אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מעצבנת - פתאום אין סאונד באתרים באינטרנט כגון יוטיוב,פליקס וכל אלה.. כבר בדקתי בגוגל כל מיני פתרונות- עדכנתי דייבר כרטיס קול, הורדתי חבילות מקודדים, כזה שמתקן (FIX), התקנתי אדוב פלאשר פלייר 10 , אך הבעיה עדיין לא נפתרה. מה לעשות?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב חדש עם לוח אם של msi עם כרטיס קול מובנה שכתוב שקוראים לו sov8 ויש וינדוס אקס פי וזה אמור לזהות את הכרטיס קול אוטומטית בעיקרון אבל אני לא יודע למה זה לא. בכל מקרה התקנתי לו את כל מה שקשור ללוח אם עדכנתי את הוינוס ועדיין זה לא עזר. יכול להיות שצריך להוריד דרייברים לכרטיס קול אבל אני לא יודע מאיפה. תודה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי רמקולים G51 של לוג'יטק ואני מחבר אותם ללוח Gigabyte EX38 ומשום מה לא שומעים ברמקולים האחוריים, לא שאני עושה את הבדיקה בתוכנה של Realtek ולא בסרטים... יש לי Realtek HD Audio drivers...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.קול 5.1 ON BOARD של REALTEK, ב WINAMP שומעים תקין רק אחרי הגדרת "hardware acceleration", בתוכנות אחרות (כמו Crystal player) אין אופציה כזו ושומעים רק ברמקולים הקדמיים. (לפני פירמוט המחשב, הכל עבד מעולה!) ניסיתי AC3 filter ולא עובד... רעיון? נ.ב. בתוכנה הפנימית של כרטיס הקול שומעים הכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי סרט שמקודד ב XVID ואני לא שומע סאונד בסרט מה הבעיה? התקנתי AC-3 לרות שלא נראה לי שזה הקידוד של הסרט והתקנתי מקודד אחרון של XVID מה עוד יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הלוח אם של המחשב המשני שלי לכזה עם כרטיס קול SOUNDSTORM הלוח הוא מדגם GIGANYTE 7NNXP. לא שומעים שום דבר כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו, אוזניות או רמקולים, התקנתי את הדרייבר וזה לא עזר, באקולייזר הפנימי של הכרטיס ערכי הגרף זזים, שזה אומר שהוא משמיע את השיר אך אין יציאה לרמקולים או כל אמצעי אחר, כמובן שהגדרתי את היציאות כאנלוגיות כי אני מחבר התקנים אנלוגיים. שום דבר לא עוזר, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר. מה אני עושה? ??? תודה על הקריאה, moshe
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, לפני קצת זמן המחשב שלי קבל עדכונים של ויסטה, וריסטרט כשלא הייתי באיזור.. כשאני חוזרת למחשב, אני שמה לב שאני לא יכולה לשמוע שום דבר באמצעות אף תוכנה ואף מקבלת את ההודעה המוזרה הבאה בוינאמפ: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration Error code: 88780078 למישהי יש מושג/רעיון? אשמח לכל דבר! אם זה משנה - יש לי מחשב נייד של לנובו בן שנה,N100 3000.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני לא מאמין!!#%%^ בחיים לא חשבתי שכזה דבר יקרה הנגנים הכי אהובים עליי,שלטעמי הם הכי איכותיים,הכי נוחים,והכי מקוריים הלכו לעולמם אין יותר RIO http://computers.walla.co.il/?w=/4/770835 אני מבקש-דקה דומיה לזכר הRIO.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אבא שלי הוא חובב רמקולים וותיק. בנה עשרות בצעירותו. בזמן האחרון הוא הזכיר רמקולים של פיליפס מלפני 30 שנה בערך הדגם של הרמקולים הוא AD5061/M מתוצרת פיליפס (התנגדות של 8 או 4 אום) רציתי לעשות לו הפתעה ולקנות לו כאלה אבל לא ממש מצאתי מאיפה פיליפס כבר הפסיקו לייצר רמקולים (לא משתלם, הסינים מייצרים ביותר זול) היבואן בארץ לא ממש הצליח לעזור בנושא אולי אתם תוכלו לעזור לי אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הרמקולים הנ"ל אם אתם יודעים על חנות שמוכרת כאלה רמקולים בארץ או בחו"ל אני אשמח אם תגידו ערן
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
סצינת הטראנס מרכינה ראש לזכרו של אביחן ליבנה הידוע בתור "Cosma" שנהרג אתמול בתאונת אופנוע בהודו. אביחן היה אמור לחזור לארץ בעוד כשבוע ולהוציא את אלבומו החדש "נונסטופ" האלבום כנראה ייצא בסוף אבל אביחן לא יהיה כאן. אביחן השאיר חותם גדול על המוזיקה הפסיכודלית בארץ ישראל, סגנון מאוד מרגש ומאוד סוחף, זה היה המוטו שלו....יהי זכרו ברוך ושלא נדע עוד צער. לינק: http://www.isratrance.com/cosma/cosma.html האלבום החדש: http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd056.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, הרגע סיימתי לחבר למחשב שלי (כרטיס מסך HD4850) טלויזיה 32 אינץ'. הגדרתי את הטלויזיה כ extended, והבנתי שכדאי לראות שם וידאו וכו' אני צריך לגרור לשם את החלון. אך איך אני מצליח לשחק דרך הטלויזיה, ניסיתי להפעיל pes וזה מפעיל לי דרך המסך הראשי. ניסיתי לגרור את האייקון ואז להפעיל וזה אותו הדבר. בנוסף, ניסיתי להגדיר את הטלויזיה כראשית ולשחק דרכה, עשיתי זאת בהצלחה אך המשחק היה מקוטע, לא רץ חלק. רציתי לדעת מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הזמנתי את הdunu dn1000 עקב ביקורות מדהימות בhead fi ביחס ל gr7 שכמעט הזמנתי לפני. יש ברשותי את הגלקסי s3 ונגן cowon c2,ולאחר ההזמנה של הdunu (עדיין לא הגיעו) הייתי רוצה גם נגן איכותי כדי לקבל את המקסימום איכות של האוזניות, השאלה אם בתקציב הנ''ל אוכל לקבל נגן באיכות סאונד משמעותית ביחס לc2 שמצדיק את ההשקעה. ראיתי שבחו''ל מוכרים את הFiiO X3 ב200 $ השאלה איך הוא בהשוואה לcowon c2 והאם מצדיק את ההשקעה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלכתי לבסוף עד הJVC 5042 רסיבר שעלה לי בדיוטי פרי 150 דולר + סט של 5 רמקולים של ELTAX UNIVERSE שעלה 99 דולר ..עלה הכל 249 דולר!!!...ותגידו דרך אגב ...אני יודע שאני לא צריך לצפות ליותר מידי מהרסיבר ועוד יותר לא מהקמקולים של ELTAX ..אבל מישהו שמע אותם האם הם שווים 99 דולר או שקניתי משהו מזעזע!!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות: 1. מהו ''Speakers calibrator''? 2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע? 3. מהו ''Time Scaling''? 4. מהו ''CMSS 3D''? 5. מהו ''Treble''? 6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע? 7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים? אלפי תודות לעונים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי כמה וכמה דרייברים וזה פתח לי את האפשרות שבוחרים 2 מסכים אבל זה פשוט לא מזהה. החיבור תקין בוודאות, השתמשתי בו בקביעות עד אתמול ב WIN XP. דגם כרטיס המסך gainward bliss 7600gt pcx והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אוזניות Xiaomi Piston 2 מהאתר Geekbuying. הן נשמעות בסדר, לא משהו לכתוב הביתה. אני לא בטוח לגבי המקוריות שלהן. הקונוסים שמחברים בין הכבל לאוזניה עצמה מכילים את האותיות L או R בצד הפנימי באופן בולט ולא בכתום\חום כפי שמופיע בפורומים שונים. בנוסף, בצד החיצוני של הקונוסים מופיע הלוגו mi, גם באופן בולט. מצורפות תמונות. האם הן מקוריות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. כשחיברתי את המסך למחשב (DVI>>HDMI) המחשב נתן לי 3 רזולוציות לבחירה: 1280x720 1366X768 1920x1080 הפעלתי סרט 720P ברזולוציה של 1366X768 הסרט הוצג על כול המסך ללא שורות שחורות. האם זה אומר שהמסך תומך בNR? למה כשאני על הדסקטופ התמונה גולשת מהמסך(למשל חלק מהשורת פקדים למטה של "התחל" וכו' בולטת קצת "מחוץ" למסך)? מה הכוונה בכך שהמסך יכול לקבל רזולוציה של 1920x1080 אם הוא מוגדר כHDREADY? האם הכוונה לכך שהוא יכול לקבל אותו 1080I כמו שרשום בנתונים של המסך ולהמיר אותם ל720P?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
דגם הטלויזיה 47LW450Y של LG. כרגע ברשותי מספר סרטים כגון אוואטר 3D, רובוטריקים 3D והרולד וקומר 3D. עם הטלויזיה הגיעו 9 זוגות משקפיים לצפיה ב-3D. הבעיה היא שכל סרט שאני מנסה לנגן לא מוצג כראוי בצפיה עם המשקפיים, או שאני רואה בצורה לא ברורה לחלוטין, שבא רואים בכל עין תמונה אחרת אבל בנוסף גם דמויות כפולות ובלאגן שלם, או שרואים 3D אבל עם "הילה" אדמומית נוספת של הדמויות וכ', מה שלא אמור לקרות בזמן לבישת המשקפיים מן הסתם אלא רק ללא המשקפיים כמובן. ניסיתי לשחק עם שלל אפשרויות התלת מימד שישנן בטלויזיה בזמן ניגון הסרט, בשום אופציה לא רואים כראוי.. ניסיתי גם לצפות בתכני 3D ביוטיוב וכ' ללא כל הצלחה. אני לא מבין בזה כלום אשמח אם מישהו יאיר את עיניי בעניין. תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי ריסטרט למחשב, ופתאום אין קול. ניסיתי להיכנס בלוח בקרה להגדרות וזה רושם "no audio device". הדרייבר מותקן ופועל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם - DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard השאלה אם הכרטיס קול שלו יהיה מספיק טוב ויוכל להעביר לרמקולים את כל האפקטים במשחקים וכו' ? אם לא, איזה כרטיס קול מומלץ לקנות עם הרמקולים אבל שלא יהיה מוגזם מדי משהו עד 1200 שח מקסימוםםם... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המלצתם לי על alessandro ms1 הבעיה היחידה עם זה היא בעובדה שהאתר לא מאובטח, ואני כבר 3 ימים מחכה למייל חזרה התקציב שלי הועלה ל-600 או 650 ש"ח [140-150 דולר] למרות שאני מעדיף לא מעבר לסכום של 500 ש"ח [120 דולר] ברוב האוזניות שאני רואה במחיר הזה אני מבין שצריך מגבר, לכן חשבתי על אוזניות עם התנגדות נמוכה יחסית שמגבר ב-50$ יעזור [אני אבנה אחד לפי הפרוייקטים בהדווייז] כי בעתיד אני חושב על קנית מגבר מנורות בסביבות ה-200$ [כשיהיה לי את התקציב]. אז אנטולי, שי ושאר מביני העניין הבאמת גדולים באזניות...עזרה? ;D
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום רב קראתי קצת מדריכים, חלק לא עדכני וחלק לא ענה על כל השאלות. אני מחפש כרטיס קול שישפר את הביצועים של ה microlab solo6. שימוש - 90 אחוז מוסיקה 10 אחוז סרטים. תקציב - עדיף פחות מ 400 שקל. כרטיס קול נוכחי - כרטיס מובנה - On Board 5.1 Channel Audio ערכת שבבים - Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E אשמח להמלצה גם על כרטיס חיצוני וגם על כרטיס פנימי. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track MK2 תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-