אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי חיפוש באתר אבל לא מצאתי משו שיכול לעזור לי כל כך... מה שכן היה קשור לנושא שלי פשוט היה מאוד ישן ואני מניח שהמחירים לא אקטואליים אז אני צריך עזרה אין לי יותר מידי ידע כללי על נגנים ועל האפשרויות ואין משו ספציפי שאני מחפש בנגן... רק שתיהיה איכות סאונד טובה (כדי שיהיה אפשר לחבר גם לרמקולים ולשמוע כמו שצריך) ושיהיה בנפח של 512מב... אם אפשר לדחוף בתקציב הזה 1גב אז בכיף תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן mp3 (בעל נפח גבוה, לפחות 512M) שיש לו יכולת הקלטה טובה. המכשיר מיועד להקלטות באולם הרצאות. רצוי מכשיר זול... המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש נגן... מה שחשוב לי זה האיכות סאונד...חשבתי על הzvm ורציתי לדעת אם יש נגן אחר שיש לו איכות סאונד יותר טובה לא חשוב לי אם הוא יהיה צבעוני או לא...הדבר היחיד שחשוב הוא איכות סאונד בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות נגן PVP חדש הדברים החשובים לי הם: 1.נפח כמה שיותר גדול (מ60GB ומעלה כמה שיותר יותר טוב) 2.מסך רחב וכמובן כמה שיותר איכותי 3.שיהיה כמה שיותר קטן ונייד (זתומרת לא הAV700) 4.עדיפות רבה מאוד לD&D וסידור בספריות כמו במחשב (לא כמו באיפוד) 5.סוללה כמובן כמה שיותר חזקה 6.תמיכה בכמה שיותר פורמטים (DIVX,XVID וכו) עם עדיפות לתמיכה בAC3 7.אם יש אפשרות לקריאת קבצים בעברית זה יהיה מצויין 8.ואם יש תמיכה לתרגום בעברים זה יהיה עוד יותר מצויין 9.אפשרות של USB Host (למצלמות דיגיטליות) יהיה טוב אין הגבלת מחיר והוא לא חייב להיות זמין בארץ (אני יכול לקנות בארהב) זהו... תודה רבה עריכה: אחרי קצת בדיקות שעשיתי ראיתי כמה נגנים שנראו לי לעניין Archos AV 500 100GB או אולי לחכו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך משהו בסגנון NECK MIC (המקרופון ששמים למרואינים בכתבות) אני מצלם כמה ספורטאים וארצה להקליט אותם מתאמנים ,לכן ארצה לרכוש נגן MP3 או דומה שיאפשר הקלטה ממיקרופון חיצוני ויהיה קטן מימדים ככול האפשר וכמובן ,זול ככול האפשר (אני צריך הרבה כאלה) המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כמו שראיתם בכותרת היה לי Ipod mini שנגנב לא חשוב איך ולמה אבל עכשיו אני רוצה לקנות נגן באותו עלות פחות או יותר ובאותו גודל, אז ישר חשבתי על iriver h10 אבל בגלל שאני בצבא וממש לא מעודכן רוצה לדעת מה כדי ואם יש דברים חדשים (חוץ מה ipod nano). וגם רציתי לדעת אם יש עברית לiriver שזה ממש שניות לסדר את כל העברית על המכשיר כמו בi pod?
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן טוב לריצה. לא הסנסה קליפ של סנדיסק. אני בטוח שיש נגנים טובים יותר בשוק. הייתי הולך על האייפוד אבל מעצבן אותי להעביר שירים דרך אייטונס אז אם יש נגן עם איכות דומה זה יהיה טוב. כמובן שלנגן הזה אני אקנה אוזניות איכותיות בנפרד (אלא אם כן האוזניות שבאות איתו יהיו מספיק טובות).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום שיהיה 5גיגה ומעלה ובתקציב של בין 300-400 דולר בארץ ובחו"ל, האם זה יהיה אותו נגן?
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה חברים, עוד שבוע שבועיים יהיה לי רשיון (בתקוה ) אבל אבא לא מוכן בשום אופן להחליף את הרדיו טייפ של האוטו לרדיו דיסק אבל מוכן לקנות נגן שיתחבר לרדיו טייפ הזה (בעזרת הקלטת המתאמת הזאתי..).. העניין הוא שמזמן הפסקתי להתעניין בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה יהיה שווה לקנות, דיסקמן רגיל? דיסקמן עם יכולת ניגון של אמפי3? מיני דיסק? או אולי נגן מבוסס האדר דיסק? מקווה שתוכלו לעזור לי..(אגב התקציב נראה לי עומד על משהו עד 700 ככה...)
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מחפש נגן לספורט ולשמירות בצבא ;D דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *בעל טייפ מנהלים(לא הכי חשוב). *נפח מעל לשני גיגה . *בולם זעזועים.( לא מעוניין שיתקלקל לי באמצע ריצה או משהו כזה) מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אשמח עם תעזרו לי קצת אבי
-
- 14 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי אנשים , אני מחפש נגן mp3 , לצבא... 5gb ומעלה מסך צבעוני וגם שהסוללה תחזיק הרבה. זה הכל פחות או יותר , התקציב 1700 ש"ח , גמיש... אפשר קצת למעלה .. רצוי כמה שפחות. מבקש המלצות , וסיבות תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפחות 512 מ"ב. הכי חשוב זה הגודל הקטן ואיכות הסאונד.... אפשר לתת הצעות גם בחו"ל כי אני נוסע לארה"ב בעוד חודשיים. תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 בנפח של בין 10 ל5GB ובמחיר של עד 2000 שקל+-. אני מעוניין גם, שהנגן יתמוך בווידאו, לכן אם הבחירה היא בן 10GB בלי וידאו לבין 5GB עם וידאו, אני מעדיף 5GB ווידאו. אם תוכלו לפרט לי על מודלים מסויימים, אשמח מאוד. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום כולם ! בתור חובב מוזיקה אך לא פריק של מוזיקה, אני מעוניין לקנות נגן שישמש אותי ביום יום, אני לא צריך נגן בעל נפח מפלצתי כמו של הIPOD אני מחפש משהו בסביבות 128-256 מגה עדיף עם חריץ הרחבה(למקרה שנרצה עוד מקום) שיהיה משהו איכותי עדיף קטן וזול משהו בסביבות 700 שקל +\- יש חיה כזאת ? בתודה מראש לירן!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש: סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי לחיבור המחשב אל המערכת והטלויזיה ללא חוטים. מצאתי מוצר טוב: http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Count=0604034018&Cart_Session=7688ee3f0bd8cacc947c90c396d463a4 הם טוענים שכרגע אין את המוצר במלאי בארץ. מישהו יודע איפה יש מוצר זהה או דומה למוצר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הטלויזיה היא HD Ready 720p... חייב תמיכה בקודק matroska - MKV וכתוביות בעברית, אחרת אין לי עניין במכשיר. לא צריך אפשרות הקלטה. אני אודה למי שיוכל למצוא לי מכשיר טוב, בארץ או בחו"ל, בתקציב של עד 2000 ש"ח (בהגזמה)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
.אני מחפש נגן מיני דיסק/MP3 עד 150 דולר(אפשר גם 200 אבל מאוד לא רצוי) שאתם מביאים לינק אליו תפרטו קצת.... כמה קיבולת יש לדיסק שלו.... סוג הבטרייה ובאיזה פורמטים הוא תומך 2. אבא שלי טס לכנס עסקים בהונג קונג..... ולפי מה שהבנתי אלקטרוניקה ומחשבים מאוד מאוד זול שם.... אז בעיקרון אם יש לכם אז חנות בהונג קונג שמוכרת בזול... 3. לנגן צריכה להיות תמיכה בMP3. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חשוב שיהיה קטן ונח (e250?) ועם איכות סאונד גבוהה (U3?). התקציב הוא בערך 1000 שקל. נפח - מינומום 2 ג'יגה. ברור שעדיף יותר, אבל לא אם זה בא על חשבון האיכות.
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך אותו רק בשביל הרכב אז עדיף שיהיה קטן חוץ מהאיכות סאונד ועברית מלאה (ששמות השירים לא יוצגו בעברית הפוכה, התפריטים יכולים להיות באנגלית) אני לא צריך שום דבר (מסך צבעוני, רדיו וכו') בבקשה תמליצו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה שקראתי הבנתי שמה ששולט זה ככה 1.IPOD CLASSIC 2.Microsoft Zune 3. Creative Zen Vision:M 4. Cowon Q5W 5. Cowon a3 6. ARCHOS 5 7. ARCHOS 605 אם יש לכם המצלמה אחרת תגידו בבקשה , ותגידו מה הכי כדאי מכולם תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ראיתי עד עכשיו 3 נגנים שתפסו לי את העין, iaudio 6 - 4gb creative zen microphoto - 8gb iriver h10 - 6gb מאפיינים לפי סדר עדיפויות: כמה שיותר נפח בכמה שפחות גודל ;D איכות סאונד. זמן סוללה גדול כמה שיותר. צג איכותי (צבעוני) וגדול עד כמה שאפשר. זיכרון פלאש לא יזיק אך לא חובה. מה הייתם לוקחים מה 3 שנמצאים למעלה? ויש עוד איזה נגן שכדאי להוסיף לתחרות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-