אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1680
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני שומע מצויין מליין אין אבל שאני מקליט למחשב לא שומעים טוב מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כדי ליצור אוזניות מותאמות אישית צריך תבנית של האוזן. מישהו מכיר חנות/רופא שעושה תבנית של האוזן באזור המרכז?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות ל-mp3 שלי, אוזניות בערך במחיר 100-120 שקל (אפשר לחרוג בכמה שקלים לא נמות מזה), אני שומע לרוב מטאל אז אני צריך שיהיה להם בס חזק.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתלבט עכשיו לקנות נגן 2-4 ג'יגה, אני ממש לא צריך MP4, אלה איכות סאונד טובה (אני קונה אוזניות בנפרד) חשוב לי אקולייזר (שאני יודע שיש לE וגם לM) כמה שאלות: האם יש הבדל סאונד בינהם ? האם אפשר לעתכן תוכנה בM גם ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עכשיו, ואני גם צריך כרטיס קול (דאה)... עכשיו אני מתלבט בין מובנה בלוח אם לבין משהו נפרד... התקציב הוא 500 שקל גג... אני צריך בשביל הקלטות של הגיטרה ואולי גם קלידים (מחובר למחשב, לא דרך מיקרופון).
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את כרטיס הקול (Creative SoundBlaster Audigy 4 SE) ומערכת הרמקולים (Creative Inspire T3030) שלי ולקנות משהו יותר טוב שיתחבר לכרטיס הקול המובנה של לוח האם במקום. השאלה היא האם זה משתלם, וניתן יהיה לקנות משהו שיתן שיפור משמעותי באיכות הסאונד (לא שיפור מדהים, אבל לפחות עליית מדרגה) מהכסף שארוויח מהמכירה. השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר מטאל).
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם? אני תמיד רואה מחשבים שמצליחים להקליט שידורים מהטלוויזיה אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון ולהקליט השאלה שלי היא כיצד אני עושה זאת?? איזה כרטיסים אני צריך לקנות? ןאיזה תוכנה אני צריך להתקין? אם אתם מכירים מדריכים טובים, אני אשמח לקישורים תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
אני ממש לא מבין בתחום או במחירים וכדומה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לקנות מסך סביר בגודל 26 אינץ' במחיר הנקוב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לנו מערכת קולנוע עם רסיבר של פיוניר וחסר סאב, וגם הדיוידי כנראה התקלקל . הציעו לנו באיזו חנות בכפר-סבא לקנות סאב של STORM ב900 שח, או סאב של BOSTON ב1500. (מפרקים מערכת ומוציא תסאב ומוכר הוא אמר...) וגם דיוידי של MATZ חדש שתומך בכל הפונקציות ב550 שח. אתם חושבים שווה לקנות משהו פה? או שסתם עובדים עלינו בעיניים? איך זה: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1409 עדיף? תודה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. בתודה מראש, רועי.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש רמקולים למחשב, שישמשו לשמיעת מוזיקה וסרטים (לחלוטין בלי משחקים), ואני מוכן להוציא על זה עד 180 ש"ח יש משהו שצריך לכוון אליו, או שבמחירים הללו הכל אותו ח*א?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי את הטראק או טרנס איך שתרצו: the author-the title ומיד נזכרתי שיש אחד דומה לו ואני לא יודע איך קוראים לו.. אני רק זוכר איך הוא נשמע.. באמצע יש בו את הקטע שאוהדי מכבי חיפה משמיעים שהם מכניסים גול.. 1. מהו שם הטראנס 2.איזה עוד שירים יש בסגנון הזה?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים ואני רוצה לשים אותם על המחשב אבל יש משהו ששמים כדי לעשות לשנים ולשלושה ????. מה שמו של הדבר הזה ?יש דבר כזה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפני בערך שבוע קניתי מחשב חדש מאייבורי, בערך ב1900 ש"ח. אתמול קניתי מיקרופון של חברת Silver Line מדגם XT-MM201, מיקרופון יחסית פשוט (ע"פ המחיר - 30 ש"ח). חיברתי אותו למחשב (אל השקע האדום העגול הקטן), ואז כשבדקתי אותו ברשמקול, שמעו אותי רק אם ממש צעקתי כשהוא בתוך הגרון שלי. סתם, הגזמתי, אבל צריך ממש להצמיד אותו אל השפתיים כדי שהוא יקלוט משהו. (ועל האריזה היה כתוב "רגישות גבוהה"..) הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (MSI), וכשחיברתי את המיקרופון למחשב קיבלתי הודעה שחובר מיקרופון. אה, וכשאני הולך לבקרת עוצמה, ובמאפיינים עובר ל"Input audio", אי אפשר לשנות את עוצמת המיקרופון. (http://img363.imageshack.us/img363/6170/ss1nr8.jpg) בדקתי את המיקרופון אצל עוד חבר, וגם אצלו היתה א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD מצויין של PIONEER דגם DV-470. הבעיה היא שהרמקולים שאני שומע דרכם הם הרמקולים של הטלויזיה הממש-לא-איכותית שלי (vestal). חשבתי לקנות רסיבר + סט רמקולים כדי לשפר את חווית הצפייה/שמיעה בסרטים. גודל הסלון שלי הוא 3 מטר ועשרים / 4 מטר ועשרים. מה אתם ממליצים לי לקנות בגבולות התקציב? תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מברר אם יש להם את זה במלאי? (באתר שלהם זה לא מופיע..)
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המחשב יהיה למשחקים וגם לסרטים שיוצגו במערכת קולנוע ביתית עם רמקולים איכותיים. אני מאוד מתלבט בין ה-X-Fi XtremeMusic לאולי גרסאות ישנות יותר של ה-Audigy כמו ה Audigy 2 ZS מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם:AA8-DURAMAX INTEL PENTIUM 4 SYSTEM BOARD SOCKET 775. אני בטוח שהכרטיס תומך בסראונד כי יש לו בנוסף ליציאות האופטיות, יציאות RCA לרמקולים אחוריים, סנטר, סאב וכו'. אתמול חיברתי את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (שלמיטב ידיעתי משדר 5.1 לרסיבר) ושומעים סטריאו אחלה אבל בלי קדמי ואחוריים. יש את את התוכנה REALTEK שמדמה סראונד. כשהכדור מקיף אותי הסטריאו מעולה אבל כשהכדור מתקרב קדימה ואחורה הסאונד נחלש במקום שהרמקול הקדמי והאחוריים ישמיעו צליל. האם מישהו יבוא לעזרתי??? :-) תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאילו מה אתם אומרים עליה? היא כבר 3 שנים אצלי כשקניתי אותה היא עלתה 1000 ומשהו.. מה אתם אומרים עליה ביחס ל-X530וLogitech
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הטלוויזיה הנ"ל תגיע אליי בעוד כשבוע, מיועדת לסלון בעיקר לשידורי HOT DIGITAL http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490577 בנוגע לחיבורים ראיתי את הפוסט של באגירה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242503.msg2139755#msg2139755 ואני מבין ש- scart מומלץ, הבנתי ממקום אחר שהמחיר מגיע ל 400 ש"ח בשביל כבל כזה, מישהו יכול לאשר? בכלל, אם למישהו יש את הטלוויזיה הנ"ל, איזשהן דעות / חוויות / טיפים או באמת כל דבר גם אם זה ברכת תתחדש אל תתביישו, אתם מוזמנים... תודה ד"א בלינק של באגירה הוא בעצמו כותב (והשאלה הזאת מופנית גם אלייך ) שישנם שני חיבורים אנאלוגיים טובים מה- SCART.. ה- VGA / D-sub 15 וה- COMPONENT, אם כך למה ההמלצה להשתמש ב SCART בממיר של הוט? כי לממיר אין…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי לוח P5B DLX שמסופק איתו מיק מיוחד כזה של אסוס ואני לא מצליח להפעילו, אני די בטוח שמבחינת המערכת היא מכוונת(ווינדוס), האם יכול להיות שכרטיס הקול דפוק כי ברמקולים ואוזניות אין לי שום בעיה.או אולי הכניסה דפוקה מישהו יכול לעזור לי כי זה לוח יקר וזה די מתסכל.תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-