עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. התנסיתים? מכירים? כל מידע יעזור... תקציב: עד 100 ש"ח. שימושים: שיחות בתוכנות מסרים כגון: מסנג'ר, ICQ, וכדו'... חשוב שאורך הכבל המינימלי יהיה מטר 1 (לא אתנגד ליותר ) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by avishay amar,

אני מחפש אוזניות on ear, באזור המאה שקל (במחירי ebay, אם זו קנייה בחנות אז עד מאתיים). חשוב לי שהן יהיו נוחות (אם אפשר כאלה שמתכווננות) ובאיכות יחסית טובה (של סאונד ובידוד). אם מישהו מכם מכיר דגם ממש טוב במחיר קצת יותר גבוהה- אני אשמח לקבל הצעות, בתנאי שזה דגם שממש נותן תמורה למחיר. קישורים והצעות כלליות יתקבלו בברכה ותודה!

3. שלום, לאחרונה רכשתי מערכת למחשב Altec Lansing ATP3 לאחר שקראתי המון ביקורות טובות עליה, אך התאכזבתי מאוד. הסאונד די עשיר, אך לא מספיק טוב במיוחד בווליומים מעט יותר גבוהים המערכת מתחילה לזייף, סך הכל אני מאוכזב שלא השקעתי קצת יותר במערכת יותר רצינית. אני מחפש מערכת אחרת שתהיה משמעותית יותר טובה מה ATP3 , לא הבדלים מינוריים כי אז לא תהיה שווה ההשקעה, שמתי עין על מערכת יותר מתקדמת של אלטק fx6021 במחיר די גבוה של 1400שח, לא יודע אם היא שווה את ההשקעה, אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת עליה זה יהיה מצוין. סה"כ הקצבתי עד 1000שח למערכת חדשה, אשמח להמלצות על דגמים נוספים ראיתי שאתם מבינים מאוד בתחום(אני די חדש בשוק). תודה ושבוע טוב

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pashpash1,

יש לי כרטיס קול שבא עם המדאר בורד שיש בו שני יציאות ל4 רמקולים... אז חיברתי את הפרונט למערכת סטאריאו שלי ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים לחיבור האחורי... עכשיו עדיף שיהיה אפשרות לתליה ואם יש רמקולים אלחוטיים אז אדרבה אהה ולא צריך יפים או משהו אלה קטנים יחסית... אני אשמך ללינק... ותודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by FunkyMonk,

אני מחפש המלצות למסך טלוויזיה LCD 32", כאשר התקציב נכון לעכשיו אינו ידוע לחלוטין. אני לא מחפש משהו זול, אבל אני גם לא מחפש משהו יקר, אני מחפש משהו טוב. כלומר, אני מחפש המלצות לטלוויזיה שיחסית למחיר שלה היא טובה מאד ומציגה תמונה טובה. את התקציב אני כבר אשיג לפי המחיר של ההמלצות..

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  6. כתבתי את הטווח אינצ'ים הזה כי אני לא באמת יודע את הגדול שאני רוצה. בעקרון אני יודע ש42 זה אחלה אבל שמעתי מאנשים שקנו 42 והם ממש מצערים על זה והיו קונים בכיף 46-52 אינצ' השאלה אם האינצ' עולה גם האיכות עולה בדרך כלל או שזה רק הגודל? המרחק צפייה הוא 3.6 (טלויזיה לסלון) התאורה בסלון היא רגילה, הטלויזיה תשמש לצפיה בערוצים(HOT+HD), סרטים בלו ריי, HD וכל זה.. לפעמים חיבור של מחשב, מצלמה או משהו כזה ואולי בעתיד חיבור קונסלת משחקים הטלויזיה הזאת תחליף טלויזיה CRT שעובדת מעולה עד היום ולכן היא תיהיה גם מספר שנים פה, אז רצוי משהו איכותי, טוב וברמה גבוהה עם כל האופציות שקיימות היום. תקציב אין בדיוק, אשמח לשמוע על הדגמים הטובים ביותר ולמה עדיף כל דגם.. אחרי שאני אקבל דגמים מומלצים אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bsababa2,

שלום לכולם, אני מחפש טלויזיית LED במחיר שנע בין 4000 ל5000 ש"ח. מרחק צפייה 3 מ', תלת מימד בעדיפות נמוכה, full hd, בין 42 ל46 אינצ'. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by EyEOnE,

ערב טוב, מחפש המלצות בקנית טלויזית LED בגודל 40'' - 42''. מה ההבדל בין FULL HD ל-HD READY? אילו דברים נוספים חשוב לדעת בקניה? תודה מראש לעוזרים וסופ"ש נעים לכולם.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by La Or,

אני מחפש טלויזיה LCD לחדר בגודל של 32 אינץ' מקום הצפיה יהיה במרחק של כ 4-5 מטר טווח המחירים יהיה בסביבות 2000-2500 ש"ח חשוב לי מאוד איכות התמונה,בנוסף הטלויזיה תיהיה מחוברת גם למחשב לצפיה בסרטים.. זהו,תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  10. איזה יצירות/אלבומים של BEETHOVEN אתם ממליצים לי לשמוע?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום, קוראים לי סטס ואני עובד בתאטרון, אשר לאחרונה, בעזרת עובדים נוספים - הקמנו שם אולפן הקלטות. את ציוד ההקלטה יש לנו (מחשב,כרטיס קול, מיקסר, מוניטורים, רמקולי רפרנס, מיקרופונים...בקיצור כל מה שצריך), מה שחסר לנו - אלו אוזניות... בגלל שזהו אולפן חדש, ולא מוכר כ"כ, אין צורך ביותר מאוזניה או שתיים, אבל רצוי שיהיו איכותיות כמה שיותר בתקציב שלהם, אשר יתאימו גם בתור אוזנית מוניטור לנגן שנמצא בהקלטה, ואולי גם סוג של רפרנס נוסף בזמן מיקס. התקציב לאוזניה היא כ-500 שקל. השאלה היא האם יש חיה כזאת, שמספקת את הסחורה טוב מאוד ב500 ש"ח, או שאני צריך להשקיע יותר (כן, אני מוכן לחריגות, אך לא גדולות מדי, חריגה בסביבות ה50%). ובנושא אחר לגמרי - אני מחפש כרטיס קול איכותי, אשר יספק לי איכות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. דרישות: יציאת RCA(אנלוגי) וכניסת PL 6.3מ"מ. אני מנסה לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, להוציא איכות אודיו מקסימלית מהמחשב(שמשמש כמקור) ואיכות סבירה להקלטה של גיטרה חשמלית. אפשרות אחת שעלתה היא הASUS XONAR ESSENCE- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8074 עברתי על הביקורת בהיי פיי וראיתי את החסרונות שלו אבל לא מצאתי משהו יותר טוב במחיר הזה. הצעות, הארות והערות, יתקבלו בברכה!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי אותו לא מזמן ואני רוצה לקנות כמו כולם מערכת ורציתי את ההמלצה שלכם בנוגע למערכת עד 1200 שקל ורמקולים עד 500 שקל שיתנו לי את המיטב מבחינת מוזיקה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. בכוונה כתבתי שזה לאבא שלי כי המערכת צריכה להיות בסגנון המערכות של שנות ה-90 היא צריכה להיות קובייתית עם זוג רמקולים (לא חובה קובייתית דווקא) היא צריכה להיות עם רדיו (עדיף דיגיטלי) ועם שלט שמכיל מספרים כדי שיהיה אפשר לעבור בין תחנות שמורות. מצרתי כמה מערכות של פנסוניק אבל הן עם שלט קטנטן בלי מספרים, בעיקר ל-bluetooth. מצאתי גם מערכות נוספות אבל הן בלי רדיו דיגיטלי ונמאס להיות נתונים לחסדיה של האנטנה. אשמח להמלצות + קישורים. טווח עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש לקנות לחדר שלי מערכת רמקולים 5.1 מתחת ל-1800 שקל שהרווחתי עד עכשיו בחופש אני לא צריך DVD אבל אני כן ארצה אפשרות לחבר את המערכת לפליסטיישן 2 שלי וגם למחשב בו זמנית אם זה אפשרי או שצריך בשביל זה רסיבר ... חשבתי לקנות סאב ורמקולים לוויניים על מנת לא לפוצץ את החדר ברמקולים גדולים. האם לקנות מערכת שהרמקולים מתחברים לסאב או ששוה להשקיע ברסיבר או שאני לא אמצא רסיבר סביר בגבול התקציב. תודה אגב השתמשתי באופציית החיפוש ולא הצלחתי למצוא תוצאות המתאימות למה שאני צריך.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. עם ירידת מחירי נגני ה- DVD אל מתחת ל- 300 ש"ח, החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר לטלויזיה הגרוטאה שאני מחזיק. הבעיה היא שבמחירים האלו יש אך ורק מכשירים שמעולם לא שמעתי עליהם... יש המלצות? הדרישות: * מכשיר זול * RPC-1/Region Free * יציאת SCART. יכולת קריאת DivX לא תזיק, אבל לא הכרחית. אם אפשר, נא לציין איפה ניתן לרכוש את המכשיר. ביצעתי חיפוש בפורום, אבל ההודעה האחרונה בנושא היתה מתחילת 2005.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. שלום מחפש המלצות ל-DVD שיודע לקרוא DivX ושאר מיני פורמטים של סרטים. שידע לקרוא דיסקים צרובים, כתוביות בעברית, mp3, jpeg, ושאר מיני ירקות שכדאי שנגן DVD ידע לתמוך בהם. אה, וגם שיכלול USB. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Jook,

אהלן , אני מחפש נגן קומפקטי מבוסס פלאש , עם 2-4 ג'יגה וזמן בטריה ארוך. כמובן שניגון וידאו הוא אקסטרה חיובי ביותר והתקציב שלי הוא 200-250$. עד עכשיו הבנתי שה- iriver clix, sandisk sansa מומלצים. הייתי שמח לחוות דעת נוספת גם על נגנים נוספים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. לבעלי ידע בתחום מבקש לשמוע המלצות לזוג רמקוליים איכותיים לשמיעת מוזיקה . סרטים . וכד' - בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jook,

שלום , זה הפוסט הראשון שלי כאן מאז שנת 2003 אני חושב , נוסטלגי משהו ... אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב עבור אחותי , התקציב הוא עד 500ש"ח , לאחרונה האלטק לאנסינג3 הישנים שהיו ברשותה התקלקלו אחרי שנים של שימוש. מצאתי באתר השוואה בין האלטק לנסינג ללוג'יטק אך מדובר על דגמים יקרים יותר בסביבות ה-1000 שקל. אשמח להמלצות , במיוחד אלטק או לוג'יטק שיש לי איתם ניסיון ... תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by debdeb,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, אין לי דרישות ספציפיות (בגדול אני גם משחק במחשב וגם רואה סרטים / סדרות) ואני רוצה להוציא סכום של לא יותר מכמה מאות שקלים. אני יודע שפעם היו תמיד איזה סטנדרנט מומלץ של ATP3 וכו' והיום כבר אין אותם, אז רציתי לדעת מה כן מומלץ (אשמח לקבל המלצות גם ל 2.1 וגם ל 5.1 או כל מה שעולה על דעתכם).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. המטרה היא קולנוע ביתי, מינימום 5.1.... שוטטתי הרבה, ונואשתי. אין לי מושג ירוק או סגול ברסיברים, ואולי יש כאן מישהו שכן מבין, ויכול להגיד לי מה אני מחפש, מה חשוב שיהיה, מה נחמד שיהיה ודגמים מומלצים. עם רמקולים זה קצת יותר פשוט, פשוט צריך לאהוב את מה ששומעים, אבל גם זה בעיה, כי יש מבחר ענק, והאיכות היא די לינארית למחיר, והתקציב שלי מוגבל... אני חושב שאני יכול להגמיש עד 4000 אם יש איכות מוכחת ששווה את ההשקעה. בינתיים, אני אפילו לא יודע במה כדאי לשים את רוב הכסף, ברמקולים או ברסיבר. בינתיים דגם שמצא חן בעיני היה הDENON AVR 1804. גם ה-SR4500 של MARANTZ נראה חביב. שניהם סביב ה-2000 שקל. מבחינת רמקולים, מה שהכי מצא חן בעיני מבחינת ביקורות היה Cerwin-Vega AV632. הבעיה היא שהם …

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. מישהו ?... הבנתי שעדיף לקנות פיליפס אבל אני צריך עזרה עם דגמים מומלצים נכון להיום תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים