אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו. יש לו כרטיס קול מובנה. ובזמן האחרון הרבה פעמים הרמקולים שלנ המערכת מתחילים לעשות מין רעש סטטי מציק כזה ולא שומעים נגיד מוזיקה וכאלה. וכשאני קצת משחק עם החיבור של המערכת למחשב זה מסתדר ואחרי כמה דקות שוב חוזר לרעש. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ניטרלתי את הכרטיס o/b לaudigy 2 zs ואני שומע "רעש לבן". אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית, השימוש בכרטיס יהיה ע"פ הצרכים הבאים לפי הסדר:מוזיקה סרטים ומשחקים לגבי המחיר אני לא סגור אבל בסביבות ה 500 ש"ח (המחיר לא סגור עדין אני פתוח להצעות) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
טוב לאחר התלבטויות החלטתי לשדרג את הקול במערכת הדי זקנה שלי ויצא לי די טוב אבא שלי עוד כמה ימים טס לאמריקה אז הוא יביא לי מש שזה יוצא ממש ממש זול קריאטיב X-FI אקסטרים מוסיק מבחינת מחיר הוא הכי מתאים לי ונתנו לו הרבה המלצות והוא טוב כי רוב השימוש שלי הוא למשחקים אז הוא נותן לי 100% מענה -עכשיו שאלה לגביו הוא יעבוד על המערכת שלי?(פרטים בצד) כי אומרים שיש איתו באגים במערכות וכו עכשיו לרקולים logitech Z-2300 החלטתי על מערכת משובחת בשביל הכרטיס קול עכשיו אני לא יכול 5.1 אין מקום בחדר אז החלטתי לקחת 2.1 איכותי ביותר.. - השאלה האם זה באמת האיכותי ביותר בסביבות המחיר הזה (ואני משיג את זה ב-150 דולר שבארץ זה עולה 1000) הבנתי שיש לזה גם תמיכה ב-THX.. -עוד שאלה הבנתי שלכרטיס יש רק 4…
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
* לא ידעתי איך להגדיר כרטיס קול שהוא לא on-board, אני מניח שאתם מבינים את הכוונה מכיוון שאני מבלה את רוב הזמן שאני על המחשב בהקשבה למוזיקה, ומכיוון שהאוזניות הזולות שלי כבר מתחילות להידפק, החלטתי להשקיע קצת, והמחשבה המקורית הייתה לקנות אוזניות sennheiser 555 וכרטיס קול AUDIGY 2 ZS , עכשיו הזמנתי את האוזניות (אמורות להגיע ביום שני) ולפני שאני מזמין את הכרטיס אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות, אולי אני בכלל לא צריך את הכרטיס קול? האם ההבדל בין כרטיס הקול המובנה שיש לי עכשיו לבין האודיג'י יהיה כזה גדול? האם הכרטיס המובנה לא ינצל את האוזניות כמו שצריך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקחת את ה Logitech Z-5500 שימשו גם למחשב לשירים ומשחקים וגם לטלויזיה לסרטים או פשוט לקנות מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר בסביבות 2500 ש"ח ... אני מדבר על סט של 5 רמקולים... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN בקיצור לרסיבר או ל-DVD או איך שלא תקראו לזה אין יציאה/כניסה אופטית.... חשבתי להחליף אותו ב-DVD אחר שיש לי בבית שיש לו כזה דבר וכמובן שלכרטיס קול שלי יש כזו יציאה אופטית. האלה היא האם כדאי לי? אני ארגיש הבדל? ומאיפה משיגים בכלל כבל אופטי כזה? עסק יקר?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה על הXFI באתר, ועכשיו אני נמצא בהתלבטות קשה: יש לי מערכת Z5500 5.1 של לוגיטק שכוללת גם כניסה אופטית, גם כניסה קואוקסלית וגם כניסות אנלוגיות לסראונד. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומתלבט האם לבחור לוח אם שמשלב כרטיס קול, או שמא להשקיע בXFI או בכרטיס מתקדם אחר. אני מעוניין לחבר את המערכת למחשב בחיבור דיגיטלי כדי לשמור על האות - האם זה באמת עדיף? השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטי DVD / DIVX שבשבילם צריך סראונד, וכן משחקי מחשב (מוזיקה לא בעדיפות גבוהה). האם יש טעם להשקיע בכרטיס הXFI (או כרטיס אחר של Creative) רק בשביל אפקט הEAX? אני לא יודע כמה משחקים תומכים בקידוד DTS/דולבי ואני מניח שבמשחקים שלא תומכים אז אופצית הEAX תיתן שיפור משמעותי - אבל האם יש גם שיפור במשחקים אש…
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מערכת רגילה גדולה כמו לכולם .... איך אני מחבר?? מקווה להסבר ברור..@ תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לעקוף את כל תהליך הלבשת התרגום המסורבלת?! לא מזמן אמרו לי שאפשר פשוט בצריבה להוסיף את הקובץ התרגום, ובאופן אוטומטי יש תרגום האם זה נכון?!...או שיש דרך יותר קלה?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, מצאתי בבית שני רמקולים (טובים) של מערכת סטריאו ישנה, וחשבתי אולי לחבר אותם למחשב במקום הרמקולים הדפוקים שסיפקו לי בחנות מחשבים. שתי שאלות: 1. יש לי כרטיס קול בסיסי מאוד. האם ברגע שאני אחבר רמקולים גדולים ואיכותיים יתחילו להישמע כל מיני עיוותים באיכות הסאונד? אני מתכוון ל-distortions, לדוגמא, שעד היום לא חוויתי. ידוע לי על אנשים אחרים שחיברו רמקולים כאלו למחשב, גם כן לכרטיס קול בסיסי, והאיכות סאונד אצלם טובה מאוד. 2. האם זה משנה אם אני מחבר מערכת סטריאו שלמה למחשב או רק רמקולים? אני מעוניין לתפעל את כל בקרת הסאונד מהמחשב, ואין לי טעם פרקטי להשתמש בכל המערכת. רק אם הדבר משנה את איכות הסאונד אני אשקול אותו. ושוב, זה חיבור רגיל לחלוטין של שני רמקולים בסטריאו, בלי ש…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת מידע והמלצות לרמקולים למחשב. עד היום המחשב שלי היה מחובר למערכת סטריאו, כך שזו איכות השמע שאני מחפשת ברמקולים. הבעיה שהמערכת לוקחת לי יותר מדי מקום וחוץ מרמקולים לא נעשה בה שום שימוש לכן החלטתי להחליפה. קראתי שיש תוספת לרמקולים קטנים שנקראת סאב וופר, מה זה? מה ההבדלים בין סוג אחד לשני... כיצד אוכל לדעת שאני מקבלת ברמקולים איכות סטריאו ולא איכות של רמקולים קטנים שבקושי ניתן לשמוע משהו מהם בקצה השני של החדר. גבול המחיר שלי הוא עד 300 שח. תודה מראש לכולם לרה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפי מה ששמתי לב הסנטר עובד לי רק שבסרטים יש את הדיבורים של השחקנים והוא אחראי על הוצאת צלילי הדיבור שלהם, האם אפשר להגדיר בתוכנת הניגון Winamp מדיה פלייר משחקים וכו', שהסנטר גם יעבוד, המערכת מוגדרת 5.1 במאפייני שמע בלוח הבקרה, אך הסנטר לא עובד עם הווינאמפ, מדייה פלייר, משחקים וכו', אלא רק בסרטי DVD.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V630 5.1 רמקולים לא הכי טובים אבל סבבה אני מחפש כרטיס קול חדש שיתמוך ביציאה אופטית 6.1 (אני מוסיף סנטר בקרוב) מה אתם אומרים על: ?AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold? או כל רעיון אחר יתקבל בברכה אם אפשר שיהיה םחות מ 500 ש"ח תודה רבה לכולם על כל רעיון
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה הזאת בפורום המתאים... דוד שלי קנה פלזמה רמקולים רסיבר הכל יותר מ13k עכשיו ביגלל שהוא התלהב ממש (שלא נדבר על הקיר גבס שהוא עשה והכל ממש בתוך הקיר ממש ממש יפה הוא עשה שם) עכשיו הוא רוצה להתנתק ויאס ולשים צלחת לווין אין לי מושג מה מי מו ואיך זה הולך הוא רוצה מארז שיהיה ממש יפה למרות שמצאנו מלא אבל הבעיה שלי בעצם היא יש לו מחשב אינטל 1.6 גיפורס 2 וזיכרון 256 האם הוא יוכל להכניס את זה למארז HTPC.? האם המערכת הזאתי תספק אותו לצפיה בסרטים בילבד? (לא משחקים רק מערכת הפעלה וסרטים) אני צריך קצת פרטים על הנושא הזה של מערכות HTPC תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם העברת קבצי MP3 לפורמט LOSSLES תהווה שיפור משמעותי ?האם פרמט ה MP3 שומר שתוכו קבצים שיפתחו בלוסלס? או רק מפורמט WAV
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חשבתי על LOGITECH Z5500 איך הם ? יש לי LCD 32 אינץ בחדר אפשר לחבר אליה והכל ? האם הרמקולים האלה טובים או שיש משהו עדיף מבית CREATIVE וכו' ?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עד לא מזמן השתמשתי במערכת סטראו נחמדה של שארפ, מפאת חוסר מקום וצריכת מקום לא פרופורציונלית לאיכות הסאונד, החלטתי להוריש אותה לאבי היקר, ולרכוש מערכת רמקולים ייעודיים למחשב. הרי אני לא צריך טייפ או CD PLAYER, והמערכת שימשה רק להגברה של המחשב. השימושים כמו בכותרת, אני מצד אחד מאזין נלהב של מוסיקה, ועל כן אולי כדאי לחשוב בכיוון של סטראו, אבל מצד שני המחשב שלי מחובר לLCD 26" - כך שסרטים הם שימוש מאוד נפוץ. מצד שלישי, בתקציב שלי סראונד איכותי הוא לא כל כך אופציה, כי אין לי כל כך תקציב למערכת כמו Z5500 (וגם אם כן, הייתי קונה רסיבר וסאטליטים מינימליים בכסף שהיא עולה). אז הדילמה הובילה אותי לאלה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7893 כאילו סראונד בלי הבלאגן של הח…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים עם כרטיס קול מאותו הדור - game theater xp 7.1 רכשתי לאחרונה מערכת רמקולים logitech x530 וחיברתי לכרטיס הנ"ל (חיבור אנלוגי). ברור לי שהכרטיס נחשב לישן למדי ולא תומך בכל הטכנולוגיות החדשות, אבל בכל זאת - כאשר אני מנסה להפעיל משחק מודרני כלשהי (nfs most wanted לדוגמא) אני לא יכול בכלל להשתמש ביכולות הסראונד של הכרטיס. אפשר רק לבחור בין מצב mono ל stereo. בסרטים לעומת זאת אין בעיה. האם זה צריך להיות כך, או שיש דרך להפעיל סראונד בסיסי לפחות עם כרטיסי קול ישנים?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל מאוד חשוב לי לדעת ומאוד אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן... 1. למה משמש חיבור אופטי וקואקסאלי במערכות סטריאו? 2. האם איכות השמע בחיבור זה משתפרת לעומת חיבור שמע RCA אנלוגי? והאם במעבר מאות דיגיטלי לאנלוגי יש פגיעה באיכות האות? 3. מדוע עדיין מוצאים רסיברים / מגברים חדשים עם כניסות שמע אנלוגיות? 4. האם איכות השמע תלויה גם בשיטה בה הוקלט הדיסק כמו במקרה של סרטי DVD המוקלטים בהתאם למפענח מסוים? 5. האם מגבר עדיף באיכות השמע שלו על פני רסיבר? המון המון המון תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך המסביר כיצד להמיר סרט המוקלט בקלטת וידאו לדיסק DVD. תודה מראש. נ.ב - סליחה אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות, הדיוידי הישן טיכו שיש לי כבר שבק חיים... בכלל לא הייתי מרוצה ממנו ורק חיכיתי שימות חח.. אז הגיע הזמן לקנות DVD חדש. הכיוון הוא DVD קורא DiVX במחיר סביבות ה-300-400 שקל.. שקורא את כל סוגי הכתוביות (sub + str + txt יספקו אותי). נתקלתי בDVD של חברת KiSS שאומרים שהיא בין הטובים בעסק.. DVD KiSS DP-1000 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=1 מה אתם אומרים? הוא שווה את ההשקה של ה150 שקל?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני עושה מבחן לכרטיס קול או לסאונד במחשב? פשוט במספר משחקים, הפיצוצים שיש במהלך המשחק נשמעים פשוט גרוע, ואני יודע איך הם צריכים להישמע. אני צריך אולי להתקין את הדרייבר האחרון או משהו כזה? איך אני בודק מה אני בדיוק צריך?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בבית אוזניות AT-AC7 (אם אני לא טועה בשם), שמבחינת איכות הקול הן מצויינות ואין לי צורך ביותר. הבעיה איתן, שאני משחק במשחק WOW המון שעות ברציפות והאוזניים מתחילים לכאוב בטירוף (הן נורא לוחצות, ומכאיבות אחרי זמן שימוש ממושך). זאת הסיבה שאני מחפש אוזניות חדשות, שמיועדות רק לזמן שבו אני אשחק ב-WOW. לא צריך אותן למוסיקה או כל דבר אחר... חשבתי על ה-Hd202 sennheiser, שעולים קרוב ל-230 שקלים. יש משהו טוב יותר בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש אוזניות איכותיות הנתלות על האוזניים לריצה ושאר אימוני כושר. תקציב: עד 150 ש"ח. תודה מראש, קובי.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-