עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ! @ $WolF~Man$ @ !,

את הנגן טוענים דרך הUSB של המחשב.רציתי לדעת אם יש מתאם שמאפשר לטעון אותו ישירות בחשמל, ולא דרך הUSB של המחשב?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אני קונה כנראה בדיוטי פרי של אוניה שאני אפליג בקיץ... או בטורקיה/יוון... אוקיי לגבי ההמלצה: תקציב-200-300 דולר... גודל- מינימום 20 ג'יגה.. שימושים- אני יותר רוצה להשתמש בזה לסרטים ופחות למוזיקה, אז רצוי מסך כמה שיותר גדול... תודה לעוזרים מראש

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום אנשים רציתי רק לדעת האם אפשרי לחבר רמקולים של מחשב (2.1) ישירות לטלויזיה ללא מתווך ביניהם (רסיבר)? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. לצערי אוזניות ה-ep630 שלי נהרסו במקרה מצער... אז אני מחפש המלצה לאוזניות בסכום של עד 350 ש"ח. האוזניות כאמור אין איר או קשת עורפית (עם עדיפות לאין איר)... תודה מראש roshos

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי קובץ DTS במחשב בגודל 497 מגה כאשר אני עושה לו ריפ הוא מתכווץ ל 40 מגה מה שלא הגיוני! למה אני עושה לו ריפ אתם שואלים?! או קי הקובץ מגיע בתור קובץ אחד של 497 מגה של אודיו אבל עם קובץ cue נוסף ואז בפתיחה הוא נהפך ל 12 שירים אבל של 20 או 30 בייט ממש כמו שמכניסים דיסק מקורי ועשים לו ריפ אז איך אני מגיע לריפ מלא עם הקובץ!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by drago,

קניתי את הרמקולים האלו של חברת altec חוות דעת ? האם קניתי משהו חרא? אשמח לקבל תגובות

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  7. מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)? ההתלבטות היא כזאת: בהתחלה הייתי סגור על הסנסה E270 בגלל שהוא פלאש והוא איכותי ומעוצב מעולה והממשק נראה ממש נוח ובגלל שאני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה אחרי זה יצא ה6 שהוא עם HD הכי קטן בעולם (זה לא משנה אתה עובדה שזה HD) ועם נפח קטן יותר אבל הוא נראה יותר יפה מהסנסה אבל הוא רק 4 ג'יגה ואז גם ראיתי שהמסך הוא על הצד יענו לא מעל המשטח מגע אלא לידו ואז הרצתי חיפוש בFROOGLE לבדוק מחירים של נגנים מובילים ומצאתי שהמחיר של הסנסה הוא 233$ הכי זול שמצאתי והמחיר של ה402 הוא 240$ ואז גם הGMINI נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת והוא נראה ממש קטן ונוח מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. איך זה יכול להיות?, ל ZEN VISION יש מסך גדול יותר ורמקול. אולי הסאונד ב ZVM טוב יותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by B0necrack3R,

יש לי RIP של SACD ואיני מצליח להפעיל אותו אם אף תוכנה. יש לי AUDIGY2 ומגבר שמחובר ב SPDIF. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  11. שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kinggil,

כדאי לי?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by kinggil,

Subwoofer: 8.5 x 6 x 9 מה הגודל של זה? תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by overload,

תזכירו לי איך זה הולך כי שכחתי: * יותר Ohm=יותר התנגדות= צריך יותר כוח להפעיל את האוזניות? * והאם אוזניות של 64 Ohm יהיו פי 2 חלשות מאוזניות של 32 Ohm מאותו סוג אם מחברים אותם לאותו המקור? או שאין קשר ישיר? * ומבחינת סוללה, יותר Ohm= פחות זמן? תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. ביום ראשון בעזרת השם אני קונה אייפוד נאנו. הייתה לי התלבטות בינו לבין ה- zen micro photo , אבל אין בו תמיכה בעברית (זה חשוב) וגם מביקורות שקראתי הבנתי שהמסך שלו לא מתפקד טוב באור חזק כמו של השמש. בכל מקרה אני רוצה לדשעת מה אתם אומרים על האוזניות האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2412,CONTENTID=10540 איך האיכות שלהם? הבאסים , העוצמה...? תודה לעוזרים

• 65 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by joni,

^^^

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by shu sha,

טוב אז עשיתי חיפוש באתר אבל לא מצאתי משו שיכול לעזור לי כל כך... מה שכן היה קשור לנושא שלי פשוט היה מאוד ישן ואני מניח שהמחירים לא אקטואליים אז אני צריך עזרה אין לי יותר מידי ידע כללי על נגנים ועל האפשרויות ואין משו ספציפי שאני מחפש בנגן... רק שתיהיה איכות סאונד טובה (כדי שיהיה אפשר לחבר גם לרמקולים ולשמוע כמו שצריך) ושיהיה בנפח של 512מב... אם אפשר לדחוף בתקציב הזה 1גב אז בכיף תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  18. אני ממש מתלבט (אני רוצה מכשיר זול וטוב עם DIVX ורצוי כתוביות נראה לי שמצאתי ב 200 ש"ח אבל אני מעדיף לשאול מומחים! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8116356&type=2&product=1&= לינק לפרטים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by fp581,

מסתורין אופף את מהלך האחרון של חברת אפל:על פי דיווחים שהגיעו לאתר חדשות המשחקים GAMESPOT, החברה מגייסת מפתחי משחקים לפרויקט סודי. ההערכות הן, כי מי שעומד בראש הקבוצה המגייסת את המפתחים הוא מייק למפל, שבעבר היה מנהל חברת משחקים של לוקאס ארטס. אפל עצמה מעולם לא הודתה כי למפל מועסק אצלה. על פי הידוע המפתחים מגויסים לחטיבת ITUNES של החברה, מה שמעלה את הסברה כי אפל מתכננת להציג סדרת משחקים לרכישה דרך החנות המקוונת שלה ברשת, שיוכלו לפעול גם על מכשירי הIPOD מידיעות אחרונות

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  20. אני מחפש מערת סטריאו שתספיק לי לדירה קטנה (שאני אוכל לשמוע מכל הדירה) חשוב שאוכל לחבר אותה למחשב כך שלא אצתרך להתעסק עם דיסקים יותר מידיי. מה שראיתי עד עכשיו זה: Panasonic SCAK310 לפי מה שהיבנתי יש לה עוצמה ואיכות טובים מאוד. אודה אם תתנו עליה תתנו עליה דעה ואם תמליצו לי גם על מערכות אחרות במחירים האלו ד"א על עכשיו מצאתי אותה ב1037 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by OR007,

אז ככה, תקציב - 1200 ש"ח ~ חובה - אפשרות לטעינה משקע חשמל (שיהיה כלול בבאדנל..אין לי זמן להתרוצץ ולחפש) , זמן סוללה סביר, 4 GB לפחות) הנגן בעיקר ישמש אותי לנסיעות ארוכות (מאוד) במסגרת הצבא המקולל (ופה ושם לזמנים פנויים...עד כמה שיש..) תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by joni,

החלטתי לקנות את הנגן הנ"ל - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8291728 האם הוא בסדר ,משתלם לקנייה ?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות נגן פלאש שיהיה 2-4 ג'יגה אבל הכי חשוב שיהיה איכותי חשבתי על נאנו או iaudio u3 מה אתם ממליצים? שאלה שקצת לא קשורה - איזה נגן איכותי יותר iaudio u3 או iaudio 6?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים