עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקי זה מערכת של 5.1 2 רמקולים קידמיים גדולים אחד סנטר ו2 אחוריים ב2 הקידמיים שומעים מצויןן וחזק ב3 אחרים האחוריים והסנטר שומעים אבל לא כולכך חזק והבאס לא כולכך מורגש ואני מציין שבעבר שזה היה מחובר לטלויזיה היה שומעים אותם ממש חזק במחשב עם מוגדרים בתור 5.1 ומערכת סראונד עכשיו קיצרתי את הכבלים כמה שאפשר ועדיין לא שומעים חזק במיוחד עכשיו אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה אני ישמח בתודה יוני.

2. Started by dids22,

היי. קניתי השבוע את ה 6C והיום פתחתי את הקופסה. שמתי לב שהקונקטורים של הכבל אודיו שונים.(יש לי את ה 4C) ושהשליטה על הווליום/באס וכו היא מהצד. חיפשתי קצת ברשת, ומצאתי חנות אחת שמוכרת אותם http://hard.rozetka.com.ua/24494/p24494/ חוץ מהשלט, הכל אותו דבר כמו בלינק. יכול להיות שזו הגרסה הראשונה של הרמקולים? או שאולי יצאה גרסה חדשה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Yonatan-A,

מכיוון שדי נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם האייריבר שלי (מרוסקות ליתר דיוק. עצה שלי, אם אתם אוהבים את האוזניות שלכם, אל תדרכו עליהן ), אני צריך אוזניות כפתור טובות חדשות. בדקתי באמאזון בקשר לSennheiser 500, והופתעתי לראות את המחיר הזעום שלהן http://www.amazon.com/gp/product/B00004Z0BO/ref=pd_kar/103-4890636-3713450?n=172282. הבנתי שאלה אוזניות לא רעות בכלל, ועם מחיר כזה זעום חשבתי שכדאי לי להזמין אותן. אבל אולי יש לכם המלצות אחרות. אני לא רוצה אוזניות יותר מדי יקרות (ע"ע Shure :-\), אבל אוזניות כפתור טובות שיחזיקו לי. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by shaharo,

שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח הכרטיס קול שאני מתכנן להשתמש בו הוא ob על הלוח הבא http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=158 אמרו לי שהוא טוב בגלל שיש בו כרטיס קול Sound Storm מובנה האם הוא באמת טוב? השאלה העיקרית שלי מה לקנות איזה רמקולים? ראיתי בפנדס שתי דברים Logitech 640 Creative InSpire 5200 שניהם בסביבות התקציב שלי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by UponTheRose,

אני מקווה שאני בפורום הנכון, יש לי תהייה לגבי הקלטות: בנאדם חובבן שרוצה להקליט דיבוב וסאונד FX ברמה איכותית למחשב לדו' בשביל סרטוני פלאש, האם הוא צריך לקנות מיקרופון איכותי שיתחבר למחשב או שכדאי כבר לקנות רשמקול איכותי ויקר מסנן רעשים? תודה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by kdani,

מחפש בידורית איכותית בדגש על סאונד, אבל גם קישוריות BT נורמלית, בטריה טובה וכו' - שמותאמת גם לחיבור של כלי נגינה, עם רמקולים אלחוטיים. 12" מבחינת הגודל. יש המלצות ?

7. Started by Fetalo,

אני רוצה לשדרג ת'אקוסטיקה של המחשב (כרטיס on-boardו ו2 רמקולים ב 100 ש"ח פשוט לא מספקים אותי :saint:) אז מה אתם מציעים לי א. כרטיס קול חדש וסט רמקולים טוב ב. כרטיס קול חדש ומערכת מיני סטאריו תקציב... בו נגיד לא מעל 1000 ש"ח נ.ב אשמח גם לקבל הצעות למה לקנות (דגמים מחירים) תודה חבר'ה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי. השתמשתי עד כה באוזניות של Bludio (דגם UFO). עבדו מצוין עם כל אמצעי השמעה, למעט מסך של סמסונג דגם Q7 מודל 2018. חיבור האוזניות ב-BT למסך, היה חלק ומהיר. התקלה באה לידי ביטוי בכך שלאחר זמן רנדומלי, הצליל באוזניות הופך למקוטע לחלוטין, עד כדי בלתי שמיש. לעיתים, אם הייתי עוצר את השידור ומחדש השמעה, התקלה הייתה עוברת ולאחר מכן חוזרת אחרי זמן רנדומלי כלשהו. פעלתי רבות מול יצרן האוזניות, ללא פתרון. לפני שבועיים רכשתי אוזניות של סוני מסידרת הדגל שלהם ה-XM4. ושוב, הסיפור חזר על עצמו. האוזניות נשמעות מצוין עם כל אמצעי השמעה למעט הטלוויזיה. שוב, חיבור מיידי, אך צליל מקוטע לחלוטין אחרי זמן קצר. המסקנה שלי, הייתה שמדובר בתקלה במסך עצמו ולא באוזניות. הגיוני? יצרתי קשר…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  9. יש לי את לוח האם - DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard השאלה אם הכרטיס קול שלו יהיה מספיק טוב ויוכל להעביר לרמקולים את כל האפקטים במשחקים וכו' ? אם לא, איזה כרטיס קול מומלץ לקנות עם הרמקולים אבל שלא יהיה מוגזם מדי משהו עד 1200 שח מקסימוםםם... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by er0101,

כתבות פה: http://news.google.com/news?hl=iw&ned=iw_il&q=yes+hd&btnG=%D7%97%D7%A4%D7%A9+%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA מי מזמין? מה דעתכם?

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ORIT A,

חיפשתי חומר על מסכי פלזמה בHOWSTUFFWORKS אבל גם שם לא מצאתי תשובה לשאלתי. איפה הפיקסלים נמצאים במסך פלזמה<? יש את האלקטרודות, יש את המסכי זכוכית ואיפה נכנסים הפיקסלים?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by new!!!!,

ב40-50 שקל מה הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני חושב שהכרטיס שלי הוא 7.1 אבל אני לא בטוח בגלל זה אני שואל לפני שאני אקנה את ה-X530 כרגע מחוברת שם מערכת סטריאו שתופסת כבל אחד של סאונד, וגם יש מיקרופון (מה שלא אמור לשנות). עכשיו מה שאני שואל, זה כמה "מקומות" תופסת מערכת 5.1 כדי שאני אדע אם זה מתאים.... זה אמור להיות מתאים רק אני רוצה להיות בטוח תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות את המערכת logiteck x530 ולחבר אותם לנייד שלי...אבל יש לי כרטיס קול מובנה (הרגיל שמקבלים עם כל נייד)....רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המערכת לנייד ולקבל את כל האפקט של הרמקולים (מבלי לחבר את הבננה הכתומה והשחורה).... או אולי יש איזה מתאם כלשהו????

16. תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  17. שלום רב, קניתי טלויזיה 37 אינטש, היא מחוברת ללפ-טופ עם כבל HD, אני משתמש בטלויזיה כמסך מחשב.. לרוב אני יושב קרוב לטלויזיה וזה ממש מעוור אותי.. האם יש אפשרות בעזרת תוכנה או כל דבר אחר לעשות SCALE-DOWN לטלויזיה... למשל במקום שתשדר בגודל מסך מלא (37") שתראה 26 אינטש... או כל גודל אחר שאפשר לראות מקרוב בלי להתעוור.. זאת אומרת - שיתחום את המסך בעזרת פריימים שחורים לגודל הרצוי... אני ממש אודה למישהו שיצליח לפתור לי את הבעיה הזאת לפני שאני אאבד את ראייתי לנצח... תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנות שאני לא מכיר שמנהלות את ה אייפוד כמו שצריך אני משתמש ב EPHPOD ולפעמים ב ANAPOD MANAGER שהוא נראה לי הרבה יותר טוב אבל אין לי את הגירסה המלאה אז במה אתם משתמשים ??

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by IDan2013,

שלום! לאחרונה קיבלתי מקרוב משפחה אקולייזר Yamaha eq-70 (במצב טוב). ברשותי גם רמקולים solo 6c שמחוברים למחשב. אין לי מושג מה אפשר לעשות איתו, אם בכלל. האם חיבור האקולייזר יתן לי שיפור בסאונד?איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב? אולי לנסות למכור?שווה?בכמה אפשר למכור? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  21. ראיתי במכרז של המדינה כמה חברות שלא מוכרות לי אז רציתי שתגידו לי איך הם... - Koda - Dome - Cerwin Vega תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Bagheera,

האם מישהו הצליח לחבר טלוויזיה בעלת כניסת HDMI למחשב עם יציאת DVI-D אני מנסה לחבר X600PRO לטלוויזיית LCD דרך כבל DVI Dual-Link באורך 10 מטר וממיר DVI->HDMI אבל או שרואים תמונה והיא מאבדת את ה Sync כל כמה שניות או שהתמונה לגמרי הרוסה מלאה בריבועים ירוקים וארטיפקטים. אם אני מחבר למחשב מסך אנלוגי רגיל במקביל בשביל לנסות לשחק עם הקטליסט המסך האנלוגי לא נדלק והתמונה נעלמת לגמרי מטלוויזיית הLCD. לפעמים אפשר להריץ את שניהם ביחד אבל גם אז שניהם מאבדים Sync כל כמה שניות. האם למישהו פה יש עצה? או ניסיון עם חיבורים כאלה? מדובר בטלוויזיית LCD 32" של FujiCom (מותג מדבקה) אבל לפי מה שקראתי באינטרנט הבעיה היא כלל תעשייתית ונגרמת בגלל בעיות עם תאימות אחורה של חיבורי HDMI למרות שמספר אנ…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by Big_Guy7,

הבעיה היא במחשב חדש, בן יום. הלוח אם Asus P5B DLX לפי מה שהבנתי, הכרטיס קול המובנה שלו הוא 7.1, וכשמחברים אליו אוזניות אז האיכות היא ממש לא משהו, אם מחברים ליציאה אחת, שומעים לא טוב יציאה אחרת - שומעים רק בצד אחד יציאה אחרת - שומעים רק בצד שני אמרו לי משהו שצריך לנתב את הכל ליציאה אחת או משהו כזה.. מה עושים? (אין מצב שהבעיה היא באוזניות, אלה אוזניות יקרות מאוד שפועלות טוב) תודה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Shmuel Cohen,

היי לכולם , יש לי טלוויזיה בחדר שהיא לא סמארט ובגדול המטרה שלי היא להוסיף התקן שיתן לי את האפשרות להוריד אליה אפליקציות נניח popcorntime (ואז תיהיה לי בעצם אפשרות לראות סדרות וסרטים ב FHD בטלוויזיה מבלי לקום אפילו..) או youtube וכ'ו וכ'ו... אני מכיר בנתיים בשוק את ה chromecast ואת ה amazon fire stick . הבעיה היא שאני לא יודע אם אני יכול להתקין אפליקציות צד שלישי עליהם .. (יש להם שם נטפליקס שזה מעולה אבל לא למי שגר בארץ..) אז בקיצור איזה תוסף מומלץ כדאי לי לקנות לטלוויזיה ? (אגב שהמחיר יהיה דיי שפוי ולא מעל ה 40-50$ )

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by AstaL,

שלום לפני כמה ימים פרסמתי פה הודעה על T AMP,אבל אני לא בטוח לגביו...הוא עולה 300 ש''ח + 100 שח שנאי...אז זה גרם לי לחשוב,אם אני מחליף מגבר,כמו שאומרים אם כבר אז כבר...פשוט מעניין אותי מה אני יכול לקנות בתקציב הזה אתם כמובן גם מוזמנים להגיב למה כדי או לא כדי ללכת על T AMP או על המגבר הקלאסי עוד שאלה,האם באמת כדי להתאמץ ולקנות מגבר רגיל,או שזה פשוט לא ישתלם לי? http://www.avmarket.co.il/listbycategory.asp?catid=5&groupid=1 http://www.avmarket.co.il/listbycategory.asp?catid=3&groupid=1 זה הלינק ליד שניה,אז בבקשה,אם אתם יכולים להשקיע כמה דקות ולעבור על הרשימה ולהגיד לי אם יש שמה משהו בתקציב שציינתי שיכול להתאים לי? או שתמליצו על משהו ספיציפי ואני כבר אחפש בעצמי תודה

• 7 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.