אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
במעבר רגיל על כמה אתרים ראיתי 2 דברים מאוד מעניינים: http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=229350 Anatoli.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה. יד שניה אפשרי. תודה מראש, עמית
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מסך גדול במחשב של 22 אינץ' ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות שלט רחוק ששולט על המחשב (מבחינת מוזיקה,סרטים וכו') וגם על איזה שלט הייתם ממליצים?? תודה מראש Mostang5
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום שאני מדבר עם אנשים בסקייפ אז הם שומעים את עצמם פעמיים למה זה קורה לי אנשים איך אני פותר תבעיה המעצבנת הזאת ? חשוב לציין שהרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה תודה מראש זה די דחוף אנשים אז אני מקווה שתעזרו לי בהקדם האפשרי תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות את הבובה הזאת לסלון בדירה החדשה, הסלון הוא לא גדול (בכל זאת שכירות בת"א...) אבל המחיר של הטלוויזיה לא גדול גם כן (6000 ש"ח) האם לדעתכם ההשקעה היא ראויה ומה הן האלטרנטיבות (אם ישנן במחיר הזה). תודה על העזרה, ועל הטיפים, מקסים. ** אני גם מתלבט באופן כללי בין 32 ל 37.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אוזניות כפתור. מיועדות לPSP. תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי Yamaha DVD-S661 ואני לא מצליח לעלות בו כתוביות בעברית. הDVD קורא DIVX אבל למרות שעל גבי הדיסק הכנסתי כתוביות בעברית על מסך הטלוויזיה הכתוביות ברוסית... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3] עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזה כלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X: אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה? ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X: האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בבית בקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככה אני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי…
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי 200 שקל עכשיו אני צריך לקנות רמקוליים אחוריים למערכת בבית למה הישנים הם גועל נפש+גדולים מידי... בכל מקום ששאלתי אמרו לי שאם כבר אני לוקח 2 רמקולים ב200 שקל עדיף לקנות סט של רמקולים 2.1 למחשב ולקחת מהם ת'רמקולים ולשים כי זה הכי משתלם בתקציב הזה... מה אומרים ועל מה ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
סתם כי משעמם נכנס לי רעיון לבנות מגבר אוזניות אני רוצה לדעת אם זה בכלל פרקטי למישהו לא מקצועי, עם אפשרות להשיג חלקים רק בארץ, לבנות מגבר איכותי מספיק, במחיר של 200 ש"ח דבר שני, אם התשובה לשאלה הראשונה היא "כן", אני אשמח לקבל כמה תרשימים פשוטים. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מיני aqua head - הגודל לא קובע! יש לי אוזניות dt880 של בייר וזה זמן שאני מחפש מגבר להם , אחרי התיעצות עם אנטולי יצרתי קשר עם האחראי של אקוואה ,אסף,קודם כל אני חייב לציין שהוא אחלה של בן אדם , איזה שירות ! איזה אדיבות! אסף הציע לבנות לי מגבר קטן יותר ופשוט יותר מhead שעשוי פלסטיק.. כשראיתי את המגבר אמרתי לאסף מה זה מיני head והוא בתגובה , ואללה לא חשבתי על שם אבל זה יכול להיות נחמד ,(אז לצומת לבכם השם זה רק אני קורא לו ככה כדי שיהיה לי איך לקרוא לו ) אני יכתוב כאן על המגבר , זאת הפעם הרשאונה שאני כותב סיקור אז זה יהיה קצר ולא מקצועי . המגבר דחף את האוניות בקלות שהם 250 אום = ישר שמתי לינקין פארק ונדהמתי שהצליל יוצא ממגבר כזה קטנציק הוא היה נראה כמו צעצוע ליד הhead ,צליל …
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול רמקול אקטיבי זהו בעצם רמקול מוגבר עם מגבר עכשיו רציתי לשאול זה רק סאב וופר? יש גם טוייטר בתוכו לא? ועוד 2 שאלות האם רמקול אקטיבי יוכל להגביר גיטרה חשמלית(ללא דיסטורשן כלומר זה לא יקרע תרמקול) אני מנגן מזרחית תנו לי הצעה לרמקול אקטיבי עד 1500 שיהיה איכות לא עוצמה דרך אגב השימוש הוא ביתי ושיהיה אפשרות גם לשמוע עם הרמקול שירים במחשב(אני יודע לחבר אותו למחשב זה לא הבעיה) ועוד משהו מה זה מוניטור והאם הוא יתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אז ככה כן כן אני צריך רק אוזניות בתקציב של עד 50K אבל שלא יחרוג! למה אבא שלי אמר לי שאני מקבל מה שאני רוצה ליומולדת ואני רוצה אוזניות אבל הוא הקציב לי 50K עכשיו יש לי כמה בקשות מיוחדות 1)שלאוזניות יהיו 2 רמקולים אחד לכל אוזן 2) שיהיה חיבור בין 2 הרמקולים 3) שתהיהי יציאה למחשב 4)שהחיבור למחשב יהיה בצבע ירוק ואחרון חביב שהחוט לא יהיה יותר ארוך מ362 ס"מ כי זה מקשה.. בתודה נבוזר!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקציב הוא 700 ש"ח. חובה: סאונד טוב, במיוחד בשביל משחקי יריות, פיצוצים וכו'.... כלומר עם באס יותר טוב וחוזק.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי מה עדיף לי לקנות. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי אוזניות BeyerDynamic DT911 האוזניות משנת 98 בערך רציתי לדעת ממי שמכיר אותם כיצד הייתם משווים אותם לאוזניות המודרניות יותר שמדברים עליהם פה ולאיזה דגם חדש הן מקבילות תודה שרון
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם יש לנו Altec Lansing VS4121, 2.1 ב 380 ש"ח ו CREATIVE SBS 580 5.1 ב 360 ש"ח מצד אחד 2 רמקולים חזקים ו מצד שני 5 רמקולים מה אתם חברה חושבים תעזרו לי קצת יש לי בבית CREATIVE SOUNDWORKS והם מצויינים
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אהלן חברה מה שלומכם החלטתי לבינתיים לזנוח את נושא האודיו הדו ערוצי(צריך להשקיע יותר מדי כסף כדי להגיע לאיכות שתספק אותי), ולהתמקד באוזניות. אני צריך יעוץ והכוונה בנוגע לרכישת אוזניות, התקציב כאמור נע סביב ה1000 ש"ח. יש לי מס' מועמדים כמו הAKG 601 (שהמחיר שלו נהיה נגיש יחסית לעבר), או SENN 595 (שנהיה פחות נגיש תקציבית) וגם AT 900 בקניה מחו"ל(בעייתי במקצת). אני מעדיף לא להתעסק אם מגברים נכון לרגע זה(אולי בעתיד). כמו כן השמח לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי או DAC חיצוני אם הגברה בילט אין(בתחום הזה אין לי יותר מדי מושג, כך שאני גם לא יכול לתת תקציב מוגדר). יד שניה גם אופציה. תודה. elias
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי אומר ש1080p היא איכות רבה יותר מהאיכות בקולנוע.. האם זה נכון לדעתי זה ממש לא נכון.. (צריך להוכיח לו)...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים וסאב למכונית, בקשר לתקציב - אני לא יודע בכלל כמה הכי זול עולה, כמה עולה איכותי... אז תציעו.. אם זה משנה אני מתכנן לחבר את הנגן שלי(X5) אליהם, ופחות להשתמש ברדיו דיסק שלי.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היום יש לי סנהייזר MX300 שהגיעו ביחד עם הIRIVER שלי - הסאונד שלהם לא רע במיוחד אבל מה שחסר לי בעיקר זה יותר באס ואטימות. אני רוצה לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן (לא קשת למיניהן), וכאלה שיהיו יותר אטומות ויספקו יותר באס וסאונד עשיר. אם זה משנה משהו, אין לי סוג מוזיקה מסויים שאני מעדיף ואני שומע את הכל... התקציב לאוזניות הוא עד 300 ש"ח בעיקרון, אבל אפשר לחרוג מעט אם זה באמת מצדיק את זה. חשבתי על הCX300 של סנהייזר, מה אתם חושבים עליהם? האם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות סרט נגיד ברוזלוציה של 720p מהן הדרישות הממש מינמליות שלו? תודה,רותם.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-