עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fatNjazzy,

היי, קראתי פה בביקורות שה G3 מגיע עם סנהייזר, אבל כל חנות שהתקשרתי אליה אמור שהוא מגיע עם אזניות רגילות של IAUDIO. למישהו יש נסיון עם זה. איך האזניות הרגילות, שוות משהו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by zoman,

מה שאני מחפש זה מפצל לאוזניות שיאפשר לי לחבר שני מחשבים ,וניתן לשמוע באוזניות מכל מחשב שהבחר מבלי להעביר בכל פעם את הכבל ממחשב אחד לשני ,השאלה האם מישהו מכיר התקן כזה :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mik_amar,

קניתי לפני כמה זמן אוזניות לא משהו איכותי אלא סתם משהו ב 50 שקל שיהיה במה לשמוע בלילה בלי להעיר את כל הבית. הבעיה היא שבואזניה הימנית שומעים יותר חזק מבאוזניה הזמנים וגם יש רעשי רק כאלה ( זה אוליי נראה טיפשי אבל זה הולך בערך ככה: טזזזזזסססטטט...חח) האוזניות הם אוזניות סגורות. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by omri_ro,

http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=15 בעד/נגד/המלצות אחרות, למישהו יש ניסיון איתו ויוכל לשתף אותי

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. Started by zoozoo,

שלום חברים, רכשתי אזניות HD201 של סנהייזר לצורך חיבורן למחשב. אבל - בחיבור ישיר למחשב (ללא הגברה) השמע מהן מאד חלש (גם כשהווליום מכסימלי). הרמקולים שלי למחשב הם ATP3 של אלטק לנסינג, ואין בהם יציאה לאזניות עם הגברה. מה עושים אם לא רוצים לקנות מגבר יעודי ולהוציא עוד כסף? חיברתי את האזניות דרך מגבר פשוט מאד שיש לי, אבל הוא מכניס רעש רקע קבוע מורגש, ומאד לא נעים (Hiss Noise). אני לא רוצה "לסבול" את זה מצד אחד, ולשלם סכום גבוה על מגבר יעודי איכותי מצד שני. אני יודע שיש תוכנות שמגבירות את השמע מהמחשב. האם זה לא פוגם באיכות? יש המלצות לכאלה? יש רעיונות אחרים? אולי אני פשוט לא עושה משהו כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by vl2,

יש לי שאלה האים CREATIVE SBS 330 הרמקולים האלו טובים תודה למי שיענה ;D

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  8. Started by zerocool15,

שווה לי לקנות, ב155$ חדש בקופסה מארה"ב זה כולל משלוח.? כאמור זה דגם לא משומש וסגור בקופסה, שחור והוא כולל רק פרו לוג'יק I. האיביי הזה עושה לי בעיות כבר שנה אני מנסה לקנות P:......

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by D-M-X,

עד לאיזה נפח של זיכרון היא תומכת? עריכה: אופס טעות תעביר ובבקשה לפורום צילום דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by Nemesis,

האם יש תועלת ניכרת ברכישת ESI Juli ולחבר אותו לרסיבר אנלוגית על פני העברת המידע דיגיטלית ולתת לרסיבר להמיר?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by fp581,

בן דוד שלי חשב על ה-UE-10 או על הgrado gs-1000 מה יותר טוב??? או שיש משהוא אחר בכלל שהוא הרבה יותר טוב?? סוג המוזיקה הוא רוק פופ ואלטרנטיב!!! וה UE-10 הכי טוב בפופ (לפי מה שאמרו לי)

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם אני יכול לחבר את הממיר של יס למחשב על ידי חיבור הvideo out לvideo in על הכרטיס 6600GT? ואת הסאונד לחבר לכרטיס קול עם rca של סטריאו למיניג'ק לline in הכחול של הכרטיס קול? ויש תוכנה שמאפשר לצפות בזה ? תוכנת צפייה בטלוויזיה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  13. אהלן חבר'ה.. לפני כמה שנים קניתי מערכת רמקולים קליפס 2.1 (תודה רן!) קיצר.. נשרפה לי יציאה אחת של סטאליט (ערוץ אחד לא עובד) שאלתי והבנתי שזה בעיה שקורת בקליפס.. משהו יודע על הבעיה הזו? מה בדיוק נדפק שם, מה בדיוק נשרף שם? ואיפה אפשר לתקן את זה? תודה!

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by kinggil,

שלום החברה הזאת מייצרת רמקולים לקראייטיב? ואיך הם? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  17. אוקיי פורום יקר נתקלתי בבעיה שהרדיודיסק ברכב שלי יודע לקרוא רק פורמט wma אז אני צריך להמיר את קבצי הmp3 שלי לפורמט הזה... אמרו לי יש איזושהי תוכנה, אפשר לדעת מהי? ניסיתי כבר לצרוב בnero בפורמט audio ולא בפורמט mp3 ולא פעל, צריך את עזרתכם הרדיודיסק עלה לי יקר!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  19. שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by NeoNate,

שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 634 צפיות
  21. אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה ולהעביר אותם מהמחשב בכבל. טוב, אז התמונה עוברת בסדר גמור, אבל האיכות של הסאונד לא משהו, שומעים רעשים.. העברתי מהיציאה של הסאונד אצלי שזו יציאה של פין אחד לאחד מהכניסות ברסיבר. (אדום או לבן) וממש לא שומעים טוב, למישהו יש רעיון, אולי אפשר להעביר סאונד ב-usb או 21 פינים וזה יהיה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by mz237,

t6060 או 5100...שניהם קריאטיב...מה כדאי יותר? חשובים הבאסים האיכות שלהם!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  24. יש לי כרגע px100. אני שוקל לקנות sony v700dj. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=560 השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בסאונד? ועוד שאלה - הנגן שלי הוא אייריבר 120. האם המגבר שלו יתאים לי לסוני? תודה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, שלשום(יום ראשון) אנוכי הלך לבית ספר עם הH10 הנאמן שלו לצידו תוך שהוא שומע מוזיקה. רצה הגורל וקניתי לי פחית מיץ תפוחים על מנת להרוות צימאוני, איך שנכנסתי לכיתתי שפכתי על עצמי בערך רבע פחית מיץ תפוחים. לצערי הרב, הH10 היקר שלי היה בכיסי והוא שבק חיים. פתחתי את הבטרייה וגיליתי שכולה מכוסה במיץ... ייבשתי אותה ואת המכשיר עצמו בעזרת נייר רגיל וכן בעזרת פן, ללא הועיל. כאשר אני רוצה להדליק את המכשיר, שום דבר לא קורה, ריק. אתמול שניסיתי להדליק אותו הוא עוד נתן סימני חיים קלושים כאשר המסך הבהב בלבן. עכשיו, אינני יודע האם המכשיר שבק חיים לנצח נצחים או ש"פשוט" הבטרייה נדפקה וכל שעליי לעשות הוא להחליפה. לכמה חברים שלי יש H10 וחשבתי לקחת בטרייה של …

• 9 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים