אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן sandisk sansa E130 ואני פשוט לא מבין\יודע להשתמש באקולייזר.. ואני רוצה להבין.. אז צריך עזרה ממכם.. יש לי ככה : 62 , 250 , 1k , 4k , 16k ואני לא יודע כמה DB לשים בכל אחד.. מישהו יכול להמליץ לי וגם להסביר לי קצת?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לידידה שלי יש אייפוד מהסוג שרשמתי . יש לה בעיה עם הסוללה היא מטעינה אותו והוא עובד לאיזה 5 דקות... מידי פעם גם בכלל לא נדלק היא קנתה אותו בחו"ל מה אפשר לנסות לעשות? למי בארץ אפשר לפנות בנוגע לתיקון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אם הייתם צריכים לבחור בין yamaha rxv450 לבין harman-kardon avr-135 מה הייתם בוחרים ? אומנם ה AVR-135 הוא רק 40WX6 אבל נאמר לי בפורום שלכל חברה יש את הטריקים שלה וגם במגבר הזה הווליום יפיל אותי .... ומכאן שוב לשאלה , תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ברכב את המערכת הזאת: רדיו-דיסק של פיונייר דגם 580MP, רמקולים של מורל Pulse, רמקולים שהיו ברכב אבל לא רעים האמת משום מה. התכנון הוא שהרמקולים מקדימה יקבלו הגברה וגם יחובר סאב, ככה שאני צריך מגבר עם 4 ערוצים. איזה כדאי לקנות (וגם איפה) בתחום ה 1000 שקל (אם אפשר אז לא לעבור). תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה וסרטים. לא משהו יקר שיהי יחסית זול אבל טוב משו בסביבות 400-600 אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים אשמח. השאלה שלי היא האם הרמקולים האלה טובים, כי הנתונים טובים אבל האם גם איכות הצליל טובה והאם המערכת איכותית? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151795 תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! אם אני קונה בארה"ב סנהייזר px100 עם אחריות של שנתיים אוכל לקבל את שירות האחריות גם בארץ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס קול sound blaster live 5.1 ואת הרמקולים inspire t7900 של קרייטיב (בבקשה בלי הערות על למה כרטיס כזה עם רמקולים כאלה, הוא זמני ובקרוב יוחלף) יש לי פה שתי שאלות, לא עשיתי את זה מחובר כדי שלא יתבלבלו אבל הן על אותו הנושא בערך 1. בדרייברים של הכרטיס קול יש אפשרות בשם bass redirection שאמורה לשלוח את כל הבאס ישר לסאבוופר ולא לסטליטים במקום מגדירים שם frequency לפי hz מ10 עד ל200 על איזה מספר אני צריך לשים את המדד כדי שכל הבאס יצא דרך הסאב (פיצוצים, נשקים, בומים וכו') ? .2 ואני רוצה לציין שגם יש לי שינוי באס בשלט החוטי הוא נראה בערך ככה( למרות שהשלט הזה הוא ש הt7700 שהשינוי בו הוא שיש שם איזה חור לcreative zen) על כמה בערך לשים את הרמה של הבאס( לפני החצי? על החצי…
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עדיף כמה שיותר זול. היו לי עד לפני לא מעט זמן MX350 ודיי התאכזבתי. לא מאיכות הסאונד, אלא מאיכות הבנייה הנמוכה (החוט ממש דק ורגיש) וגם מהסיבה שהאוזניות התקלקלו ונדפקו דיי מהר. גם הן דיי מציקות לי באוזן אני מעדיף קשת, שתהייה אוזנייה כמה שיותר נוחה. איזה אוזניות קשת טובות יש במחיר הזה? איך ה- PX100 אוזנייה טובה? כמה בערך היא תעלה לי אם אני אקנה אותה בארץ? http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
תראו, אני מחפש די הרבה זמן מערכת טובה שמתחברת למחשב + יציאה לאוזניות. חשבתי על משהוא בסביבות ה 1100 ש"ח. חשבתי על המערכת : Aiwa JX-V55. אוו על פנסוניק זאת עם 4000W שנראת גם טובה אבל במערכת איווה אני יותר מאמין. בקשר לכרטסי קול, אני מחפש משהוא איכותי מאודד! (לא ליצירת מוזיקה, אלא לשמיעת מוזיקה חזקה ואיכותית). חשבתי על : CREATIVE AUDIGY 2 ZS אוו על Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card Creative X-Fi Platinum Retail Sound Card- מה יש בתוספת של הפאנל שאין בקודם? אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין כולם... עוד דבר ששמעתי עליו זאת יציאה דיגיטלית חדשה שיהיא יותר טובה מאנלוגית... משהוא יכול להסביר לי אם יש תמיכה בדברים כאלו בכרטיסי קול ובמערכות סטיראו?< אם מישהוא מוכן ל…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אתמול קרתי בידיעות אחרונות כתבה גדול על נגנים. מראים שם פשוט דברים מדהימים שיהיו בעתיד ואנשים לא חלמו אפילו שיכולים להיות. קודם כל התמיכה בבלוטות שזה בטח כבר רובכם שמעתם. גם העברת קבצים ללא כבל USB. צפייה בטלויזיה, שזה קיים כבר אם אני לא טועה.....וגם....הקלטה ישירות למכשיר שצופים בטלויזיה. ומה שהיה הכי מדובר.....הוא כמובן זיכרון הפלאש. מנהל של בנדא מגנטיק יבואנית אייריבר אמר שנגני הפלאש הולכים בתוך שנה לפחות להעיף את ההרד דיסק הקיים. כאשר הוא גם דיבר קצת על נגן שאייריבר מפתחים עם 8 ג'יגה פלאש. נגני הפלאש יגיעו ל20 ג'יגה ואף יותר. גם הסוללות של המכשירים יהיו קטנות יותר ...וכך הגודל הפיזי יהיה עוד יותר קטן. בקיצור....אני מאמין שהנגנים יחזיקיו עוד הרבה הרבה זמן....והפלאפונים…
-
- 51 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני מחבר את הרסיבר לכרטיס קול ONBOARD שלי דרך החיבור הדיגיטלי coaxial, צירפתי כמה תמונות שלשם הכבל מחובר, מהרסיבר (תמונה שלישית) ללוח האם שלי (תמונה רביעית), עכשיו אני לא מפסוט מהאיכות של הכרטיס קול ה- ONBOARD שלי, ואני מעוניין לקנות את הכרטיס קול X-Fi Fatality FPS, הטקסט שצירפתי פה למטה זה איזה חיבורים יש לכרטיס קול הזה, החלק הראשון זה על הכרטיס עצמו (תמונה ראשונה) והחלק השני זה בחזית המארז (תמונה שנייה) On-Board Connectivity * FlexiJack (Performing a 3-in-1 function, Digital In / Line In / Microphone) via 3.50mm mini jack * Line level out (Front / Rear / Center / Subwoofer / Rear Center) via 3.50mm mini jacks * AUX_IN line-level anal…
-
- 45 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני עומד להזמין מחשב עם אוזניות זלמן סראונד+MIC,אבל בשביל סרטים וכאלה לשמוע עם המערכת שיש לי כרגע[ALTEC LANSING 2021] בלוח אם שאני מזמין יש כרטיס קול מובנה 7.1.. יש סיכוי שאני אוכל לחבר את שניהם בו זמנית? אם לא,יש אפשרות להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן? כי יש לי בבית מחשב גרוע אחד שלא בשימוש[פנטיום 2 ] אבל הכרטיס קול בו הוא PCI והוא 2.1 נראה לי.. תודה לעונים..
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז יש לכם המלצות? 300 ש"ח ומעלה נראה לי מספיק לא? (בשביל ידידה)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם למישהו יצא לראות את נגן ה- Mvix דגם 5000U ? www.mvix.co.il אני מחפש ביקורת על המכשיר (יתרונות, חסרונות). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחותי (24) יש יומולדת עוד כמה ימים ואמא שלי רוצה לקנות לה נגן MP3 חדש. היא רוצה נגן פלאש 1GB שתומך בעברית מלאה. אין הגבלת תקציב. על מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
קלטתי שיש מחירים מעולים למכשירים מחודשים על ידי המפעל ב-ebay, השאלה היא כמה העסק הזה אמין, מה זה אומר בעצם מכשיר שחודש והאם זה כדאי? מישהו כאן קנה פעם מכשיר כזה, והאם שווה ללכת על הדיל הזה?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
הראשון:MPIO HD400 8GB השני:MP4 H10 20GB Iriver השלישי:IAudio 6 שימו לב שהנפחים שונים ביניהם וזה למרות שהם באותה רמת מחיר יחסית..... ותמיכה בעברית (סרטים לא חשוב כל כך אבל בונוס..) ובכללי על מה אתם ממליצים אני חשבתי על האייריבר אבל אז ראיתי תמפיו ותאייאודיו אז אני מבולבל...
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אחרי שנהרסו לי הסאןהיזר(350 mx) :'( שמעו רק באוזניה אחת לא יודע למה אני רוצה עכשיו אוזניות טובות (אם יש) במחיר של 100 שקל גג אין לי כרגע תקציב ליותר חחח אני רוצה שיהיו אמידות לזמן ארוך(יש המלצה כלשהי?) אני משתמש בmp3 בעיקר לריצות(ספורט) וסתם ככה אז ככה שהאוזניות יהיו טובות אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן שחכתי איך קוראים להם(כמו שהיה לי חח) ושתיהיה יציאה כזאת http://img126.imageshack.us/my.php?image=lmlprodukt1mx3506vk.jpg זה היו האוזניות שלי נ.ב יש לכם מושג למה שמעו רק באוזנייה אחת? כי זה מוזר לא? אחרי הכל זה סאן היזר... תודה רבה לכולם!!!!!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת אם למישהו במקרה יש מושג כמה אמור לעלות iRiver H10 עם 20 ג'יגה בדיוטי פרי והאם מישהו יודע במקרה על מבצעים דומים על נגנים בנפח דומה.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו יכול לעזור לי בשימוש ב-h340 אין לי פשוט מושג איך אני רואה וידיאו במכשיר ממש בור בקטע הזה אני צריך ממש הסבר מא'-ת' , ובנוסף הסבר לגבי איך אני רואה \ מתקין עיברית במכשיר. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-