אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ג'יגהבייט DS4 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 קיבלתי איתו את האדיו מנג'ר שמספקים ג'יגהבייט - אבל זה באמת מנג'ר חרא... אבל ממש חרא. אתן דוגמא - יש אפשרויות לקבוע איך הסאונד ישמע (מסיבה, פופ, רוק, מוסיקה חיה וכו') והסאונד נשמע ממש אעבכל אחד מהם (כלומר הם כיוונו את האיקולייזר ממש רע) (ובלי הצעות/הערות שאולי מדובר ברמקולים או ב'לא יודע מה' כי על אותו סראונד היה לי המחשב הקודם והיה סאונד נהדר). בונסף האודיו מנג'ר הזה לא יודע לנהל הייטב את השילוב בין אודיו דיגיטלי לאנלוגי (כלומר לא ידוע איך להוציא עם פלט דיגיטלי וגם אנלוגי) קיצר, חרא חרא חרא... בכל אופן , האם אני יכול להש…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, לאיזה איזניות יש יותר באס? http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F9AD4147-96F4-49D8-998D-24E261B22802} או http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} ואחרונות http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=114203&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=155&aff=Zap והכי חשוב, איזה אוזניות איכותיות יותר, וישמעו בהן הכי טוב ברכבת ובאוטובוס ללא שכל הרכבת תרקוד איתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך רק סאב וופר... לא מעניין אותי האיכות של 2 הרמקולים... למי מבין 2 המערכות הללו יש סאב חזק יותר, איכותי יותר...? בכללית איזה מבין הסאבים הללו עדיף למחשב... אני צריך את זה לסרטים, משחקים ויש לי רמקולים דיי חזקים בחדר ככה שאני רוצה משהו שתהיה לו נוכחות חזקה ואיכותית... אם אתם מכירים מערכת אחרת שיש לה סאב מעולה במחיר של עד 350 שקל שטובה יותר מהמערכות הללו אז תגידו איזה... תודה לעוזרים מראש!
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
יש לי אוזניות גדולות, שמעתי איתן את ה ZVM והוא לא ממש ניצל אותן... רציתי לדעת אם האיפוד וידאו נותן עוצמה חזקה יותר - MW. תודה
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בהנחה שזה לא HD תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
לאיזה קובץ מבין האופציות צריך להמיר קבצים כדי שיפעלו במערכת של AUDIO CD בלבד?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל וזה לא מעט כסף... לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!?? לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בעיקרון הייתי כבר די סגור על ה-5500. הם אמורים להיות מושלמים לצרכים שלי שהם סרטים ומוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. אנחנו עכשיו באמצע שיפוץ קטן בחדר שבו הם יהיו ובדיוק חוצבים תעלות בקיר בשביל הרמקולים ונזכרתי שאני אצטרך להאריך את הכבלים לרמקולים האחוריים.. המרחק של הרמקולים האחוריים מהמחשב הוא כ-7 מטרים. לא מצאתי בשום מקום מה האורך של הכבלים כמו שהם באים עם המערכת, אבל אני מניח שזה מקסימום 3 מטרים ולכן לא יספיק לי. אז איפה והאם אפשר להאריך את הכבלים שיבואו עם המערכת? והאם אולי כבר כדאי לי לקנות את ה-5450 האלחוטיים במקום? מישהו יודע אם הטווח שלהם מגיע ל-7 מטרים? מה ההבדל בינהם ל-5500 חוץ מהאלחוטיות? עוד שאלה לאלו מכם שיש להם את ה-5500. לאן כל הכבלים מתחברים? לסאב? או לחלק…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פנטיום 3, כרטיס קול VIA AC '97. עשיתי אינטרנט WOW עם חיבור של מודם "ROTAL" בUSB. אני לא יודע אם יש קשר לפרטים הנ"ל אבל בערך מאז הלך לי הסאונד מערכת (התחברות, צלילי דואר והודעות, שגיאה, וכו'). הסאונד של המשחקים נשמע ללא בעיה (לא משחקי WIN). עד רגע כתיבת בעיה זו גם כשניסיתי לשמוע שירי MP במדיה פלייר, הוא התעכב, חשב, צבע לי באדום את השירים ואמר שה"אודיו קודק" שלי לא מתאים. אבל באורח פלא זה השתנה, ונשארו רק בעיות עם צלילי הWAV. מה עושים/משנים?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הMicrolab 6C ואני רואה שהם נעלמו לגמרי מזאפ או מכל אתר מחשבים אחר, כנ"ל גם שאר הסדרות הHIGH שלהם. מישהו יודע למה והיכן בכל זאת ניתן לרכוש?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלוויזית FULL HD ואני מחבר את הלאפטופ בכבל VGA ואת הDVD בכבל HD אבל אני לא יודע איפה עדיף לראות סרטים... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלא מקבלים יחד עם המכשיר (לא כמו בגירסה האירופאית..) לי, לפחות, זה היה ממש ממש ממש חשוב כי אני טס לחו"ל לטיול ארוך והייתי חייב את אופציית ההטענה הזאת.. מדובר, אגב, על ה-EXTERNAL BATTERY PACK שמאפשר לטעון את המכשיר עם 4 סוללות AA רק בעיה אחת - זה באתר של IRIVER וביררתי איתם - הם לא עושים משלוחים לארץ! אז תאלצו למצוא מישהו בארה"ב שיביא לכם את זה... זה הקישור:https://secure7.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=472332179&Count2=389472603&CategoryID=9&Target=products.asp יום טוב לכולם !
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ביותר וקריאה של הרבה מאוד ביקורות, נראה כי ה- iriver בהחלט המכשיר בעל מס' הרב ביותר של יתרונות. אך ממש לפני שהחלטתי לקנותו גיליתי שלא ניתן לעשות playlists במכשיר עצמו אלא רק להעביר רשימות השמעה מה- winamp, האם הדבר נכון??? אני רואה בזה חיסרון מוחלט אשר עולה על כל יתרונות המכשיר. תודה רבה על עזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
73 אחוזים. קצת גבוה, לא? קונפיגורציה של 4 רמקולים - פלט אנלוגי ודיגיטלי + קידוד ב AC-3. מעבר לאוזניות וביטול כל קידוד דיגיטלי שהוא, מוריד ל70 אחוזים.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהרמקול הימני יוצא 3 בננות שמתחברות למחשב,איך אני יודע איך לחבר אותם למחשב נכון?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים למחשב בסביבות 500 שקל רציתי המלצה על הרמקולים X530 של לוגיטק אני יודע שזה לא רמקולים מקצוענים אבל רציתי לדעת אם הם בסדר בשביל משחקים וסדרות וסרטים במחשב,ומוזיקה?
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השאלה בכותר אני מתכוון אולי להביא אותו בזמן הקרוב אז מבחינת שמע אני יודע שהוא פצץ נשאר רק העניין של השליטה\נוחות\תקראו לזה איך שתקראו לזה(פעם מישהו קרה לזה ליטוף ) אני מדגיש אך ורק בעליהם הנכבדים של מכשיר זה -X5L- מוזמנים לענות מפני שגם אני החזקתי אותו כמה זמן ביד אבל זה לא משתווה לזמן ממושך תסכימו איתי *חשוב להדגיש שכולם יכולים להגיב אני לא בא ואוסר על אף אחד אם להגיב או לא שלא תבינו אותי לא נכון תודה swg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-