אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בחרתי בכרטיס הקול הזה http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653 אבל עכשיו אני רואה שאין לו יציאה לג'יסטיק האם זה יכול להיות הרי בכרטיסים פשוטים יותר יש יציאה לגויסטיק
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בקניה מ banggood הוא מבקש שאבחר Adaptor. יש לי אפשרות בחירה בין EU, UK, US – זה משנה מה אבחר? דוגמה: https://www.banggood.com/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-S912-3GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1118613.html?rmmds=cart
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברשותי רמקולים למחשב מדגם creative sbs a300 אני מחפש להחליף אותם למשהו איכותי יותר כי הסאב שלהם צורם לי ואני מרגיש שהם לא שווים שקל. לאחרונה נדלקתי קשות על Harman Kardon soundsticks III. אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ב - 169 דולר שזה 620 שקל. השאלה אם המוצר גם יפה וגם אופה או מדובר במוצר עיצובי ויפה נטו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
היי, קניתי H10 חדש - אני לא מצליח למצוא לא במדריך שלו ולא באתר של IRIVER כמה זמן כדאי לתת לו לטעינה ראשונית , אני חושב שהיה פה איפשהו דיון על זה אבל אני לא מוצא אותו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזייה והייתי רוצה לקבל מכם המלצות, הדברים שחשוב לי בכרטיס: * כרטיס חיצוני. * חיבור לממיר. * תמיכה ב-HD, אמנם כרגע אין לי ממיר HD, אבל בעתיד וודאי יהיה... * תמיכה ברזולוצייה גבוהה (1920X1200) וצפייה במסך רחב (המסך שלי הוא 2408WFP של Dell). * חיבור לפלייסטיישן. * שלט, אני מאמין שזה סטנדרט בכל הכרטיסים, אבל חשוב לציין את זה. * שיהיה אפשר לפתוח חלון צפייה קטן ולהמשיך לעבוד על המחשב. תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, היום קניתי מפצל וכבל. חיברתי את המפצל לכרטיס קול, למפצל חיברתי את הרמקולים של המחשב שלי (ATP3 המדהימים) ובנוסף חיברתי גם עם הכבל שקניתי את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (רמקולים גדולים מאוד, כמו מהסבנטיז כאלה, ובכלל זו מערכת ישנה). עכשיו יש לי בחדר מערכת 4.1 עם סאונד וסראונד מדהימים. הבסים כאן זה כמו מועדון... אבל השאלה שלי היא האם זו באמת מערכת 4.1?! כלומר, האם כרגע אני יכול לשלוט רק ברמקול האחורי שמאלי וכדו'? כי מהנסיונות שלי לא נראה לי שזה ככה..... אם כן, אז מה בעצם ההבדל בין מה שיש לי כרגע למערכת 4.1 ולמה מה שעשיתי בעצם לא נחשב למערכת 1.4 עם אפשרות שליטה על כל אחד מהרמקולים בנפרד? תודה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
רמקולים חדשים! אומגה אדיו 603 קיבלתי אותם מאודי התותח עכשיו אני מחפש להם מגבר (אנטולי מזהה? ;D )
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוניי לשדרג את כרטיס הקול של המחשב !!! אני מעונין לשמוע מוזיקה משני ערוצים ולא 7.1 ערוצים!!! האם במקרה זה אני ירגיש בהבדל בין שני הכרטיסים הבאים Hercules Digifire 7.1 Audigy2 VALUE Audigy 2 ZS Platinum Pro אשמח לעזרה (הכרטיס מיועד לשמעית מוזיקה בלבד לא למשחקים)
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים ריצפתיים של פיור אקוסטיק . אני לא מרוצה הטרבל לא נשמע טוב, אני מניח שהבעיה היא טוויטר. אני רוצה להוסיף טווטר השאלה האם זה אפשרי ? ומה עלי לעשות? . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים 5.1 למחשב חדש וזקוק לעזרה . מערכת שמחירה יגיע עד ל700 ש"ח , לחדר סגור עם פיזור רמקולים נוח . מחפש מערכת שטובה למשחקים ולמוסיקה יחד . אני מתלבט בין x530 לבין ה x540 של Logitech איזה מערכת יותר טובה לדרישות ? ואם יש דגמים יותר טובים של Creative או של חברות אחרות ? אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
או שיש איזה אפשרות כלשהי להוסיף ל-H140 תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים למחשב שישפרו לי את המשחקים שאני משחק בהם ושיכניסו אותי אל אוירה של המשחק התקציב שלהם הוא 500-200 עם זה עוזר ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% - משחקים 25% - סרטים 25% - מוזיקה תודה למי שעוזר באמת מגיע לו כפיים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על Altec Lansing ATP3, 2.1, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, העניין הוא כזה, חבר שלי צריך לקבל יונדאי I10 מהעבודה והבנתי שחברת הליסינג הורידה את המערכת BUILT-IN של יונדאי והכניסה מערכת רגילה במקום. הוא לא יודע מהי המערכת הזו אבל חשבתי שבטח כדאי לו לשדרג אותה. המערכת המשודרגת שהציעו לו היא קנווד 4044 USB. מה אתם אומרים על המערכת הזו? האם אפשר לחבר אליה IPOD? מהי הדרך הטובה והזולה מבחינת עלות/תועלת לחבר IPOD לרכב? תודה לכולם!!!
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1? אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז. במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס? אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה. במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? http://cgi.ebay.com/NEW-iRiver-H10-6GB-MP3-PHOTO-PLAYER-COLOR-LCD-FM-RECD_W0QQitemZ5823953388QQcategoryZ114623QQrdZ1QQcmdZViewItem בהתחלה רשום בצבע סגול Direct Transfer Photos from Digital Camera
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטעים מבדרים של יוסי בובליל הדורבן ולהעלות ליוטיוב ובכלל גם לתפוס קטעים שככל הנראה יצונזרו.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסוג ALTEC דגם MX5021 אני מבקש המלצה לכרטיס קול טוב ע"מ להצדיק את איכות הרמקולים...
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום, חיברתי iMac למגבר ישן של מערכת סטריאו והכל עובד. אני שוקל לשדרג את המגבר. האופן העיקרי בו אני שומע מוזיקה הוא Spotify דרך המחשב. כדי לשמוע מוזיקה באופן הכי איכותי בקונפיגורציה הזו, עד כמה חשובים הרכיבים האלה מ-10-1 (10 הכי חשוב). הכבל שמחבר בין המחשב למגבר, 10-1. המגבר, 10-1. הרמקולים, 10-1. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-