אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קראתי ביקורות, וראיתי הרבה דיבורים והשוואות פה באתר אבל לא מצאתי תרד אחד שמשווה בין הזוג הזה האם מישהו יכול לעזור? מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר שנים שאני צופה בסרטי Divx על טלויזיה בגודל 21 אינטש ורואים מעולה. האם הרזולוציה של סרטי Divx תתן תמונה איכותית גם על גבי טלויזיות גדולות, כמו 34 אינטש למשל?
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע-שבועים אוזניות של זלמן 5.1 ואני מרוצה מהם עד הגג!. אבל היום בבוקר קמתי ובאתי לשמוע קצת מוזיקה ואני שומע חלש מאוד מאוד בצד ימין..אבל צד שמאל מפציץ! למה זה? איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב התקנתי דריברים מחדש..לא עזר. עשיתי שיחזור מערכת...לא עזר. שיחקתי קצת עם הדריברים...לא עזר. בבקשה חברה..אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו חרא..ועוד אחרי שהמלצתם לי על האוזניות האלו... :
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי בקשה- תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 לא ייקר מידי, מבוסס HD, שגודלו בסביבות ה4 ג'יגה? שלט יהיה בונוס נחמד. שיהיה יפה עד כמה שאפשר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי דיסק של הופעה כלשהי (חוקי למתעניינים) הבעיה היא שהמוזיקת רקע נמצאת כולה על רמקול שמאל והשירה נמצאת כולה על רמקול ימין עכשיו ברמקולים במחשב זה לא בעיה (5.1 ואז שומעים את הכל חד צדדי) אבל שמנסים להשמיע את זה על המערכה (הזולה) בסלון שומעים רק את המוזיקה האם יש איזו תוכנה שנותנת לי לעשות נורמליזציה לאיזון בין הכיוונים?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לעוזרים רכשתי מקרן של HARMAN KARDON Enchant 800 אני רוצה לחבר ישירות לטלויזיה מדגם Sharp LC-42SB55E (בת 12), החיבור המומלץ ע"י היצרן HDMI ARC שלדעתי לא קיים בטלויזיה, החיבור בבלותוס יוצר DELAY בסאונד כשמשדרים תכנים דרך סטרימר המחובר בWIFI................ אשמח לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את המקרן לטלויזיה\ לסטרימר- מצרפת מפת חיבורים של הטלויזיה תודה מראש ע.pdf
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיית LCD ומבולבל קצת מכמות האפשרויות, אודה לתשובה המכילה דגמצים ואפילו עצה היכן זול ביותר לקנות (זאפ גם יוכלו לעזור לי) שימושים ולבטים: 1. טלוויזיה - אני לא כל כך מבין בזה, HD, FHD, שידור רגיל - אני רוצה טלוויזיה שתהיה טובה גם עוד שנתיים כשיותר ערוצים יהיו HD ומצד שני שלא תהיינה מריחות 2. מחשב וקונסולות משחק - את המחשב אני בטוח אחבר, אני גם בטח אקנה בקרוב איזו קונסולת משחק, הייתי רוצה שהטלוויזיה תתאים. מה צריך Refreshing rate? שלא ימרחו צבעים בתנועות מהירות במשחקים.. 3. חיבורים - לקונסולת משחק, למחשבים, לעוד דברים שארצה. יש טלוויזיות עם חיבור Wii-Fii מובנה? המון המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי חברים. עשיתי הזמנה ל-LG C1 ורק לאחר מכן נזכרתי שבמכשירי OLED יש סיכוי לצריבה ואני באופן קבוע מחבר את המחשב לטלוויזיה, כך התמונה אצלי ממש לא מתחלפת לעתים קרובות (גלישה ביוטיוב, צפיה בסדרות אבל יש לפעמים רגעים שאני פשוט שוכח לכבות ומשאיר את זה על דסקטופ). עד כמה הסיכוי שהמסך יהרס בשימוש עם מחשב? אני גם אחבר את הטלוויזיה לקונסולות אבל לרוב יהיה מחובר למחשב. עשיתי קצת סקר ברשת וחלק מהאתרים כן אומרים שעדיף לא לחבר למחשב וחלק מהאתרים אומרים שאפשרי אבל עם אמצעי זהירות כמו: להוריד את הטאסקבאר שיעלם אחרי כמה שניות, לשים שומר מסך לאחר כמה דקות וכו. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים. לבטל הזמנה או להשאיר את הטלוויזיה אצלי? אני די אוהב את הפיצרים שלה כמו 1ms זמן תגובה ותמיכה …
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי ווינדוס 7 משהו יוכל לעזור לי בקשה בקשר לדריברים של הכרטיס קול יש לי תכרטיס קול משהו יוכל לעזור לי בקשה בקשר לדריברים של הכרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 כבר עבר מלא זמן הרבה חודשים ולא יצא הכרטיס קול ואמרו שבקרוב ואני משתגע כבר.. יש לי תכרטיס כולה כמה חודש כרטיס חדש מבאס רצחחחחח מה אפשר לעשות מצב כזה משהו יוכל אולי לשלוח לחברה הודעה ושאול אותם עם אפשר להפעיל תכרטיס קול לבנתיים בלי דריבר ? ומתיי יוצא דריבר ? http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver זה האתר שלהם עם משהו יעשה את זה אני ממש יודה לו תודה!! ראיתי פה כול מיני פיתרוונות אבל אני לא מבין!! אנגלית יש פה איזה פיתרון עם משהו מבין מה רשום פה http://forums.m-audio.com/showthread.php?13279-Rev…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי שבוע טוב חברים אני צריך עזרה ברכישת רסיבר חדש הצרכים : בעיקר נטפליקס אך גם סרטים מהרשת באיכות גבוהה עם הפורמטים של הסראונד החדשים הרסיבר ישב בתוך מזנון בגובה 30 עומק 40 אז המידות חשובות אם יש אפשרות לשלט שעובד בלוטוס אז עדיף ( גם אם לא לא בעיה אפשר לשים עין פשוט) 5.1 ( סט של TANNOY TFX 5.1) רשום שההספק של כל רמקול 100W חשוב לי מאוד שיעבוד כמו שצריך ב ARC אני קונה טלווזייה של סמסונג חדשה QE75QN90B תקציב די גמיש אבל הייתי שמח לא לעבור את ה3000 חשוב לי גם תמיכה טובה בחיבור ל PS5 תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי T2900 של CREATIVE סאב 17 RMS רמקולים 6 RMS כמה וואט הם? ומה זה בכלל RMS? תודה.
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ממיר HOT HD עם יציאת HDMI בלבד וכבל HDMI שסופק מהחברה וברצוני לחבר אותו למסך שלי שיש לו רק כניסת DVI-I. עם הממיר סופק כבל HDMI שעבורו קניתי מתאם מ-HDMI נקבה ל-DVI זכר, החיבור במתאם הוא Dual Link. כאשר אני מנסה לחבר את המסך לממיר אני מקבל הודעת שגיאה על המסך שבה רשום Signal Error ומופיעים שלושה ערכים. הערך הראשון הוא fD והוא נראה תקין, הערך עבורו הוא 74.1 Mhz. מתחתיו יש שני ערכים מהבהבים באדום וכנראה שהם גורמים לבעיה. הערכים הם fH שהערך שלו הוא 78.1 Khz ו-fV שהערך עבורו הוא 50.1 Hz. מישהו יכול לעזור לי לאבחן ולפתור את הבעיה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב במיוחד שישמש כ-HTPC באמצעות מדיה סנטר של ויסטה. כרטיס הטלויזה שהותקן במחשב הוא Haupouge 150 MCE ,הטלויזה היא סמסונג 40 אינץ,חיבור כבלים של HOT עם ממיר אנאלוגי. אני מבקש לקבל בבקשה את סכימת החיבורים של הכבלים השונים, דהיינו מהממיר של הטלויזה לאן בדיוק ?, אם אנינ טועה לכרטיס הטלויזיה, כמו כן מהמחשב בחזרה לטלויזיה. בתודה רבה מאד.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ואם כן, איך אני מחבר אליו את הada880 שלי בלי מתאם פשוט לתוך s/pdif בלי מתאם? אם לא,אז אפשר לקנות איזה addon שיתן לי יציאה קוקסיאלית דיגיטלית?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שבוע טוב, המדריך הנ"ל מסביר כיצד לחבר כניסה דיגיטלית עם 5.1 ערוצים (Dolby) אל כרטיס ה audigy. בשביל מה צריך מדריך כזה? לאנשים דלי תקציב שאין רסיביר עם כניסה אופטית/קואסילית, אבל במקרה יש להם כרטיס קול audigy יכולים לבצע כמה אילתורים. במדריך אני הסביר חיבור של XBOX360 אל הרמקוים של המחשב. מחיבור ה XBOX360 ישנה רק יציאה אופטית, יציאה קואקסילית איננה נמצאת, למרות שהיא קיימת במכשיר לפני ההמרה לאופטית! כדי להוציא את יציאת השמע הקואקיסלית יש לפתוח את הכבל בהתחלה ולפרק אותו מהתופסנים בעזרת שואב בדיל עד אשר מגיעים אל תחתית הכניסה האופטית. הסבר מקיף מכאן: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מוצאים שני חוטים מהפלג אחד של הפלוס השני של המינוס לפי ההסבר בקישור, (פלוס בנ…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה רוב הסיכויים שאני יקנה את הGTXP 5.1 או 6.1 של הרקולס מפנדה ורציתי לישאול אתכם המבינים האם קריאטיב 5300 מתאים לזה בלי מתאם או שצריך איזשהו מתאם מיוחד ? ועוד שאלה .. הוא יעשה את ה5300 למערכת קולנוע ביתי עם דולבי דיגיטל ? ראיתי שיש לראק כמה יציאות 2 לאחורה 2 לקדימה אבל היציאות של הבאס ושל הסנטר לא ניראה לי מתאימות אתם יכולים להגיד לי איזה יציאות יש ל5300 של קריאטיב או אולי יש איפהשהו ביקורת על הרמקולים שלהם ? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא נגן Mp3 שיתאים לתקציבי וצרכיי ע"פי הקריטריונים שיצוינו בהמשך, תודה! - מאוד חשוב לי שאני לא אצטרך לקנות בטריה כל יומיים, אני רוצה מכשיר עם בטריה נטענת (עם מטען) או אפילו יותר טוב - הטענה מ-USB/firewire. (יש לי יו אס בי2 ופיירווייר). - נפח הזיכרון לא צריך לעלות על ג'יגהבייט כאשר 512 הוא נפח אידאלי מבחינתי. - אין לי צורך בתפריטים צבעוניים וכל מיני קשקושים שהם לא נחוצים, האינטרס שלי מבחינת ממשק הוא שיהיה נוח להשתמש בתפריטים ומאוד נחמד אם יהיה שלט. -איני מעוניין בנגן CD, אלא מבוסס זיכרון או כונן קשיח (למרות ש-HDD הרבה יותר יקר). - תקציב: מקסימום הכי גבוה שאני יכול [ולא בא לי לבזבז כסף]: 1100. - רדיו הוא יתרון נחמד אבל ממ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן טוב עד 500 600 שקל מחפש משהו ברמת הסאונד שלו תהיה גבוהה ואיכותית בעיקר MP3 WAVE
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מדבר על המכשיר שהאתר הזה מייבא http://www.ictv.co.il/ בגדול הוא נראה סבבה וממש דבר שווה אבל מצד שני נראה קצת חשוד....מישהו קנה את זה כבר?,יש משהו דומה יותר טוב\משתלם? מה דעתכם שווה לקנות אותו במקום כל הסיבוך עם הכבלים של ה10 15 מטר ?,אפשר לחלק את זה ל4 תשלומים של 150 אבל עדיין זה 600 שקל בערך,לא הוצאה קטנה יחסית לדבר כזה .וגם האתר כתוב ברמה של ילד קטן ויש אפילו קצת שגיאות כתיב,למרות שחוץ מזה העסק נראה דיי רציני תהייה חנות הדגמה ברשל"צ,יש להם תמיכה טכנית וכו'....מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש LCD. בגודל של 26 אינץ. התקציב הוא 2000 ש"ח. אחרי חיפושים רבים, במטרה למצוא את הטלוויזיה הטובה ביותר לתקציב הזה, מצאתי 2 מתאימות. רציתי את חוות דעתכם, איזו עדיפה? והאם יש אולי טלוויזיה אחרת שעדיף שאקנה? שתתאים להגדרות שציינתי. הראשונה : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1163&ProductID=19337&VariantID=19338〈=he השנייה : http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=163&prodid=563&keySearch= תודה רבה לכל מי שיעזור, מאוד חשוב לי לבחור את הטלוויזיה האיכותית ביותר והעדיפה, בתקציב הנ"ל. שוב תודה, וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס קול Asus Xonar D2X ורמקולים של Altec Lansing FX6021. מכיוון שהכרטיס קול לא תומך בחיבורים של האוזניות מקדימה, אני מחברת את האוזניות לחיבור שנמצא בפנל של הרמקולים. השאלה שלי אם זה לא פוגע באיכות הסאונד. הבעיה שזה לא נוח לחבר את האוזניות לכרטיס קול מאחורה. אני מניחה שאם אחבר כבל מאריך לכרטיס קול זה יכול גם לפגוע באיכות הסאונד. איך בכל זאת כדאי לחבר את האוזניות בלי לפגוע באיכות הסאונד? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לאנשים. אחרי כ-4 שנים, הגיע הזמן להחליף את הפדים של האוזניות שלי (התחילו להתפורר כבר...) איפה אני יכול לקנות חדשים שמתאימים, ואם יש משהו תחליפי טוב יותר- ספרו לי על זה (תקציב לא ידוע... אין לי מושג כמה עולים חדשים אז אני לא יכול לתת הערכה...)
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-