עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אבא שלי רוצה להשתמש ברדיו דיסק עם אוזניות אלחוטיות, חשבתי לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-Audio-Transmitter-Adapter-Dongle-for-MP3-TV-/161313986842?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item258f10191a ואוזניות בלוטוס כלשהן. מה שאני לא מצליח להבין זה איך זה יתחבר. למשל אם אני רוצה להשתמש באוזניות כאלה בטלפון סלולרי, צריך לחפש את ההתקן ואז להתחבר אליו (עם 0000 או מה שזה לא יהיה). אשמח לעזרה. עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתוב will automatically search for pairing; ואם יש כמה התקנים, איך זה בדיוק ידע?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. 1. מה ההבדלים בין AUDIGY 2 ל-AUDIGY 2 PLATINUIM ? 2. השימושים שלי במחשב הם שמיעת מוסיקה , משחקים (גיימר מושבע) וסרטים. בקיצר , הכול , לא ? אני צריך את ה-AUDIGY 2 PLATINUIM או שאני יכול להסתפק ב-AUDIGY 2 הרגיל ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. Started by itaic,

שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)

4. Started by R_G,

אהלן אז ככה..הרמקולים הפסיקו לעבוד לי. החלפתי רמקולים וגם הם לא עובדים. מכאן אני מסיק שהבעיה היא כנראה בכ. קול. הכ. קול שלי הוא OB (המחשב עצמו ישן, 4-5 שנים בערך). 1. איזה כ. קול כדאי לקנות? ברמת העיקרון אני צריך משהו פשוט, אבל חשבתי כן להשקיע מכיוון שבעתיד הלא-רחוק אני במילא רוצה לקנות מחשב חדש ואז אני אעביר את הכרטיס גם ככה. האם 300 ש"ח הם סכום מספיק להשקעה על כרטיס קול? 2. מכיוון שהכרטיס הנוכחי הוא OB, כיצד מתקינים את הכרטיס החדש? כיצד ניתן "להעיף" את הישן ולשים במקומו את החדש? עד פה כרטיס קול. עכשיו..אם אני כבר פה בפורום, אז עוד כמה שאלות קטנות שמסקרנות אותי.. 1. יש לי מע' סטריאו ישנה ולאחרונה קיבלתי רמקולים רצפתיים ישנים של סוני. כיצד "עובד" כל העסק ביניהם מבחינת איכ…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  5. חברי הפורום שלום לאחר שרכשתי כרטיס קול של קרייטיב 5.1 לייב התקנתי אותו במחשב. נוצרו לי מספר בעיות. יש לציין שאני מחובר בין המחשב לרסיבר ביציאה דיגיטלית. כאשר אני מפעיל בתוכנה של קרייטיב את הסאונד הדיגיטלי נוצרים לי על מסך הטלוויזיה הפרעות מין קווים לאורך עם אני מנתק את היציאה הדיגיטלית זה נעלם. שאלה נוספת היא היכן אני יכול לרכוש כבל קוקסיאלי באורך של 10 מטר שמצד אחד יהיה יציאה כמו של מיקרופון pl ומצד שני rca. אני רוצה לחבר את הכבל בין המחשב לרסיבר. ממתין לתשובה דחוף לביא.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  6. כי אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך יצאיאה דיגיטלית ואצלי בכרטיס קול יש יציאות קטנות כמו חיבור של אוזניות בדיסקמן עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה איזה כבל אני צריך ??

7. Started by asaf556,

איך הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=621&CatCode=359 ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חיצוני אחר במחיר דומה או אפילו עד 500 שקל אני אשמח השימושים בו היו צפייה בטלויזיה וחיבור קונסולות וdvd[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 18:59:09 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by noambaum,

ראיתי את אלו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8247?osCsid=6fa213e2e322bc4516b736a1d879869e מישהו מכיר ?

9. Started by AMD-Z,

אני מחפש המלצה למערכת 2.1 סבירה עד 300 שקל, בעיקר למוזיקה ובמוזיקה בעיקר לרוק. ויש עדיפות למערכת עם באס חזק יחסית.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  10. Started by elilosky,

יש הבדל באיכות המוזיקה אם אני מחבר את הרמקולים למגבר שהחוטים חשופים מעפן?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. Started by Commintern,

ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם:

12. Started by ROTEMan,

אני רוצה לקנות אוזניות. האם תחום התדרים 20-20,000 הוא נמוך?.. וכמה זה חשוב ומשפיע על איכות הסאונד שלהן..האם יש קשר ישיר בין תחום התדרים לאיכות הסאונד? תודה מראש רותם!

13. יש לי כרטיס קול משולב על הלוח אם ... עכשיו יש דרך כלשהי לחבר בין הרסיבר למחשב...ככה שישמעו בדולבי?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. Started by K0sTa,

תגידו מה ההבדל בין כל כרטיסי הקול ? התחל מהכי זולים ועד הכי יקר

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. יש לי H340 (אייריבר) והורדתי את הFIRMWARE עם העברית ההפוכה איך אני מוחק אותו?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by Chymes,

בקרוב לאמא שלי יש יום הולדת ורציתי לקנות לה נגן MP3 איכותי. היא תשמע בעיקר רדיו וקצת מוזיקה לכן אין צורך בנפח רב. U10 512MB ב-500 ש"ח נראה נהדר, אך רציתי לשמוע הצעות נוספות. נגני iriver/COWON תומכים ברוסית מלאה?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. Started by pazer005,

יש איזה טרנד כזה שתעשיית הסרטים לוקחת סרטים ישנים ומעבירה אותה לפורמט בלוריי. עכשיו, ברור שסרט ישן לא צולם במצלמת HD ולכן הסרט הוא לא HD אמיתי. כדי לעשות את זה, הם משתמשים בכל מיני פילטרים שמקשים על העין לזהות בעיות בתמונה כמו כל מיני נקודות שחורות שמחברות בין פיקסלים. העניין הוא שהורדתי סרט "בחזרה לעתיד" משנת 1985 בפורמט בלוריי ושמעו, זה פשוט נראה מצוין על המסך. ושאלתי היא - מהו הפורמט האמיתי שממנו הם עשו את ההמרה? באיזו רזולוציה באמת צילמו אותו? ברור שלא רואים טוב כמו HD אמיתי אבל רואים כל כך טוב שאתה אומר לעצמך שאין מצב שזאת המרה מפורמט DVD בלבד או משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Josephus,

עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלויזיה של WinFast שהתחבר למחשב בחיבור PCI, אבל עכשיו כשעברתי ללפטופ אני נאלץ לקנות כרטיס חיצוני. הדרישות שלי הן מינימליות - חיבור ממיר hot לצפייה במחשב באיכות טובה. התקציב הוא 200 ש"ח +-. שתי כרטיסים שמצאתי במחיר די דומה הם - AverMedia - http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=28626 Home Video Creator - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8773 קודם כל נראה לי שהם עומדים בדרישה שלי (אם אכן S-video זה היציאה של הממיר), תקנו אותי אם אני טועה. שנית אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי איזה מהם עדיף ולמה. כמו כן, באיזה עוד חיבורים הם תומכים ? למשל, האם הם מתחברים לוידאו סטנדרטי (כדי שאני אפטר סופסוף מכל הקלטות הישנות)? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kalimero1234,

איך הרמקולים הבאים: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/4251 האם ישנם רמקולים אחרים במסגרת אותו התקציב (200 ש"ח) שמתאימים?

20. אוקיי.. אז אני מחפש זוג רמקולים קדמיים לבית של חברת Cerwin Vega. אני מחפש רמקולים מהדגמים הבאים: או E-712 או V-12F לא אכפת לי איזה דגם מבין השניים. מה שיותר זול יותר טוב. באינטרנט ראיתי הכי זול E-712 ב- 5 אלף. אם מישהו יכול להביא לי הצעות איפה יותר זול אשמח. תודה מראש! :

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  21. Started by arpa,

מה מרחק הצפיה האידיאלי לצפיה במסך LCD 32" HD READY? תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by sirotag,

שלום קניתי היום מחנות בחיפה סנטר של SHERWOOD ב 250 מתצוגה עם אחריות ל 5 שנים מהיבואן SG זו הייתה החלטה של רגע חיברתי אותו והוא נשמע לא רע (יש לי ריסבר JVC 5032V ושני רמקולים ישנים של SHARP) חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע יש לי את מספא הדגם:SP-600 הסנטר מיוצר בקוראיה ככה רשום מאחור וגם רשום 8 אום אין יותר פרטים משיהו יכול לתת יותר פרטים והשאלה הנוספת אם עשיתי עסקה טובה? (בעל החנות סוגר את החנות לרגל שיפוצים והוא אמר שזה זול מאוד) צילמתי את הסנטר:

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by s.os,

כנראה שזה הפורום הכי מתאים לשאול בו את השאלה אז ככה , יש לי DVD במחשב ודיסק דיוידי של חברת ISCAR (דיסק של אבא שלי) אני צריך להפעיל אותו במחשב ואני לא יודע איך זה מין דיסק מולטימדיה כזה עם תפריטים בתוך הדיסק והדי וי די בסלון נדפק אז אולי יש איזו תוכנה או משהו שיכולים להפעיל אותו במחשב?

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  24. Started by username80,

היי, קניתי טלוויזית LCD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב בחיבור דיגיטלי. יש לי מחשב ישן שקניתי לפני 4 שנים. איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת DVI במחשב? איך היציאה הזאת נראת? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.