אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היום אחר הצהריים הגיעו אליי שי (a12beat) ודימה (Alfies). על סדר היום היה לשמוע את הרמקולים שהבאתי היום הביתה לבדיקה, לשמוע את ה-701 של שי (תתחדש!), את המגבר הנייד של דימה (תתחדש גם אתה!) ולהכין כבל לדימה בכדי לחבר את האוזניות למגבר. אם יש למישהו שאלות על הציוד אפשר לשאול גם כן (היו שם ה-555,701,340 יחד עם המגבר שלי, מגבר X1 נייד - נדמה לי שזהו שמו, וה-HeadRoom AirHead של דימה). אבל סתם בכדי להעביר את הזמן אני מצרף כמה תמונות (באדיבותו של דימה כמובן). בתמונות רואים את ה-340, ה-701, ואת כל הציוד יחד. Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השמוש בעיקר למוסיקה מחובר למגבר סטריאו - אנלוגית.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מתלבט בין רמקולים של Creative Inspire 5.1 P5800 או של LOGITECH X530, מה עדיף? (התקציב בערך 500 ש"ח) וגם איזה מסך טוב יש? (דק כמובן ולא יקר)
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
השימוש יהיה בחדר ילדים נתלה אותה מעל הדלת או משו. כמה אינ'ץ אתם ממליצים ? תקציב : 1200 שקל , תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
למה תמיד קבצים של Windows Media Audio יותר כבדים מקבצים של RealAudio ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם! אז ככה החלטתי לשאני רוצה קצת יותר ממה שהיה לי עד עכשיו ולפני כתיבת ההודעה הזאת בדקתי בפורום פה ובעוד איזה מקום וזה לא כזה עזר לי כי לא היה משו שמדבר אליי אז החלטתי לנסות פה שאולי תעזרו לי עם מה שאני רוצה לקנות. כרגע יש לי כ.קול און בורד והרמקולים זה של מערכת sansui לפני איזה 10 שנים או יותר וזה לא מספק אותי. אני צריך את השילוב של הכ.קול והרמקולים בשביל מוזיקה בעיקר מסוג טראנס פסיכודאלי ומטאל שיר לדוגמא: 02-double_r.e.l_-_scum_of_the_earth-jfk עדיפות לזוג רמקולים וגם החדר שלי לא גדול במיוחד 11 מ"ר אבל שבווליום דיי גבוה עדיין יהיה צליל באס איכותי ולא שעוד רגע יתפוצץ הרמקול. יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8nf-9 האוזניות זה לאייפוד וידאו ה30 ג'יגה, אני מעוניין באוזניו…
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת רמקולים של 4.1 של genius . החיבורים הם בחלק האחורי של הסאב וופר: כעיקרון אני מבין שאני אמור לחבר 2 כבלים אל המחשב- אבל במחשב יש רק שקע אחד (הירוק). כרגע חיברתי את הרמקולים רק עם כבל אחד - ויוצא שבעצם 4 הרמקולים משמשים כקדמיים בלבד. מה עליי לעשות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לגבי האוזניות, אני רוצה שיהיו איכותיות עם טווח טוב. אני רוצה קטנות שנכנסות לאוזן בלי קשת מעל הראש, ולא סובלות מאוברלוד(זה מה שיש לSONY שלי, שיש לי אותם כבר 6+ שנים, ואני לא רוצה לשחוק את האיכויות שהגיעו עם הנגן שלי, שההבדל ביניהם לאלה של סוני הוא שמיים וארץ). לגבי המערכת, הדגם: NSX-SZ50. נשבר לי רמקול אחד מהמקוריים שהגיעו איתה, ומאז כל רמקול שאני מחבר נותן אובר באס רציני ומעצבן, שכאשר שומעים רדיו לא ניתן להבין מה מדברים. מה ההצאות? רמקולים שנכנסים לתדר או יש דרך להוריד את הבאס לגמרי(אני מוריד לפחות את כל האופציות הגלויות מהתפריט וזה לא מזיז הרבה).
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
Don't have hebrew here,so I'm sorry, :-\ I'm probably going to bring those speakers from here its only 170$ 8), but will there be any problems with the electricity?what adapter should i use in israel and how much will it cost me? Thank you for your help
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית APEX 811, אני רוצה מערכת שתיהיה חזקה עם סאב טוב ואם באמת צריך אז גם רסיבר. (לפי מה שהבנתי רסיבר לא יכנס לי ממש בתקציב).
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש חנויות בארץ שמוכרות את הדגם הזה? אני מחפש תחליף הולם לX-FI
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
סביבות ה-150.. רצוי 2 רמקולים וסאב. יש משהו קצת יותר איכותי מהלוג'יטק R20? הצעות? תודה
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה המגבר שומש גם לגיטרה וגם למחשב,עכשיו שיש לי שתי מחשבים בחדר אני צריך שיהיה בו 3 יציאות, אחת לגיטרה אחת למחשב 1 ואחת למחשב 2 חשוב שיהיה בו כמה אפקטים אבל זה לא כזה חשוב כי תמיד אפשר לקנות בנפרד והסאונד בנפרד תמיד יותר טוב מאשר אפקט שבא עם המגבר. תודה למי שיעזור.
-
- 44 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש לחבר שלי אוזניות ורמקולים בסביבות ה1500 ש"ח עכשיו אני חשבתי על לחקל את התקציב בצור הבאה 1200 לרמקולים ו300 לאוזניות.. עכשיו הרמקולים הולכים לשמש בעיקר למוזיקה.. והאוזניות למשחקים + מוזיקה.. אני חשבתי על השילוב הבא.. אשמח להערות/הארות למיניהם אוזניות EH250 Sennheiser או Sennheiser HD212 או Sony MDRXD300 ורמקולים Z5300 של Logitech
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
כול רמקול יכול להיות סאב יש לי רמקול של S.R 60W ממערכת סטראיו יותר ישנה שלא בשימוש. ויש לי מערכת 5.1 ערוצים חדשה שקניתי ב300שקל והרמקול מתאים בול עכשיו אם אני יחבר אותו בתןר סאב אני ישמע יותר טוב את הבאסים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה בקיצור...לחבר את המערכת שלי למחשב בחיבור אופטי... במערכת יש...השאלה היא האם בכרטיס קול יש... איך זה אמור להיראות?? יש לי כרטיס קול של קריאיטיב LIVE! 5.1....
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.techtop.co.il/protech/index.php?action=showitem&item_id=51 (חדש) תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני קונה בגלל שהם יכולים לקרוא כתוביות בעברית... אז מה אתם ממליצים? מה עדיף? יש לי LCD 32" LG ומערכת 5.1 רוב הסרטים שאני רואה (כמעט כל הסרטים) הם DVDRIP .. עם כתוביות..
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com/cms/headphones/3959bcea6976f903/index.html מישהו יודע מה המיקום של האוניות האלו ביחס לאוזניות כפטור של סנהיסר או ה CX300? אם אני יכל לקנות אותם במחיר של CX300, מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הם טובות לגיימינג ? איך הם למוזיקה ? שוות ת 250 שקל ? אלה האוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275 אם אתם לא מכירים עוד משו איך ה H4 יותר טובים בהרבה? שווים ת 50 שקל תוספת ? הנה הם למי שלא מכיר.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16276
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הורדתי את שיר חדש שהיה בפורמט WAV ששמעתי אותו הוא לא היה באיכות מי יודע מה.. 128Kbps או איך שלא אומרים.. לאחרונה היתענניתי באוד בנושא MP3 שכולם טוענים שזה זבל ולא מוזיקה.. יש לציין שאני לא מבין גדול בנושא וכול השירים שיש לי על המחשב הם בפורמט MP3. אז איפה היינו.. הורדתי את השיר שהיה באיכות לא משהו ואמרתי בוא ננסה להמיר את השיר לפורמט איכותי יותר, כדי לעשות זאת השתמשתי בתוכנה: Acoustica Audio Converter Pro. שיחקתי בהגדרות שלה וגילית שאם אני יעביר שיר מ- MP3 ל-OGG אז הוא יהיה ב 350-370Kbps. (אם אני לא טועה ככול שזה יותר גבוהה אז האיכות היא טובה יותר..) תמונה: אז חשבתי שאם אני ימיר את השיר לפורמט OGG השיר יהיה באיכות טובה יותר (לא שהיא הייתה גרועה פשוט ככה טוענים)…
-
- 50 תגובות
- 6.4k צפיות
-