומערכות ושיש פה ביקורות ברמה גבוה ואני רוצה לקנות רמקולים/מערכת רק למוזיקה עד תקציב של 4 אלף אני ישמח עם תביאו לי דגמים ומה כדאי לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשדרג את הסאונד בביתי כיום מחוברת לה מערכת סטריאו. הכרטיס קול הוא סאונד סטורם שנמצא על האסוס נפורס 2 שלי בכל אופן התקציב למערכת שלא צריכה לכלול יותר משני ערוצים הוא 1500 ש"ח אפשר טיפה יותר אבל לא רצוי. אני ממש לא אוהב באס כך שהמון מערכות אינם יכולות להיכנס לרשימה. החדר בו תחובר המערכת הוא דיי גדול . אם אין מערכת שמיועדת למחשב אני אעלה את התקציב כדי שיכולול רסיבר. תודה מראש,עמית
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפשת מערכת תנגן גם CD גם MP3 וגם שיהיה לה פטיפון, השאלה היא.. מייצרים כאלו? 10X
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעתיד הלא רחוק אני הולך להיות בעלו הגאה של אוטו חדש (טוב אולי לא כל כך חדש אבל זה לא משנה...). הדבר הכי חשוב לי במכונית זה הסאונד, כי היא עצמה לא תהיה שווה הרבה. התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח. אני לא מבין גדול במערכות סאונד לרכב ולכן אזדקק למעט עזרה. אני כבר יכול לומר לכם שהרדיו דיסק שאני מחפש לא צריך לקרוא MP3. גם מגבר הוא לא חיוני לגמרי, אבל אם תצליחו איכשהו לדחוק אותו בגבולות התקציב אשמח מאוד. תודה רבה! עומר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קולנוע כאילו איזה 4-5 רמקולים וסאב וופר ב-1,000 שקל שיתחבר למחשב(בשביל מוזיקה וסרטים) רק רמוקלים ללא די וי די! אין לי מושג בזה אז תגידו לי משהו הכי טוב שאפשר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מערכת קולנוע LG lh-D6236 ואת הרמקולים והבאס' אבל אין לי את החוטים רציתי לדעת איזה אני צריך לקנות. תודה מראש לכל עזרה
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ככה יש בנטאקשן דיוידי עם רמקולים 5.1 במחיר הנ"ל מישהו מכיר ? שווה כי כבר הזמנתי...?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכם! לפני כמה זמן קנינו מערכת קולנוע בייתית לסלון שלנו, המערכת היא מערכת של פנסוניק 5.1 ערוצים באמת אחלה מערכת.. עכשיו המערכת פועלת בעצם כמו DVD שאפשר להכניס דסקים ולראות סרטים, הבעיה היא עכשיו שאני רוצה לחבר את המערכת למחשב ולהפעיל דרך המחשב מוזיקה לראות סרטים ומשחקי מחשב וכו הבעיה היא שאין כל כך הרבה אפשרויות כניסה לאודיו במערכת הכניסות הם AUX שלא כל כך מקובל אני מאוד רוצה את החוויה של ה5.1 כניסת HDMI שגם לא כל כך עוזרת כי זה רק יצאת ווידיו לטלוויזיה וכניסה אופטית שנראלי שהיא הכי מקובלת כרגע הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך להשתמש בה.. הבנתי שאני יכול לקנות כרטיס קול למחשב עם יציאה אופטית ולהתחבר השאלה אם הכבל אופטי מסוגל להעביר סראונד 5.1? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת קולנוע בייתית 1000 שקל הזאת? סבירה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע בייתי 5.1 הכוללת סאב, רסייבר ודיוידי (הרסייבר והדייוידי צריכים להיות מופרדים) התקציב הוא בין 2000 ל 3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מערכת בידור שלמה, זאת אומרת טלוויזיה, את כל הדבר הזה שאחראי על דיסקים ולהקליט וכל זה ועל הסאונד, ואף רמקולים. בבקשה לא טלוויזיות מפלצתיות, מעל 42" לא מקובל עלי. אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, תודה מתן. אם יש מצב לשים מערכת HTPC במקום כל הזה שאחראי על הדיסקים והסאונד, בסדר גמור איתי, (אבל זה אומר שצריך שישאר 2000-3000 שקל אחרי המסך והרמקולים)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שסידרתי את החדר שלי מבחינת סאוונד עם ה- Creative Inspire 4400 וראיתי כי טוב. ולאחר שראתי כי טובה איכותם של ה- ATP3 של אחי הקטן ולאחר שראתי כי לא קיימת בסלון מערכת קולנוע בייתית, חשבתי על רעיון: מה דעתכם על אחת המערכות של Altec כמו ה- 5100 (במחיר של 1500~ ש"ח) או ה- XA3051 (במחיר של 1700~ ש"ח) בשילוב עם מכשיר DVD רגיל בשביל קולנוע בייתי בסלון קטן יחסית ובמחיר זול עד כדי זנות... דעתכם בנושא ? עריכה: אפשרות גם למערכת זולה יותר בקניית ה- Video Logic ZXR-500 במחיר של 930 ש"ח. עריכה 2: אפשרות גם ל- Creative inspire 5300 במחיר של 870. ואפשרות גם ל- Altec Lansing ADA880 במחיר של 1150 ש"ח. ועליהם אי אפשר להגיד שהם חלשים...! עריכה 3: עוד שתי תוספות: Logitech 640 ו- LUXEON LX-…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום!! אני חדש כאן...מה המצב? יש לי שאלה...אני מחפש מערכת קולנוע בייתית שלמה עם נגן DIVX שקורא קבצי תרגום בעברית בלי בעיות...יש דבר כזה..? אני יודע שיש את המערכות של LG בדיוטי פרי אבל הבנתי שיש להם בעיה עם העניין.. האם יש משהו מומלץ? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם JAMO נחשבת לחברה טובה בתחום הקולנוע הביתי. אני בדרך לקניית מערכת 5.1 של החברה ב5000 כולל מגבר איכותי, יש משהו יותר משתלם סביב המחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני זקוק לעזרתכם. כרגע, יש לי מערכת קולנוע ביתי ישנה שעלתה כ-1500 ש"ח בזמנו והיא כוללת 5 רמקולים וסאב (שמשמש כרסיבר) של לנקו. יש לי יום הולדת בקרוב ואשתי מארגנת סכום של כ-2000 ש"ח. (להלן "התקציב") אני רוצה לקנות רסיבר ומכאן מתחילות הבעיות: 1. רסיבר טוב (לא חייב להיות מקצועי) שישרת אותי לצפייה בסרטים בעיקר. (הדגמים שחשבתי עליהם: דנון/ימאהה/JVC וכו') 2. אם אני קונה רק רסיבר, תהיה לי בעייה לחבר את הסאב אליו, כיוון שלסאב עצמו אין חיבור החוצה (זוכרים? הוא משמש גם כרסיבר), כלומר אני מחבר אך ורק 5 רמקולים... ואת זה אינני רוצה. כלומר אני צריך רסיבר וסאב או לחילופין רסיבר ורמקולים +סאב (כמערכת שלמה). ראיתי בנטאקשן ובאתרים נוספים דילים כפחות מ-2000 ש"ח לרסיבר+ר…
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-