עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by udif,

שלום, אני מחפש תוכנה לביצוע Audio RIP שצריכה לענות על כמה דרישות: 1. ביצוע RIP של IMAGE מלא של דיסק, לא טרקים בודדים! 2. ה- IMAGE חייב להיות WAV FILE. 3. התוכנה חייבת לכתוב CUE SHEET מדויק המתאים ל- IMAGE. 4. (לא חובה אבל נחמד) - דחיסה ישירות לפורמט APE. 5 (לא חובה אבל נחמד) - תוכנה חינמית. אם יש source code יהיה פשוט נפלא. ניסיתי את: CDex - לא מוציאה IMAEG דל דיסק אלא רק טרקים. FreeRIP - מוציאה IMAGE אבל בלי Cue Sheet. לא חשוב לי: CDDB/FreeDB lookup דחיסה ישירות ל- MP3 תודה. המטרה, אמ לא הובן, היא לגבות את אוסף הדיסקים שלי. אני מעונין להכניס 10-15 דיסקים דחוסים ב- APE על דיסק DVD יחיד. יכול להיות שאשתמש ב- FLAC אפילו שהוא פחות טוב, כי נדמה לי שיש נגנים שיודעים לנגן אותו …

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  2. שיתחבר בUSB או PCMCIA תודה!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי פירמוט למחשב ואני צריך שירים למחשב. אני רוצה טראנסים ומשהו בסגנון של היפ הופ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by הדדי,

שלום , האם שווה לקנות APPLE TV בארצות הברית ? מה מיוחד בו והאם כדאי לקנות מזרים מדיה אחר שמתאים למדינתנו???... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tomererez,

אז ככה - יש לי מגבר של YAMAHA דגם : yamaha rx-v596 בקיצור עד אתמול הוא פעל יופי פתאום אני בא היום פותח את הטלוויזיה פותח את המגבר ופתאום רשום במגבר: Ext. Decoder בקיצור אני לא מבין ואז אני מנסה לשנות את המוד ולהגביר ולהנמיך ושום דבר לא עובד הוא פשוט תקוע על זה ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל גם לא עובד מה אני אמור לעשות במצב הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, לא יודע איזה פורום מתאים לנושא כזה, אז פתחתי כאן . אם זה לא מתאים אז אפשר להעביר. אני מחפש לקנות DVD נייד לקראת נסיעה לארה"ב. אני לא מתמצא במחירים ולכן אין תקציב מוגדר. אשמח אם תתנו כמה אופציות נחמדות.. לא את ההכי טוב, וגם לא את ההכי גרוע. משהו שיעבוד כמו שצריך ושיראו טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by AdiR^SiNaI,

אמרו לי שדיסק קונקי זה גם לMP3 אפשר לשמור בו קבצים גם לשמוע אני רוצה אפשרות להכניס 30 שירים או 20 ככה כמה מקום צריך בשביל זה וכמה יעלה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Dog23,

אני ועוד 2 חברים קנינו CX 300 מ EBAY, המחיר הוא 20 $ לאוזניה, הוא שלח לנו אותם והם הגיעו עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים ולדעת אם האוזניות מקוריות או לא. הכבל שלי הוא 53 ס"מ ובמדריך כתוב 50 מה זה אומר? האם צריך להיות לאוזניות כאלו חיבור זהב? אני מאמין שכן זה אוזניות יקרות בעיקרון. הייתי בחנות בעיר שאני גר בה שהם מורשים של סנהיסר והאריזה לא קרובה למה שאני קיבלתי. אני לא בטוח שהם מקוריות איך אני יכול להיות בטוח ב 100%? גם הפקקים די מוזרים הם ארוכים וצרים לא כמו בתמונות שהם רחבים וקצרים. אז תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

השימוש לסרטים בעיקר. התקציב נע באיזור ה500 עם אפשרות חריגה של 200 אם ממש כדאי. כרגע הכיוון הוא z506 של Logitech. האם ביחס למחירו הוא המשתלם ביותר? מה לגבי Microlab? המערכות שלהם נראות מרשימות וזולות יחסית, אך מעולם לא התנסיתי עם מוצרים שלהם אז לא יודע לגבי טיבם. תודה!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  10. אני בעל תקציב של 200 ש"ח בלבד [ורצוי אף פחות] ואני רוצה לקנות אוזניות כפתור איכותיות עד כמה שאפשר מה ההמלצות שלכם?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by o.s,

שלום, קניתי היום מסך LCD ורציתי לשאול משהו כמה דברים: 1)מה זה אומר שיש תמיכה בשידורי 1080p HD ושהרזולוציה היא 1366X768, ומה זה בדיוק כניסת HDMI 2)יש לי 2 כניסות של HDMI,ונגיד ואני רוצה להנות מהאיכות הזאת של ה HD , אם אני מחבר את המחשב ך LCD עם חיבור של S-VIDEO ומשדר מהמחשב סרט באיכות HD ה S-VIDEO מעביר כזאת איכות או שאני צריך לחבר את המחשב דרך יציאת ה DVI ל HDMI ב LCD(אם יש בכלל כזה חיבור)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by Omer DA,

קנתי לאחרונה X540 וכשאני שומע שירים רושמים מהרמקולים האחוריים ממש ממש חלש אפילו שמשאר השלושה שומעים חזק(יש לי כרטיס 5.1 במחשב) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א אם זה משנה הכרטיס הוא מבונה..בלוח של abit,ip35-eי

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by imac,

הופתעתי לראות את המחיר שלהם זול כל כך .. 480 ש"ח .. משהו יודע איך הם ?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by roeiw,

ומה דעתכם על Logitech X-230?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by polegs,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  16. מצאתי רסיבר ישן של אבא שלי General Stereo Receiver Model: CR- 10M Volt 100/220V AC http://img90.imageshack.us/img90/4096/1210061056pk4.jpg http://img90.imageshack.us/img90/7919/1210061200mx7.jpg http://img226.imageshack.us/img226/292/1210061217oj4.jpg http://img226.imageshack.us/img226/6563/1210061231yh6.jpg http://img226.imageshack.us/img226/2165/1210061313xo4.jpg האם ניתן לחבר אותו למחשב ? ואיך אני מחבר אליו את הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by LU20,

אלוהה כולם, קניתי שבוע שעבר את הכרטיס קול המצוין של קריאטיב - Audigy 2 ZS ..הבעיה היא שכרגע יש לי רמקולים פשוטים שעולים 50 שקל.. יש לי תקציב של עד 1000 שקל לרמקולים למחשב (שישמשו בעיקר למשחקי מחשב, מוזיקה וסרטים!(שאני מחבר דרך המחשב לטוליזיה...) אני רואה שיש היצע ממש נרחב בכל הנוגע לרמקולים ובתור אחד שלא מתמחה בנושא, אני פונה אליכם. חשבתי על הרמקולים - inspire t7900 של קריאטיב, אבל מחיטוטים פה בפורום ראיתי שרוב האנשים ממליצים בחום על הרמקולים של ALTEC..חשוב לציין שהכרטיס קול הוא 7.1 ערוצים ואני מעוניין לנצל את היכולות שלו ע"י קנייה של מערכת שתהיה סאב וופר+7 רמקולים.. כמו"כ ללוג'יטק יש את סדרות ה ???-X למינהם, מה שגורם לי עוד יותר להיות מבולבל לגבי מה כדאי לקנות. אני רק מב…

18. שלום. יש לנו DVD אבל הוא לא קורא הרבה פורמטים ולא קבצי תרגום. הייתי מעדיף משהו שאוכל להעביר אליו את הסרט דרך USB ולא שאצטרך לצרוב דיסקים (זה פאסה, כאילו דה) אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר אז עדיף עם דיסקים. התרגום הוא ברוסית, אז צריך שהמכשיר יקרא את זה. משהו זול אם אתם מכירים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מתכוון לקנות מכשיר MP3 מבוסס Flash, היום או מחר, לפני נסיעה. לא הרבה זמן, אבל לא נתעסק בזה הרבה בחרתי בפלאש בגלל שאני לא זקוק ליותר מדי נפח אכסון (~256 יהיה מספיק), והניידות היא יתרון למה אני צריך לשים לב כשאני קונה אחד כזה? אני גם מעוניין באחד זול יחסית, ואני מוכן להתפשר על איכות הקול למשל, אין לי אוזן אקוסטית במיוחד , מקסימום 800. יש כזה דבר? למישהו יש המלצות? מישהו מכיר גם חנויות מומלצות, או שאני אבקר באתרים של החנויות חומרה שאני מכיר? תודה מראש עריכה - דפדפו למטה בעלון הבא: http://www.handystore.co.il/0704.htm לנגן c-138. של איזה חברה הוא? למישהו יש פרטים נוספים? משתלם?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by scorpion,

מישהו יודע בערך כמה עולים וופרים לרמקולים בגודל של 10 אינץ' ושיהיו טובים לא זבל.... וכמה עולה גם מידריינג' סביר תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by pureress,

אהלן, אני כרגע בחיפושים אחרי רמקולים ניידים לN85 שלי. אני מחפש רמקול עם עוצמה טובה, וגם איכות, אבל שיהיה קומפקטי ולא משהו ענק (שיהיה באמת נייד) אני חשבתי על Jbl on tour Xt או JBL on tour הרגיל, אבל אני לא מכיר את השוק הזה ולכן אני פתוח להצעות אחרות. התקציב שלי הוא 700 ש"ח (אם יש משהו באמת ששווה אני יוכל לחרוג קצת)

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by roes,

מה אתם אומרים על: Creative Inspire G380 2.1 טובים/ לא טובים חלשים/ חזקים איכות טובה/ לא טובה מומלצים/ לא מומלצים ובכלל.... אם יש אותם למישהו שיגיד עליהם כמה דברים http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=24894 *אל תיגלשו לדבר על רמקולים אחרים, אני רוצה תגובות רק עליהם...

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. לפני שבוע קניתי מחשב חדש, חסכתי קצת על הכרטיס שבא אונבורד על nf7-s2g. בניסיונותי הכושלים לחבר אותו למערכת סטריאו, הצלחתי לקצר את הכרטיס שעל הבורד המחשב משמש המון לצורכי מוזיקה וממש חשובה לי האיכות משום שיש לי אוסף די גדול של מוזיקה על המחשב. השאלה שלי היא כזאת: א. האם יש הבדל מהותי בין כרטיס קול בינוני (Creative live 5.1) לכרטיס טוב יותר (maya audiotrak 5.1) מבחינת הסטריאו? (אני עובד עם רמקולים של מערכת סטריאו) ב. האם שווה כרטיס קול טוב בא עם הגברה בסיסית טובה יותר? (מה שיחסוך ממני את הצורך לחבר אותו למערכת, למרות שכבר הבנתי איך) ג. האם כרטיס קול טוב יותר יוכל לתת דגש טוב יותר מבחינת הריאליזם של הסאונד או שזה תלוי בעיקר ברמקולים? לדוגמא, דרך מערכת סטריאו שומעים אומנ…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  24. הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by ZeppeliN,

היי פורום חביב, אני כבר איזה 8-9 שנים (מגיל 8 ) מחובר למערכת סטריאו ALL IN ONE כזאת של AIWA. היא בסדר אבל כבר לא מספקת אותי. אני רוצה להתפנק על מערכת סטריאו אמיתית שאני אוכל לשמוע מוזיקה בכיף. הסוגי מוזיקה שאני שומע בעיקר הם רוק קלאסי, פולק ואינדי. המגבלה היחידה שיש לי היא שאין לי מקום לרמקולים רצפתיים ולכן אני אצטרך זוג רמקולים מדפיים יחסית קטנים. על השולחן יש לי מקום וגם יש לא מעט מדפים כך שלרסיבר יש מקום. המקור שלי הוא כ"ק מובנה שיכול להיות יוחלף בקרוב (אני מתכנן גם על אוזניות). התקציב שלי הוא בסביבות ה-1500 שקל נראה לי. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה להגיד לכם. אני מוכן ליד שנייה, אבל אני בכל זאת רוצה שתגידו לי דגמים ספציפיים. תודה רבה מראש! זפלין =]

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.