אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי שמתעסק הרבה במוזיקה רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר איכותי מהכרטיס האונבורד שיש לו עכשיו לא משהו גרנדיוזי אבל שיספק איכות הקלטה טובה (או לפחות נקיה עד כמה שאפשר) ויוריד קצת עומס מהמעבד בעיבוד סאונד (המחשב שלו ישן למידי) הכרטיס ישמש למוזיקה בסטריאו אבל זה פיצ'ר משני בהחלט
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר איכותי(עד כמה שאפשר) עד 800ש"ח כמובן עם כל הפונקציות של dvd רגיל + קריאת קבצי divx באיכות עברתי על מה שקיים ויש הרבה שהם בתחום המחירים אבל אין לי ממש מושג מה לבחור... תודה לממליצים.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת עם אפשר לראוות וידאו ועם כן אז איך????????????? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס קול - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 ורמקולים - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2854 אין לי הרבה מקום על השולחן ל-Subwoofer, ורציתי לשאול האם ניתן לכבות אותו והאם תהיה פגיעה רצינית באיכות הסאונד. עוד שאלה, מעט מטופשת, מה משקל הרמקולים והסאב? האם לדעתכם זה בטיחותי(לרמקולים) למסמר/לקדוח משטחים בקיר?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רצתי לנקות את המארז .. נתקתי כבלים בטעות, לא ידעת לחבר אותם אחרי זה, הדלקתי את המחשב ואין לי קול ..אני לא יודע לחבר אותם 7 כבלים ..מישהו יכול להגיד לי איך לחבר אותם?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה ההבדל בטכנולוגיה? באיכות? במחיר? ואיך כל אחד מהם בערך עובד תודה רבה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב האם יש למישהו נסיון ויכול לענות לי על השאלה מדוע כאשר אני מחברת מחשב נייד באמצעות S-Video לטלויזיה דרך מתאם SCART אני מקבלת תמונת מסך מחשב אבל בשחור-לבן? שיחקתי עם כל ההגדרות של המחשב הנייד Thinkpad IBM T30 ולא הצלחתי לקבל מסך צבעוני בטלוויזיה. בתודה נלה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למשל iAudio U2 1GB עולה בערך 650 שקל Apex MP52 1GB עולה 270 שקל רק אין בו תמטען סוללת.. מה ההבדל העיקרי בזה?.. שההפרגש גדולבגלל ההטענת סוללות?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלו הם הרמקולים המעולים ובן הטובים ביותר ששמעתי אי פעם אלו הם BOSE האגדתים 5.1 AM6 סדרה 3 משהו לפנים אח שלו אלו הם הרמקולים (עם ה הידיע ) עוצמא מאד חזקה קטנים מוסבים באים עם כבלים באורכים עצומים ומאד אבל מאד איכותים יש להם אחריות של 5 שנים לא שתישתמש בזה אבל יש הסאב וופר נותן עוצמא פנימית כזאת כאילו אתה עומד להתפרץ מתוך עצמך משהו בסט אני קניתי כאלו הם שווים את הכסף כל שקל ושקל קניתי אותם עם מעמדים מקוריים שעלו לי 100 שקל לכל רמקול אני מאחל לכל אחד שיהיו לו כאלה בבית או בכל מקום שבא לו ממש ממליץ עליהם בחום
-
- 68 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקבל המלצות\הצעות\הסברים מה עדיף מה לא בין שני הרמקולים הנ"ל. אז ככה.. אני יתן לכם כמה אינפורמציות על שני הרמקולים ויחסוך מכם כמה דקות של חיפוש ברשת. ל GIGAWORS שמגיעים ב 7.1 ערוצים יש 700 וואט RMS שמתחלקים ל 210 לסאב בגודל 8 אינץ' ו70 לכל אחד משבעת הרמקולים הקטנים . למערכת רמקולים זו יש יחידת בקרה שכוללת שליטה על ה BASS ו TREBLE וגם שליטה על כל זוג רמקולים בנפרד (הצדדיים והאחוריים) והסנטר.. וכמובן שיש למערכת שלט רחוק שיש בו את כל הפונקציות הנ"ל. עוד דבר שרציתי לציין אותו שהרמקולים הקטנים כוללים טוויטר ומיד ראנג' (להבדיל אותם מה MEGAWORKS שיש להם רק רמקול אחד). http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&p…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש לכם מושג על הרמקולים הללו שעברו במוחי לקנותם: רמקולים קדמיים מעולים תוצרת B&W דגם DM-602 רמקולים אחוריים תוצרת B&W דגם DM-303 רמקול סנטר תוצרת B&W דגם LCR-3 רסיבר ONKYO TX-SR501 - כסוף
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ברוב החניות ההבדל בין שני הנגנים הוא משו כמו 300 ש"ח. הנועה הוא נכמר ב-330 ש"ח (ה-T30) והכי זול מה-T10 זה 630 ש"ח או משו כזה. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הנגנים חוץ מההבדל בעיצוב שהוא דיי בולט.. מה ההיתרונות של ה-T10 על ה-T30 ולמה בחלק גדול מהאתרים ה-T30 קיבל ציון גבוה יותר מה-T10?, בגלל שהמחיר שלו לא נותן את התרומה שהוא צריך לתת לעומת ה-T30 או בגלל שהוא פחות טוב. ובקיצור אם אני רוצה לקנות את אחד הנגנים כמה כסף שווה לי להוסיף ל-T10 וכמה זה כבר יהיה בזבוז (במידה וכמו שאני משאר תגידו שה-T10 טוב יותר). ואל תשכחו לציין את כל ההיתרונות שיש ל-T10 על ה-T30 וגם חסרונות, זה ממש חשוב לי.
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני שומע מוזיקה מסוג היפ הופ על וליום 4 והבאס עומד על 50 הסאב מרעיש כזה ,הרעש מגיע יותר מהקופסא אני חושב. אם מישהו ניתקל בזה להגיד לי! יש לי חבר שיש לו אותה המערכת ואין שום בעיה אפילו על וליום 6. ואני מאוד מרוצה מהרמקולים האלו.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901301&refid=6 יש לי פלזמה LG PX4 האם זה אמיתי שזה משפר כלכך הרבה את האיכות תמונה ?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי ביינתים כרטיס קול מובנה על הלוח אם. AC97 לפי מה שהבנתי, הוא תומך עד 7.1 אבל יש בו רק 3 כניסות/יציאות שאפשר להגדיר מה מטרתה של כל אחת עם התוכנה הרשמית שקיבלתי, מה שאומר שאם אני תופס את כל 3 הכניסות, אין לי מקום למיקרופון כרגע יש לי רמקולים 4.1 שתופסים 2 יציאות, ומיקרופון שתופס כניסה אחת. סה"כ - 3 אם אני יחליט לשים רמקולים שתופסים את כל 3 היציאות אני אצטרך לוותר על המיקרופון ? חוץ מזה, למרות שחיברתי הכל נכון, אני שם לב שאף פעם ארבעת הרמקולים לא עובדים לי בו זמנית, רק ה-2 הקדמיים עובדים 1. מתי 4 הרמקולים אמורים לפעול בו זמנית ? 2. האם יש דרך לסדר את זה ? חוץ מזה, רציתי לשמוע דעה אישית על הכרטיס הזה שביינתים, כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אז בעקבות דיון אחר- החלטתי לפתוח את הדיון הזה, בו בתור התחלה אשאל את השאלה: מאיזה אתרים אפשר להזמין כרטיסי קול לארץ? (כמובן שכאלה בהם המחיר שווה את זה)
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 יציאה אחת לא עובדת בסאב של z-2300 למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רסיבר בבית עם 3 או 4 רמקולים+וופר. רציתי לשאול אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב? או שצריך רכיב מיוחד? כרטיס קול אחר שהוא לא אונבורד? מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הימרתי כמה קבצי וידאו לMP4 והמכשיר לא מזהה את הקבצים האלה.. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כרטיס קול שיהווה שידרוג לכרטיס קול העכשיו שלי (SoundStorm) אבל בגלל אילוצים טכנים, אני מחפש כרטיס קול עם RACK חיצוני (או כרטיס חיצוני בכלל ) שתיהיה לו יציאת אוזניות ושליטה על העוצמה של האוזניות , הכרטיס יכול להתחבר בכל דרך (FireWire , USB ) הדרישות האלה הן חובה מהכרטיס.. אני מוכן להשקיע עד 200$ (יש לי כמו כן את האפשרות לקנות בחו"ל) עכשיו ראיתי את הכרטיס הבא http://www.m-audio.com/products/en_us/FirewireAudiophile-main.html - AudioPhile FireWire ב140$ אצל J&R בניו יורק . האם יש אופציות יותר טובות ? ואם כן אשמח להמלצה . תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. יש ברשותי איפוד וידיאו ויש אפשרות בו לשים ARTWORK ולראות את תמונת אלבום כשהשיר מתנגן באיפוד .. בקיצור רציתי לשאול עם יש תוכנה שתסדר לכל השירים שלי אוטומטי את התמונה ... שאלה שניה, אני מחפש אוזניות איכותיות שישמעו צליל נקי ובאסים טובים (רצוי עם גלגל ווליום אבל לא חובה) עד 120 שקל +- תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p4p800 se קניתי מיקרופון וחיברתי בחיבור השמאלי בכרטיס קול מחובר קבל aux למערכת ולחיבור של האוזניות במערכת מחוברות אוזניות סטיראו שכוללות מיקרופון אבל תכבל שלו לא חיברתי קניתי מיקרופון בנפרד וניסיתי לחבר גם לחיבור האמצעי והימני אבל לא עבד שאני נכנס לתוכת ventrilo ואני מדבר הרמקול בתוכנה לא מראה שיש דיבור למיקרופון מה לעשות ????
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כיום רסיבר YAMAHA RX-V430: http://www.ciao.co.uk/Yamaha_RXV430__5734833 אני רוצה לשדרג ל Harman Kardon AVR130, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=AVR130&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&aff=Zap השאלה כאן היא אם אני אשמע הבדל משעותי?, כמו יותר באס, באס עמוק יותר ואיכות שמע טובה יותר? יש לי שאני רמקולים של ELAC מדגם LS100 שעלו לי בזמנו 2500 ש"ח, חברה לא מוכרת בארץ שמשתווה ברמה ל B&W. וסאב 12" WESTRA: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1970# תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-