עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה אני מחפש נגן MP3 לא הרד 5-2 ג"ב מעוניין לקנות מאתרים ובזול !!! אני כבר מחיפושים תביאו הצעות וגם מאיזה אתר!!!!!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי אני מחפש נגן בעל אחסון של כ5GB שיהיה הכי משתלם שאפשר. אני לא אאודיופיל, אני לא מתעניין בסרטונים או תמונות במכשיר (אם זה דורש תוספת מחיר) ולא גימיקים נוספים מעבר לנוחות שימוש. אין לי מגבלות מחיר מוגדרות אבל נראה לי ש1200~ די יספיק בינתיים שמתי לב לIRIVER H10, ZEN MICRO ו RIO CRABON מה אתם אומרים? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  3. הכוונה היא להצגה של קבצי SRT, ברוב הנגנים הכתוביות ממש קטנות.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by ybdltd,

שלום לכם. אני מחפש פיתרון זול להצגת סרטים לילדים שלי. התקציב שלי נע בין 2500-3000 שקל לכל החבילה הכוללת מסך+נגן DVD + רמקולים נפרדים או משולבים במסך ! העדפות: א. אם אפשר שיהיה גם בטלויזיה וגם בנגן חיבור HDMI לצורך תמיכה עתידית וחיסכון בחוטים ובלאגן. ב.שהנגן יתמוך DIVX/XVID ואם אפשר גם ב X264 או בפורמטים דומים של HD. ג.שהנגן יוכל להציג תרגומים בעברית ללא בעיות מיוחדות. תודה לכם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

אהלן הגיע הזמן לקנות DVD חדש,אחרי שהישן נפל מהמדף בגובה שניי מטר,סיפור ארוך. בכולללללללל מקרה,אני צריך כמה דברים שהיו בו. דבר ראשון שיהיה מולטי סיסטים שיהיה גם תמיכה בPAL וגם בNTSC. דבר שני שאני אוכל לראות איתו סרטים שהורדתי מהאינטרנט(אל תדאגו לא סרטים מוגנים בזכויות יוצרים... הרצאות יותר נכון..) בכול מקרה אני צריך משהו לא יקר מידי כי אני ממילא משתמש במחשב שמחובר לטלויזיה,אבל משהו שיהיה טוב. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by uriby,

שלום האם משהו מכיר נגן DVD במחיר סביר (מספר מאות שקלים) שיכול לנגן סרטים מקודדים ב-H.264? אני רוצה להעביר את כל הסרטים שלי ושל הבנות שלי לדיסק קשיח או להעתיק כל פעם מספר סרטים ל-DOK של 4-8G כדי להפסיק להתעסק עם התקליטורים. שמירה של קבצי ה-DVD עצמם לוקחת המון מקום ואני רוצה לקודד אותם. איכות קידוד טוב של סרט ב-DivX דורש כ-1.5G לסרט ממוצע (לפי קריטריון איכות 55% של StaxRip למשל). בקידוד DivX לגודל CD רואים ארטיפקטים גדולים, במיוחד במשטחים חלקים או במעברים (בן אדם על רקע שמיים למשל). מהניסיונות שלי קידוד מקביל ע"י x264 לאותו גודל נותן איכות מעולה, אבל לא מצאתי נגן סביר שינגן אותם חוץ מנגני HD ב-6000 ש"ח. הסרטים עצמם ברזולוציה של DVD רגיל ולא HD כך שאיני זקוק לנגן HD-DVD או…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. כפי שמשתמע מהכותרת, אני מחפש נגן DVD. התכונות החשובות: * כניסת USB * יציאות אודיו/וידאו אנלגיות (RCA) (יחובר לCRT ישנה) * תמיכה במדיות CD/CD-R/CD-RW/DVD/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW - חובה (כמה שיותר תאימות לדיסקים שונים - יותר טוב) * תמיכה ב-DivX/XviD/WMV * תמיכה ב-MPEG-4 (לא מצפה שיפענח HD שגם ככה הCRT לא תומכת בהצגתו, אבל שלפחות יתמוך בקודקים) * תמיכה בכתוביות SRT כולל עברית/אנגלית/רוסית * תמיכה ב-MP3 תכונות שמהוות ייתרון אבל לא קריטיות: * תמיכה בצפיית תמונות ב-JPEG (גם ככה די לכולם יש את זה) * קורא כרטיסים SD/SDHC * תמיכה בNTFS (אבל אני לא חושב שיש כאלה בכלל) התכונות שלא חשובות בכלל: * יציאות אודיו/וידאו דיגיטליות (כאמור, יחובר לCRT) * יכולות הקלטה מביקור חטוף בכמה חנויו…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום, אני מחפש נגן DVD איכותי אך לא יקר מידי בסביבות ה 500~ ש"ח . ראיתי שיש אפשרויות לחיבור DOK דרך USB כך שאם זה אכן עובד כמו שצריך זה יכול להיות פי'צר מעולה שיחסוך הרבה בלגן ודיסקים. צריך להיות לו גם תמיכה בעדכון firmware כי יש לי כבר DVD ישן שלא תומך בזה ולכן חסר שימוש כרגע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. חשבתי על ה- Sandisk 1GB אבל לא מצאתי חנות אחת שיש לה אותו במלאי. אז אם אני לא אמצא חנות שיש לה אותו במלאי, אולי יש נגן אחר איכותי באותה מידה שאפשר למצוא? אני תריך לקנות את זה בתחילת השבוע הקרוב.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by udimagen,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן סרטים לסלון והייתי די סגור על הWDTV HD עד שחפרתי קצת ונתקלתי בXTREAMER הזה שכולם מדברים עליו... צריך עצה... לקנות את הנגן הבטוח של WD או להזמין מבאג או מהאתר את האקסטימר? ראיתי שיש אנשים שמחכים לו חודש ויותר.... :s05: :s05:

12. Started by avivboker,

שלום השאלה שלי היא פשוטה למרות שחיפשתי בפורומים באתר לא מצאתי משו לטעמי.. אני מחפש נגן MKV ,אני יודע שבדרך כלל זה סטרימר הבעיה היא שאני לא מחפש להזרים את הסרט לטלויזיה אני מחפש מכשיר טוב, חזק שאני יוכל לחבר אליו USB עם סרט שהורדתי מהאינטרנט בדרך כלל פורמט MKV 1080P ושאני אוכל להצמיד אליו כתוביות בעברית (כמובן בפורמט SUB או STR) לא הכפת לי לקנות סטרימר שעושה את זה רק שיעשה את זה טוב וחלק וכמובן במחיר שפוי הצעות/המלצות מישהו??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, בהמשך חיפושי אחר נגן MP3 מוצלח שישמש אותי, החלטי למרת הכל לרדת מעניין נגני ההארד-דיסק בגלל מחירם הגבוה, וללכת לכיוון נגני CD. המטרה: נגן MP3 מבוסס CD בעיצוב יפה. המחיר: 800-850 גג. מה אני רוצה בו: זמן ניגון ארוך (לפחות 30 שעות) סוללות פפנימיות עם מטען חיצוני (זו אפשרות, לא חייב) עיצוב יפה ושלט (לא חייב) תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by kupo,

טוב אני הגעתי לשלב שאני מעוניין לקנות נגן עכשיו אני לאחרונה די עסוק כך שאני לא יודע ממש מה יש :-[ אז חשבתי שאולי אתם תוכלו להמליץ לי 8) התכונות שחשובות לי זה: 1)רדיו FM 2)טייפ מנהלים 3)אפשרות לניגון רנדומלי 4)ו 500MB זיכרון ויותר וזהו אם אתם מכירים נגנים כאלה אני אשמח לשמוע המלצה ולגבי מחיר כמה שפחות אבל אני גמיש בהשקעה שלי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by t-mac,

שלום. אני מחפש נגן mp3 עם נפח לפחות 512 מגה, עדיף 1 ג'יגה עם תקציב של עד 600 עד 700 שקל פלוס מינוס. אני רוצה שיהיה לו צליל טוב, רדיו (אם אפשר גם שיהיה אפשר גם להקליט ממנו), וטייפ מהלים אם אפשר עדיף. תודה רבה לעוזרים ויום נעים לכולם!...

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by Natan_Rozen,

היי, שלום... אני מחפש נגן MP3 שיתן תמורה למחיר שלו, שיהיה לו סאונד סביר-בסדר, אני לא צריך איכויות מהסרטים... לגבי נפח, 1GB בערך... התקציב: בסביבות ה-600-700 שקלים, כמה שפחות יותר טוב. שאלה לי אליכם, מה ז"א נגן מבוסס FLASH או HD, כי אין לי מושג מה ההבדלים. :-\ תודה רבה לעוזרים. :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yoav9,

לא יודע בדיוק, בתחום הזה אני ממש N00B, לגמרי כלומר, אני מחפש מחיר יציב, לא 1000 שקל, בסביבות ה700, כמה שפחות תמיד יותר טוב... אני משלם אבל מה, לא מתחת ל128 MB, למה זה ממש ממש ממש מעט... עכשיו אני לא רוצה דיסקמן MP3 כי הוא גדול ומסורבל ככה שבסך הכל אני צריך משהו די קטן... מישהו יכול בבקשה לעזור לי... :-\ נ.ב. כל כך אוהב להיות NOOB...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אני מחפש נגן MP3 עד 300 ש"ח (כולל אוזניות), באיכות הכי טובה שאפשר. עם לפחות 256 מ"ב זיכרון. כל התוספות האחרות לא ממש נחוצות לי, אפשר לוותר עליהם (אם אפשר). אבל האיכות הכי חשובה לי! תודה!

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by Or ei,

במרץ אני חוזר לצבא (דח"ש) ואני רוצה לקנות איזה נגן MP3 מבוסס FLASH בנפח של ג'יגה עם רדיו + אוזניות נחמדות ב1000 שקל הייתי לוקח את XUKE אבל הבעייה איתו שאי אפשר להחליף לו את הסוללה ולא יהיה לי איפה להטעין עם USB בצבא אז צריך שיהיה אפשר להחליף לו סוללה ...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות נגן MP3, ואני צריך קצת עזרה דרישות חובה: *ניגון פורמטים נפוצים,בעיקר MP3 וגם WMA. *שיהיה מקלט רדיו AM/FM. *סוללה שתחזיק מעמד לפחות 8 שעות רצופות *זיכרון אמין של 512MB שלא יהיה רגיש לזעזועים(או נפח זעום, אבל עם יכולת שידרוג ע"י כרטיס זיכרון SD/CF/Memory Stick, ועוד...) [glow=red,2,300]*חיבור USB כדי להעביר קסצים מנגן למחשב![/glow] *צג LCD למידע על השיר ותחנת רדיו, (לא צריך צג גדול כמו בIPODים שיצא לי לראות ברשת) אני מחפש נגן פשוט ובסיסי ואני מעדיף שיעלה כמה שפחות(נגיד 700~900 ש"ח) לכן נגני הIPOD יוצאים מהאפשרות. תודה על העזרה GODKILLER (לאון)

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Spider1,

לילה טוב לכל גולשיי HWZONE! אני מחפש נגן 256 מגה או 512 , הדרישות: איכות צליל טובה מאוד רדיו איכותי מאוד עיצוב סביר + לגבי התקציב, לא מוגבל אבל אני מחפש את בין הטובים ביותר שיש בשוק (לא מבין במחירים בנושא זה בכלל ולא בנגנים). אשמח אם מישהוא ידריך ויעזור בנושא זה. לילה טוב ותודה רבה מראש! spider1.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by audio,

אנימחפש נגדן MP3 בדיוק כמו ה H320 האירופאי של IRIVER רק שאני נוסע לארה"C ובארץ לא בא בחשבון עקב המחיר אני צריך במכשיר: 20GB (אין לי מה לעשות עם 40) רדיו FM צבעוני תומך MP WMV USBTOGO מעביר תמונות ישירות מהמכשיר בלי המחשב תומך jpg , bmp ו20GB של שירים כמו כל מכשיר ומצידי שינגן גם וידאו לא משנה איזה חברה לא משנה איזה דגם רק שייייהיה מכשיר טוב ושאפשר להשיג אותו בארה"ב לכל הסיפור הזה יש לי תקציב של גג 330$ [move]בארה"ב[/move]

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by dsane,

התכונה הכי חשובה לי בו היא עמידות פיזית.... רצוי עם מיקרופון ואפשרות הקלטה ל MP3 מקניה מחנות מארה"ב עדיפות ל target ו circuitcity בתודה מראש שפוי

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. טוב, היתגלגל לידי דיסק קשיח (של מחשב נייד) וחשבתי לעשות ממנו דיסק נייד (או בקיצור, נידפק לי הנייד והדיסק שרד).ואז באה המחשבה "למה רק דיסק נייד אם אפשר לעשות ממנו יותר, נניח נגן MP3 או מציג ווידאו"... לעניין, מישהו מכם בטוח מכיר/ראה איזה נגן כזה או אחר אשר מוכרים אותו ללא הדיסק. לא? אז אני הכתובת... המלצות, טענות ודעות קדומות, גילי

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  25. שלום, הבעיה: כשאני מצלם וידיאו עם המצלמה שלי האיכות תמונה טובה (HD) אבל איכות הקלטת הסאונד לא משהו ויש גם בעיה במקומות כמו ים וכו' שיש רוח והרעש של הרוח מוקלט ולא מבינים מה אני אומר בצילום הוידיאו. אז אני מחפש נגן MP3 או מכשיר דיגיטלי קטן כלשהו שאפשר לחבר לו מיקרופון חיצוני. המיקרופון יהיה מיקרופון קטן שאפשר לחבר על על החולצה ולא ישימו לב שהוא עליי. יש לי חבר שעשה את זה עם אייפון והאיכות יצאה מדהימה ובלי רעשים חיצוניים כמו רוח וכו' אבל אין לי אייפון. אני מחפש משהו קטן, זול אבל עם הקלטה יחסית איכותית. ראיתי שלכל הנגני MP3 יש מיקרופון מובנה אבל לא מצאתי נגן שיש לו חיבור למיקרופון חיצוני. תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים