עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Buffer,

היי, אני מעוניין לקנות קצת ציוד אודיו בחו"ל, מערכת קולנוע ואוזניות ואולי עוד מערכת.. אשמח לשמוע על חנויות מומלצות שאתה מכירים..(כמובן שעושים משלוחים לארץ) אם יש אפשרות לאחריות בינלאומית, אז אני מעדיף.. וחשוב לי שמי שממליץ, מכיר את החנות ויודע שהם לא שולחים משומשים וכאלה.. יש בעיות של מכס עם ציוד כזה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by samigol,

האם יש איזה איקוליזר במחשב, לא בתוכנה כמו בmadia player אלא ממש במחשב עצמו?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by alexrta,

שלום לכולם אני צריך רמקולים עד 400 שח בשביל מוזיקה ומשחקים. חשבתי על ה-Altec Lansing VS4121, 2.1 . תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by ori-silver,

האם יש דרך לפי נתונים יבשים של רמקול לדעת פחות או יותר על כיוון לרסיברים שיתאימו לו?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. אני מקווה שזה הפורום המכון. אני רוצה להעביר חומר ממכשיר yesmax לאיחסון במחשב. כיצד אני עושה את זה? כמו כן כיצד ה yesmax מסדר את הקבצים על אמצעי האיחסון שלו? איזו מערכת קבצים יש לו? איזו מערכת הפעלה עובדת עליו? linux? אשמח לתשובה מפורטת. תודה מראש, גיא.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. עוד מעט אני מתחדש במסך. אני אחבר את המחשב אליו. כרגע הרמקולים שלי לאותו מסך הם Z-640 של לוג'יטק. האם ניתן לחבר את הרמקולים לרסיבר, ואז למחשב. שהאות והצליל יהיו יותר איכותים מאשר הכרטיס קול של הלוח אם שלי? הלוח אם- DFI lanparty nF4 ultra-d הרסיבר : ONKYO TX-SR603E קישור לרמקולים העלובים [עצוב] http://www.techwarelabs.com/reviews/aud ... tech_z640/ תודה! עריכה****, שכחתי לציין, שהרסיבר מחובר כבר לפלזמה למערכת 5.1 בסלון, DVD , וידיאו, CD PLAYER מאוד ישן, YES MAX עוד מעט וידיאו +DVD משולב של LG.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by idodi10,

האם צריך משהו מיוחד במחשב בשביל זה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. השימושים העיקריים שלי הם סרטים ומשחקים (משחקים בעדיפות ראשונה) ולא מוזיקה ולכן פחות חשוב לי מי מהרמקולים יהיו עדיפים במוזיקה (מלבד זו שבסרטים ובמשחקים כמובן), כמו כן אני מתכנן לקנות את ה - SPEEDLINK MEDUSA CLASSIC 5.1 בעתיד הקרוב ואולי זה משפיע על בחירת כרטיס הקול. לפי מה שהבנתי עדיף לקנות מערכת 2.1 טובה בתקציב שלי כי 5.1 טובים עולים הרבה יותר (וגם אין לי ממש מקום בשבילם). התקציב שלי לרמקולים הוא כ 350-450 ש"ח ואני מתלבט בין אלה: 1) ALTEC LANSING ATP3, לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=442 2) ALTEC LANSING VS4121, לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1587 3) JBL CREATURE II, לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 וגם רציתי לשאול האם כדאי לעלות ברמה להוסיף ל - JBL…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכם! קניתי גיטרה חשמלית,אני מעוניין לחבר אותה לכרטיס קול שלי ולהקליט את עצמי מנגן ולשמוע אותי דרך האוזניות. יש לי כרטיס אקסטרים מיוזיק של קריאטיב! לאיפה אני מחבר את הכבל? צריך לקנות מתאמים? וכל מידע אחר חשבו אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by avidan28,

שלום יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי? ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר. אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט. תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  13. יצא לי להשתמש בכמה ימים האחרונים ומאד התלהבתי. הן שוות את תג המחיר של 400+ שקל?

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by Godmoney,

המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by silver,

dvd שלא קורה mp3 לאיזה פורמט צריך להפוך את קובצי ה-mp3 על מנת שיהיה ניתן לשמוע את הקבצים ב-dvd בדיסק dvd לא ניתן לצרוב קובצי אודיו כמו ב_ cd

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. יש לי פשוט כרטיס ישן יחסית שאין לו 2 כניסות-כלומר מיק' וINPUT שהם מופרדים, וכרטיס SB LIVE! שמקליט סביר... מישהו מכיר דבר כזה שמאפשר לעבוד עם השני כרטיסים בו זמנית? נניח לבחור ערוץ הקלטה מה SB, וערוץ הקלטה מה ESI?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by MODI,

יש לי את המערכת לוג'יטק איקס 530, בתוכנה של realtek אני עושה הדמית סראונד סאונד ושומעים בכל הרמקולים, אבל במשחקים, שירים וסרטים אני שומע רק ב2 הרמקולים הקידמיים. כל הדריוורים מותקנים ואני עובד על XP מישהו יודע מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  18. שלום אנשים, יש לי כרטיס מסך מובנה מחובר ב- D-SUB למוניטור - צג המחשב. בנוסף יש לכרטיסיציאת DVI-D. קניתי כבל מתאים כלומר צד 1 DVI צד שני HDMI במטרה להעביר את התמונה ללא קול ולצפות בסרטים באמצעות טלויזית LCD בעלת כניסת HDMI. בפועל מה שקורה הוא שעד שה-XP עולה רואים בשני הצגים מהרגע שה-XP עובר את שלב העליה כלומר לפני הוא מגיע ללוח הבקרה אני מצליח לראות בטלויזיה ובמוניטור את השלב הראשוני - כך שאני מניח שSETUP מוגדר כהלכה, אלא שלאחר עלית ה-עוד לפני קבלת שולחן העבודה התשדורת לטלויזיה מפסיקה ואני מקבל תצוגה רק על המוניטור (צג המחשב). כרטיס המסך שלי מובנה 6150 NVIDIA לוח ASUS M2NPV-VM אשמח לקבל עזרה כיצד אפשר לצפות בטלויזיה לאחר עליית הXP ניסיתי המון אפשרויות עם תפריט כרטיס המסך…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. אוקיי אז ככה, יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות... יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530 המחיר שלהם הינו 450 ש"ח השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3 תודה ויום טוב.

20. Started by xena,

Grado SR60 או AKG K81? (האם יש מקום להשוות אותם ל e2c מבחינת איכות סאונד או שהם מנצחים בלתי מעורערים?) אני רגע לפני רכישה. כבר רכשתי Creative Zen Vision M שיחובר אליהן.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by ori-silver,

שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה. אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב. תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. אהלן אהלן השתדרגתי במערכת חדשה של ALTEC LANSING FX6201 (200 דולר בדיוטי פרי, מחיר מציאה לדעתי!) ובכרטיס קול מעולה M-audiou revolution הכרטיס קול בא עם המון דיסקים ואפשרויות, אך לצערי אני לא כל כך מבין בהם. האם צריך להגדיר כל מיני הגדרות כדי שהרמקולים יוציאו את הרמקולים מעצמם? הרמקולים סה"כ עובדים והסאונד מעולה, אך עם כל התוכנות והאפשרויות שקיבלתי, אני מרגיש שאני מפספספ איזה משהו ששילמתי עבורו... אשמח לשמוע אם יש דברים שצריך לעשות כדי למקסם את ההנאה מהרמקולים והכרטיס קול

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  24. היי קניתי כרטיס טלויזיה WINTV PVR 150 MCE אז כמה שאלות מהו ה TUNER FORMAT BG DK I L וה VIDEO FORMAT NTSC JAPAN NTSC M PAL BGHIDK PAL M PAL N PAL NCOMBO SECAM (בארץ כמובן) ואיזה תוכנות טובות יש בשבילי? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אהלן יש לי שני סטים של רמקולים, סט אחד של IEM וסט שני של JBL, אף אחד מהם לא חדש במיוחד אבל הם אחלה של רמקולים, אבל אין לי מושג מה עדיף בתור הקדמיים שלי [הזוג השני פורש לכרגע - יש לי PEERLESS חדשים בתור רמקולים אחוריים] תמונות :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים