אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לרכוש אוזניות IEM, הנסיון שלי עם אוזניות מסתכם באוזניות של אייפון ו Senn's PX100 שיש לי כבר כמה שנים טובות * אוהב לשמוע - בערך 70% אלקטרונית - טראנסים, דאבסטפ 30% מיינסטרים- בכל הסיגנונות pop, reggai rap וגם קצת ישראלית * המקורות שלי יהיו - אייפון, מחשב נייד, VSX 521 פיוניר * לגבי הסאונד - חשוב לי שתהיה הפרדה מרוגשת בין הצלילים ובאס מאוזן + שמתאים למוזיקה שאני שומע * אטימות גם נושא חשוב, ישמשו בעיקר ללימודים והתנתקות מהסביבה * וכמובן נוחות כי ישמשו לזמן שימוש ארוך (3 שעות ומעלה ) חשבתי על הדגמים הבאים: vSonic gr07 Bass Edition (מניח שהBE עדיף בשבילי) hifiman re-400 gr06 Yamaha EPH-100SL Shure se215 האם הgr06 יהוו בכלל שדרוג מPX100? או שעלי להתקדם הלאה ל7 …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אותם לפני 7 שנים נהנתי מהם - לא רעים .. הגיע הזמן להשתדרג .. השאלה למה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750585 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764630 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724682 ?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אהלן יש מבצע ב KSP , המבצע הוא 60% על המוצר השני שקונים, האזניות HD25-1 II עולות 1060 אצלהם, זה יוצא שאם קונים שני זוגות כל אחד משלם 742 על זוג אחד! שזה מחיר מעולה לאוזניות הללו, כמובן מי שמכיר אותן יודע זאת.. כבר ביררתי עם KSP על הדגם הנ"ל והם אישרו שהמבצע חל עליו. אם משהוא רציני לגבי זה ומוכן להכנס איתי שותף לעסקה אשמח. עריכה: עדיפות מאיזור המרכז. המשך יום נעים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני צריך לשלוח את ה - X5L שלי לתיקון בארה"ב (בטריה שנכנסה למצב "הגנה") מכיוון שקניתי אותו שם ביוני (תחת אחריות). מחפש שותפים להוזלת עלות המשלוח לארה"ב ובחזרה (cowon america רוצים שאשלם משלוח לשני הכיוונים). שוחחתי עם היבואן בארץ ולדבריו לפחות בחודש הקרוב לא יוכל לעזור ובאופן מובן יש לו בעיה לעזור מכיוון שזה נוגד את ההגיון העסקי. שאלה נוספת - האם ידרשו ממני מכס + מע"מ כשהמכשיר יחזור לארץ מהתיקון? האם יש למישהו נסיון בתחום? אשמח לתגובות ושותפים.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את תחום הקול במחשב, אני רוצה כרטיס קול טוב (לא חובה creative) בשילוב עם אוזניות עד 1000ש"ח (סה"כ) תודה !
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי את הטראק או טרנס איך שתרצו: the author-the title ומיד נזכרתי שיש אחד דומה לו ואני לא יודע איך קוראים לו.. אני רק זוכר איך הוא נשמע.. באמצע יש בו את הקטע שאוהדי מכבי חיפה משמיעים שהם מכניסים גול.. 1. מהו שם הטראנס 2.איזה עוד שירים יש בסגנון הזה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחפש שלט שידע לטפל בכל אלו: -מחשב (Media player Classic + כניסה למצב המתנה /שינה) -רסיבר (ווליום, מעבר בין ערוצי הרסיבר, כיבוי והדלקה) -טלויזיה (ווליום, מעבר בין ערוצים AV HDMI וכו', כיבוי והדלקה) -ממיר (לא חובה) תקציב כרגע לא מוגבל, היות ואין לי מושג כמה באילו מחירים מתחילים השלטים האלו, אשמח לשמוע כיוון מבחינת מחיר. ההארמוני של לוג'יטק יודע לטפל במחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. בתודה אלעד.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המקרה הוא כזה , יש לי נגן MP3 איכותי של תומפסון , אבל לצערי הוא בא בלי שלט .... אני רוצה לדעת עם שלטים נמכרים לחוד ואיפה בארץ אפשר לקנות אחד , עדיף כמה שיותר זול... אבל לא משנה. האם שלט של נגן אחר יעבוד עם הנגן שלי? בקצרה ... איך אני משיג שלט לנגן שלי? תודה מראש .....
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש שלט כמו הrm-mz4r רק שמתאים לחיבור אוזניות סטנדרטי איפה אפשר אפשר למצוא?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי, מחפש שלט מומלץ ל-HTPC, עדיף עם עכבר מובנה, לטווח של כ-4 מטר לפחות. בגוגל מצאתי את זה, אבל לא התלהבתי... הוא לא מלהיב, הוא מכוער, והזמינות שלו אפסית. אני רוצה משהו בזמינות מיידית, לקנות מחר על הבוקר במקום, כמו שלט ה-MCE הרגיל של מיקרוסופט שנמצא במלאי של כל חור. הייתי לוקח את השלט של MS, אבל קצת מציקה לי העובדה שהוא לא כולל שום יכולת עכברית, וקיוויתי שאולי יש משהו טוב יותר..? נ.ב. מישהו יכול להעיד לגבי הטווח בשלט של MS ? תודה
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני נגני MP3. אחד בתקציב של עד 500 שקל (לא חייב לנצל את הכל) עם מינימום 512MB וחייב רדיו. לא משנה אם יש / אין תמיכה בעברית. השני בתקציב של עד 300 שקל עם מינימום 512 מגה וחייב רדיו, צריך שהוא גם יהיה קצת עמיד לריצה וכו'... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני רמקולים וסאב של חברת אלטק לסינג.. הכי טובים שיש! הבנתי שלא מייבאים אותם יותר לצערי... מחפש חדשים במחיר בסביבות 300 ש"ח, סאונד איכותי וחזק למשחקים ומוזיקה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
^^ מה אתם אומרים אפשר לסדר משהו בתקציב הזה? ד''א איך הרמקולים האלה? http://www.vnp.co.il/index.php?productID=801 יש לי העדפה לחברה הזאת.
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אנחנו קונים בית חדש, ועם המעבד החלטנו גם לקנות מערכות סראונד לחדר שלי ( :-*) ולסלון. הסלון גדול מאוד, בערך 47 מטר מרובע, ואנחנו צריכים מערכת שתמלא את כולו במוזיקה. מה עדיף - 5.1 עוצמתית, 7.1 או בכלל 11.2? בקשר לחדר שלי - אני צריך מערכת 5.1 זולה יחסית, אבל שעדיין תיהיה איכותית. האם מערכת pilot 5.1 נחשבת איכותית? אני יכול להשיג אותה ב200 ש"ח בהנחה לא קטנה. תודה, Zzzz
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש תוכנה שתגיד לי בכל רגע נתון, עוצמה של כל רמקול בנפרד. אני חושב שהרמקול הימני שלי יותר חזק מהרמקול השמאלי. (או שאני פשוט לא שומע טוב באוזן שמאל ;D )
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הי מישהו מכיר/כתב תוכנה חכמה להפיכת id3tag ? אני מתכוון לתוכנה שלא תהפוך שמות באנגלית ולא תהפוך שמות פעמיים אם היא עוברת עליהם פעמיים תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי על המחשב הרבה קבצי OGG שWINAMP לא יכול לפתוח אז אני מעוניין להמירם ל MP3. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי תוכנה שעושה את זה בחינם וביעילות,אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבא אני יוכל להגדיר את עוצמת הקול לרמקולים האחוריים והקדמיים לחוד יש לי AUDIGY ואין לי את זה בתוכנות של הכרטיס ולא על השלט כמו בחלק ממערכות הרמקולים .
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי!!!!! המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב!!!!) בתודה מראש אור!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס audigy 2zs הערוץ של הסאב פתוח עד הסוף וכך גם במגבר פעם הסאב שלי היה נשמע יותר חזק אני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא תוכנה חיצונית להגברת ה gain של הסאב..
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט (XviD לצורך העניין). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אחת כזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-