עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1, האם יש משהו יותר טוב מה-ATP3 במחיר של עד 500 ש"ח? לגבי כרטיס קול, יש לי כרטיס מובנה על הלוח ALC850, עד כמה ההבדל בינם לבין AUDIGY2 לדוגמא יהיה משמעותי כאשר השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים. תודה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  2. אני מחפש מערכת של רמקולים 5.1 , רסיבר ו DVD בסביבות ה 7000-8000 שקל, ומצאתי את זאת בחנות שיש לי בה הנחה: http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=ny07&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0 אני אלך לשמוע את הרמקולים עוד מעט, אבל מה אתם חושבים על ה DVD והרסיבר? אני צריך את המערכת בשביל קולנוע ביתי עם טלוויזיה פלאזמה בעיקר בשביל DVD ו YES .

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  3. ניתן להמיר ע"י NERO VISION בקלות ובמהירות רק לפתוח את התוכנה....לייבא את הוידאו... EXPORT בחלון לבחור memoey stick video (psp) וללחוץ EXPORT זהו!! למי שרוצה לקודד עם כתוביות העניין פשוט ש"י שימוש בתוכנה PQ DVD to iPod Video Converter כשהתוכנה VOBSUB מותקנת במחשבכם שימו את קובץ הכתובית באותה תקייה עם קובץ הסרט (לפני הקידוד) הסרט והכתובית צריכים להיות בעלי שם זהה....הסיומת שונה כמובן ישר איך שהתוכנה מעלה את הסרט ומקודדת אותו ניתן לראות החץ הירוק של VOBSUB בסרגל הכלים התחתון.... מכיוון שבPQ ניתן לראות את הסרט במהלך הקידוד, רואים כמובן את הכתוביות רצות עליו. מקווה שחידשתי משהו למישהו תהנו.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Posford,

אני מדבר על הנגן הזה: http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1266&code=3 רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אותו. תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by shlomibandit,

יש לי טלויזיה מטס 29 אינצ' שטוחה יש לי די וי די פיוניר קורא דיויקס חדש שעלה לי 700 שקל ויש לי רסיבר של פיוניר משהו טוב אני צריך לחבר לכל זה 5 רמקולים טובים גדולים , שאני יהנה איתם ליראות סרטים וטלויזיה בעיקר וגם לשמוע מוזיקה , אני מעדיף איכות סוואנד מאשר הגובה , אני רוצה שיהיה לי מערכת איכותית.. אז אם אתם יכולים ולעזור לי ולהביא לי 5 רמקולים שמתאימים בשבילי , שיהיו עד 1000 שקל בלי סאב וופר ובלי רסיבר או די וי די עזרה מהמומחים בתחום תודה

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by parker8,

התקציב 9000-10000 עדיך אפילו קצת פחות... הגודל-32 אינצ' רצוי מותג טוב ולא יצרן סיני זול... תודה לעוזרים נ"ב תודה על ההעברה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  7. שלום, קניתי מערכת רמקולים, 5.1 ויש לי בעיה אני לא יודעת לאן לחבר כל כבל וכבל כי יש שם יותר מידי.. וממש התייאשתי.. מי יוכל לעזור לי? :s05: :'(

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by vovka43r,

Creative MuVo TX FM 1GB Creative MuVo V200 1GB שניהם באותה צורה, שניהם באותו נפח, שניהם באותו מחיר. אז מה ההבדל ביניהם? תודה

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by Dante_9,

האם בתקציב הנ"ל ה- E2C SHURE הם האוזניות IN EAR הטובות ביותר שנמכרות בארץ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by powersoul,

אהלן, אני מעוניין לקנות את האוזניות AKG k26p, עכשיו השאלה היא האם הן שוות את ה 40 דולר?, והאם יש אוזניות ברמה הזאת במחיר הזה? אני מחפש אוזניות שנותנות באס חזק... http://www.brand-electronics.com/products/?product=35507

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Nemesis,

לאחר שכבר התייאשתי וחשבתי שהמשלוח הלך לאיבוד בביורוקרטיה הברזילאית המדהימה, קיבלתי היום את המשלוח. אני לא מבין למה לוקח למשהו שלושה וחצי שבועות להגיע מארה"ב לברזיל - אבל לא משנה. בכלאופן, בהתחלה קיללתי את האוזניות קללות נמרצות במשך כרבע שעה - עד שהבנתי שצריך לדחוף אותן ממש עמוק לתוך האוזן. קצת מוזר ולא נעים בהתחלה, אבל לאחר כמה דקות מתרגלים. תחושת השקט מדהימה. לא יאמן איזה צליל הקטנטנות האלו מפיקות. יש גם הטוענים שהבאס שהאוזניות מפיקות לא מספיק חזק/נמוך - אני לא מסכים כלל וכלל. אוזניות מפורטות שלא חסר להן בצורה מוחשית משום דבר. קנייה מצויינת למחירן - מומלץ בחום. עכשיו אם רק היה לי כרטיס קול נורמלי במחשב הנייד הארור הזה...

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  12. איך הרמקולים האלה לקולנוע ביתי KODA K103 ואיך החברה הזו בכללי קישור ====> http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5609

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by bigfoot1,

שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לiaudio x5 שלי , היו לי כמה זוגות אוזניות עד עכשיו וכולן התפוצצו עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיחזיקו קצת יותר מעמד מהאוזניות הסטנדרטיות התקציב לא בשמיים, אפשר להזמין גם מחו"ל עד 200 ש"ח. חשבתי בינתיים על הsony ex81lp מחו"ל על akg k24p מהארץ אממ אולי cx300 אבל בינתיים המחיר שלהם בחו"ל יקר תודה רבה לכל העוזרים אם יש עוד דגמים להציע אז בבקשה

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום ראיתי בפרסומת של היפרנטו מבצע של DVD של PILOT ב200 שקל במקום 300 הדגם לא ממש מצוין אני חושב שזהdvd player divx-1133 זה מה שאני ראה שרשום על המכשיר לפי התמונה(אני מקווה שזה הדגם) המפרט שהם רושמים -קורא תקליטורים בפורמט DIVX בעלי קידוד MPEG4 -אפשרות להציג כתוביות בעלי סיומות SUB ו- SAT -קריאת תקליטורים DVD+R/MP3/VCD/CD/CD-R/RW/DVD -תצוגה פלואורסנטית רחבה -קריאת תמונות צרובות של כול דיסק בפורמט KODAK PHOTO ו- JPEG טוב זה מה שאני יודע על הDVD הזה אני רוצה גם לצין שאני לא אדם שראה הרבה סרטים ואני מחפש משהו שיעשה את בעבודה(משהו טוב אבל גם זול) ושהיה זול אם הוא לא טוב תמליצו לי על DVD אחר במחיר דומה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by assafz,

אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר לחדר ואני רוצה לדעת אם מישהו ניסה לעבוד עם התוכנה של מיקרוסופט ואם היא שווה משהו בנוסף - האם היא תומכת בעברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by igarm13,

שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fatalico,

מחפש רמקול "סנטר" למערכת: Panasonic SA-HE75 APEX DVX-811 המערכת ממוקמת אצלי בחדר ומחוברת ל-4 רמקולים ממערכות סטריאו שהיו לי לפני, AIWA ו- סוני. רמקולים גדולים ואיכותיים. מה שכן - אין לי רמקול סנטר. ברשותי 400 שקל. אשמח לעצתכם לגבי רמקול, מהעמוד הבא. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Speaker&DB67772=120049&DB67773=129727 אין לי כסף בכמויות בלתי נגמרות, לכן גם אם יש רמקול זול מאוד שווה את המחיר במיוחד, אשמח לדעת. תודה מראש חברים.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. יש לי 1,000 ש"ח לאוזניות (יותר נכון יהיה לי עוד שבוע בערך) אני צריך עזרה אם אפשר שהאוזניות יהיו פתוחות כי זה דיי בשביל ללכת ברחוב ולשמוע מוזיקה אבל זה גם לשימוש בייתי חשבתי על אוזניות של סוני דגם MDR-NC50 או MDR-SA1000 (כן כן אני יודע שהם סגורות) ואני לא כל כך מבין בזה אני רק יודע שהם ממש אבל ממש יפות אם אפשר שהאוזניות יהיו פתוחות כי זה דיי בשביל ללכת ברחוב ולשמוע מוזיקה אבל זה גם לשימוש בייתי נ.ב אם אפשר תמונות של האוזניות

• 63 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by BINI,

על הנגן יאוכסנו כ500-600 שירים, ואני צריך שיהיו לו פונקציות DJ בסיסיות. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. לא חייבים למצות את התקציב, אם יש רמקולים טוביםפ גם ב- 450 ש"ח, גם טוב.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by alon83438,

צריך עזרה בבחירה עבור נגן MP3.... איזה עדיפה משתיהן מבחינת איכות צליל?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. פסח עוד מעט בא , לכן זה הזמן להתחנן להורים למתנות , לא? בכל מקרה , אני מחפש המלצות לנגון מוזיקה+וידיאו(MP4) , בנפח של 512 ומעלה , במחיר לא מופרז. לא מופרז = לא יותר מ700 שקלים. יש המלצות? תודה ויום טוב

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  23. תודה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by BmsKlane,

קנינו לאחי מתנה לצבא את הנגן(נגן מצוין) אבל יש לו חיסרון אין נרתיק סילקון למישהוא יש מוסג איך אני מסיג כזה אפילו בחול(חיפשתי בEBAY אבל יש רק ל 5X לא לX5L)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים