עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by CaRTeR,

שלום. עד לפני כמה זמן הובא לתשומת ליבי שקיימת המערכת ATP4 ושאי אפשר כבר להשיג ת 5 אז אני דווקא כן יכול להשיג אותו וב950 שקל אז השאלה שלי היא מה ההבדלים ביין המערכות ? נ.ב בשניהם יש יציאה דיגיטלית נכון ? ועוד משהו קטן לא כל כך קשור שרציתי לדעת מה זה סאב אקטיבי בתודה מראש .

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by spotash,

יש לי סרט/סדרה על המחשב באיכות HDTV. איך אני יכול לראות אותו על הטלויזיה שלי? אני צריך צורב HD-DVD או BLUE-RAY? אני צריך DVD שיודע לנגן HDTV? אני צריך טלויזיה שתומכת HDTV? אני לא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  3. 1. האם כניסות ה- USB אשר נמצאות ב- Front Connectors וב- Rear Connectors הן USB 2.0 ? 2. יש לי מערכת שמחוברת למחשב עם חמישה רמקולים איכותיים. איך הכרטיס יתנהג עם המגבר והרמקולים כלומר האם הוא ידע לנצל את ה- 5.1 שיש למגבר? 3. למי שמכיר את הכרטיס קצת יותר לעומק ושמע אותו בבפעולה, איך הוא בכלליות? 4. כרגע יש לי Creative Live Value! אז השאלה לי האם שווה לי להחליף בכלל ל- Hercules Game Theater xp 7.1 שעולה 550 ג'ובה? תודה!

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by Henz16,

ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by benor,

ברשותי נגן - SANSA M250 בינתיים לא קניתי אוזניות חדשות ונשארתי עם האוזניות שהגיעו עם הנגן. רוב השימוש שלי באוזניות הוא בנסיעות באוטובוס. אני לא יכול לשמוע כמו שצריך כיוון שיש רעש ואני לא רוצה להגביר חזק ,בגלל שאני לא רוצה להזיק לאוזניים. חשבתי בהתחלה לקנות Senisher MX-400, אבל עכשיו דווקא אני חושב לכיוון אחר אני שוקל קנייה של אוזניות IN-EAR . חשבתי על ה- creative EP630 . א. איך האטימות שלהם לרעשי הסביבה? (זה החלק הכי חשוב) ב. האם אוזניות In-ear יכולות להזיק לאוזן גם במידה ושומעים בווליום לא גבוה מדי? ג. האם צריך להתרגל אליהן והאם הן מציקות לאוזן? ד. האם הן יתאימו למכשיר ? - רוב השירים שאני מוריד באיכות של 192KBS . ה. איך האיכות שלהם? האם אני אקבל שיפור רציני? ו. הקטע של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MacGyver,

שלום לכולם.... אני מתלבט בין מספר אופציות.... 1)ZEN TOUCH 2)אייריביר 3)אייפוד... ככה -על פי מה שראיתי מת'ארדים קודמים אין לי ממש מה לחשוב על האייפוד... האייריבר עושה לי רע(למה הוא חייב להיות שחור?-או האם יש דגם לא שחור?) ונשארתי עם הZEN TOUCH.....השאלה שמטרידה אותי בכול היא: באיזה מהמכשירים הנ"ל יש אפשרות להחליף את הבטריה וזה לא יעלה כמו חצי מכשיר חדש...?ולכמה זה היא אמורה ל"חיות"...? אני מדבר בכולם על ה20GB...... אה...וכמה זמן אני יכול לעבוד עם כל סוללה? איתן

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ==LION==,

קודם כל, הדבר שהכי מציק לי. האם אפשר לסדר את רשימת השירים שנמצא לי באיפוד במוצג ב ephpod לפי סדר מסויים? ( לפי סדר א,ב. וכאלה) דבר שני, באיפוד יש אפשרות של sound check? אני ניסיתי עם ובלי האופציה ולא בדיוק זיהיתי שום הבדל, מזתומרת בדיקת קול? שמעתי שאפשר להעביר מאיפוד למחשב שירים, אם כן, אז איך בדיוק? תודה מראש :-X

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=29VH56&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=310# אז ככה, בעקרון לאחרונה אני מאוד רוצה לקנות טלביזיה שתתמוך בשידורים של WIDE SCREEN 16X9. כרגע אני לא רואה משהו תקציבי בכלל באופק, כל טלביזיות ה-29" ששוות משהו, עולות הרבה מאוד כסף ואלה שעולות סביר (6000-7000 ש"ח), בואו נגיד שעדיף לא להתקרב. השאלה שלי, מעבר לתמיכה במסך רחב...האם בהנחה שיהיה מפענח מתאים, אני אוכל לראות גם שידורים באיכות HDTV? או שרק במסך רחב? הנה המפרט הטכני שלו, לפחות חלקו:

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על מערכות רמקולים. 1.אם יש לי מערכת רמקולים dolby digital 5.1 שאני מחבר למחשב, ושם אני מריץ שיר שהוקלט על שני ערוצים. האם אני ישמע בכל ערוץ של מערכת הרמקולים אות שמע אחר? או שאני ישמע רק בשתי ערוצים בגלל השיר? 2. אם אני רוצה לחבר למחשב מערכת רמקולים, נניח dolby digital 5.1 אז אני יהיה חייב לרכוש כרטיס קול תומך ב 5.1 ערוצים? כלומר, אם אני יחבר את המערכת רמקולים למחשב ישן שבו כרטיס קול סטריאו(2 ערוצים) אז אני ישמע בשני ערוצים במערכת הרמקולים? אשמח לתשובות על שני השאלות, תודה וערב טוב.

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by soprno,

שלום, יש לי מספר שאלות על ערוצי אודיו: 1.איך אני יכול לוודא שהקבצים שברשותי(סרטים, סדרות) תומכים במספר ערוצי אודיו כdolby digital truehd או dts master audio?(פרט ללשמוע כמובן...) האם יש תוכנה כלשהי שיכולה לוודא זאת או שאפשר לעשות זאת דרך חיפוש בפרטי הקובץ? 2. איך אני יכול לוודא שהמחשב שלי יכול לפענח מספר ערוצים?(יש לי קודקים מסוג shark007, גרסא 2.3.8, uמערכת הפעלה מסוג window 7 ) 3.אם שומעים סרטים/סדרות באמצעות אוזניות, האם הערוצים מתחלקים לימין ושמאל(2.1 -ובעצם 1.1 בכל אוזן) או ששומעים בשני הצדדים אותו הדבר(1.1)? 4.כשחסרים רמקולים, לאין הולכים הערוצים שחסרים?(כשיש רק 2.1 אבל צריך 5.1 לדוגמא) האם לא שומעים אותם או שהם מושמעים דרך הרמקולים הקיימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  11. אתמול הלכתי לשמוע בחנות אדר סוכנויות מספר אוזניות שמיועדות לנגן נייד (וגם כאלה שלא) האוזניות שניסיתי כללו את הדגמים הבאים: SENNHEISER HD205, EH215, HD457, PX100, PX200 KOSS KTX PRO, PORTAPRO, SPORTAPRO כל האוזניות נשמעו דומה מאוד עם הנגן G3 שלי. למרבה ההפתעה, למרות ההתנגדות הגבוהה, הPORTAPRO נשמע יותר חזק מPX100 באותו ווליום בתור אחד שאוהב באס אהבתי את הבאס ה"טבעי" של הPORTAPRO (בלי תוספת אפקטים בנגן). אני שומע מוזיקה באסית כמו רוק ודאנסים. לא הרגשתי הבדל גדול בין הPORTAPRO לבין הKTX שעלה חצי! (193 לעומת 410) ויחסית לPX100 שעלה 70 שקל פחות. אני משווה את האוזניות ששמעתי לSONY MDR72SL שיש לי, והן לא טובות בהרבה (לפחות לא בשמיעה בנגן). הייתי צריך לשים על VOLUME 30 מתוך 40 כ…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by אירית,

יש ברשותי מסרטת וידאו תוצרת JVC דגם OPTICAL 22X VHS GR-AX16 . עם השנים ועם לא מעט עצלנות צברתי קלטות הסרטה רבות. כעת אני רוצה להעביר את החומר המצולם בקלטות המסרטה לקלטות וידאו (במקרה הטוב) או לדיסקים לצפייה ב- DVD (במקרה הטוב יותר). בוידאו אני יכולה אך זה נראה לי מיושן מידיי. איך אפשר להעביר החומר המצולם ממסרטת וידאו לדיסקים בDVD ? אודה לקבלת עזרה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. Started by EladBr,

לפני שאני שואל נא לא לעשות שני דברים: 1)להגיד לי לעשות חיפוש כי עשיתי ולא עזר לי במיוחד 2)למה קניתי את המכשיר הזה(כי הוא מכשיר מצוין) לשאלה שלי: המכשיר חדש ורק עכשיו התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר(ד"א קניתי בארץ) איך מוסיפים שירים?תמונות? אני לא רואה שום תוכנה שדרכה אפשר להעביר את השירים או התוכנות..... בתודה אלעד

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by SyndromE,

סבא מחפש מע' סטריאו עם הפיצ'רים הבאים: 1. CD (קורא צרובים ו-mp3) 2. TAPE (לקסטות הישנות שלו) 3. RADIO הוא מצא כזה בעיר ב-260ש"ח ורצה להתייעץ איתי לפני רכישה. אני צריך למצוא כזה דבר כמה שיותר זול, ושיכיל את 3 האפשרויות הנ"ל אמור להיות משהו קטן יחסית, אני חושב שזה מיועד למטבח... :s05:

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by XMB,

שלום, אני מנסה להריץ 1080P (כאשר 720P עובד בסדר) אך נתקל בקשיים, הסרט נקתע כל שנייה ולא רץ. ניסיתי להתקין את התוכנה שהביאו כאן + קודקים (התקנתי בהתחלה MEGA K-LITE CODEC PACK) ואז מחקתי והתקנתי בנפרד רק: FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter ואז בשביל H264 ניסיתי להתקין CoreAVC יש לציין שהמחשב מפורמט על WIN7 32BIT המפרט המלא: P4 2.8GHZ Gigabyte 945P-S3 3GB DDR2 667Mhz ASUS Radeon HD 4670 1GB DDR3 PCI-E 2.0 תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מערכת קולנוע ביתית שהמגבר שלה התקלקל (נותן הודעת תקלה כשמדליקים אותו, ולא מגיב לכלום), לקחתי אותו לסוני והם רוצים 1000¤+ לתיקון. מישהו מכיר מעבדות אחרות שיודעות לתקן מוצרים כאלו? תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by 1GR,

ברשותי מערכת SANSUI STEREO RECEIVER R-550 אשר התצוגה הדיגיטאלית שלה פסקה מלפעול המערכת משנת 1990 מחפש מעבדה/טכנאי שיודעים לאבחן ולתקן מכשיר זה (רצוי בעלות סבירה) אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות מעביר PL מקטן [3.5 מ"מ] לגדול [6.3 מ"מ] [סטריאו כמובן] מוזהב ואיכותי כמה שניתן [מוכן להוציא עד 150ש"ח] ואשמח לקבל עצות בנושא... בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מה קורה אנשים טובים אני מחפש פתרון לאיזה בעיה שיש לי : למחשב שלי מחוברת מערכת קולנוע ביתית לעיתים קרובות מתחשק לי לשמוע דווקא באוזניות זה סיפור להתחיל להוציא להכניס כבלים כל הזמן כשאני מכניס אוזניות מן הסתם לא שומעים ברמקולים האידיאל הוא להשאיר את האוזניות תמיד מחוברות ולהחליט בעצמי מתי להשתמש ברמקולים ומתי באוזניות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by ag80,

שלום לכולם, הנני לקוח יס מיזה מספר שנים. לאחרונה הוצע לי מבצע לעבור ליס מקס טוטאל,במחיר של 260 שח בהתחייבות ל 3 שנים(כיום אני משלם 215) בסיס +13 חבילות. יש לי כמה שאלות: 1. האם לדעתכם עסקה טובה.?(מבחינת מחיר) 2.מישהו מכיר את הממיר הנ"ל- מבחינת חיבורו לאינטרנט?מה האופציות? 3.האם יס משתמשת ברוחב פס שלי לצורך העברת סרטים בVOD?(ערוץ הלוך וחזור) האם זה יפגע לי בDOWNLOAD בזמן שידור VOD 4.משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני ההתקנה-אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by it h,

שלום רב. מחוברים אצלי בסלון כמה מקורות שמע כולם דרך hdmi לרסיבר. הרסיבר מניע 5 רמקולים בסלון ועוד שני זוגות בזון2. הכל דרך כבלים רגילים. אני מעוניין לעבור לרמקולים אלחוטיים אותם אפזר ברחבי הבית. לא אכפת לי שיטת השידור של הרמקולים מה שכן אני מעוניין לשמוע את כל המקורות כמו היום ולשלוט על עוצמת כל רמקול כמו היום ואם אפשר גם לקבל סטריאו בסלון אז בכלל מצויין...איך עושים את הדבר הפשוט הזה בלי לפשוט את הרגל? האם יש רכזת hdmi עם שידור אלחוטי לכמה רמקולים שרוצים? האם יש פרה אמפליפייר עם כניסות hdmi שמשדר אלחוטית ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by Danny6,

יש לי עכשיו את הX530 , הם בסדר אבל הייתי רוצה להשתדרג למשהו יותר רציני, יש לי את הכרטיס קול X-FI XTREMEGAMER ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, האם יהיה הבדל משמעותי בין הרמקולים? (X530 וZ5500) ושווה להשקיע 2000 שקל בשבילם? אם תוכלו להביא לי את החנות שמוכרת הכי זול אני אשמח. ד"א לא מעוניין לקנות רמקולים בחלקים.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by dbx22,

שלום, יש לי כרגע רסיבר Yamaha RX-V430 הוא מיועד לסראונד ולקולנוע ביתי יותר מאשר למוזיקה לפי מה שקראתי והבנתי ברשת. משודך לרמקולים Pure Acoustics QX900F. אני מודע שזה לא שיא האיכות אבל כרגע אני לא מעוניין לגעת ברמקולים אז אפשר לא להתייחס אליהם. אני רוצה לקנות פטיפון, הבעיה היא שאין לרסיבר שלי כניסת פונו. השאלה שלי היא כזאת, בעיקרון האם יהיה הבדל גדול בין הרסיבר שלי עם פונו סטייג' חיצוני בסגנון הcambridge audio 540p/551p , לבין רסיבר "רגיל"(הכוונה לא לכל מיני רסיברים עם הגברה יוצאת דופן או דברי וינטג' כמו מרנץ או סנסוי ישנים) שיש בו פונו פנימי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Gnome,

ערב טוב, בזמן האחרון אני מתעניין באייפוד (20 GB), יש לי מיני דיסק וממש אהבתי אותו רק שעכשיו זה מעצבן כל הקטע של לשבת שעתיים ולהקליט. אז איך שאני יודע זה שיש פה לעוד כמה אנשים אותו, אז רציתי לשאול עליו כמה שאלות. 1. קודם כל בכלליות, האם אתם מרוצים ממנו? 2. איך איכות הסאונד שלו? 3. האם אני יכול לשמוע בו כל שיר MP3 שיש או שהוא יעשה בעיות עם חלק? 4.למי שיש אותו הרבה זמן, האם נתקלתם בבעיות עם הסוללה שלו שמתה או משהו כזה או גססה? 5.ואם זה קורה, אז כיצד ניתן להחליף אותה? ועוד שאלה חשובה: האם הוא תומך בעברית? תודה רבה רבה לכל העונים. אשמח לקבל תשובות ועצות. גם המלצות לגבי נגנים נוספים אפשריים. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היה לי בזמנו 880, אבל מכרתי אותה לצערי הרב. לא מזמן יצא לי לשמוע את ה770 ואהבתי את הבאסים החזקים בהשוואה ל-880. נראה לי שאני יקנה אותם יד שנייה מחו"ל (סביבות 500 ש"ח) גרסת ה-250 אוהם, צריך עצה למגבר באזור ה-500 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים