אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מערכת כזו כדי לחבר את הסטריימר שלי, לרוב אני רואה סרטי HD שמגיעים כבר בתצורה של 5.1 לכן אני צריך חיבור אופטי כי זה החיבור היחידי שיש לי בסטריימר. כעקרון מצאתי רק את המערכת הזו SC-PT170 PANSONIC http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 אם לא תהיה ברירה נקנה אותה אבל אני מקווה שיהיה אפשר למצוא משהו בתקציב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לכם מושג אך אפשר שבאודוי רגיל 192קילובייט ישמעו לפחות ב 4.1 שגם ה subwoffer יקבל אותות בוינאמפ או מדיה פלייר? יש לי NF7-S עם Logitech Z-640 והכל עובד מעולה ב 5.1 בסרטים ומשחקים אבל במויזקה יש בעייה
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לפני שנה ככה קניתי אוזניות למחשב ב- 80 ש"ח כאלה שמכסת את האוזן. חצי שנה עברה ופתאום הפסקתי לשמוע בצד ימין. אמרתי טוב, נהרסו האוזניות בטח חרא של אוזניות, אז החלטתי לקחת משהו קצת יותר רציני- אוזניות של logitech ב200 ש"ח ועכשיו אחרי 4 חודים בערך הבעיה חוזרת! יש איזו שהיא בעיה עם מה שאני עושה? המשותף לשתי האוזניות זה ששתיהן מכסות את האוזן, וכשהבעיה התחילה שמעו רעשים סטטיים כששינו ווליום, או הזיזו קצת את החוט. מה יכולה להיות הבעיה, וכשאני קונה עוד אוזניות ממה כדאי לי להמנע כדי שזה יקרה שוב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי צריך המלצה על LCD 46 Full HD תחובר לסוני 3, וליס HD תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את המודעה יש ברשותי technics quartz sl-q300 ונשברה לי המחט.. המחט מסוג : epc-p30 אם מישהו ירצה תמונה אני יעלה.. מי שיודע איפה אני יכול להשיג מחט כזו שיעזור לי בבקשה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש ת'כרטיס לא בשימוש, או רק הכבל לא בשימוש, אני מחפש אותו בנרות.. או אם יש למישהו דרך להמיר את האופטיקל-אאוט לחיבור רמקולים רגיל (PCM נדמה קוראים לזה).. בצרות צרורות -ZigZag
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות רמקולים עד 2000 שקל(עכשיו אני עושה שדרוג רציני בהכל אם מישהו ראה פירסמתי עוד כמה פוסטים על מפרט מחשב, מדפסת וכו'...). חשבתי על z5500 ארבע שאלות. 1. האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים למחשב ולטלוויזיה בחדר בו זמנית(p3000e)? 2. שאלה רק לבעלי ה-z5500 (למי שאין בבקשה לא לענות על השאלה הזאת ולהסתמך על ביקורות, מפרט, זה לא אומר לי כלום. איך הרמקולים מבחינת איכות, עיצוב והאם הם שווים את הכסף? 3. אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר של עד 2000 שקל ללא חריגה(אפילו של 50 שקל)? והכי חשוב חדש לא יד שניה! 4. לפני 3 שנים קניתי רמקולים של creative SBS 2.1 370 ב-150 שקל. קודם כל הרמקולים ממש ממש טובים יחסית לתקציב של 150 שקל. החלטתי לקנות רמקולים חדשים, מכוון שהצליל כל כ…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוזניות קשת, סגורות למטרת משחקים ומוזיקה. עד 500 שקל ורק מהארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו איזה מסך הכי טוב מביניהם? LC42SA1 או LC42WD1E או LC42RD2E תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
באופן פתאומי הרמקולים החליטו לא לעבוד. נראה שהמערכת לא מזהה אותם או משהו כזה. (לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים עצמם). יש לי פה כמה תמונות בקשר לבעיה הזו: איך אני פותר את זה? * אם זה לא שייך לפה אז סליחה ואשמח אם תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום , אני מתכוון לקנות את הטלוויזיה הזאת , אבל לא מצאתי ביקורות עליה ואני לא בטוח לגביה. מישהו מכיר את הדגם? מישהו יודע מה השם של הדגם בחול? (זה אמור להיות שם שונה , אחרת כבר מזמן הייתי מוצא ביקורות). ואם כמובן יש לכם המלצה על טלוויזיה אחרת בגודל 50 , תומכת עברית ובתקציב הזה (~7500) , אשמח לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מאמין!!#%%^ בחיים לא חשבתי שכזה דבר יקרה הנגנים הכי אהובים עליי,שלטעמי הם הכי איכותיים,הכי נוחים,והכי מקוריים הלכו לעולמם אין יותר RIO http://computers.walla.co.il/?w=/4/770835 אני מבקש-דקה דומיה לזכר הRIO.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל את חוות דעתכם על הציוד הבא שאני הולך לרכוש: רסיבר DENON AVR1604 / DENON AVR1705 או רסיבר YAMAHA RXV450 / YANAHA RXV540 (מה ההבדל ביניהם? במה האחד יותר טוב מהשני?) רמקולים: JBL SCS146 תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של סוני MZ-N1 ואני רוצה לחבר אותו לרכב הרדיו-טייפ ברכב הוא גם של סוני, דגם XRC5090 אם זה עוזר, ויש בו מאחורה כניסת AUDIO IN.. חיברתי את הMD היום בעזרת כבל RCA לרדיו-טייפ אבל אין לי מושג איך להעביר ממצב רדיו למצב MD (הרדיו מלפני חמש שנים ואני לא מוצא את החוברת הפעלה שלו) מקווה שתוכלו לעזור לי!!
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אם ניתן לחבר את שידור הטלויזיה למחשב עצמו ? היינו יש לי בממיר פייברבוקס של הוט יציאה HDMI למסך , אז חשבתי לחבר אותה לכניסה של HDMI של הכרטיס מסך ? זה אפשרי ? דבר שני האם ניתן לראות על מסך אחר משהו שאני רואה במסך אחד מה שמוזן ישירות מהממיר פייבר ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא phenom II 920 4 GB ram AMD HD 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב gpu התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא האם אני יכול להמנע מלשדרג שילוש ורק להחליף כרטיס מסך או שאין לי ברירות ואני חייב?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב בפורום עצמו למטה רשמתי את אותה הודעה אבל לא ממש ענו לי אליה(או שענו ולא הבנתי אם זה שווה או לא ) אז אני חוזר על ההודעה והשאלה שלי האם שווה לקנות את המערכת שהיא עם 4000w (כי היא עומדת בתקציב שלי) או לחכות ולנסות לעלות את התקציב שלי למערכת עם 5000w או האם בכלל יש לכם משהו אחר להציא לי למה אני מחפש מערכת עם 5.1 במחיר 300 שקל משהו כזה ההודעה שרשומה למטה למי ששכח על מה אני מדבר טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל ה…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קראתי פה קצת בפורום ולא הבנתי מה ההבדל בין רסיבר למגבר. מה ההבדל ביניהם? מה זה בעצם רסיבר? ומה זה בעצם מגבר, הוא בטח מגביר משהו אבל מה? תודה
-
- 19 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לברר על רמקולים 2.1 תקציב בכללי עד 1000 בלי לעבור אני מחפש משהו 2.1 באמת איכותי ועם עוצמה (לא צריך שיעיף תבית אבל שירגישו אותו אם אני רוצה חזק) דרך אגב יש לי XTREME MUSIC אז אני לא רוצה שיהיה לרמקולים בעיות חיבור איתו הבאתי אחד מכל חברה גדולה Z-4 - חמוד אבל נראה לי לא משהו איכותי SOUNDSTICKSII - נראים יותר מידי מצועצעים למרות שאני יודע שהם טובים ITRIGUE L3800 - העדיפות השניה שלי נראים לי אחלה רמקולים FX4021 - נראים לי הכי טובים הכי איכותיים למרות שמראה שלהם נראה ממש ענתיק והמחיר שלהם גם טוב מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם יש כרגע רמקולים 5.1 של logitech: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מכיון שחלק מחוטים הם קצרים חיברתי מאריכים לקחתי כבל rca וחיברתי עם בננה נקבה כדאי לחבר לחוט הקצר (לא רציתי לחתוך) ועשיתי בדיקה אם הכול עובד ויש צליל בכל הרמקולים. הבעיה היא בסרטים היא שאני שומע את כל הצליל מקדימה ושומעים חלש חלש חלש מאחורה. הכרטיס קול שלי הוא: Audio Adapter Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller ויש לי עוד כרטיס: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=360699 אם אני יחבר אותו למחשב הסאונד ברמקולים ובעיקר מאחורה יהיה חזק יותר?? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אותן באינטרנט במחיר די זול והביקורות מראות שאלו אוזניות מעולות בעיקר יחס עלות ותועלת. רציתי לשאול איפה הקאצ'? הכל טוב ויפה מלבד מספר דברים מינורים שאני מוכן לוותר עליהם במחיר מגוחך שכזה (בסביבות ה60$). ebay http://www.ebay.com/itm/JVC-KENWOOD-Head-band-Portable-Headphone-HA-S500-B-Black-From-Japan-/261218621082?pt=US_Headphones&hash=item3cd1d7d69a amazon http://www.amazon.com/JVC-Head-band-Headphones-HA-S500-Z-Gunmetallic/dp/B008FWB9XW/ref=pd_bxgy_e_img_y/175-6176792-9105801 יש אלטרנטיבות טובות יותר בטווח המחירים של ה100$ פחות או יותר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת לרכב.. משהו שיהיה בעוצמה סבבה.. כאילו לא חזק יותר מידי וגם לא חלש יותר מידי.. [עד 1000 ש"ח כולל רדיו דיסק] תודה.
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי כרטיס כזה יש לי בעיה קטנה. בכללי הבעיה היא - הכרטיס לא מזוהה בווינדוס ואני לא יכול להתקין דרייברים בגלל שזה לא מזהה לי אותו. עכשיו אני יתן יותר פרטים, על כל מה שניסיתי עד עכשיו. קודם כל הלוח-אם שלי : Asus A8N-SLI , מעודכן בביוס האחרון מהאתר של אסוס, ווינדוס אקס פי סרביס פאק 3, מחשב קצת ישן אבל עדיין אין לי ולא היה לי שום בעיות עד עכשיו. שקיבלתי את הכרטיס בדיוק מה שעשיתי, מעבר לזה לא ניסיתי לעשות כלום : 1. הלכתי לביוס, הלכתי ל onboard device configurations וביטלתי את ה AC97 Audio 2. ניסיתי ב 3 סלוטים שונים של PCI לחבר את הכרטיס, ועדיין לא הראה אותו בווינדוס כאילו לא שמתי שום דבר. 3. האור האדום על הכרטיס עצמו שזוהר על ה X-FI דלק, מה שאומר שלא היה שום בעיה …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה התקציב עד 10000 ש"ח 42 אינץ , שתתמוך ב- FULL HD ושהתמונה בשיטה ST (הרגילה של הממיר) תיהיה איכותית.. בנתיים מתבלט בין אלה.. 1) LG 42 60 UR הסקארלט...נתונים יפים... 2) SAMSUNG 40 A650 3)SHARP 42 X20E לפי מה שהציעו לי השארפ הכי שוו אחר כך הסמסונג ובסוף הLG.. מה דעתכם...או אולי יש עוד הצעות?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-