אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם צריבה מדיסק אודיו מקורי ב48x באמת פוגעת באיכות השמע בכלל? זה אמנם גורם לסידירום שקורא אותו לעבוד קשה יותר אך ברגע שהוא מצליח לקרוא את הדיסק המידע הוא בדיוק אותו מידע אז איך בדיוק איכות הצליל נפגע? אם אני אקח דיסק אודיו מקורי ואקח את הצריבה שלו (שכמובן צרבתי במהירות הגבוהה ביותר האפשרית) ואפעיל עליהם בדיקת CRC איכשהו והתוצאה תהיה זהה מה אז? גם לפי הידוע לי הדיסק עושה לעצמו תמיד בדיקת CRC ואם יש שגיאה אתה בכלל לא תצליח לקרוא מהדיסק (תקבל הודעה מחלונות: שגיאה בבדיקת יתירות מחזרורית {CRC}) האם שימוש בכבל גרוע בחיבור דיגיטלי פוגעת באיכות? איך בדיוק? לפי הידוע לי התשובה לשאלות האלו היא כן אך מה שאני לא מבין זה איך מידע דיגיטלי יכול להתעוות? הרי זה רק אחדים ואפסים איך זה יכו…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ניסיתי הרבה פעמים,הרבה סוגים, הגדרות שונות, אבל עדיין לא הגעתי לנקודה. אני לא יודע אילו הגדרות לשים בהעתקת המוזיקה למחשב... כל המוזיקה הולכת ל iAUDIO U3. אשמח לקבל הסבר טוב על מה בדיוק עושים ה KBPS וה KHZ. העתקתי מוזיקה זהה ב 256KBPS, אחת עם 32KHZ והשניה עם 48KHZ... לא שמעתי שום הבדל... או שפשוט אני לא יודע למה לשים לב? העתקתי מוזיקה זהה, אחת ב WAV ואחת ב MP3 256KBPS 44KHZ, ההבדל היחיד ששמעתי,הוא שב WAV חלק מהבאסים היו באוזניה אחרת מהבאסים שהיו ב MP3. :xyxthumbs:
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-ATP 3 והם נשמעים כל כך טוב!! אני ממש מאושר עכשיו... אבל יש בעיה קטנה, זה מרטיט לי את המסך... ואני יודע שהמצב של המסך שלי לא טוב אז מה אתם אומרים זה המסך? או הרמקולים שהם חזקים מדי?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איך כרטיס קול EAX4 "מסתדר" עם משחק EAX5 ? (הכוונה במסתדר היא איך הוא מפעיל אותו, האם שומעים רק חלק מהאפקטים... האם לא שומעים בכלל בEAX או משהו אחר... דברים כאלה...)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי אולי על כרטיס קול בסביבות 500 שקל שיהיה איכותי כמה שיותר ועם כמה שיותר יציאות תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כרטיס קול לGAMER עד 1000 רק של CREATIVE יש לי 5.1 רמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה CREATIVE INSPIRE 2500 ששמעתי אותם והם מעולים! יותר מהמערכת סטריאו 2.2 שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שאני לא מכיר אותם.. שתי המערכות הן 2.1 ועולות בסביבות ה340 שקל.. מה עדיף? תודה. ד"א לאן נעלם הנושא הקודם שכתבתי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כנראה שהמחשב שלי יהפוך לניד בקרוב ככה שאני אצתרך כרטיס קול חיצוני... יש המלצות למשהו טוב? כמה שיותר טוב.... (נגיד שתקציב נע ביין 500 ל-1000...) (יש לי סטייה קטנה לקראייטיב אבל אם אין אז לא נורא...) תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר של genelec 1091A ויש לי שם טבלה שרשום בה כך DB LEVEL 1 -2 2 -4 3 -6 4 -8 מה יותר חזק? 4 או 1? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרסיבר YAMAHA AMPFILTER DSP AX2 זה רסיבר מאוד חזק וטוב. אני רוצה לדעת איך הכי כדאי לי לחבר את הקסורו שלי לרסיבר... 1.לחבר אותו בחיבור של סטריאו ולתת לרסיבר לחלק את הסאוד . 2.לחבר את הקסורו לרסיבר ישירות וככה הקסורו משמש כAMPFILTER? 3.האם כדאי לי להשתמש בכבל אופטי פשוט כדי להעביר את הסראונד מהדיוידי לרסיבר?(אין לי כניסה לקוקסיאלי ברסיבר.) ואיזה כבל אופטי ממומלץ? הבעיה שאני עושה את האפשרות השניה כל השליטה בסאונד דרך הדיוידי בלבד ולא דרך הרסיבר...pre out איזה אפשרות הכי ממולצת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממזמן רכשתי את iriver T10 בגירסה של הג'יגה ויש לי כמה שאלות: א. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו לעברית? (או למצוא תוכנה שהופכת את כול הסדר של האותיות בשם) ב. שמעתי שאפשר לשים בו רשימת השמעה אך כשניסיתי לא הצלחתי.. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי ampfilter Yamaha DSP AX2 רשום שם בחוברת הפעלה את זה: *connect the front subwoofer: connect the signal input jack on your subwoofer to the PRE OUT/IN MAIN in the subwoofer. סבבה חיברתי את הסאב לאן שהם אמרו.. עכשיו NOTE the Subwoofer jacks (output) have a built in high cut-off filter (90hz). when using a powered subwoofer set the high cut-off frequency to "max" on your subwoofer. מה זה אומר? ויש לי subwoofer Genelec 1091A תןדה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=headph-xfx מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברים יש לי IPOD שהגעתי להחלטה שהוא הרוס משהו מבפנים .. עכשיו לאן אני אוכל לשלוח את המכשיר שיתקנו לי אותו ?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם זה מגבר איכותי ואמין?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
Apache - Sound כרטיס קול מעפן כזה לא מצאתי לו התקנה ל XP יש משו שיכול להביא קישור שיתאים או התקנה של כרטיס קול אחרר?? שאמור להתאים
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-