אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים.. סוף סוף אחרי חודשים של צעקות ובלאגנים מחליפים לי את הmedusa 5.1 שנהרסו לי לגרסא החדשה שלהם. אני מחפש כרטיס קול שתומך בEAX כמה שיותר גבוהה בכמה שפחות כסף.. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 תומך בEAX 3 ואני לא צריך יותר מזה. המטרה העיקרית היא משחקים וקצת מוזיקה. האם אני ארגיש הבדל בין הOB שיש לי (AC97) לבין הכרטיס הזה עם האוזניות במשחקים?[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 21:27:23 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך ( 7900GS ) ל LCD בעזרת כבל קומפוננט והתוצאות מעולות. רק יש בעיה קטנה, בסרטים שניסיתי לראות, לא רואים את הסרט על כל המסך.... ההגדרות: פורמט הטלויזיה שבחרתי הוא 720P HDTV רזולוציה: 1280X720 האם אני גם צריך להוריד סרטים באיכת 720P ואז אני אראה את הסרט על כל המסך או שיש אופציה לשנות משהו בשביל לראות אותו על כל המסך ולא רק חלק? אגב, שלא תחשבו שזה חלק קטן, אני רואה מלבן קטן יחסית לטלויזיה, ויש המון מקום פנוי בצדדים. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש, יניב (:
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה, נהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם, ואני צריך אחד חדש, ומכיוון שאני משחק בBF2 אז חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeGamer (שתומך בEAX5) בKSP אבל מסתבר שהם מוכרים את ה-XtremeAudio כ-XtremeGamer ב465 ש"ח (וגם מוכרים אותו בשם המקורי שלו-XtremeAudio ב340 שקל, לכו תבינו) אז אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 500 ש"ח. אפשר לציין שיש לי אוזניות HD205, שבכרטיס קול הישן (על הלוח אם) לא שמעו כ"כ טוב, אבל במערכת שומעים מעולה. ככה שלא יזיק אם תהיה לו יציאה מוגברת לאוזניות. הרמקולים שלי למחשב הם- Logitech X530. בינתיים חשבתי על כמה כרטיסים: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Creative X-Fi XtremeAudio וזהו... אה ועוד שאלה, האם יש הבדל משמעותי בין EAX5 לבין EAX3/4? בתוד…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מיקסר, כנראה של סוני, רציתי לדעת אם מיקסר מחליף את התפקיד של הכרטיס קול? גם מבחינת הקלטות וגם ניגון לייב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת שאני אוכל לשמוע בה בצורה הכי איכותית עד 1000 ש"ח אני צריך רק שני רמקולים , יש לי קולנוע ביתי בחדר, שבו אני רואה סרטים... מעל המחשב יש לי מערכת סטריאו ישנה שמחוברת למחשב ואיתה אני שומע מוזיקה... אני רוצה להחליף אותה בסכום של עד 1000 שח ואני פריק של שמיעה באיכות... אז השאלה היא : רמקולים למחשב או מערכת סטריאו? מה ייתן יותר איכות? אני מזכיר שזה רק לשמיעת מוזיקה, לא לסרטים או משהו אחר... מבחינת מקום, יש לי מקום לשניהם... אשמח להמלצות על דגמים... תודה מראש!
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. חיברתי את המחשב לטלוויזיה LCD שהיא רחבה.... איך אני עושה שהתמונה של המחשב תתאים לטלוויזיה? יש לי 5200 אם זה עוזר...
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נניח שברשותי ה- HKTS-7, מערכת ק"ב 5.1, לינק: http://elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=228&CategoryID=118&Page=1 2 שאלות: 1. המלצות לרסיבר, אני מעוניין להוציא כמה שפחות ולכן אין לי תקציב, כל מה שאני רוצה זה לחבר את המערכת למחשב ולטלוויזיה, להנות מסטריאו וק"ב. בידע המצומצם שלי אני יודע שהרסיבר משמש כמגבר והזולים יותר חלשים יותר, ככה שאני צריך משהו שיניע את המערכת הזו בצורה כמה שיותר טובה. פיצ'רים מיותרים ושמונצים למיניהם - לא בביתי. העיקר שיהיה אמין, יעבוד ויתאים למערכת כמו כפפה. טוב נו, אם הכסף יצדיק את זה, אז גם נוחות הפעלה ;D 2. האם המערכת הנ"ל כדאית במחיר של 1,800 ש"ח? (ארוזה וחדשה לחלוטין, אחריות של שנה ע"י ניופאן/אלמור) תודה נ.ב. אם שמעתם אותה או שמעתם על…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בדיוק עכשיו עברנו דירה וגיליתי מערכת ישנה במחסן אז לקחתי לה את הרמקולים וחיברתי אותם למערכת הקיימת שלי.. עכשיו רק נשאר לי לחבר את המערכת למחשב. תקנו אותי אם אני טועה אבל הדרך הכי טובה לעשות את זה היא דרך כבל RCA/2RCA - Audio to RCA בקיצור ולעניין קניתי בדיוק עכשיו כבל כזה, אבל אני לא בטוח שעשיתי את ההחלטה הנכונה. התקשרתי לחנות וביררתי שם בקשר לאכויות של הכבלים השונים וקניתי את מה שהמליצו לי עליו, אבל חשבתי אולי לנסות חוות דעת שניה. הכבל שקניתי הוא מחברת ALPHA http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=1130025H&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=494l למרות שבהתחלה חשבתי לקנות כבל של החברה LEXUS http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=ST2050&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=505&aff=…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי בכרטיס קול (XTREMEMUSIC) חיבור כזה משונה קצת מזכיר בגודל חיבור DVI כזה האם הוא איכותי יותר? איך הוא נקרא? והאם כדאי לחבר בוא מערכת 5.1? ומזה חיבור קואקסיאלי הזה שכולם מדברים עליו איך הוא נראה? תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי אני מצליח להקליט ממיקרופון למחשב, אבל כשאני מנסה להקליט מתוך המחשב למחשב אני קולט שוב את המיקרופון. איך אני פותר את זה ? תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 20:42:01 יכול להיות שכרטיס קול שלי לא יכול להקליט ?אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אתם לא מבינים, קטעייים! הייתה לי טלוויזיית CRT ישנה בטירוף (כבר שוכבת 15 שנה) שפועלת על מונו, בקיצור הפעלתי אותה והיא התחילה להעלות עשן סמיך (ברצינות), בקיצור, הייתה שריפה בתוך הטלוויזיה (בטח מהחום), ואנחנו צריכים לקנות טלויזיה חדשה. הטלויזיה משמשת רק למשחקים (PS2, אולי בעתיד PS3), והתקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח (2000 אם זה ממש מוצדק) היא תפעל ב60HZ, ואולי אחבר לה 5.1, העקרון הוא שהיא תיהיה כמה שיותר זולה. אני צריך טלוויזיה ענקית, חשבתי על זאתי: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=293# או זאתי: http://www.ashop.co.il/Product.asp?productid=24 ואפילו עם חריגה לחריגה, אבל מסך שטוח את זאתי: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3095324&refid=6 או…
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס קול המובנה. אני צריך כרטיס קול עד 500 שקל שיהיה כמה שיותר איכותי. לא מחפש סראונד ולא ביצועים במשחקים. מחפש רק איכות סאונד נטו! תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי! אני רוצה להעביר כמה קלטות טייפ לתוך המחשב. חיברתי את המערכת סטריאו ע"י כבל מצד אחד קיימת בננה אחת המתחברת אל הכרטיס קול (LINE-IN) מצד שני יש שני ראשים אדום ולבן אם אני לא טועה (RCA) מנסה לבצע הקלטה ע"י תוכנת הקלטה ,לא שומעים כלום בקובץ שנוצר. אבקש את עזרתכם בנושא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך סט שיהוה תחליף טוב ל ATP3 שלי, ויש עדיפות רצינית לסט אלחוטי. אם יש צורך בחריגה, אני מוכן לשקול זאת. בנוסף, אם יש דגמים לא אלחוטיים שעדיפים באיכות על האלחוטיים בטווח המחיר שציינתי, אל תהססו להזכיר אותם תודה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בעיה מעצבנת במיוחד. חיברתי רמקולים, שמעתי, ניתקתי. עכשיו כשאני מחבר בחזרה את האוזניות לא שומעים כלום - רק כשמחברים את הכבל שומעים קצת רעש. כשאני מחבר את הרמקולים שומעים רק רעש מעצבן. אני לא חושב שיש בעיה במגעים וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות. יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב בזמנו במרץ 2002. הוא הגיע עם Altec Lansing ATP3 הרמקולים תפקדו מצויין עד סוף 2006, בהחלט אפשר להגיד ש"פירקתי" אותם וניצלתי מהם את המקסימום. עכשיו רמקול אחד לא עובד (אלא אם כן אני משחק עם החיווט שם וזה ממש בלתי אפשרי למצוא את זה, וגם כשמוצאים את זה, אפילו רוח מהמאוורר של המחשב יכולה להזיז את זה ושוב רק רמקול אחד יעבוד). בנוסף על כך ברמקול היחיד שעובד אני כבר לא יכול לשים ווליום גבוה בגלל שיש קפיצות ו"שבירות" כאלה, נראה לי אתם מבינים למה אני מתכוון. האם אפשר להניח שכבר שחקתי את הרמקולים מספיק והגיע הזמן לחדשים? או שמא כדאי לקחת את הרמקולים לאיזו חנות מוצרי מחשבים / סאונד / חשמל / מתנות לגבר (תגידו לי אתם, אין לי מושג מי יכול לעזור לי בענין כזה) ולנסות לתק…
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש שלט יש לי טלויזיה, די וי די, ומגבר... <אם אפשר גם מזגן למרות שלא נראה לי?!?! > וראיתי את השלט הזה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3168&ser=1 מישהו מכיר שלטים טובים? או יודע אם השלט הזה שווה?? תודה!
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מקווה שזה מספיק קשור לפורום הזה רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין טלוויזית LCD לפלזמה? מה יותר איכותי? מה מחזיק ליותר זמן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
היי לכולם, החלטתי להשקיע בערך כ-5000 ש"ח במערכת חדשה. המערכת צריכה לכלול רסיבר + רמקולים (רצוי לא סטלייטים), ואם ניתן לדחוף בתקציב גם DVD-DIVX. המפרט שבחרתי כרגע (דרך אינטרנט, לא משמיעה) : Harman Kardon AVR235 - 2200 JBL Balboa Set (5.1 Including the Subwoofer) - 3300 DVD APEX 811 - 250 אשמח לדעתכם, הצעות, שיפורים וכו'.. תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת רסיבר ורמקולים והמקור שלי הוא המחשב ולאחר התלבטויות החלטתי לקנות כרטיס קול את E-MU 1212M עשיתי חושבים ובא לראשי פתרון אחר והוא לקנות כרטיס קול פשוט בעל שתי יציאות דיגיטאליות ואחת מהם לחבר ל-Behringer DEQ2496 שגם אותו אקנה וישמש גם כ-DAC וגם כ-Sound processor מה אתם חושבים שעלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש והלוח אם יהיה P5K של אסוס, עליו יש כרטיס קול של Realtak. יש ברשותי Jbl Creature ו Hd201. המטרות הן בעיקר מוזיקה וסרטים, אך גם משחקים. אבל מוזיקה וסרטים הן המטרה העיקרית. האם כדאי לקנות את כרטיס קול אחר מהמובנה? חשבתי על M-AUdio או X-Fi Xtreme Audio
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לאוטו, מה שחשוב לי זה שיהיה קל לנווט בין הרבה אמוד שירים בפורמט MP3 לא חשוב לי כל מיני שטויות כמו קולפינים ומכוניות שירוצו שם, אני מעדיף להשקיע באיכות ולא בשטויות. עוד מה שחשוב שיהיו יציאות RCA איכותיות ל סאב וקדמיים, אני לא משתמש ביציאות רמקולים של המערכת אלה במגברים. בעקרון התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה סדר גודל של מחירים. אז תזרקו ואני כבר יכוון את עצמי לזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה משיגים\כמה עולה כרטיס כזה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-