עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הרמקולים מקבלים חשמל מיוסבי. רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם למטען של טלפון שנותן את אותו הזרם? (לחץ כאן) מאידך חברתי אותם לספק כוח שהיה לי בבית שגם נתן את אותו המתח, והם נשרפו לי \:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by prince amir,

לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by samigol,

מישהו יכול להסביר לי למה את הבס שהוא הצליל עם התדר ואורך הגל הנמוך אני מרגיש בגוף ואת הטרבל אני לא מרגיש בכלל למרות שהוא הצליל בעל האורך גל הגבוה תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  4. שלום לכולם. החלפתי את הלוח אם של המחשב המשני שלי לכזה עם כרטיס קול SOUNDSTORM הלוח הוא מדגם GIGANYTE 7NNXP. לא שומעים שום דבר כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו, אוזניות או רמקולים, התקנתי את הדרייבר וזה לא עזר, באקולייזר הפנימי של הכרטיס ערכי הגרף זזים, שזה אומר שהוא משמיע את השיר אך אין יציאה לרמקולים או כל אמצעי אחר, כמובן שהגדרתי את היציאות כאנלוגיות כי אני מחבר התקנים אנלוגיים. שום דבר לא עוזר, מה לעשות?

5. Started by Urnfs,

הזמנתי רמקולים חדשים POLK AUDIO T15 ואני צריך לדעת איזה כבלים הכי טוב לחבר איתם לרסיבר. יש לי את הכבלים שהיו לי עם הרמקולים הקודמים (מצורפת תמונה), רמקולים גדולים רצפתיים כאלה ואני לא בטוח שזה ילך טוב עם רמקולים קטנים כמו ה T15, למרות שאני לא באמת מבין אם יש הבדל מהותי מבחינת איכות הקול או אם זה יכול לגרום נזק לרמקולים אם משתמשים בכבלים לא נכונים, אז אשמח להסברים בנושא. בכל אופן אני רוצה לדעת איזה כבלים הכי יתאימו לי לחבר לרמקולים האלה, לא כלכך רחוק מהרסיבר (אולי מטר, לא יותר) ואיפה אפשר לקנות במחיר הגיוני.

6. Started by dbx22,

אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. האם מישהו יודע מי נותן שירות תיקונים לרסיברים של פיוניר בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by moranhoresh,

איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. במחיר של 3700 את הפיליפס הזאת: http://www.samgalelectric.co.il/Product.asp?Pid=80PIL42PFL4606H&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 4600 את הסוני הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZKDL46CX520 היא תשמש אותי למרחק של כ 3.5-4 מטר. הסוני היא 50 הרץ לפי מה שהבנתי והפיליפס 100 ובהשוואות פה נראה שרואים יותר טוב בפיליפס תאכלס. חוץ מהפיצ'רים המגניבים שיש בסוני והעובדה שהיא יותר גדולה (שזה לא משמעותי עבורי) יש חוץ מאלה סיבה לקנות את הסוני ולא את הפיליפס במחירים שרשמתי? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by soler37,

היי חברים, אני מחפש לרכוש לאבי רמוקלים בכדי שיוכל לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בכיף. לקנות מחול אופציה אך אני לא מוצא שום דבר במחיר טוב/או שאזל. התקציב הוא די גמיש תלוי בתמורה למחיר אך לא יותר מ400-500. מעדיף סביבות 300 אם יש משהו נורמלי. ראיתי שיש כמה ללוג'יטק אבל לא רוצה לקנות לפני התייעצות. חשוב שיהיה סאב בכדי שהצלילים יופרדו, חשוב גם להדגיש שמדובר בחדר מאוד קטן אז לא צריך ממש רועש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by הוא,

אני יוצאת לטיול ארוך ורוצה לקחת איתי אוזניות טובות שיהיו גם נוחות לנשיאה ולהאזנה ושיאטמו טוב טוב את הרעש מבחוץ. אז חשבתי על סנהייזר px100 או דווקא על אוזניות in ear, אני לא מכירה דגמים של אוזניות כאלה והייתי רוצה לקבל המלצה על אוזניות מהסוג הזה. מחפשת משהו איכותי, יש לי בבית grado sr-80 ואני מחפשת משהו שלא יפול מהן בהרבה.. התקציב הוא עד 400 ש"ח (אבל גמיש) תודה (:

12. Started by evman007,

הבנתי שיש כמה דגמים אני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש לי תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  13. ערב טוב. אני מעוניין לדעת איזה סוג יפיק את איכות הסאונד הטובה ביותר לא משנה לי מה גודל הקובץ העיקר שתהיה איכות גבוהה מכל הסוגים לא רק ממה שכתבתי בכותרת ועדיף פורמט שיקרא ע"י רדיו דיסק פשוט .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי Yamaha YST-MS201, סאב + 2 לוינים, ואני קונה מחשב חדש, הכרטיס קול שעל הלוח AC97 יספק את הביצועים או שעם אני יקנה Hercules Game Fortisimo 3 יהיה הבדל ענק?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eranRohatyn,

היי Smiley. אני רוצה לקנות אוזניות סגורות למשחקים עד 200 שקל בלי מיקרופון חשבתי על ה-Sennheiser HD 202 או KOSS UR-20 הפרש המחירים בינהם הוא 20 שקל מה אתם אומרים כדאי לקנות מבין שניהם? ואיפה אוכל למצוא אותם במחיר זול יחסית?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by NOVA,

השימושים הם ביתיים: צפייה בסרטים, מוזיקה ופחות משחקים.. כל הדעות יתברכו, רק נמקו אותן..

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  17. שלום יש לי מערכת למחשב של LOGITECH - הZ560 - מערכת 4.1 (למישהו שלא מכיר) הרמקולים מחוברים לSUB והוא מתחבר לPANEL שמתחבר לGTXP, והGTXP מחובר למחשב השאלה שלי היא האם ניתן לחבר לסאב רמקולים לא של לוג'יטק, למשל רמקולים של סוני של מערכת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. כרטיס קול חיצוני יותר טוב מכרטיס קול פנימי?

19. אולי תוכלו לעזור לי, כי אני נואש!!! :'( בטקס סיום של חטיבת הביניים (1999), נפתח הטקס בריקוד אתני מיוחד... וברקע הושמע קטע ששבה את ליבי. נזכרתי בזה סתם כך פתאום Out of the blue, ורצתי לחבר שלי לקחת את קסטת הוידאו של הטקס. חזרתי הביתה, חיברתי את הוידאו לכניסת ה LINE בכרטיס הקול והקלטתי 3:25 שניות מהקטע, האורך המלא קרוב לחמש דקות, אז קיצרתי חלק, גם בגלל חוסר בנפח לאחסון הקובץ. האיכות לא מרשימה כ"כ, אבל לדעתי זה מספיק למי שמכיר את הקטע ויוכל לתת לי את השם המלא... נדמה לי שהווקאלז הנשיים אומרים Let your love shine on או Let your love shine all over me... חפשתי בקאזה וסולסיק, ולא מצאתי :-\ בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי. *הקובץ מכווץ בפורמט .ace, כל Winzip,Winace,Winrar מהגירסאות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kanety,

הורדתיח את הקודק של NVIDIA PURE VIDEO, ויש לי AC3 FILTER גם. כאשר אני מפעיל את הקודקים בעזרת KMPLATER יש דיליי בסאונד. כאשר אני מבטל את הקודק של הוידאו הסאונד בסדר... :-\ מישהו יכול להסביר לי איך לסדר בדיוק את הקודקים לניגון TS 1080P ב KMPLAYER או MEDIA PLAYER CLASSIC? או אולי נגן אחר? ב-POWERDVD יש תמונה מעולה של PUREVIDEO אבל אין סאונד בכלל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מקרן קול (זול ככל האפשר) שתומך ב Dolby atmos, עם רמקולים אחוריים בשביל סראונד אמיתי ככל האפשר. רציתי גם שיהיה לו כיול אוטומטי, קישוריות וייפי וחיבור לספוטיפיי.. חיפשתי באמזון מקרני קול שנשלחים לארץ ולא מצאתי המון אפשרויות. LG S80QR עומד בכל הדרישות שלי, אבל ראיתי בהמון ביקורות שה dolby atmos שלו לא מרשים. בקיצור, אשמח להמלצה על מקרן קול 😊

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by -LosNir-,

אהלן, לכל מי שיודע (או לא) עד לא מזמן היה לי את המיקרולאב SOLO 6C שנותנים תמורה טובה מאוד שהייתי ממליץ עליהם בכל הזדמנות. בכל אופן, אחרי חפירה קצרה ביד2 מצאתי זוג רצפתיים של אומגה אודיו ב 300 ש"ח. הם כוללים וופר 9", מיד טוויטר 1.1". אתמול מצאתי זמן וקפצתי לרמת השרון עם המגבר שלי (Lepai - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=447986.0) האזנתי אליהם כחצי שעה, ובסוף יצאתי משם עם זוג אומגה אודיו במצב טוב מאוד + זוג סטנדים. עסקה משתלמת ללא ספק. האומגה אודיו האלה מפתיעים מאוד. השילוב עם המגבר יצא טוב מאוד ואפשר להגיע איתם לעוצמות גבוהות מאוד. הסאונד נקי והוופר הענקי לא מאכזב! באס נעים, עגול, חמים והדוק מאוד. בהתחלה פחדתי שהמגבר לא יזיז אותם ושהבאס יהיה טיפה "משוחרר"…

• 27 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. משהו סביר ולא יקר בבקשה, עדיף לא דיגיטאלי ,העיקר שאיכות ההקלטה תהיה ברורה.. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות : אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1) אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב.. יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה. אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by giln34,

האם כדי לקנות את המערכת הזאת זה הטווח מחירים שלי בערך למערכת.. Panasonic SC-XH10

• 0 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.