עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elias,

אהלן, מצטער על השעה המאוחרת, אבל ככה זה השעות שבהן אני חיי. בכל מקרה לעניין. אני כרגע בשוונג של שדרוגים, ובראש סדר עדיפויות עומד העניין של הסאונד. כרגע יש לי רסיבר סטריאו של ROTEL יחסית ישן אבל עובד טוב. ואני צריך להתאים לו רמקולים, קודם כל אני לא אודיופיל אבל אני מזהה איכות כשאני שומע(לא ברמה של פירוט במה וכו..) או לחילופין רואה בעיניי. אין לי ממש בעיה לעבור את התקציב אבל אני לא יודע באיזה נקודה כבר התחיל שלא להרגיש הבדל בין נגיד לרמקולים בשווי של 2000 לבין רמקולים של 4000 ש"ח. לכן אני פונה אליכם ליעוץ והכוונה. נכון לאכשיו יצא לי לשמוע סט של JBL 5 רמקולים + סאב שעולים 2990, סה"כ נחמד אבל נראה לי מיותר כי אני לא צריך את כל הסט, החדר שלי יחסית קטן 12 מ"ר. לכן חשבתי להתמקד …

• 30 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by orlevi_85,

כותרת... אני צריך בדחיפות את הפס קול של הסרט להרוג את ביל חלק 1 אם מישהו יכול להביא לי לינק או שם מלא של הפס קול אני אשמח תודה!

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אני מחפש אוזניות מוביליות וקלות לאיכסון, חשבתי על אוזניות כפתור אבל אני צריך שהן יתפסו חזק לראש כי אני מתכוון לרוץ איתן. לא יודע אם זה משנה, אבל אני שומע בעיקר מטאל, קצת רוק, ויש לי iaudio x5l. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  4. אני מעונין לקנות מחשב יד שנייה כדי לראות סרטים לטלוזיה .. שאלתי עם פנטיום 3 800 מספיק בשביל לראות סרטים בלי קפיצות ? ואם לא איזה מחשב מספיק בשביל זה (הרעיון לא להשקיע יותר מ 1000 שקל ) מדובר רק במעבד + זיכרון + לוח אם+כרטיס מסך פשוט +DVD+ מארז משופצר+ ספק פשוט

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by ilai,

האם dvd שיש לו יציאת usb אומר שאפשר לחבר אליו נגן mp3 ולראות דרכו סרטים כשהוא מחובר לdvd ? משהו ניסה?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by matvey99,

שלום בקרוב אני רוצה לקנות את האוזניות 3H של STEELSOUND , עכשיו יש לי כרטיס קול רגיל על המחשב (מובנה) ואני מחפש כרטיס קול שיתן לי כמה שיותר איכות מהאוזניות האלו. ראיתי שה XFI ממש טוב למשחקים שזו המטרה שלי אבל הכרטיס הזה מאוד יקר ואני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להוציא 600 שקל על כרטיס קול. אז בבקשה תמליצו לי על כרטיס "יחסית" טוב שיתן לי כמה שיותר איכות סאונד. תקציב : 200 שקל . תודה יש לי כרגע משהוREALTEK AC97 ולא יודע אם זה קשור אבל יש לי AGP

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by SyndromE,

http://en.wikipedia.org/wiki/Mains_hum מכירים את ה-Humming הזה ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Mains_hum_60_Hz.ogg איך אני נפטר ממנו ? X-FI eXtremeMusic מחובר אנלוגית לרסיבר Yamaha (ב-6channels input). מעל ל- 30db- ברסיבר ואני שומע את ה-הממממ.. ככל שאני מגביר מעבר לגבול זה - כך ה-הםםםם מתחזק. (כשהרסיבר מנותק מהכרטיס, ולמשל האוזניות מחוברות ישירות - הכל בסדר. מסקנה - קשר ישיר לחיבור הרסיבר לכרטיס)

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

שלום, יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל, ליתר דיוק הZ700 שהוא טוען שזה אותו דבר או דומה מאוד , במחיר נמוך מאוד [מתחת ל300 ש"ח] (יד שניה). השימוש העיקרי לאוזניות יהיה משחקים ומוזיקה, האם כדאי לי? שאלות נוספות: 1. האם צריך מגבר בשביל לקבל איכות טובה עם אוזניות אלו? היו לו עוד שאלות אבל אני לא זוכר כרגע.. טוב, תודה רבה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by liiight,

אני רוצה שיהיה לו הארדיסק של לפחות 20GB ושיהיה סבבה בכלליות אין לי שום מושג בתחום הזה, חוץ מזה ששמעתי שIPOD זה בעיקר הייפ ומחיר מנופח. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  11. מה זה בכלל, ואיך אני מחזיר את זה לסיומת WMA? אם זה עוזר משהו אני עובד עם ADOBE AUDITION, אבל זה קרא רק עכשיו, קודם זה היה WMA

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. היי, אני משחק במשחקים ב-multi עם חברים ורוצה לדבר במיקרופון, חיברתי אחד ( שהמוצרף לאוזניה ) למקום הנכון במחשב, אולם זה לא עושה כלום, אני לא יכול לדבר איתו, אני מניח שהמחשב קלט אותו כי כשחיברתי הוא שאל אותי מה חיברתי ולחצתי מיקרופון והוא אמר לי שזה המקום הנכון, אבל זה לא עושה כלום, בבבקשה תעזרו לי. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gil_k,

שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי פה, זה נראה לי פורום מקצועי , אני מקווה שיענו לי פה על השאלות אחרי שהשתדרגתי באוזניות חדשות (hd250 של סנהיזר) אני צריך המלצה לכרטיס קול, הוא ישמש למוזיקה ולמשחקים בעיקר counter_strike 1.6 חשבתי ללכת על CREATIVE X-Fi XtremeMusic מKSP ב 650 ש"ח. התקציב הוא לא יותר מ 700 שקל. האם זה כרטיס טוב ומומלץ? והאם יש לכם המלצות אחרות? תודה. גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by Evilution,

שלום לכולם, בראשותי ATP 3 מזה כ-5 שנים כבר, אחלה רמקולים אבל אני מרגיש שיש מקום לשדרוג. השימוש העיקרי הוא למשחקים, כאשר התקציב עומד על בין 1000-2000 ש"ח (+/- 200 ש"ח). באופן עקרוני אני מתלבט בין Z2300 לבין Z5500 (כאשר באמצע עומדת האופציה של GigaWorks ProGamer G500). מדובר בחדר בינוני על X-Fi ExtremeMusic. השאלה העיקרית היא האם יש ל-Z2300 עדיפות כלשהי על ATP3, ועד כמה סרואנד מהווה הבדל (מכיוון שלצערי לא יצא לי לחוותו). תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. אוקי קניתי היום CX300 עשיתי להם כבר BURN IN של שלוש שעות מוסיקה. כמובן שצריך עוד קצת. אבל אילו הקרשמים עד עכשיו. נוחות: כמה רמות מעל הTHE PLUG. מי שמכיר את האוזניות של הTHE PLUG הם באים עם אטם שכאילו קנית בריקושט וגילית שהם בכלל נגד הרעש שיש במטווח הקרוב לביתך... באמת אני מנקה אוזניים פעם ביום. ועדיין איכשהו כל פעם שהכנסתי אותם לאוזן הם היו יוצאות אממממ איך אני יגיד את שמנוניות לעמות זאת האטמים של הCX הרבה יותר נוחים, יושבים טוב בתוך האוזן כמו שצריך. קל מאוד להכניס אותם. הPLUG לעומת זאת דורשים כמה זמן עד שמתרגלים להכניס אותם לאוזן כמו שצריך וגם אז הם קצת לא נוחות. החוט של הTHE PLUG לבד ובצורה של Y רגיל לעומת החוט של הCX שהאוזניה שבצד ימין יותר ארוכה מהשמאל מה שאנ…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by skywalker131,

שלום. יש לי סרט בפורמט divx. שיש בו במספר מקומות כתוביות מובנות באנגלית שאני רוצה לשים שם גם כתוביות שלי בעברית רק במקומות האלה אבל העניין הוא שאם אני שם כתוביות אז הם מתערבבות אם הכתוביות המובנות ואי אפשר לקרוא אותם. האם אפשר לצרוב את הסרט אם הכתוביות ולראות על הדי.וי.די בצורה שהם יהיו על רקע שחור?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  17. רכשתי לא ממזמן את הטלויזיה הזאתי וקצת הסתבכתי עם החיבורים יש בצד חיבור RCA מאוחורה עוד 2 RCA חיברתי DVD בצג ושבאתי לחבר את הממיר וה וידיאו הסתבכתי ונאלצתי לחבר את הממיר דרך הוידאו. מאחורה יש חיבור RCA אחד שהוא כזה מוזר עם הרבה כניסות וכאשר אני מחבר לשם אז רואים שחור לבן ולא שומעים טוב , החוברת של הטלויזיה כתובה ביפנית אז לא הבנתי כלום אולי למישהו יש את הטלויזיה הזאתי שיוכל לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  18. אני מחפש אוזניות איכותיות והבנתי שבארץ זה לא כל כך קל למצוא במחירים נורמאלים אז השאלה שלי איך זה באנגליה כי אולי אני יכול להשיג משם. אז למישהו אולי יש אתר אנגלי שמתעסק בזה. בעיקרון אני מוכן לשלם 300 שקל (כמה שזה יוצא בליש"ט) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. http://www.officedepot.co.il/(qwdctay211lg5kvag5hgd545)/catalogFamily.aspx?ID=593471&CID=100 מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. ראיתי כמה לוחות אם שיש להם כרטיס קול מובנה ..חלקם עם 6 ערוצים וחלקם 7 או 8 . לא כ"כ מבין בזה ...האם זה קשור לכמות היציאות\כניסות בחלק האחורי של הלוח ? או שזה מיועד לערוצי הקלטה עם תוכנות או בכלל שזה קשור לכמות הרמקולים שניתן לחבר למחשב (קולנוע ביתי) ? אודה אם תוכלו להסביר בקצרה בנושא או אפילו קישור למאמר \ ת'רד (עברית) .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום לכולם, עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו המיקרופון שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי 2 מיקרופונים שונים ובדקתי שהם תקינים על מחשב אחר. יש לי windows xp 64 bit בבקשה עזרה....

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by BoA,

ברצוני לקנות רמקולים חדשים למחשב. התקציב שלי הוא מ700 עד 1000 שקל, אם יש לכם משהו ממש מומלץ למחשב אז אולי אני אשקיע 1500 (התקציב גמיש). חשוב לי שהבאס שהם יפיקו יהיה איכותי . לא משנה לי 3.1 או 5.1. יהיה נוח אם תביאו לי כמו כן אתר מומלץ ששווה ממנו להזמין דרך כ.אשראי (אתר עם תנאי שירות ומשלוח טובים). אני לא ממש מבין בזה אז אני לא יודע אם צריך איזה כרטיס קול מיוחד במחשב וכו' אז הסברים כללים יעזרו לי. תודה

23. יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשתמש בו כ-HTPC לניגון סרטי HD 720P דרך חיבור VGA למסך LCD AMD XP 1800+ 256MB RAM ATI RADEON 7000 (לא בטוח 32MB או 64MB...) - תושבת AGP אני מניח (אין לי כרגע אפשרות לבדוק) שהוא חלש מדי לנגן 720P (אין צורך ב 1080I) הבורד תומך בעד AMD XP 2600 ובעד 1GB RAM האם ומה אני צריך לשדרג לניגון 720P ?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by vourt,

היי, יש לי נגן MP3 שלא מצליח לקרא קבצי MP3 בעברית. זה לא משנה אם שיניתי את שם הקובץ לאנגלית, כנראה יש עדיין סימנים שנשארים בתוך הקובץ. האם יש איזושהי דרך ל'נקות' את הקובץ שלא יהיה בו מידע בכלל?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by AC/DC,

שלום אני בקרוב יהיה בדיוטי פרי בדרך לפולין לשאלתי - יש אותו בדיוטי פרי ? אם יש כמה הוא עולה ? אולי המלצות למשהו בסיגנון תודה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים