עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה: האם קיים כרטיס קול עם המפענחים וכל שאר הדברים שיש ברסיבר? על מנת ש- HTPC שנבנה ברגעים אלו יוכל להחליף גם את הרסיבר? עוד שאלה, כל הכרטיסים שאתם מדברים עליהם של EMU ושל אודיופיל וכו' איפה אפשר לקנות/לשמוע אותם? אני לא מוצא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by JustNo,

שלום לכם ישלי התלבטות קשה מאוד בין הנגנים של iriver בנפחים 5,6 וה20 את ה5 וה 6 מצאתי במחיר זהה(כ1300 ש"ח) ואת ה20, שפחות חקרתי לגביו,ב1700. כמעט כל הביקורות שאני קורא, המקצועיות והפרטיות, משבחות את המכשירים, רק שב20 טוענים שהוא טיפה כבד, למרות שהגודל שלו הוא זהה לתעודת זהות אז העיקר בשבילי שזה נכנס לכיס. העיצוב דיי זניח,למרות שה5 וה 6 יותר יפים ללא ספק. הייתי רוצה לקבל גם את חוות דעתכם,בין אם אתם בעלי המכשירים הנ"ל וגם אם לא, כל דעה תעזור תודה רבה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by GTI,

אני רוצה לקנות רסיבר חזק שהצלילים יהיו מדוייקים וגם חשוב לי הבאס שיש חזק ומדוייק יש לי רמקולים של פירלס 250 rms וסאב שלADC לא קניתי אותו מזמן עלה לי 1300 100 rms אני חושב ללכת על הרמן קרדן דגם AVR-235 ראיתי שהוא מוציא 65 rms לסטריאו זה קצת אבל הבנתי שבהרמן קרדן זה הולך אחר זה כמו 120 rms של דנון או פיוניר מה אתם אומרים על הרסיבר והתקציב עומד על 2300 משהו כזה אם יש מתצוגה גם טוב!!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ftzahi22,

אני מעוניין לקנות נגן MP3 בטווח המחירים הנ"ל שישמעו טוב נפח 1GIGA אם אפשר מספר הצעות . תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. אחותי צריכה MP3 עם ג'יגה- 2 ג'יגה לא יותר מידי זכרון, שיהיה נגן פלאש ושהמחיר בחוץ לארץ לא יעל עלה 250-300 דולר. ואם כבר פתחתי דיון אז מי שמבין פה בכרטיסי מסך - כדאי לקנות את ה 6600GT אולטרה לAGP במאה דולר בערך [כנראה יעלה שם ככה] כדי שיהיה לי כרטיס מסך לגיבוי אם שלי יהרס מאוברקלוק או משהו? עריכה : ודחוף גם אין נגן וידאו נייד לקחת? זה יותר לאוטו מאשר לכיס אבל שיהיה נוח גם שיהיה אישי. הציעו לי את ה A2 שנראה לי נחמד אבל האם יש משהו טוב יותר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  6. זה הולך ככה ברסיבר אני מגדיר שהסאב יעבוד ומתיי שאני מחבר את הכבל לכניסה של הסאב שכתוב sub הוא מתחיל לעבוד יותרר מידי חזקק שאפילו אי אפשר להגיע לרבע והקרוס של הסאב לא מחליף תדרים ושאני מחבר את הכבל לכניסה line הסאב עובד בסדר והקרוס מחליף תדרים ולפי מה שהבנתי אני צריך לחבר את הכבל לכניסת הsub אבל משהו לא בסדר וזה קרה משהבאתי את הסאב יש לי רסיבר של HK AVR-135 היה לי שרווד וגם שם זה היה עושה את אותו סיפור ככה שזה לא בא מהרסיבר מה זה יכול להיות כבר התיאשתי תודה מראשש חברההה!!

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  7. Started by zuriiii,

בבקשה תגידו אם אתם מכירים. אלה אוזניות עם מקרופון, עם מתג ווליום.עולות בארץ בסביבות 350. לפי המחיר בארץ הוא שווה? וגם בכלליות מה דעתכם עליו

8. Started by rollita,

אני מתעתד לרכוש נגן משומש. רציתי לדעת איך אני יכול לודא שמכשיר כזה הוא תקין, חוץ ממראה ושימוש של 2 דקות. האם יש "תרבות" רכישה של נגנים משומשים? התשלום מתבצע בצורה מסוימת? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by Ameralis Zaiir,

השאלה שלי די פשוטה: נגיד אני קונה רמקולים 2.1, איזה חיבור יש להם, והאם אני יכול לחבר אותם לVibra 128 פשוט?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by Hr44,

אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by ccc,

צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  12. Started by roei88,

לפי מה שהבנתי זאת חברה אמריקאית והנגנים שלה ברמה של sandisk חשבתי לקנות את זה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 הם באמת שווים משהו? ומישהו שמע על hy technology?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הכרטיס משמש רק לחיבור כלי נגינה חיצוניים? אפשר לחבר עליו רמקולים של מחשב?? (בשביל לשמוע באיכות יותר טובה)?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי את הרסיבר HK AVR-135 והבנתי שיש לו קרוס אובר עכשיו דרך השלט אני לא מוצא את האופציה לכוון את הקרוס והבנתי שאפשר לכוון דרך האופציה שיש את כל האפשרויות של הרסיבר על המסך הטלויזיה ומוזר שלא כתוב איך משנים את הקרוס דרך השלט אם מישהו יודע איך משנים דרך השלט אז שיתן תגובה בקשה!! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by t-mac,

שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 או מיני דיסק, ומצאתי כמה דגמים: 1. iAudio G3 512MB 2. MD Sony MZ-NH600 (מיני דיסק) 3. Sandisk Digital Audio Player 1G כעיקרון אני מעדיף נגן של ג'יגה, אבל עם הסנדיסק לא טוב, אני אקח את הראשון. את האמת אני הכי רוצה את המיני דיסק, אבל אני לא יודע אם הוא טוב והאם הוא כדאיי, יש עוד מיני דיסקים בסדר גודל של 600 שקל שהם טובים? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום לכולם!

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  16. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן MP3 בסביבות 1000שח אני מוכן לעלות את התקציב אם יש הצדקה... מאוד חשוב לי שהוא יהיה קטן ודק, ולא שביר כמו הנאנו.נפח-MIN 2G. הייתי רוצה שיהיה בו וידיאו למרות שזה לא עקרוני. יש לי אפשרות לקנות מארהב-אז אפשר לכלול מכשירים שאינם זמינים בארץ. תודה לעוזרים, ושבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 מבוסס פלאש (מחיר, עמידות, גודל)... הדרישות הן בסיסיות למדי; *איכות-שמע גבוהה - מה שהמכשיר עצמו מפיק, לא משנה אילו אוזניות מצורפות אליו בקנייה. *זמן עבודה ארוך - שיוכל לתפקד כמה שיותר זמן מבלי שאצטרך לטעון אותו מחדש *גודל/עיצוב - עדיפות לנגנים קטנים ומעוצבים, עדיף מאיכות בנייה גבוהה. התקציב גמיש בעיקרון, מרפרוף במחירים באתרים שונים נראה שאני אוכל לעמוד במחיר של רובם המוחלט של הנגנים בשוק, בהנחה שהם שווים את זה. תמיכה בעברית אינה פקטור, נגן רדיו אינו פקטור, רשמקול אינו פקטור, אני מחפש משהו קטן יפה ועמיד שידע לנגן מוסיקה באיכות גבוהה לאורך זמן. תודה מראש

19. Started by yoni321,

אנשים שלום אני צריך דחוף אוזניות עם מיקרופון (נועד לקאונטר ולסקיפי). התקציב נע בין 50-100 ש"ח. תודה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by ilaysk,

אוקי בא אלי חבר ורצינו לשחק משהו אז החלפתי את האוזניות ברמקולים ואחר כך שאני סם את האוזניות עוד פעם אני לא יכול לישמוע מהאוזניות כלום אבל אני יכול ליראות שהמחשב מזהה אותם וכאילו הכל בסדר אבל אני לא שומע כלום האוזניות מחוברות USB בבקשה תעזרו כי אני מתחיל להישתגע

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by UltraWaveMUSA,

אילו מכשירים כדאי לקנות בתאילנד? בקשר לזיופים אל תדאגו הכול מקורי בקניון הזה והמחירים ברצפה אז אין בעיה בזה... אני שחיין אז חשבתי על האמפי3 במשקפת האם אתם ממליצים? אחותי ואמא שלי רוצות אמפי3 אז חשבתי לקנות את ה U10 512 מגה לשתיהן או רק לאמא ולאחות לקנות משהו אחר עם 2 ג'יגה בערך... לאמא זה לריצות ולאחות זה גם לריצות וגם סתם לשמוע מוזיקה. כדאי לקנות נגד וידאו נחמד? לא ממש משתמשים אבל שיהיה :-) על מה אתם ממליצים ואילו עוד מכשירים כדאי להביא? תודה מראש. :-* עריכה : יש לי עכשיו את האיריבר 999. כדאי לקנות משהו אחר? אני אישית מאוד מרוצה ממנו ומהנוחות שבו בינתיים. ואם כן, מי רוצה לקנות ? :-P

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  22. שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  23. רציתי לעדכן לגירסא הקודמת של firmware של האייריבר h-10 ..אפשרי דבר כזה? אם כן איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by avizov2,

אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה.. בכל מקרה מה שהיה הספיק לי.. אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creative ושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200 ועדיף אפילו בסביבות ה100- תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by MYST,

U10+GARDO SR60... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.