אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך ממירים סרטונים וקליפים לMP4 ? ואיך מעלים אותם לנגן? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום יש לי CREATIVE INSPIRE 5700 (5.1). אני יושב 24 שעות ביממה בחדר שלי שהוא 3*3 והעמדת מחשב שלי נמצאת בפינת החדר ואני יושב פנים לפינה.. איך לעזאזל למקם את הרמקולים שיהיה סימטרי פחות או יותר ? בהתחשב באינטרפרטציה וכל המושגים האילה.. אנא המליצו ותלמדו אותי קצת :-* ניגד שזה החדר: ------------ זה אני - *| | | ------------ תודה מראש!~
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מצאתי היום מתחת למיטה שלי כרטיס קול ישן של קריאטיב...הדם שכתוב עליו הוא model: CT4810 עכשיו השאלה היא האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול אונבורד שיש לי (realtek ac'97)...??? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..) תודה! אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!! לאיסיקיו 306334962 או לאימייל d-a-n12@smile.net.il דחוף!!!
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
S-video , video , RCA1 ????
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
המלצה לרמקולים עד 1000 שקל פלוס מינוס זה לחדר קטן מאוד אני מאוד אוהב לשמוע את המשחקים חזק מאוד כמו BF2 כמובן שאני מתכוון ל 5.1 או יותר זה למשחקים יש לי כרטיס קול של קראטיב X-FI XTREMEMUSIC כרטיס מאוד טוב אני יודע שכבר שכולם שואלים את זה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהוא מעניין עדיף שייהו לויניים כול עוד זה לא פוגע באיכות כי איכות הרבה יותר חשוב ואני גם מחפש לרמקולים מעמד אם משהוא מכיר מעמד לרמקולים זה ברזלים דקיים כאלה אני ישמח מאוד לדעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
ריאיתי בתפריט אפשרויות של TVOUT
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת מה הסדר הכרונולוגי לגבי איכות של סוגי החיבורים הבאים, בין DVD לטלוויזיה ומה ההבדלים ביניהם: Optical (מעביר גם וידאו וגם אודיו בכבל אחד אגב?) RCA Pb/Cb (מה זה בכלל? ראיתי שRCA נכנס שם אבל לא בצורה תקינה) S-Video (מעביר רק וידאו הבנתי, בצורה מאוד איכותית) תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מכיוון שהאשכול הקודם לא היה לעיניין כול כך, אז אני פותח חדש. יש לי משהוא כמו 1200 ש"ח להוציא על רמקולים טובים.. תציעו לי מה שבא לכם, אני רוצה משהוא איכותי למוזיקה. אוו מערכת סטיראו אוו רמקולים מפגיזים(קולנוע ביתי אוו משהוא).
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני יודע שכבר דנו פה כמה פעמים הנושא, אבל בכל זאת יש כמה פינות לא סגורות... ברשותי אי ריבר H320 . הגירסה שלו בפנים היא 1.30 E . 1. למה לא מופיעה לי האופציה ל-וידיאו במסך האפשרויות (מוסיקה, רדיו, הקלטה וכו...) 2. האם כשאני מעדכן קושחה באופן אוטומטי נעלמת הקושחה הקודמת? כי בגרסה 1.28 או 1.29 היה מופיעה האופציה לוידיאו. 3. מישהו יכול לתת לי הסבר על DB? תודה תודה תודה לכל מי שיענה! עוד שבוע אני טס לשנה אז זה קצת לחוץ לי. תודה בכל מקרה!
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
??? איך לעזאזל אני מעתיק דיסק מוזיקה למחשב? או לMP3 שאני עושה העתק הדבק הוא מעביר רק 1KB לשיר וזה לא עובד מה עושים????
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לשים קליפים של ארץ נהדרת. אני צריך להמיר אותם איכשהו (איך בדיוק ??) או שאיך שהם (XVID) זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אהלן התקנתי שני כרטיסי קול, האחד על הלוח (OnBoard), והשני PCI. כשאני מנגן מוזיקה במקביל, אין בעיות. אבל כשאני מנגן סרט DIVX באחד, ושומע מוזיקה בשני, הסאונד נהיה חרא, ולא שומעים טוב. ניסיתי להגדיל את ה BUFFER בwinamp, או בנגן של הסרטים, וניסיתי גם לנגן עם תוכנות אחרות, ללא הועיל. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי ידידה שלי מביאה לי איפוד 60 מארהב רציתי לדעת אם צריך להבריח את זה או שאין על זה מכס ואפשר לעבור בלי בעיה תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל חבר בפורום יעלה תמונה (קטנה)או קישור לאתר של הנגן שלו ככה נוכל לדעת למי יש מה ואת מי לשאול... וזה גם כיף שכל אחד יודע מה יש לחברים לפורום... אם אין בזמן הקרוב מפגש פורום אז גם ככה נוכל להתעניין ולראות איזה דברים חדשים יש לאנשים בפורום... לי למשל יש:creative rhomba nx 512mb ואוזניות creative ep630 http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/A5_RGB/ep_630_c.jpg http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/rhomba_nx_c1.jpg בקשר לתמונה של הנגן... שלי יותר יפה הוא בשחור מטאלי והפונט יותר קטן והמסך כולל יותר פרטים... (תוכנה שונה..)
-
- 125 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני מחבר את הרסיבר לכרטיס קול ONBOARD שלי דרך החיבור הדיגיטלי coaxial, צירפתי כמה תמונות שלשם הכבל מחובר, מהרסיבר (תמונה שלישית) ללוח האם שלי (תמונה רביעית), עכשיו אני לא מפסוט מהאיכות של הכרטיס קול ה- ONBOARD שלי, ואני מעוניין לקנות את הכרטיס קול X-Fi Fatality FPS, הטקסט שצירפתי פה למטה זה איזה חיבורים יש לכרטיס קול הזה, החלק הראשון זה על הכרטיס עצמו (תמונה ראשונה) והחלק השני זה בחזית המארז (תמונה שנייה) On-Board Connectivity * FlexiJack (Performing a 3-in-1 function, Digital In / Line In / Microphone) via 3.50mm mini jack * Line level out (Front / Rear / Center / Subwoofer / Rear Center) via 3.50mm mini jacks * AUX_IN line-level anal…
-
- 45 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-