אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417614.0 בסה"כ רציתי אוזניות משולבות עם מיקרופון בחיבור USB ומצאתי דגם יחסית פשוט של מיקרוסופט ב 95¤. שלחתי את אבא שלי לקנות לי אותו ב KSP ולצערי הוא החליט על דעת עצמו "לקנות לי משהו יותר טוב" וחזר עם Logitech Clear Chat Pro שעולות יותר מפי 2 אני לא צריך את המוצר בשביל משחקי מחשב ו/או בשביל לשמוע מוזיקה אלא רק בשביל לנהל שיחות בסקייפ. השאלה שלי בעצם מתחלקת לשתיים. האם האוזניות האלו טובות והאם כדאי לי לשקול להשאיר אותן בכל זאת? (אם תגידו לי שזו חוויה מדהימה לשחק איתן במשחקי מחשב אולי בכל זאת אני אשקול להשאיר אותן למרות שממש לא רע לי עם הרמקולים שיש לי ומחוברים למחשב) אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויכול ל…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב מאחר שיש לי זוג רמקולים ג'נריים שזמנם הגיע והם הפסיקו לפעול. מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהרמקולים הכי מתאימים ומשתלמים בתקציב שאני מחפש הם הATP3 שזוכה לשבחים רבים פה בפורום והJBL CREATURE II שגם עליו יש לא מעט ביקורות טובות. אבל שמשווים ומתלבטים בין שניהם, מה לדעתכם עדיף לקחת? הJBL עולים 50 ש"ח בערך יותר מהATP3, אבל במקרה הזה אין לי בעיה להשקיע אותם אם אני אדע שזה ישתלם לי. השיומשים שלי הם משחקים, מוזיקה ובעיקר סרטים. בקיצור ובלי חפירות יותר, על מה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני משדרג את הפרמ-וור של האי אודיו X5L הורדתי את הגרסה 2.10 העתקתי אותה לספריה בגט של! אבל זה לא שידרג! מה הדרך בנכונה?
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן..... בני דודים שלי משוגעי אודיו קונים כרטיס קול ב2000-2500 שח הם החליטו על זה http://www.emu.com/products/product.asp?maincategory=754&category=754&product=2211 האם הכרטיס משתלם במחיר הזה או שכדאי ללכת על האודיג'י הידוע? וגם מקלדת קונים אבל זה לא קשור: http://www.novationmusic.com/nov_route/docs/prods/remote_25_audio_x/remote25x_audio_over.htm (יש להם שני פטיפונים ואיקוויליזר)
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זהו השילוב המושלם לשמיעת די וי די שתמצאו היום ב2500 שקל. סמכו עליי. חרשתי כל כך הרבה, וכשקניתי את זה ושמעתי את סצינת הלובי של מטריקס 1 עם ה 550 MEGAWORKS THX הייתי בשוק עקב האיכות שהופקה מה550 שלי ומשריקת הכדורים בסראונד אמיתי מלא ,במיוחד שכל זה שווה בערך 2500 ש"ח . . . המפענח DDTS 100 מכיל בערך 3 כניסות דיגיטליות ו3 אנלוגיות לחיבור רוב המכשירים בבית, כמו גם כניסה קואקסיאלית(עגולה) ואופטית. בחיבור למכשיר DVD שלי XORO 415 ואפילו בתוספת קובץ XVID בשני חלקים, במקרה זה היה TERMINATOR 3 בגירסת AC3,שזה 5.1 או 6 ערוצים, (חובה שהיה AC3) הוא ממש שווה ערך לחווית DVD שתיקח בבלוקבאסטר ותשמע בבית. פשוט עולם אחר של צפייה בסרטים בביתך. באמת, אני נשביתי בקסמו של המפענח הזה. במיוחד כשהוא…
-
- 58 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב ככה סתם חיפשתי נגן ולאדע איך מצאתי את זה: http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 זה עולה קצת 1300 שקל אבל יש שם 40 ג'יגה..מוזר..=\ מה אתם אומרים על זה? ועוד דבר מישו יכול להמליץ לי על משו זול[כמה שיותר זול] אם מינימום 4 ג'יגה?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים בתקציב הנ"ל החדר שלי ממש קטן בערך שתי מטר וחצי על שתי מטר הרמקולים ישמשו כנראה רק לסרטים הם יתחברו למחשב אבל אך ורק כאשר אני ירצה לצפות בסרט בשאר השימושים יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב. הדרישות: לא גדולות במיוחד עוצמה היא לא דרישה כי החדר שלי קטן רק צליל שימלא את החדר אבל שיהיה איכותי כמה שיותר חשבתי לנסות לקנות מחו"ל בעזרת חבר של אבא שעובד שם(ארה"ב) את הקילפוש יש להם דגם 2.1 אם אני לא טועה השאלה אם הוא טוב לסרטים. המלצות אחרות התקבלו בברכה אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני מערכת שלפחות תיתן הצדקה להשקעה הזאת ולהחלפת המערכת סטריאו שכרגע משמשת לסרטים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד חשבתי לחבר את הסלון עם המערכת האיכותי שיש לי וטלויזיה עם מסך רחב לכל חומר המולטימדיה שיש לי (עשרות סרטים וקליפים, אלפי שירים ותמונות משפחה) התחלתי להתארגן על מחשב SFF (ASUS TERMINATOR III) היה האופציה שעליה הלכתי, זה היה מחשב יחסית ישן שהצלחתי לארגן במחיר מגוחך, אבל אז ראיתי את הNC-500 ופשוט נידלקתי, הוא עושה את כל מה שתכננתי לSFF שלי, יותר שקט והרבה יותר אסטטי. עכשיו כבר הזמנתי אותו (קניה אימפולסיבית משהוא.... ) עכשיו אני מחפש REVIEWS עליו באינטרנט ואני לא מוצא כלום. כנראה בגלל שהמוצר חדש יחסית. בכול מקרה רציתי לשמוע מכם על יתרונות וחסרות שלו לדעתכם, הנה אתר המוצר- http://www.nowcom.tv/moreInfo.php?action=products/iptv/nc500 אני אקבל אותו עוד כמה ימים ואז אני…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם אפשר לקנות רדיו דיסק מארצות הברית, ולחבר אותו בארץ לרכב? לא תהיה בעיה עם החיבורים ברכב או עם הרדיו?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית מסך LCD 32 אינץ' של LG ויש בעיה מדי פעם הצבע הלבן הופך לכתום זה לא תמיד קורה וזה נראה כמו כתם כתום. שהתקשרתי לחנות שממנה קניתי את המסך הגיעו כמה "טכנאים". שיחקו קצת עם השלט. אמרו שהבעיה נפתרה והלכו כעבור כמה דק' הבעיה חזרה מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני עד אתמול השתמשתי באוזניות של Shure SRH240 ששירתו אותי טוב במשך כמה שנים טובות, אבל הגיע זמנם ואני חשבתי לקנות את אותן האוזניות, אבל אני מניח שדברים השתנו מאז שקניתי אותם ואני לא הכי מבין באוזניות אם לומר את האמת, אני משתמש בהן בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים[אולי גם מוזיקה קצת] אני אשמח להצעות בטווח המחיר של 350 ש"ח [אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם]
-
- 71 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
אני מפעיל סרט במחשב דרך BSPlayer איך אני מפעיל כך שיהיה סראונד 5.1? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב את עזרתכם. חיברתי בפעם הראשונה את הiPod (30GB)החדש שלי למחשב עם מערכת הפעלה WinXP. האיייפוד נתקע מאז על תפריט הראשי על השעה בו חובר ואין לי שום אפשרות לבצע פעולות, פשוט לא נגיב - נתקע ואף לא מבצע כיבוי אוטומטי. בנוסף קיבלתי הודעה במחשב שהתקן הUSB לא מזוהה כהלכה. ה iPod נרכש בארה"ב. מה עלי לעשות. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבלים בבית והחלטתי לחבר אותם למחשב. אני רוצה להשתמש בכרטיס קול של המחשב לתורך הגברה בזמן אמת (לא לצורך הקלטה). חיברתי את הממיר, דרך יציאת Composite שלו לLine In של המחשב (במחשב כרטיס קול מובנה, משהו סטנדרטי של AC5) והרמקולים מחוברים לLune out ואני לא שומע את מה שהממיר מוציא באודיאו. השאלה שלי איך אני אשמע את מה שהממיר מוציא לכרטיס קול, האם אני צריך איזה תוכנה או שיש משהו בWindows שמאפשר שמיעה זמן אמת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מערכת קולנוע LG lh-D6236 ואת הרמקולים והבאס' אבל אין לי את החוטים רציתי לדעת איזה אני צריך לקנות. תודה מראש לכל עזרה
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הMICROLAB SOLO6C חשבתי על זה המון לפני שקניתי ומצאתי אך ורק מיקום אחד אפשרי לרמקולים ולשולחן בחדר, אין שום אפשרות להחליף מיקום של משהו, כל רעיון שיהיה יגרום להמון בעיות בתפקוד של הדברים בחדר. עכשיו במיקום הזה יש לי הדהוד ממש ממש כבד באזור ה100-150 הרץ. ניסיתי לשים את הרמקולים בקצה השולחן ולהתרחק ולשמוע ככה וזה נפתר לגמרי והיה נשמע מדהים, ואגב זה גם היה נשמע הרבה הרבה יותר חלש מאשר המיקום שעושה הדהוד. (אבל זה מיקום רק לבדיקה כשאני יושב באמצע החדר לרגע, לא משהו אפשרי.) הנה תמונה של המיקום הנוכחי של הרמקול השמאלי, הימני ממוקם בצורה דומה ישר מול הקיר בצד ימין אבל אין לידו ספריה. לרמקולים יש פורט אחורי שמגדיל מאוד את הבעיה. אבל גם כשדחפתי אל הפורטים את ה…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקלה המערכת סטריאו שברשותי (Sony MHC-RG330) מסיבה לא ידועה, ואני צריך המלצות לגביי מעבדות תיקון. - תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המכשיר הנ''ל שכתוב בכותרת מארצות הברית ברגע שאני מחבר את זה פה בארץ מיד נדלקות לי שלשה נורות ימניות ושום כפתור לא מגיב הוויפי לא דולק לא מצליח להדליק אותו כאילו הכפתורים לא מגיבים לי?? ולמה נדלקות מיד שאני מחבר לחשמל 3 ורק לא וייפי מישהו יודע ?? אולי צריך לשנות הגדרות לארץ ??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מalessandro את ה MS1, את החבילה הם שלחו ב27 לאוגוסט ו... היא עדיין לא הגיע >.> דיברתי איתם באימייל והם אמרו שזה יכול לקחת עד 9 שבועות, אבל חשבתי שאולי יש פה משהו עם ניסיון שיכול למליץ לי מה לעשות, יכול להיות שהאוזניות נתקעו במכס? או שסתם המשלוח מתעכב.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה קטנה (21) לחדר,60HZ+ אם זה אפשרי עד 1000 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-