עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by cupidil,

שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by coron10,

ברסיבר הזה יש כניסה אופטית אחת אשר אותה חיברתי לממיר של yes, וכניסה דיגיטלית (קואקסלית) שאותה אני רוצה לחבר ל-dvd אבל משום מה כאשר אני מחבר את dvd לדיגיטלית אני לא שומע את את הdvd, יכול להיות הגדרות של dvd דרך אגב הdvd הוא של אפקס , אשמח לחוות דעתכם.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. שלום, יש לי מדיה פלייר גרסה 10 שיוצרת דיליי ממש גדול בין הקול לתמונה (זה מתחיל מסונכרן, אבל אז נוצר דיליי הולך וגדל.. בסרט של 25 שניות הדיליי מגיע עד 6 שניות...) זה קורה גם כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט וגם בסירטונים קצרים ששמורים לי במחשב (כך שזאת כנראה לא בעייה בחיבור לרשת). יש לציין כי סרטים שלא מבוססים על נגן של המדיה פלייר (כמו ביו-טיוב) עובדים כמו שצריך... יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3, 500 מגהרץ, 512 ראם), אבל השאלה היא אם זה לא אמור להספיק בשביל לנגן סרטון קצר בלי בעיות... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  5. Started by soprno,

שלום, יש לי מספר שאלות על ערוצי אודיו: 1.איך אני יכול לוודא שהקבצים שברשותי(סרטים, סדרות) תומכים במספר ערוצי אודיו כdolby digital truehd או dts master audio?(פרט ללשמוע כמובן...) האם יש תוכנה כלשהי שיכולה לוודא זאת או שאפשר לעשות זאת דרך חיפוש בפרטי הקובץ? 2. איך אני יכול לוודא שהמחשב שלי יכול לפענח מספר ערוצים?(יש לי קודקים מסוג shark007, גרסא 2.3.8, uמערכת הפעלה מסוג window 7 ) 3.אם שומעים סרטים/סדרות באמצעות אוזניות, האם הערוצים מתחלקים לימין ושמאל(2.1 -ובעצם 1.1 בכל אוזן) או ששומעים בשני הצדדים אותו הדבר(1.1)? 4.כשחסרים רמקולים, לאין הולכים הערוצים שחסרים?(כשיש רק 2.1 אבל צריך 5.1 לדוגמא) האם לא שומעים אותם או שהם מושמעים דרך הרמקולים הקיימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  6. Started by Kopi8,

*לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תמיכה טכנית, אם טעיתי בבקשה להעביר את הת'רד, תודה. שלום לכולם... אתמול התחילה בעיה לא ברורה באוזניות שלי (Sennheiser 212 Pro שקניתי בארה"ב בקיץ האחרון) - בתדרים הנמוכים, אם אני לא טועה, מתלווה לצליל באוזניה הימינית מן זמזום מוזר כזה. לא זכור לי שעשיתי שום דבר מיוחד עם האוזניות שגרם לזה... כדי להמחיש את הבעיה העליתי הקלטה שמראה את ההבדל בין האוזניה הימינית בה יש את ההפרעה לבין השמאלית שפועלת כרגיל: http://planet.nana.co.il/kopi8/abc.wav (עד 7 שניות זה הצליל שנשמע דרך הימינית, אח"כ זה השמאלית. האיכות גרועה כמובן אבל אפשר לשמוע את ההבדל...) הבעיה היא לא בכרטיס קול של המחשב, כשחיברתי אוזניות אחרות הצליל היה בסדר. ניסיתי גם לחבר מחדש את האוזנ…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. אז ככה, מזה כמה זמן שאני מתכוון לקנות סטרימר לצרכי ניידות, כשהולכים למקומות אחרים וכאלה. תמיד חשבתי שאני אקנה את ה-WD TV ובינתיים הוא כבר יצא בגירסה שלישית שכמובן שאם אקנה אז אותה. שאלתי את המוכרים ב-לוג'יק שהם ממש בסדר והם אמרו שלפי מה שאמרו לקוחות, יש לו עדיין בעיות עם עברית :\ נוסך על כך לפני כמה זמן שמעתי על xtremer. הבנתי שהוא לכאורה עדיף, אלחוטי (שבזה אני דווקא לא מעוניין, אני רוצה חיבור חוטי ללא שום אלחוט!) ובעל מקום לדיסק קשיח שזה גם לא כך כך מעניין - אני אחבר לו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני. בירור אצל בעל אקס סטרימר העלה את הטענות הבאות: 1. תפריט עושה רושם איטי/כבד בעת חיבור דיסק קשיח חיצוני 2. שומעים אותו לפעמים בזמן העבודה עכשיו כשריפרתי פה ראיתי משהו על A20…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. חברה יחסית חדשה שמתחרה באוזניות של DRE , הביקורות באינטרנט מאוד טובות. השאלה אם מישהו כבר רכש \ יצא לשמוע את האוזניות שלהם , אני מדבר על אוזניות ON EAR מהדגמים TRACKS \ TRACKS HD . תודה. http://www.solrepublic.com/headphones

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by url,

אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. Started by omr,

אני חייב לדעת כמה שיותר מהר!! יש הבדל בין ה- JBL Reference 220 Earphone ל- Harman JBL Reference 220 Earphone

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. Started by ophir555,

שאלתי בטעות בפורום אחסון האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. Started by Chymes,

היום הנגן יפיפה שלי התפגר אחרי תשעה חודשים. זה התחיל בכך שלא הצלחתי להעביר קבצים לנגן. הוא כל הזמן התנתק. ניתקתי את הנגן בצורה מסודרת, עשיתי ריסט למחשב (חשבתי שהבעיה היא במערכת הפעלה) וניסיתי לחבר את הנגן. הפעם הוא בכלל לא זיהה את הנגן. ניתקתי עוד הפעם את המכשיר, ניסיתי להפעיל אותו והנגן לא נדלק. טוב, הוא נדלק, אבל נכבה אחרי שניה. עשיתי ריסט לנגן, אך הבעיה לא נפתרה. מחר על הבוקר אלך לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. ואם זה לא מספיק גם אוזניות Shure e2c התחילו לעשות בעיות אחרי פחות משנה. אין לי מזל. פשוט אין. ואני עוד צריך לסגור שבת שמירות. מה אעשה בלי מוזיקה בשמירה? :'(

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by Black Knight,

פלאזמה או LCD? המרחק הוא 3 מטר. השימוש יהיה בעיקרו לטלויזיה רגילה ולפעמים אני אחבר את הטלויזיה למחשב בשביל לראות סרטים בHD או XVID. השאלה היא איזה סוג וגודל מסך אני צריך. אני לא מחפש לזרוק כסף סתם ובטח שלא כמות מטורפת. התקציב הוא באיזור ה3000-3500. אם אפשר המלצות וגם למה נתתם אותם זה יהיה נהדר. תודה מראש.

14. Started by kozimus,

שלום! אני צריך את עזרתכם במציאת מכשיר DVD עם תכונות הבאות: קורא DIVX וחבריהם כולל גם קידודי h.264 קורא כתוביות בעיברית עושה UPSCALING ללפחות 1080I ואם נכנס בתקציב אז 1080P וכמובן יציאת HDMI. תודה. לא חייבים להשתמש בכל התקציב...

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  15. שלום לכולם , אני כרגע עובד עם הדרייוורים שבאים עם הכרטיס אבל ראיתי שהם די ישנים . בעידכונים של WINDOWS UPDATE יש דרייוורים חדשים שהוא ממליץ להתקין אבל כל פעם שאני מנסה להתקין אותם המחשב מאתחל את עצמו באמצע ההתקנה.. מישהו נתקל פעם בדבר כזה ?! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. הנה כמה דגמים לדוגמא שיש אצלו בחנות: LG 31RC GREATZ 37751 BEKO 37LBL432 HISENSE 3729 או אולי הLG 37LC7 או דגם אחר??

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by Satlan,

איזה לוקח ? אני מעוניין לקנות, השאלה איזה. http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution51-main.html http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  18. יש לי מרפסת מקורה (חלונות זכוכית) בגודל 4 על 8 מטר. אני מעוניין להקרין על הדופן הצרה בגודל 4 על 2 מטר בערך - יוצא ~160 אינטש. יש לי מסגרת מכל הצדדים - קירות בצדדים, קורות עץ מאסיביות מלמעלה ולמטה משטח ריצוף (תמונה מצורפת) השאלה איזה בד לקנות, איך למתוח אותו ומהיכן להזמין. חייב להיות משהו ניתן לקיפול כי כשהמסך פתוח הוא חוסם את דלת המרפסת לגינה וכשיש גשם המרפסת לא אטומה 100%. יש טיפטופים פה ושם בחורף אז זה לא יכול להיות קבוע. מחפש פתרון לא מאוד יקר וקל ליישום. תודה רבה לכולם על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arik89,

מדי פעם יש פיצוצים כאלה מהרמקולים,בא ונעלם החיבורים נקיים ומחוברים טוב. זה לא בשיר ספציפי,כדאי להחליף במסגרת האחריות? גם יש לי בעיה עם הכפתור ווליום שהוא לא כ"כ עובד טוב,כל נגיעה קטנה בכפתור מעלה אותו לווליום גבוה ורק אז הוא חוזר לווליום הנורמלי.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  20. התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  21. Started by LRa,

הטלוויזיה היא לסבתא שלי ככה שפונקציות לא ממש חשובות, בעדיפות מסך שטוח. התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  22. Started by SendaRider,

שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .

23. Started by insane-o,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איבדתי את הדיסק...

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  24. Started by ziv124,

יש לי מגבר של דנון (דומה מאוד לזה.. http://www.itechnews.net/wp-content/...ologic-iiz.jpg) עכשיו בעבר עד שמישהו נגע לי בכבלים או בהגדרות של המגבר לא יודע(אני יותר נוטה לכיוון הכבלים) הייתה לי אפשרות לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים בזמן שאני במחשב..היום אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים את הטלוויזיה שאני במחשב וגם שאני צופה בטלוויזיה אני לא מצליח לשמוע.. (הרמקולים תקינים.. סאונד מהמחשב שומע) חשוב לציין שבעבר אפילו לא נאלצתי להחליף איזה שהיא הגדרה או ערוץ בשביל להחליף בין שמיעת המחשב לבין הטלוויזיה... שרציתי לשמוע את המחשב נקי פשוט כיביתי את הממיר.. שהממיר היה דלוק שמעו את הממיר. היה ניתן גם לשמוע שניהם יחד. דרך אגב שאני אומר טלוויזיה אני מתכוון לממיר, זאת אומרת אני…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  25. Started by tamiravigan,

שלום יש לי את המחשב עם המפרט בצד. הכ.קול שלי זה REALTEK HD AUDI 7.1 ואני ממש לא רוצה להחליף אותו. לגבי השאלות: 1.איך אני מקליט צעקות? כמו בשירי מטאל ורוק כבד? 2.מהי הדרך הטובה ביותר להקליט גיטרה חשמלית? 3.מהי תוכנת העריכת מוזיקה הטובה ביותר(שעובדת בשכבות) כמו SONAR 4.למה בSONAR כשאני מקליט משהו, אני יכול לקצץ רק את הסוף ואת ההתחלה? אין אפשרות לסמן את הקטע בידיוק כמו בFORGE? תדוה רבה[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 14:00:41 הקפצה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.