אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in (גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה, אני לא מבין כל כך ברמקולים אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי לקנות רמקולים. המחשב שאליו יתחברו הרמקולים כנראה בלי כרטיס קול או אם יש אז ישן ביותר. אז אני צריך איכשהו שהרמקולים יחפו על החוסר בכרטיס קול,(תקציב רשום למעלה). תודה על העזרה יוני
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום !! אני מעוניין להמלצה לאוזניות למחשב ולנגן MP3. האוזניות הן לילד בן 11, ככה שלא צריכות להיות היי אנד. התקציב הוא עד 150 בערך. ראיתי בזאפ את הסנהייזר HD201 והEH150 שחזקה יותר. הן טובות ?? מי עדיפה ?? אולי דגם אחר ?? תודה רבה לעוזרים !! אני חייב לצאת לקנות, אז אישרור סופי שלכם הוא זה שיחליט.
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965p ds-3 יש לו כרטיס קול מובנה Realtek ALC883 8 Channel Audio Codec תמיכה ב - high definition audio. אני מעוניין בהמלצות לרמקולים בעיקר בשביל מוזיקה ומשחקים אפשר גם 2.1 כי אמרו לי שבתקציב הזה אולי כדי לקחת 2.1 איכותיים מאשר לקחת 5.1 עם איכות ירודה, ועדיף עם יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. תודה מראש לכל העוזרים ;D * הרמקולים שאני משתמש בהם עכשיו הם רמקולים מלפני כמה שנים מאוד טובות אז כמעט כל דבר חדש יהיה יותר טוב מהם ^^
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אשר יחובר לרסיבר onkyo ולרמקולים B&W ישמש בעיקר ל סרטים ולמוזיקה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול הזה http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=72480&saleNo=1475818 ואיבדתי את הדרייבר ואת הקופסא שלו... מישהו יכול לעזור לי להשיג את הדרייבר כדי שאני אוכל להתקין אותו?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
מה יהיה ההבדל ביניהם בהנחה שאני לא מקצוען גדול בתחום המוזיקה. מיועד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה .
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צריך המלצה על רסיבר בסכום הנקוב. הוא מיועד גם למוסיקה וגם לסרטים.
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? Tongue) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס ה…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? ) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס הקול…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן חברים, כפי שחלקכם יודעים, אני משתמש באוזניות AKG K340 שהן דגם מיוחד במינו אשר עושה שימוש בדרייבר דינאמי, דרייבר אלקטרוסטטי וממברנה פאסיבית בכדי להפיק את הצליל שלו. לצערי לפני כחודשיים שברתי את החלקים החיצוניים של האוזניות, ולכן הצליל השתנה (למרות שהן עבדו בסדר גמור). כיוון שהייתי צריך להזמין חלקי חילוף מגרמניה, החלטתי שאני עושה את זה בגדול ומזמין עוד כמה חלקים בשביל מודינג. אני אציין כאן כי עוד לפני שהזמנתי את החלים עשיתי מוד אחד קטן והוא מתיחה מחדש של הגומיות שמחזיקות את הרצועה של האוזנייה על הראש, וזאת בכדי שהאוזניות יישבו בצורה יותר יציבה על הראש. היום, בשעה טובה, הגיעו החלקים מגרמניה. החלק הראשון היה להחזיר את המסגרות שנשברו. החלק השני היה למקם את הפאדים החדשים…
-
- 220 תגובות
- 30.4k צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו בגאדגטים ושלחו אותי לכאן: אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש , ברצוני לחבר מערכת של רמקולים 5.1 איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך בזה? איזה חיבורים אמורים להיות במחשב? ואפילו יותר טפשי מזה , איך לבדוק איזה לוח אם ( הכרטיס קול הוא built in אשמח לתגובה מלומדת תודה [br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 19:54:21 ברשותי לוח אם ASUS p5Gz-mx
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים עד 1000 שקל עדיף אפילו פחות אם אפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, כל כך הרבה אנשים מבקשים עצה לגבי קניית כרטיס/מערכת חדשים שכבר לא נעים לי לשאול... אבל בכל זאת החלטתי שאין מנוס וניסיתי ליצור שם כמה שיותר מושך לטופיק שלי, מקווה שזה יעבוד;D. ולנושאינו, ה"ציוד" שלי כרגע: כרטיס און-בורד Realtek AC'97 Audio ומערכת סטריאו שמחוברת אליו aiwa NSX-SZ500. הצרכים: גם כרגע וגם לאחר הרכישה, מירב השימוש יהיה ל MP3 (ולא CD) ול DivX/XviD/x264 (ולא DVD), ההאזנה מתבצעת בחדר בגודל סטנדרטי (לא בסלון)... מיותר לציין שאם אני יכול באותה מכה להשיג גם סאונד טוב למשחקים, סידי, דיוידי, סראונד וכדומה אני *כן* אהיה מעוניין בכך, אבל רק במידה והדברים הנ"ל יושגו בהשקעה קטנה מעבר, כי לקפוץ מעל הפופיק בשביל דברים שאני בקושי משתמש בהם לא נראה לי סביר…
-
- 52 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם; אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים (למרות שאני כנראה גם יחבר אותם לאייפוד שלי). טווח המחירים שאני מעוניין בו הוא עד 180 ש"ח, אני רוצה אוזניות קשת, סגורות. אני מתלבט בין שני דגמים, עקרונית אני לא ממש מבין בתחום, כך שאם למישהו יש איזושהיא המלצה אחרת, או יודע מי מהן עדיפה יותר אני יודה לו מאוד. שני הדגמים: אלה של סנהייזר שיותר מצאו חן בעיני - http://www.headphones.co.il/store/main/producat_ver.aspx?id_prod=96 או אלה של קוס - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ur15&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=387&aff=Zap〈=he# תודה לעונים -רון
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-